כתב נושא: למה אנחנו לא פעילים ? ? ?  (נקרא 11244 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
למה אנחנו לא פעילים ? ? ?
« ב- : מרץ 17, 2010, 20:51:57 »
לכל החברים היקרים בתנועה,

רציתי לדעת למה אין פעילויות מאורגנות של תנועת הימין האמיתי ?

אני בטוח שאנשים פה הולכים לפעילויות כבודדים, אבל אני לא רואה שאנחנו פועלים כתנועה.

אני מסתכל לדוגמא על תנועת אחרות כמו "אם תרצו" ואני מקנא בהם איך הם מאורגנים יפה,

איך הם נותנים מאבק יפה לאנרכיסטים בכל הזדמנות (וזה לא שהם ימניים כל כך), איך התשקורת

מתייחסת אליהם, מצלמת אותם, מראיינת אותם . . .  

יש פה אנשים בפורום שמתבטאים חדשות לבקרים שהם רוצים לפרסם את התנועה בכל הזדמנות ואני חושב

שאין הזדמנות טובה יותר מאשר לעשות את זה בפעילויות מאורגנות, חוץ מזה שזה גם יתרום למאבק על המדינה.

*שאני מדבר על פעילויות, אני מתכוון כמובן לפעילויות חוקיות.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : מרץ 17, 2010, 21:02:12 »
בס''ד

האם לא ראית את החדשות לאחרונה? בתשקורת הם חושבים שאנו פעילים, הם מדווחים עלינו כאילו אנו איום לשמאל. והשמאל בעצמו חושב שאנו פעילים, הם ממש בבהלה לאחרונה.

פעילות באינטרנט ועם סרטונים לא פחות חשובה מהפגנות, ולפעמים זה יותר יעיל כדי להרתיע את בוגדי השמאל.

ואנו מממנים את הגיבורים האמיתיים של דורנו, שהם החלוצים ביהודה ושומרון. אין דבר יותר חשוב מזה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 17, 2010, 21:04:21 »
בס''ד

האם לא ראית את החדשות לאחרונה? בתשקורת הם חושבים שאנו פעילים, הם מדווחים עלינו כאילו אנו איום לשמאל. והשמאל בעצמו חושב שאנו פעילים, הם ממש בבהלה לאחרונה.

פעילות באינטרנט ועם סרטונים לא פחות חשובה מהפגנות, ולפעמים זה יותר יעיל כדי להרתיע את בוגדי השמאל.

ואנו מממנים את הגיבורים האמיתיים של דורנו, שהם החלוצים ביהודה ושומרון. אין דבר יותר חשוב מזה.
בס"ד

גם לפי דעתי הפעילויות וכל הסרטונים שלנו באינטרנט לא פחות חשובה מהפגנות,אין לי בעיה להפגין כשצריך אבל זה לקחת סיכון מאחר ויכולים לעצור המשטרע.
אבל חיים למה אנחנו לא מארגנים כל חבריי הפורום איזה ערב פגישה כולם?

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #3 ב- : מרץ 17, 2010, 21:05:09 »
חיים לפי דעתי נוא צודק צריכים להתחיל להלחם בשמאל השקרן הזה הגיע הזמן להביא עוד אחים יקרים לתנועה עד מתי נשתוק זה נמאס
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 17, 2010, 21:17:06 »
בס''ד

אם רוצים פעולות בשטח, צריך סניפים. אפילו סניפים קטנים מקומיים בהתחלה. אם אנשים מוכנים לבוא למפגשים של סניפים מקומיים, כמובן שאני בעד.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #5 ב- : מרץ 17, 2010, 21:18:34 »
בזה יש בעיה כל אחד חי באיזור אחר

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 17, 2010, 21:19:18 »
בזה יש בעיה כל אחד חי באיזור אחר
בס"ד

אפשר לעשות לכל איזה סניף קטן,נגיד בדרום 3 סניפים קטנים בכמה ערים או 2,במרכז גם בערך.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 17, 2010, 21:20:04 »
בס"ד

כל מי שיש לו רעיונות לפעילות בשטח - הכל לחיים, אליי ולהאלקשי.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #8 ב- : מרץ 17, 2010, 21:20:14 »
זה רעיון טוב

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 17, 2010, 21:22:59 »
בס"ד

כל מי שיש לו רעיונות לפעילות בשטח - הכל לחיים, אליי ולהאלקשי.
בס"ד

בעיר שלי יש ליד התחנה מרכזית מרכז "ליכוד" הוא היה פעיל כיום אין שם כלום,אז חשבתי להפוך את הבניין הזה לסניף של הימין מה אתה אומר איך כיצד אפשר לעשות זאת עם מי צריך לדבר?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : מרץ 17, 2010, 21:24:00 »
בס"ד

בס"ד

בעיר שלי יש ליד התחנה מרכזית מרכז "ליכוד" הוא היה פעיל כיום אין שם כלום,אז חשבתי להפוך את הבניין הזה לסניף של הימין מה אתה אומר איך כיצד אפשר לעשות זאת עם מי צריך לדבר?

לרקורד [אם זה לא הובהר] - עדיף לשלוח את הרעיונות במסרים פרטיים.

צפה לקבל תגובה בשעה הקרובה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מרץ 17, 2010, 21:25:41 »
בס"ד

לרקורד [אם זה לא הובהר] - עדיף לשלוח את הרעיונות במסרים פרטיים.

צפה לקבל תגובה בשעה הקרובה.
בס"ד

אני לא יהיה פה בשעה הקרובה אז שלח לי מחר או שאני יקרא את ההודעה מחר עם תשלח לי היום.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 17, 2010, 21:49:51 »
בס''ד

קודם כל אני ממש שמח שאני רואה שהנושא הזה מעורר את חברי הפורום ויש תחושה שצריך להתחיל להזיז את הנושא הזה.

חיים, אני לא אומר שהפעילות ברשת לא חשובה, אבל בסופו של דבר, לדעתי,  אין כמו פעילות בשטח (ויעיד על זה כל פוליטיקאי מתחיל).

מה שבטוח, זה לבטח עושה פרסום יותר טוב דרך ערוצי התשקורת הבולשביקית - ולשם נשואות העיניים של רוב העם.

דרך אגב, זה שהזכירו אותנו בחדשות זה סבבה, אבל הם אפילו לא טרחו לציין את שם התנועה. הם סתם אמרו אתר של פעילי ימין.

בס''ד

אם רוצים פעולות בשטח, צריך סניפים. אפילו סניפים קטנים מקומיים בהתחלה. אם אנשים מוכנים לבוא למפגשים של סניפים מקומיים, כמובן שאני בעד.

1. זה רעיון אדיר. כל תנועה גדולה התחילה מכמה סניפים בודדים ומקומיים.

2. אני ממש לא חושב שצריך סניפים בשביל פעילויות שטח. אני לא חושב שלתנועת "אם תרצו" יש אפילו סניף אחד.

אפשר לארגן פעילות באמצעות קשרים טלפונים, רשימות תפוצה, פעילים שאחראים (בהתנדבות) לארגן את הכל (אנשי קשר),

נניח שלכל אזור בארץ יהיה את איש הקשר שלו. . . מתחילים בקטן ולאט לאט צוברים תאוצה ופרסום.
 ========================================================================
עוד שאלה שאני אשמח אם מישהו שמכיר את הנושא יכול לענות לי עליה :

האם קיים ואקום בנושא הזה של פעילות ימין בשטח ?

אני יודע שמרזל ובן גביר מארגנים הפגנות (שבמקרה הטוב מספרם לא עולה על עשרות אנשים), אז השאלה

היא האם באמת יש יכולת וצורך להפגין כתנועה או שמוטב להסתפק בפעילויות של מרזל ובן גביר ?

האם הפעילות שלנו ושלהם לא תבוא אחת על חשבון השנייה ?

אולי כדי בכלל לשתף איתם פעולה ולא לעבוד לבד ?
« עריכה אחרונה: מרץ 17, 2010, 21:58:40 על ידי הימני »

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #13 ב- : מרץ 17, 2010, 22:02:40 »
הבעיה היא לא עניינים גיאוגרפים כאלה ואחרים.

הבעיה היא שכל אחד מגיע מרקע שונה, חלק כאן אפילו אינם מגדירים עצמם ככהניסטים ואף פעם - אף לא בויכוח אחד - רואים איך אנשים מתכנסים למחנה המשותף.  תמיד פונים ללשון ארסית ושלילית.

אם אי אפשר להיות חברים טובים ולכבד אחד את השני כאן ברשת, במציאות זה עוד יסתיים ביותר מעוגמת נפש.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : מרץ 17, 2010, 22:50:32 »

הבעיה היא שכל אחד מגיע מרקע שונה, חלק כאן אפילו אינם מגדירים עצמם ככהניסטים ואף פעם - אף לא בויכוח אחד - רואים איך אנשים מתכנסים למחנה המשותף.  תמיד פונים ללשון ארסית ושלילית.

אם אי אפשר להיות חברים טובים ולכבד אחד את השני כאן ברשת, במציאות זה עוד יסתיים ביותר מעוגמת נפש.

מסכים עם NEO.
ואני אישית(לא שאני לוקח קרדיט חס וחלילה מי שמכיר אותי יודע זאת) הצעתי זאת מספר פעמים - וכרגיל הפניות העלו חרס, כך שנמשיך לדבר...
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : מרץ 17, 2010, 22:56:56 »
בס''ד

א. "אם תרצו" זה הימין המזוייף. הם לא השיגו כלום בהפגנות שלהם. הם ליכודניקים שתומכים בפיפי ועוד רמאים. האנרכיסטים אוהבים את "אם תרצו" כי הם רק נותנים לאנרכיסטים יותר פירסום בתשקורת שתומכת בשמאל. כשאנרכיסט הצטרף לפורום שלנו היום, הוא עודד אותנו להפגין מולם כי זה לא מרתיע אף אחד וזה רק הופך להפגנות של השמאל ליותר מעניין מבחינת התשקורת. לעומת זאת, האנרכיסטים בבהלה מהפורום שלנו.

ב. התשקורת לא הזכירה את שם תנועתנו כי הם לא רוצים לעזור לנו. הם לא מפחדים מ"אם תרצו". אך מאיתנו הם כן מפחדים, והם לא רוצים לתת לנו פירסום אפילו כשהם מדווחים עלינו.

ג. זה לא נכון שפוליטיקאים חושבים שפעולות בשטח מעילות יותר מפעולות באינטרנט. ברק חוסיין אוסמה יש''ו שר''י נבחר דרך האינטרנט בעיקר. הוא התרכז באינטרנט והוא ניצח. וזה במדינה ענקית כמו ארה''ב. במדינה קטנה כמו ישראל, האינטרנט עוד יותר מועיל כי הרבה יותר קל להפיץ באינטרנט העברי שהוא קטן יחסית. גם טוב להפיץ בשטח אך אנו חיים בעידן האינטרנט וזה גל העתיד.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : מרץ 17, 2010, 23:11:50 »
הסיבה שאתם לא פעילים היא כי אתם תנועה בלתי חוקית.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : מרץ 17, 2010, 23:12:29 »
בס''ד

א. "אם תרצו" זה הימין המזוייף. הם לא השיגו כלום בהפגנות שלהם. הם ליכודניקים שתומכים בפיפי ועוד רמאים. האנרכיסטים אוהבים את "אם תרצו" כי הם רק נותנים לאנרכיסטים יותר פירסום בתשקורת שתומכת בשמאל. כשאנרכיסט הצטרף לפורום שלנו היום, הוא עודד אותנו להפגין מולם כי זה לא מרתיע אף אחד וזה רק הופך להפגנות של השמאל ליותר מעניין מבחינת התשקורת. לעומת זאת, האנרכיסטים בבהלה מהפורום שלנו.

1.יכול להיות שאתה צודק שאם תרצו היא תנועה שמאלנית (לפחות מבחינת העקרונות),

אבל אתה לא יכול לומר שהם לא השיגו כלום בהפגנות שלהם - הם השיגו את הדבר שהכי חסר לנו - פרסום.

וזו ההוכחה הכי טובה שעל ידי פעילות שטח משיגים פרסום. אתה יכול למצוא אזכורים שלהם בכל עיתון ולעתים קרובות אף בטלוויזיה.

2. תנועת אם תרצו עושה הרבה מאד פעילות שטח בלי שיש להם אפילו סניף אחד (לא ראיתי אזכור באתר שלהם לגבי סניפים, אז כנראה שאין להם),

הכל נעשה באמצעות תקשורת.

אני גם לא חושב שתנועת הימין האמיתי זקוקה כרגע לסניפים משלוש סיבות :

א) אין בזה צורך אמיתי. אם יהיה לנו סניפים מה נעשה בהם ? מי יאייש אותם ? - אין לנו צורך בסניפים.
אפילו תנועות ענקיות כמו הליכוד וקדימה משתמשות בסניפים שלהן בדרך כלל לפני הבחירות.

ב) תקציב. אני לא יודע מה מקורות המימון של התנועה, אבל אם אתה אומר שאנו תורמים
למתיישבים ביהודה ושומרון, אז עדיף שנמשיך עם זה במקום להשקיע בסניפים. גם אם יש תקציב
פנוי, אני לא חושב שצריך להשקיע אותו בסניפים כי שוב -אין בהם צורך.
עם זאת, לא צריך לפסול את זה שב"ה נהיה תנועה המונית יהיו לנו סניפים. והרבה.

ג) אפשר לארגן את כל ההתקשרות והפעילות בשטח בעזרת תקשורת כמו שאני מניח שעושים בתנועת
אם תרצו או בתנועות כמו האנרכיסטים. ומצליח להם יופי לצערי.
=====================================================
אני חושב שאם אנו צריכים מיקום פיזי לארגן פעילויות, אפשר להשתמש באוניברסיטאות. אפשר למשוך משם
גם ציבור איכותי שיוכל להצטרף לתנועה. גם הגרעין של תנועות כמו אם תרצו והאנרכיסטים, אני מניח שהגיע
ממוסדות לימוד - כי שם הכי קל להתארגן, יש גם תנאים פיזיים וגם הרבה כח אנושי זמין והכל בחינם. זה יכול
להיות רעיון טוב.  

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : מרץ 17, 2010, 23:19:12 »

הבעיה היא שכל אחד מגיע מרקע שונה, חלק כאן אפילו אינם מגדירים עצמם ככהניסטים ואף פעם - אף לא בויכוח אחד - רואים איך אנשים מתכנסים למחנה המשותף.  תמיד פונים ללשון ארסית ושלילית.

בס''ד

זה בכלל לא נכון. כל ארגון רציני כולל דעות שונות. הרי אנו לא רוצים רובוטים. כשנתחיל פעולות, נוכל לעשות זאת ביעילות. כמובן שיש שמאלנים בפורום שלא יתמכו בנו. אבל חברינו האמיתיים כן יתמכו בנו וזה יהיה מספיק כדי ליצור משהו טוב.

יש לי המון ניסיון בהתארגנויות. אפילו אוייביי מודים שארגנתי תנועה מרשימה כשהייתי יו''ר של הליגה להגנה יהודית והצלחנו לשחרר את אחינו מברה''מ. ואם תראו את הJTF באמריקה היום, יש לנו תנועה די גדולה ומרשימה. אני לא נמצא בארץ ישראל, אז יותר קשה לעשות זאת בארץ הקודש, אולם זה כן ניתן לעשות.

זה מצחיק שדוקא אחרי שבוע מצויין בשביל תנועתנו כשברור שאנו כן משיגים דברים טובים (השמאל מפחד ואם זה ימשך זה ירתיע חלק גדול מהם בע''ה) - דוקא כשאנו מצליחים יש לנו חברים שמתלוננים או מתייאשים.

בקיצור אם אתם רוצים לעזור ליהודים הטובים בירושלים יהודה ושומרון, אנו כן הכתובת.

אך יש משהו בשטח שהוא כן יותר טוב מהפורום או הסרטונים שלנו - אם תצטרפו למאחזים ביהודה ושומרון או לצדיקים בירושלים המזרחית, זה כן הרבה יותר חשוב מהפורום. אבל רק זה יותר חשוב.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #19 ב- : מרץ 17, 2010, 23:20:13 »
בס''ד

צר לי לחלוק עליך אבל תנועת "אם תרצו" השיגו מאמרי השמצה חריפים מאנשי שמאל קיצוני בולטים כגון חיים אורון (יו"ר מרצ) ועוד שמאלנים מוכרים אחרים מה שכמובן פרסם אותם עוד יותר, הלוואי עלינו מאמרי השמצה משמאלנים קיצוניים מפורסמים כל כך, יכול להיות שאם נתחיל לפעול זה יקרה..
וכמובן שהיה גם את כל הסיפור עם נעמי חזן ו"הקרן החדשה לישראל" שגם היא כתבה דברי השמצה נגדם,ואכן היה נראה שחלק ניכר מהשמאל היה ממש בפניקה בגלל התנועה הזאת, ממש היה מאמר אחרי מאמר של השמצות נגדם עד לפני חודשיים בערך..

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #20 ב- : מרץ 17, 2010, 23:36:04 »
חיים,
בדיוק כשם שאין צורך ברובוטים - אין צורך באנשי מדון חמי מזג ומלאי חוצפה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : מרץ 17, 2010, 23:38:19 »
בס''ד

"אם תרצו" לא השיג כלום. הם כן קיבלו פירסום - פירסום למען השמאל. כשיש מפגינים כנגד זה תמיד מגביר את הפירסום וזה עוזר לשמאל.

מאז ש"אם תרצו" התחילו את ההפגנות שלהם, הפגנות השמאל רק גדלות והולכות. וזה רע כי בוגדי השמאל מזיקים למאמץ לחזק את התושבים היהודים בירושלים וביו''ש.

אם תנסו לומר משהו נגד האוייב הערבי בהפגנות של "אם תרצו", הם ישתיקו אתכם. "אם תרצו" לא אומר כלום על ההקפאה של פיפי על בנייה יהודית ביו''ש. כי אין להם עמדה על יהודה ושומרון - לב ליבה של ארצנו! הם ממש ליכודניקים כמו פיפי. הם לא מוכנים לומר שהם מתנגדים למדינה "פלסטינית".

כמובן שהתשקורת לא מנסה להסתיר את השם שלהם כמו שעושים איתנו. זה רק מוכיח מי באמת מפחיד אותם ומי באמת משיג משהו למען עם ישראל.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : מרץ 17, 2010, 23:41:28 »
הסיבה שאתם לא פעילים היא כי אתם תנועה בלתי חוקית.
אני חושב שזה דווקא ההפך התנועה לא פעילה כי היא שואפת להיות חוקית בכל מחיר..
אל תצביע תשפיע

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : מרץ 17, 2010, 23:45:21 »
חיים,
בדיוק כשם שאין צורך ברובוטים - אין צורך באנשי מדון חמי מזג ומלאי חוצפה.

בס''ד

אתה צודק. אבל תמצא את זה בכל תנועה רצינית שמתחילה - כי לצערי זה טבע בני אדם לריב. אם אתה מחפש שלמות, לא תמצא את זה בעולם הזה. בכל זאת ניתן לבנות תנועה רצינית וניתן לשנות את ההיסטוריה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #24 ב- : מרץ 17, 2010, 23:49:46 »
בס''ד

"אם תרצו" לא השיג כלום. הם כן קיבלו פירסום - פירסום למען השמאל. כשיש מפגינים כנגד זה תמיד מגביר את הפירסום וזה עוזר לשמאל.

יופי. אז אתה מסכים עם הנוסחה : הפגנות/פעילות שטח = פרסום. רק שבמקרה שלנו זה יהיה פרסום למען הימין האמיתי.

אם כך, אז שווה לעשות פעילות שטח, לא ?