שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
שיר שאוהדי בית"ר שרים על חאלד חאיילה שחקן בני-סכנין
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 18, 2010, 15:59:40 ---בס"ד
נגד הפועל בבלומפילד השנה היינו איזה 14 חברה הלכנו בדרך לבלומפילד כי הריי החנייה קצת רחוקה משם וראינו איזה 40 אוהדיי הפועל ואני לא מגזים התחללנו לקלל אותם וכמעט הקבצנו להם והם שתקו כמו כוסיות.
--- סוף ציטוט ---
כן ואנחנו "מתגרים"
על האירוע המדובר שאני אישית נכחתי בו היה לפני משהוא כמו שנתיים(עונת לוזון ימח שמו).
ואני בטוח שגם הלכתם לשער 5, לחברה שם, ולא לאנשי שער 7/שער 5 שלא הולכים מכות וכן הלאה.
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ביתר בדם על מרץ 18, 2010, 16:49:31 ---כנראה שאתה לא יודע כמה דברים המכות שחטפטם בהדר יוסף היו בגלל האבנים שזרקתם עלינו ביציאה מירושלים או כמו שמרתי אתם התחלתם ( כן זה מהגן )
--- סוף ציטוט ---
ומי אמר לך את השטות הזאת ראש לה פמליה(אגב כמובן זיהיתם את אותם אוהדים ורק אותם דקרתם)?
--- ציטוט ---עוד משהו אני לבד קיללתי איזה חבורה של 50 אוהדי הגועל במשחק נגד הפועל רעננה לא יודע מה הם עשו שם וגם אחרי הגמר גביע שניצחנו אותכם נכנסתי לאוטובוס מלא אוהדי הגועל ושרתי שירים ( הפועל זונה ) אם זה מעניין אותך אז קיצר אתם רק מדברים אתם כוסיות חחחחחחחחחחחח...
--- סוף ציטוט ---
1. אתה מחפש מכות, וכרגע הוכחת את זה.
2. לך לשער 5 או לנשיקה הצרפתית, במשחק הבא שלנו מולכם, לבד, תקלל, ותראה מה יקרה.
רמז, בדיוק כמו אם אני ילך למזרחי לבד, ויקלל.
אגב כאחד שהיה עשרות פעמים בטדי ואף פעם לא חטף מכות ממכם(חטפתי כמה פעמים אבנים מול חיפה וממכם, אבל שיצאתי מהרכב אותם "זורקים" נעלמו. להל''ן ההוכחה ש-90 אחוז מהגברתנים הם ילדי אולטרס בשקל)
ביתר בדם:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 18, 2010, 16:53:38 ---כן ואנחנו "מתגרים"
על האירוע המדובר שאני אישית נכחתי בו היה לפני משהוא כמו שנתיים(עונת לוזון ימח שמו).
ואני בטוח שגם הלכתם לשער 5, לחברה שם, ולא לאנשי שער 7/שער 5 שלא הולכים מכות וכן הלאה.
--- סוף ציטוט ---
אני אישית לא הייתי בהדר יוסף אבל לפי דעתי זה הגיעה לכם יש משפט בחיים שהוא המוטו שלי עין תחת עין שן תחת שן
ביתר בדם:
ושוב פעם אני נגד אלימות בלי שום סיבה
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ביתר בדם על מרץ 18, 2010, 17:03:54 ---אני אישית לא הייתי בהדר יוסף אבל לפי דעתי זה הגיעה לכם יש משפט בחיים שהוא המוטו שלי עין תחת עין שן תחת שן
--- סוף ציטוט ---
גם אני אישית לא הייתי, לא היה שום תקרית של אבנים, וזה מאלו שהיו שם. הם הגיעו למשחק, יצאו החוצה והופתעו לגלות כמה אוהדי בית''ר עם סכינים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה