שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

שיר שאוהדי בית"ר שרים על חאלד חאיילה שחקן בני-סכנין

<< < (20/20)

אוהד הפועל:

--- ציטוט ---לפי מה שאתה אומר כמו שחשבתי אתה מעדיף שקבוצה ערבית תיקח אליפות מאשר קבוצה יהודית.
עכשיו נגיד ובני סכנין ישחקו ח"ו באירופה וגם מ.ס אשדוד,מי אתה תרצה שתצליח יותר באירופה בני סכנין או אשדוד?(בכוונה לא אמרתי בית"ר או מכבי תל אביב כי יש ביננו יריבות גדולה ככה שהייתי יודע כבר את התשובה שלך ולכן אני לא אמרתי בית"ר או מכבי תל אביב).
--- סוף ציטוט ---

ברור שאני מעדיף קבוצה שלא מעניינת אותי על פניכם.
ולשאלתך, לא אכפת לי לא מאשדוד ולא מסכנין, אם הם או הם יעלו לאירופה זה לא יעניין אותי.

--- ציטוט ---למה רשמת ארץ הקודש במרכאות?,מבחינתי אתה לא באמת אומר שארץ הקודש היא ארץ ישראל,יש לי דבר אחד לומר לך שאפילו הגויים באירופה יודעים שארץ הקודש זאת ארץ ישראל.
--- סוף ציטוט ---

כי הראיה שלך של ארץ ישראל היא שונה מהראיה שלי.

--- ציטוט ---בקשר לזה שאמרת שלרסס צלב קרס זה יותר גרוע מלרסס על קברות אתה טועה,אני לא אומר שלרסס צלב קרס זה לא גרוע,זה גרוע מאד אבל לא יותר מלרסס על קברים,צלב קרס זה סמל של הנאצים שרצו ותמיד רוצים להשמיד את היהודים,ואני יודע שניצולי שואה מאד יפגעו כשהם רואים צלב קרס על קיר.
אבל כשמשפחתו של חולדאי באים+חולדאי באים לקבר הוריו ורואים"תיזהר שער 5=גיהנום"וכו'....זה יותר גרוע מאשר צלב קרס,זה מגעיל לא קשור מה מרססים על קבר זה גועל נפש,אני מגנה את אותם אנשים שריססו צלב קרס אני לא אומר שזה מותר,מה שאני בא לומר זה שתבין שלרסס על קבר זה יותר מגעיל וגרוע מלרסס צלב קרס או צלב.
--- סוף ציטוט ---

לא כתבתי שאחד יותר מגעיל מהשני, הראתי לך דוגמה למהאי אפשר להשוות מה יותר מגעיל. זה גם לא רלוונטי, שניהם מגעילים.

--- ציטוט ---בקשר ל"עיר בירתך",כל עוד אתם שרים על ירושלים מבחינתי זאת לא עיר בירתכם,זה שאנחנו מרביצים לכם ומקללים את הפועל זה לא אומר שתבואו ותקללו את ירושלים ולומר ש"ירושלים בירדן""ירושלים על הזין",אתם רוצים לקלל להחזיר קונטרה תקללו את בית"ר עצמה ולא את ירושלים.

--- סוף ציטוט ---

אם זה מגעיל או לא מגעיל זה משהוא אחר, שאתם דורשים שאנחנו לא נשיר את זה זה מצחיק, בדיוק כמו שסאדם חוסן בכה שהאמריקאים מבצעים פשעי מלחמה בפלישה בעיראק.

--- ציטוט ---אני נזהר שלא לכתוב "מוות לערבים" אלא "מוות לאוייב הערבי",לפעמים אני לא מצליח להיזהר בזאת,לא אמרתי שעל כל דבר קטן יבואו שוטרים ויעצרו אותך,בכל פורום יש סמויים והם מחפשים את מי לעצור,עם אני הייתי כותב או כל אחד היה כותב משו שמסית לאלימות ורצח וגזענות אז לצערי לפי החוק הבולשביקי היו עוצרים אותו שוטר,אבל את החוק המעפן הזה הם לא ממלאים עד הסוף מכיוון שראיתי בהרבה פורומים ערבים פה בישראל רושמים"מוות ליהודים","משה מת" ופירסמו שמות פעילי ימין קיצוני ואף כמה חברים "גברים" רשמו שמחר הם הולכים להרביץ לאותם פעילי ימן,ולמה אני אומר שאת החוק הזה הם לא ממלאים עד הסוף המשטרע בגלל שהם לא עשו עם זה כלום העיקר את הימנים הם יעצרו ואת הערבים הם לא,עם הם היו עוצרים ערבי על דבר כזה זה היה מקרה נדיר מאד.
--- סוף ציטוט ---

לא יודע בנוגע לזה, מין הסתם אני לא מסתובב בפורומים של ערבים. אגב בבלעין על פי כמה מקורות(אוהדי הפועל) עצרו את המנהיגים של ההפגנות עשרות פעמים לאומת את המתנחלים. ככה שזה לא מדוייק.
אני רק מסביר לך שהמשטרה עוצרת כל מה שזז, מרביצה ומשפילה את כולם. אוהדי בית''ר, אוהדי מכבי, אוהדי חיפה, אוהדי הפועל, כולם.
כנ''ל התקשורת, שמפיצה שקרים על כלל קבוצות האוהדים. זוכר מקרה אדם שבטה? הראו את כל האוהדים של הפועל כחבורה של רוצחים, עקב מעשה של 3-4 אנשים גג(ואני מכיר את זה מקרוב).
רק ביום חמישי היה כתבה שהראו את כל אוהדי מכבי כי חייליו של נימני עם הרבה סילופים של דברים, עדות לא אמינה של איזה אוהד שברח לרומא וכן הלאה.
ואם אתה רואה שערבים מסיתים מול יהודים, לך תגיש תלונה במשטרה מה הבעיה? או שזה לא מספיק מגניב, ודופק את קוד הגנגסטרים?

--- ציטוט --- אתה כשאתה נמצא ביציע של "הפועל" והם שרים "ירושלים על הזין"ירושלים זה בירדן" האם אתה מצטרף אליהם?או שאתה מעדיף שלא?
--- סוף ציטוט ---
אני אישית? לא, כבר מזמן לא מעניין אותי השטויות, כולל עידוד חיובי, תפאורה וכן הלאה.
מדי פעם אני שר "הפועל עולה" או "אבי נימני בן זונה/מת", או צועק כמה כללים יבשות.
אני מקווה שגם אתה תתבגר, ותבין שזה רק כדורגל.

--- ציטוט ---נגיד ואתה תילך עם חברים אוהדיי "הפועל" ויגידו לך בוא איתנו לרסס על קברים,האם אתה מצטרף אליהם?
--- סוף ציטוט ---

איזה שאלה תהיה בריא
חברים שלי לא יעשו את זה, אבל בו נגיד, לא, ואני יתקשר למשטרה גם עליהם.
והם ידעו זאת, כאשר אומר להם זאת בפרצוף. אבל מעגל החברים שלי זה לא מעגל החברים שלי מגיל 16.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה