שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
תקראו ותבינו מי אלה אוהדי הבועל
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: Rafoe על מאי 04, 2010, 15:34:29 ---בקיצור, הכל אצלכם בדיחה.
--- סוף ציטוט ---
נכון לאוהדי הפועל יש הומור משובח. זה שאתה משחק אותה כזה רציני זה קטע שלך לא בעיה של אוהדי הפועל.
Rafoe:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 04, 2010, 15:34:04 ---שאל אותם, אבל מה זה קשור להפועל ת''א?
ובו תסביר לי מה הפועל מייצגת, בבקשה.
--- סוף ציטוט ---
לא אכפת לי מה הפועל מייצגת (וזה גם לא מעניין אותי), אבל אני כן יודע שאני רואה יותר מדי פעמים דגלים של הפועל מונפים בהפגנות "שלום" למיניהם (לא שזה דבר רע להיות מזוהה פוליטית. גם מפגיני ימין מניפים דגלי בית"ר בהפגנות) ובהפגנות מחאה נגד ה"כיבוש". אני לא יודע אתה חושב שהפועל מייצגת, אבל לי הספיק מה שראיתי עד עכשיו כדי לדעת שזה מועדון שמזוהה עם השמאל הקיצוני, והיה עדיף אם היית אמיתי לגבי זה.
דבר שני, לא ענית לי איך היית מגדיר את התופעה שהזכרתי? (גם אם אתה לא חלק מאותם אנשים, זה מעניין אותי לדעת איך היית מגדיר את זה. ולו רק בתור אדם שמסתכל מהצד).
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: Rafoe על מאי 04, 2010, 15:41:50 ---לא אכפת לי מה הפועל מייצגת (וזה גם לא מעניין אותי), אבל אני כן יודע שאני רואה יותר מדי פעמים דגלים של הפועל מונפים בהפגנות "שלום" למיניהם (לא שזה דבר רע להיות מזוהה פוליטית. גם מפגיני ימין מניפים דגלי בית"ר בהפגנות) ובהפגנות מחאה נגד ה"כיבוש". אני לא יודע אתה חושב שהפועל מייצגת, אבל לי הספיק מה שראיתי עד עכשיו כדי לדעת שזה מועדון שמזוהה עם השמאל הקיצוני, והיה עדיף אם היית אמיתי לגבי זה.
דבר שני, לא ענית לי איך היית מגדיר את התופעה שהזכרתי? (גם אם אתה לא חלק מאותם אנשים, זה מעניין אותי לדעת איך היית מגדיר את זה. ולו רק בתור אדם שמסתכל מהצד).
--- סוף ציטוט ---
אם לא אכפת לך ואין לך מושג על מה אתה מדבר, אז אל תדבר.
השמאל זה דבר דינמי ומסובך במדינה שלנו, ולכן הפועל אכן מייצגת את השמאל הקיצוני אבל לא בהכרח שמאל קיצוני שאתה מכיר, זה לא מחייב.
בדיוק כמו שבית''ר ממש לא מייצגת את כלל רעיונותיו של כהנא.
בכל אופן לתופעה שאתה הזכרת, לא מדובר באנטישמיות. אין כאן רצון לבוא ולהפגין על כלל קיומה של מדינת ישראל, או הפגנת שנאה להעם היהודי כמכלול.
יש כאן רצון, בראיה שלהם, לפנות ישובים.
גם הישובים החוקיים(גם התנחלויות זה חוקי), באים על חשבון הפלסטינים.
כן נכון או לא נכון, אותם אנשי שמאל רואים את זה כך.
ולכן הם מפגינים נגד הבניה היהודית.
זה לא אנטישמיות.
הם לא מפגינים על בניה ערבית לא חוקית בדיוק כמו שעל בניה יהודית לא חוקית במרכז הארץ(או בדרום או בצפון), כי זה לא מעניין.
זה לא בה על חשבון הפלסטינים.
אתה חושב שהם טועים וקיצוניים מדיי? גם אני, אבל זה ויכוח אחר.
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מאי 04, 2010, 15:34:04 ---שאל אותם, אבל מה זה קשור להפועל ת''א?
ובו תסביר לי מה הפועל מייצגת, בבקשה.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
תגיד אתה נורמלי?אתה עושה את עצמך טיפש?
אתם בעצמכם אמרתם שאתם מייצגים אותכם ולא את ישראל!!
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מאי 04, 2010, 15:50:26 ---בס"ד
תגיד אתה נורמלי?אתה עושה את עצמך טיפש?
אתם בעצמכם אמרתם שאתם מייצגים אותכם ולא את ישראל!!
--- סוף ציטוט ---
הוא שאל:
--- ציטוט ---השאלה שלי היא למה ללכת להפגין רק נגד יהודים (זה מה שעושים השמאלנים - שברובם אוהדי הפועל) ולא נגד ערבים (שעוברים על אותם החוקים)? למה האפלייה?
--- סוף ציטוט ---
מה זה קשור בייצוגה או אי ייצוגה ישראל במפעל אירופאי?
גם אתם, שאתם משחקים באירופה לא מייצגים את ישראל, אתם מייצגים את בית''ר.
גם אם מנהיג לה פמליה אומר לך אחרת.
ובו תסביר לי למה אתה חושב שהפועל מייצגת את השמאל הקיצוני של היום, שבעד מדינה דו לאומית?
אין שום קשר בין הדעה הפרטית הזאת להפועל ת''א.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה