שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
שיר שאוהדי בית"ר שרים על חאלד חאיילה שחקן בני-סכנין
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 17, 2010, 21:33:53 ---בס"ד
"הפטיש והמגל ניתנו לישמעאל(הפועל ערבים) התורה והמנורה ניתנו לישראל"
--- סוף ציטוט ---
וזה השלט שלא הצלחתם לתלות, לכן האמירה שלי עומדת על כנה
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 17, 2010, 21:26:43 ---בס"ד
מילה אחת על לה פמיליה אני לא רוצה לשמוע שמעת!!!!אתה לא תדבר עלינו בכלל,מי אתה בכלל שתדבר עלינו ינאצי מסריח.
--- סוף ציטוט ---
אגב אל תדאג הם יסלחו לי, הרי כרגע אני אוהד בית''ר(או אני כבר מרגיש כמו ערס).
IRON_MAN:
לה-פמיליה זה ארגון של יהודים טובים ונאמנים ושרואים את המציאות האמיתית ולא כמו כל אותם "מומחים" "פרופסורים" שמאלנים שונאי ישראל.
לה-פמיליה הם יהודים ציונים כהניסטים נאמנים ואני אישית אוהב אותם מאוד O0
אני נהנה כל פעם מחדש לשמוע על ההברקות שלהם בשירים נגד שונאי-ישראל הערבים ובמפגני התמיכה שלהם במדינת-ישראל ובארץ-ישראל במשחקים של בית"ר נגד בני-סכנין ואחי-נצרת,ואיך נשכח את שריקות הבוז לרבין ואת הנפת הדגל של תנועת-כ"ך? זה היה ממש גאווה לאומית שנקווה שתחזור על עצמה שוב.
אחלה יהודים הם O0
ואוהד-הפועל אתה פה הצבוע כי אתם מאחלים שואה ועושים זילות במילה הזאת וגם שרפתם את הבובה בדמותו של הבן של שורה אובארוב, זה לא נראה לך גם קיצוני מה שאותו בוגד גל סוקולובסקי עושה? אז לפי שיטתך גם הוא פורע-חוק? או שאתה צבוע טיפוסי שמזדעק על שלטון-החוק רק כשזה נח לו?
ושורה תחתונה מה שהכי משנה את הכל בכל הויכוחים שלך ושל שאר השמאלנים איתנו או זה שאנחנו תומכים במדינתנו ובעם שלנו ואילו אתם בוגדים בעם שלכם שזה ממש שנאה-עצמית מעוררת גיחוך.
אוהד הפועל:
1. לה פמליה זה ארגון של ערסים במסווה של ארגון אוהדים, במילים אחרות ארגון חוליגנים ימני. הם לא המציאו את הגלגל, מה ההבדל בניהם לאולטרס של לציו(אה כאן לציו יכולים לתלות דגל)?
אתם כבר נתתם מכות בלי קשר להרבה מאוד קבוצות(וזה כמובן שאתם 10 איש מול אוהד 2, בבלומפילד לא פעם ברחתם שאוהדי הפועל הכוסיות יצאו אליכם, ואת זה ראיתי במו עיני). אם אלו אוהדי כפס סבא, בני יהודה, פתח תקווה(מכבי והפועל), הפועל חיפה, מכבי חיפה,
מכבי ת''א, אשדוד ועוד. לא מאמין לי? נגיד אני משקר? יש נושא בפורום הזה של אוהד הפועל פ''ת ונראה לי גם הפועל חיפה ממה שאני זוכר שהעידו שחטפו ממכם מכות.
2. אתה צודק במאה אחוז, שירי שואה, הבובה, והשטויות של הפועל זה גועל נפש, וכל אדם שפוי צריך לגנות את זה, אני לרגע לא תומך בשטויות. אתה גם צודק, גם אצלינו יש אלימות פיזית שאוהדי הפועל מעורבים(אם בקטטות המוניות ואם ב-10 על אחד אבל הרבה יותר נדיר ממכם) בהם מדי פעם.
כמובן שאין לך מושג על מה אני מדבר, כי לא כמוכם זה לא מתוקשר, לא כי יש לנו קשרים עם התקשורת, כי אנחנו פשוט דואגים שזה לא יהיה מתוקשר(להוציא מקרה אדם שבתה, דרבי כדורעף, דרבי מילואים ואולי עוד איזה אירוע שולי). בתקווה שגם לא יהיה עוד.
3. אני מאוד אוהב את העם שלי, את המדינה שלי ואני ציוני, פשוט הדעה שלי שונה ממך בכל הנדון, חלקכם לא עשו צבא, איפה שבינתיים חלקנו כן, כולל ארז אשכנזי ז''ל(אם אני לא טועה הוא נהרג בלבנון), לחלקכם תיקים במשטרה ולא רק על עבירות של אלימות במגרשי הכדורגל(או שזה גם פטריוטיות?).
אבל רק אתה ציוני אמיתי, אתה בטוח שאתה לא אוהד נימני? סליחה מכבי? אולי אתה מהשחקן ה-12 ואני לא יודע?
IRON_MAN:
אני גם מגנה בתוקף אלימות של אוהדי בית"ר כלפי אוהדים יהודים אחרים זה איסור חמור!!! איזה מן דבר זה לתקוף אוהד רק בגלל שהוא אוהד את מכבי הרצליה למשל? את זה אני מגנה בכל תוקף ואני בעד שהעבריינים שעושים זאת יענשו.
אבל כאמור אם כבר אוהדי בית"ר תקפו ערבים אני לא אגנה זאת בשום פנים באופן מאחר ששוב הערבים הם האויב שלי ושל העם שלי ולכן אני לא מרחם עליהם בכלל ואין לי שמץ של רחמים כלפי אף ערבי מכיוון שהם מייחלים למותנו ולזריקתנו לים-התיכון.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה