כתב נושא: למה אנחנו לא פעילים ? ? ?  (נקרא 11197 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
למה אנחנו לא פעילים ? ? ?
« להגיב #25 ב- : מרץ 17, 2010, 23:52:56 »
אני חושב שכול דבר צריך להעשות בזמן.
אני לא חושב שיש לנו כרגע כמות מספיק גדולה של פעילים כדי להתחיל לצאת להפגנות גדולות ולפעילויות שיצרו הד תקשורתי.

אני מאוד שמח שכעת האנרכיסטים ימח שמם וזיכרם קיבלו פיק ברכים ואני משוכנע שבעיקבות כך הצטרפו אלינו עוד אנשים.

לדעתי חשוב מאוד להתארגן מידי שבוע ולחזק את התושבים האמיצים בשכונת שמעון הצדיק.
זאת פעילות שאנחנו חייבים ויכולים לעשות.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #26 ב- : מרץ 17, 2010, 23:59:32 »

מסכים איתך לחלוטין. לזה התכוונתי שאמרתי שצריך לעשות פעילויות מאורגנות.

לא התכוונתי רק להפגנות, בטח שלא להפגנות פרובוקטיביות ומריבות.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : מרץ 18, 2010, 00:01:20 »
אני חושב שכול דבר צריך להעשות בזמן.
אני לא חושב שיש לנו כרגע כמות מספיק גדולה של פעילים כדי להתחיל לצאת להפגנות גדולות ולפעילויות שיצרו הד תקשורתי.

אני מאוד שמח שכעת האנרכיסטים ימח שמם וזיכרם קיבלו פיק ברכים ואני משוכנע שבעיקבות כך הצטרפו אלינו עוד אנשים.

בס''ד

אתה יהודי חכם! כל הכבוד לך.

אנו לא מספיק גדולים כדי להפגין כעת. כשנהיה מספיק גדולים, אנו כן רוצים להפגין.

בינתיים יש דברים אחרים בשטח שכדאי לעשות כמו לחלק פליירים ולארגן סניפים.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #28 ב- : מרץ 18, 2010, 00:03:16 »
הסיבה שאתם לא פעילים היא כי אתם תנועה בלתי חוקית.
על סמך מה אתה קובע שאנחנו תנועה בלתי חוקית?

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #29 ב- : מרץ 18, 2010, 00:04:19 »
בס''ד

אתה יהודי חכם! כל הכבוד לך.

אנו לא מספיק גדולים כדי להפגין כעת. כשנהיה מספיק גדולים, אנו כן רוצים להפגין.

בינתיים יש דברים אחרים בשטח שכדאי לעשות כמו לחלק פליירים ולארגן סניפים.
חיים בע''ה אני מתכנן שבוע הבא לחלק עוד פליירים.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : מרץ 18, 2010, 00:04:28 »
על סמך מה אתה קובע שאנחנו תנועה בלתי חוקית?

על סמך זה שאחרי מעשהו של ברוך גולדשטיין בג"ץ הוציא פסיקה שתנועת "כך" היא בלתי חוקית.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #31 ב- : מרץ 18, 2010, 00:08:46 »
על סמך זה שאחרי מעשהו של ברוך גולדשטיין בג"ץ הוציא פסיקה שתנועת "כך" היא בלתי חוקית.
בג"ץ פסק כ"כ הרבה פעמים פסיקות שהן עצמו לא חוקיות אז בשוש, בג"ץ פסל את כך כשהיא לא עברה על שום חוק, חוץ מזה החוק החילוני מעניין לי תז'ובור.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #32 ב- : מרץ 18, 2010, 00:10:42 »

אנחנו אבל לא תנועת כ"ך ואנחנו כן חוקיים.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #33 ב- : מרץ 18, 2010, 00:10:51 »
בג"ץ פסק כ"כ הרבה פעמים פסיקות שהן עצמו לא חוקיות אז בשוש, בג"ץ פסל את כך כשהיא לא עברה על שום חוק, חוץ מזה החוק החילוני מעניין לי תז'ובור.

החוק החילוני מעניין לך ת'זובור? מה אני אגיד לך, אני מקווה שזה לא יוביל אותך לעשות מעשה מטופש, זה מה שיש לי להגיד לך...

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #34 ב- : מרץ 18, 2010, 00:13:45 »
בס''ד

"אם תרצו" לא השיג כלום. הם כן קיבלו פירסום - פירסום למען השמאל. כשיש מפגינים כנגד זה תמיד מגביר את הפירסום וזה עוזר לשמאל.

מאז ש"אם תרצו" התחילו את ההפגנות שלהם, הפגנות השמאל רק גדלות והולכות. וזה רע כי בוגדי השמאל מזיקים למאמץ לחזק את התושבים היהודים בירושלים וביו''ש.

אם תנסו לומר משהו נגד האוייב הערבי בהפגנות של "אם תרצו", הם ישתיקו אתכם. "אם תרצו" לא אומר כלום על ההקפאה של פיפי על בנייה יהודית ביו''ש. כי אין להם עמדה על יהודה ושומרון - לב ליבה של ארצנו! והם ממש ליכודניקים כמו פיפי. הם לא מוכנים לומר שהם מתנגדים למדינה "פלסטינית".

כמובן שהתשקורת לא מנסה להסתיר את השם שלהם כמו שעושים איתנו. זה רק מוכיח מי באמת מפחיד אותם ומי באמת משיג משהו למען עם ישראל.
חיים היקר, אני לא מומחה גדול על תנועת "אם תרצו" ואני לא טרחתי לקרוא את המאמרים של השמאל הקיצוני נגדם עד הסוף, אבל מה שאני כן יודע זה שהתנועה הזאת כלל לא מגדירה את עצמה כתנועה ימנית אלא כ"תנועת מרכז ציונית", כך שאני לא מבין מאיפה אתה מביא את זה שהתנועה תומכת דווקא בנתניהו(למרות שאני בטוח שחלק לא מבוטל אכן תומכים בו),  כך שלא הייתי מצפה מתנועה שמגדירה את עצמה "מרכז" להשקיע את זמנם בעניין ההקפאה כי אז הם יחשפו כימניים כביכול.
לעומת זאת השמאל במאמרים שלו נגדם ניסה לחשוף את היו"ר של התנועה שהוא גבר חילוני מרמת השרון ששכחתי את שמו שהוא כביכול עם דעות "מימין לליכוד שמתחזה למרכז" והיה להם כל מיני הוכחות והם השתמשו ממש  במילים האלה שציטטי..

בכל מקרה מה שאני מנסה לומר זה שקצת פעילות בשטח לא תזיק לנו כמו בשמעון הצדיק למשל..
« עריכה אחרונה: מרץ 18, 2010, 11:42:43 על ידי חרותניק »

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : מרץ 18, 2010, 00:13:59 »
אנחנו אבל לא תנועת כ"ך ואנחנו כן חוקיים.

אז איזו תנועה אתם? כהנא חי?

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #36 ב- : מרץ 18, 2010, 00:15:59 »
אז איזו תנועה אתם? כהנא חי?

יש לנו שם ואתה מוזמן לקרוא לנו בו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #37 ב- : מרץ 18, 2010, 00:17:53 »
יש לנו שם ואתה מוזמן לקרוא לנו בו.

לפי מה שאני יודע בישראל ישנן רק שתי תנועות שרואות עצמן כממשיכות דרכו של הרב כהנא: "כך" ו"כהנא חי". אני טועה?

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #38 ב- : מרץ 18, 2010, 00:26:36 »
לפי מה שאני יודע בישראל ישנן רק שתי תנועות שרואות עצמן כממשיכות דרכו של הרב כהנא: "כך" ו"כהנא חי". אני טועה?

תתפלא אבל היום חלק גדול מהימין תומך במה שהציע הרב כהנא זצוק"ל השם יקום דמו.

אל תדאג שמאלני יבוא היום שבו עוד המדינה תישם טרנספר לערבים הנאצים וגם שמאלנים מתיוונים ובוגדים כמוך יעופו מפה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #39 ב- : מרץ 18, 2010, 00:28:25 »
תתפלא אבל היום חלק גדול מהימין תומך במה שהציע הרב כהנא זצוק"ל השם יקום דמו.

אל תדאג שמאלני יבוא היום שבו עוד המדינה תישם טרנספר לערבים הנאצים וגם שמאלנים מתיוונים ובוגדים כמוך יעופו מפה.

אתה יודע את מי אתה מזכיר לי? את אשר מ"זבנג". גבר גדול וחזק, אבל עם מוח של ציפור.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #40 ב- : מרץ 18, 2010, 00:39:11 »
אתה יודע את מי אתה מזכיר לי? את אשר מ"זבנג". גבר גדול וחזק, אבל עם מוח של ציפור.

יש לי תואר ראשון בהנדסה ואני כעת עושה גם תואר שני.
אז אני גם יותר חזק וגם הרבה יותר חכם משמאלני טיפש כמוך.
ראיתי חלק מהסירטונים שלך.אתה מדבר כמו נקבה עלובה וגם אתה לא מפגין בהם יותר מדי חוכמה בלשון המעטה.
אז עדיף שתסתום ושתגלוש רק בפורומים של בוגדים מנוולים כמוך.
« עריכה אחרונה: מרץ 18, 2010, 01:02:41 על ידי הלוחם באנרכיסטים »

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #41 ב- : מרץ 18, 2010, 01:13:01 »
יש לי תואר ראשון בהנדסה ואני כעת עושה גם תואר שני.
אז אני גם יותר חזק וגם הרבה יותר חכם משמאלני טיפש כמוך.
ראיתי חלק מהסירטונים שלך.אתה מדבר כמו נקבה עלובה וגם אתה לא מפגין בהם יותר מדי חוכמה בלשון המעטה.
אז עדיף שתסתום ושתגלוש רק בפורומים של בוגדים מנוולים כמוך.

גם מהפה שלך לא יוצא הרבה דעת וחוכמה. אתה רק יודע להשמיץ שמאלנים.
גם רוחמה אברהם-בלילא היא בוגרת אוניברסיטה אבל היא רחוקה מלהיות גאון הדור.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #42 ב- : מרץ 18, 2010, 01:27:26 »
אלו פעילויות אתם מתכוונים לעשות?? חוץ מהפגנות,ואני אישית לא חושב שהתנועה חייבת להיות "שומרת חוק" גם בגלל שכדי להשפיע באופן מעשי יש צורך בפעילויות שגם נוגדות לחוק לפעמים,וגם בגלל שיש כמה סיבות לשמור את החוק
1.החוק בעל ערך מוסרי כל שהוא.
2.לא להסתבך עם המשטרה ועם עונשים.
3.לשמור על תדמית ציבורית כל שהיא.
לכן אני לא מבין למה שוללים פעילויות לא חוקיות פה זה בעיה של להסתבך עם המשטרה? אז לעשות דברים בצורה חכמה ובזהירות זה בעיה של מוסר? זה כבר תלוי אלו חוקים זה עניין של תדמית? התדמית של כל ארגון או תנועה שדוגלת בגירוש כל הערבים מהארץ שואפת לאפס אצל רוב המדינה מה גם הרבה אנשים לא ממהרים להירתע מאנשים רק בגלל קשר לפלילים כל שהוא,כמובן שאני לא מעודד לדבר על דברים כאלה באינטרנט או להתחיל לרצוח חס ושלום כמו ג'ק טייטל שניסה לרצוח אדם רק בגלל דעותיו,אבל לפחות להיות יותר אקטיבים ולא להיות מוגבלים למה שהחוק(שנשלט על ידי שמאלנים פרו ערבים לרוב)אומר כאילו זה תורה משמיים או משהו.
אל תצביע תשפיע

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #43 ב- : מרץ 18, 2010, 01:52:01 »
אלו פעילויות אתם מתכוונים לעשות?? חוץ מהפגנות,ואני אישית לא חושב שהתנועה חייבת להיות "שומרת חוק" גם בגלל שכדי להשפיע באופן מעשי יש צורך בפעילויות שגם נוגדות לחוק לפעמים,וגם בגלל שיש כמה סיבות לשמור את החוק
1.החוק בעל ערך מוסרי כל שהוא.
2.לא להסתבך עם המשטרה ועם עונשים.
3.לשמור על תדמית ציבורית כל שהיא.
לכן אני לא מבין למה שוללים פעילויות לא חוקיות פה זה בעיה של להסתבך עם המשטרה? אז לעשות דברים בצורה חכמה ובזהירות זה בעיה של מוסר? זה כבר תלוי אלו חוקים זה עניין של תדמית? התדמית של כל ארגון או תנועה שדוגלת בגירוש כל הערבים מהארץ שואפת לאפס אצל רוב המדינה מה גם הרבה אנשים לא ממהרים להירתע מאנשים רק בגלל קשר לפלילים כל שהוא,כמובן שאני לא מעודד לדבר על דברים כאלה באינטרנט או להתחיל לרצוח חס ושלום כמו ג'ק טייטל שניסה לרצוח אדם רק בגלל דעותיו,אבל לפחות להיות יותר אקטיבים ולא להיות מוגבלים למה שהחוק(שנשלט על ידי שמאלנים פרו ערבים לרוב)אומר כאילו זה תורה משמיים או משהו.

אתה רציני? אתה מבין שאתה יכול להיות יותר אקטיבי ולשמור על החוק. טיפ ממני חינם, שאתה עובר על החוקזה מרתיע אנשים מלהצטרף אליך(זה מעודד עבריינים, ערסים וחולי נפש, אבל אדם שפוי לא יצטרף לארגון שעובר שוב ושוב על החוק, ראה את הדימוי של "נוער הגבהות" בין רוב הציבור).

מנותק כהנא צדק- חוזר בתשובה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #44 ב- : מרץ 18, 2010, 01:53:34 »
בס''ד

האם לא ראית את החדשות לאחרונה? בתשקורת הם חושבים שאנו פעילים, הם מדווחים עלינו כאילו אנו איום לשמאל. והשמאל בעצמו חושב שאנו פעילים, הם ממש בבהלה לאחרונה.

פעילות באינטרנט ועם סרטונים לא פחות חשובה מהפגנות, ולפעמים זה יותר יעיל כדי להרתיע את בוגדי השמאל.

ואנו מממנים את הגיבורים האמיתיים של דורנו, שהם החלוצים ביהודה ושומרון. אין דבר יותר חשוב מזה.

כל זה נכון, אבל מאורגן פעילויות בנוסף לכל זה יהיה גם טוב מאוד לדעתי.... אם זה אפשרי.
לשכים בעיניכם

מנותק כהנא צדק- חוזר בתשובה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #45 ב- : מרץ 18, 2010, 02:29:39 »
הסיבה שאתם לא פעילים היא כי אתם תנועה בלתי חוקית.

מה זה רפה שכל שטויות?
לשכים בעיניכם

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #46 ב- : מרץ 18, 2010, 03:18:24 »
אתה רציני? אתה מבין שאתה יכול להיות יותר אקטיבי ולשמור על החוק. טיפ ממני חינם, שאתה עובר על החוקזה מרתיע אנשים מלהצטרף אליך(זה מעודד עבריינים, ערסים וחולי נפש, אבל אדם שפוי לא יצטרף לארגון שעובר שוב ושוב על החוק, ראה את הדימוי של "נוער הגבהות" בין רוב הציבור).

אין מנוס מלעבור על החוק וזה לא משנה אם זה מושך "ערסים" זה לא שאמרתי לקחת פרוטקשן מאנשים ומה הקשר חולי נפש? קצת פרופורציה,המחתרות שהיו לפני קום המדינה היו לא חוקיות ולא סתם עשו עברות קטנות פה ושם אלה נחשבו ל"עבריינים כבדים" אז,אז מה הם בדיוק? סתם חולי נפש ערסים שתודות להם יש לך ולי פה מדינה??.תבין שהחוק זה לא יותר מפסיקה של בסך הכל בן אדם הוא יכול לעשות טעויות ושטויות כמו כל אחד אחר ועברה על רוב החוקים האלה היא בדרך כלל לא יותר ממשהו רשמי.
אל תצביע תשפיע