שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
שיר שאוהדי בית"ר שרים על חאלד חאיילה שחקן בני-סכנין
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ביתר בדם על מרץ 18, 2010, 17:05:09 ---ושוב פעם אני נגד אלימות בלי שום סיבה
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט ---עוד משהו אני לבד קיללתי איזה חבורה של 50 אוהדי הגועל במשחק נגד הפועל רעננה לא יודע מה הם עשו שם וגם אחרי הגמר גביע שניצחנו אותכם נכנסתי לאוטובוס מלא אוהדי הגועל ושרתי שירים ( הפועל זונה ) אם זה מעניין אותך אז קיצר אתם רק מדברים אתם כוסיות חחחחחחחחחחחח...
--- סוף ציטוט ---
שמע לפחות אל תזלזל באינטליגנציה שלי, מי שהולך ומתחיל להציג סתם לאוהדים, אם באוטובוס ואם אחרי מחק מול רעננה(למה היו שם אוהדי הפועל ת''א בדיוק?) מחפש אקשן
F-C-B-J:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 18, 2010, 17:40:55 ---שמע לפחות אל תזלזל באינטליגנציה שלי, מי שהולך ומתחיל להציג סתם לאוהדים, אם באוטובוס ואם אחרי מחק מול רעננה(למה היו שם אוהדי הפועל ת''א בדיוק?) מחפש אקשן
--- סוף ציטוט ---
אני רוצה לשאול שאלה את מנהלי הפורום הנכבד הזה...!
איך יכול ליהיות שבפורום הימין האמיתי יהיה רשום חבר שהוא אוהד של קבוצת הבועל ת"א?
שמאלני נאצי...!
שיושב באותו יציע 5 (שיקרוס בקרוב בעזרת השם) עם אותם ערבי יפו וכל השאר ...! ושר איתם שירים כמו "שימו את ירושלים בירדן" או "ירושלים על ה***"
מה נסגר איתכם!
וזה לא מעניין אותי מה הדעה שלו כל עוד הוא ישב שם ויעודד את קבוצתו המבחילה הוא יהיה אויב שלי!
נ.ב
דבר נוסף למה יש לו גישה לפורום של אוהדי ביתר למען השם.?
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: F-C-B-J על מרץ 18, 2010, 18:28:52 ---אני רוצה לשאול שאלה את מנהלי הפורום הנכבד הזה...!
איך יכול ליהיות שבפורום הימין האמיתי יהיה רשום חבר שהוא אוהד של קבוצת הבועל ת"א?
שמאלני נאצי...!
שיושב באותו יציע 5 (שיקרוס בקרוב בעזרת השם) עם אותם ערבי יפו וכל השאר ...! ושר איתם שירים כמו "שימו את ירושלים בירדן" או "ירושלים על ה***"
מה נסגר איתכם!
וזה לא מעניין אותי מה הדעה שלו כל עוד הוא ישב שם ויעודד את קבוצתו המבחילה הוא יהיה אויב שלי!
נ.ב
דבר נוסף למה יש לו גישה לפורום של אוהדי ביתר למען השם.?
--- סוף ציטוט ---
1. בישביל להתווכח איתי ולהראות לי שהימין צודק והשמאל טועה(ואני מרכזניק).
2. איפה כתבתי שאני שר את השירים האלו? קרא את ההודעה?
3. אם יש לי גישה לפורום של הימין האמיתי אז יש לי גישה גם לפורום של בית''ר(זה אותו פורום...)
4. אני שמח שאתה קורא לי נאצי ובו זמנית מתלונן על השירים של האוהדים שלנו.
F-C-B-J:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 18, 2010, 20:54:59 ---1. בישביל להתווכח איתי ולהראות לי שהימין צודק והשמאל טועה(ואני מרכזניק).
2. איפה כתבתי שאני שר את השירים האלו? קרא את ההודעה?
3. אם יש לי גישה לפורום של הימין האמיתי אז יש לי גישה גם לפורום של בית''ר(זה אותו פורום...)
4. אני שמח שאתה קורא לי נאצי ובו זמנית מתלונן על השירים של האוהדים שלנו.
--- סוף ציטוט ---
כן ואתה רוצה להגיד לי שאתה יושב ביציע ופשוט שותק?
נ.ב
למה לא ישנת באוהל?
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: F-C-B-J על מרץ 18, 2010, 22:35:48 ---כן ואתה רוצה להגיד לי שאתה יושב ביציע ופשוט שותק?
נ.ב
למה לא ישנת באוהל?
--- סוף ציטוט ---
זה מאוד פשוט לא לשיר את השירים האלו, פשוט לא שר(האמת היא שכל השירים, תפאורה וכן הלאה זה הדבר האחרון שמעניין אותי שאני הולך למשחק של הפועל כמו 90 אחוז מהקהל בכדורגל).
זה רק מראה את חוסר ההבנה שלך בקהלים בארץ, ואף של בית''ר בפרט(אני מבטיח לך שלא כל אוהדי בית''ר שרים מוות לערבים או ווטאבר).
נ.ב.
כי את הצבא שלי כבר עשיתי? מה זה קשור?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה