שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

שיר שאוהדי בית"ר שרים על חאלד חאיילה שחקן בני-סכנין

<< < (8/20) > >>

ביתר בדם:
גם אני בתור אוהד ביתר מגנה את האלימות נגד יהודים אבל צריכים להבין שהם לא עושים את זה סתם כי בא להם האוהדים האחרים פשוט מקניים אותנו שרים שירים נגד ירושליים רק כדי להרגיז אותנו

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: ביתר בדם על מרץ 18, 2010, 15:21:51 ---גם אני בתור אוהד ביתר מגנה את האלימות נגד יהודים אבל צריכים להבין שהם לא עושים את זה סתם כי בא להם האוהדים האחרים פשוט מקניים אותנו שרים שירים נגד ירושליים רק כדי להרגיז אותנו

--- סוף ציטוט ---

בולשיט, אני במו עניי ראיתי אותכם רצים 10 איש אחרי 2 נערים בבלומפילד(כמובן שאנחנו, 10 איש אדומים בעצמנו הגענו אתם ברחתם).

יעידו מספיק אנשים "שעיצבנו" את אוהדי בית''ר שחטפו מהם מכות סתם.

או המקרה מול הפועל אוסישקין שחיכיתם לחברה שלנו עם סכינים דאז.
תירוץ עלוב.

אני מבטיח לך שעם 10 איש אני יכול לפוצץ מכות כל אוהד בית''ר, אם הוא עיצבן אותי או לא.

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 18, 2010, 15:25:00 ---בולשיט, אני במו עניי ראיתי אותכם רצים 10 איש אחרי 2 נערים בבלומפילד(כמובן שאנחנו, 10 איש אדומים בעצמנו הגענו אתם ברחתם).

תירוץ עלוב.

אני מבטיח לך שעם 10 איש אני יכול לפוצץ מכות כל אוהד בית''ר, אם הוא עיצבן אותי או לא.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

נגד הפועל בבלומפילד השנה היינו איזה 14 חברה הלכנו בדרך לבלומפילד כי הריי החנייה קצת רחוקה משם וראינו איזה 40 אוהדיי הפועל ואני לא מגזים התחללנו לקלל אותם וכמעט הקבצנו להם והם שתקו כמו כוסיות.

ביתר בדם:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 18, 2010, 15:25:00 ---בולשיט, אני במו עניי ראיתי אותכם רצים 10 איש אחרי 2 נערים בבלומפילד(כמובן שאנחנו, 10 איש אדומים בעצמנו הגענו אתם ברחתם).

תירוץ עלוב.

--- סוף ציטוט ---
כנראה שאתה לא יודע כמה דברים המכות שחטפטם בהדר יוסף היו בגלל האבנים שזרקתם עלינו ביציאה מירושלים או כמו שמרתי אתם התחלתם ( כן זה מהגן )

ביתר בדם:
ועוד משהו אני לבד קיללתי איזה חבורה של 50 אוהדי הגועל במשחק נגד הפועל רעננה לא יודע מה הם עשו שם וגם אחרי הגמר גביע שניצחנו אותכם נכנסתי לאוטובוס מלא אוהדי הגועל ושרתי שירים ( הפועל זונה ) אם זה מעניין אותך אז קיצר אתם רק מדברים אתם כוסיות חחחחחחחחחחחח...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה