שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מוות להפועל המשך-רון בן מיכאל הדיון
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 24, 2010, 22:42:46 ---בס''ד
אוהד הפועל זה כבר יותר מדי. ההודעות שלך כל כך ארוכות ומרובות שזה מכביד על רון בן מיכאל. זה לא שרון לא מסוגל לענות, הוא כן מסוגל גם לענות וגם לנצח בכל הויכוחים האלה. אך רון עסוק מאוד כעת ואין לו זמן לענות לאין ספור שאלות וטענות.
אם אתה רוצה לנהל ויכוח, חייב להיות כמות טענות יותר סבירה כי פשוט אין לנו שעות על גבי שעות להתעסק בזה במשך כל היום.
--- סוף ציטוט ---
בשמחה
הדיון עצמו הלך להרבה מאוד כיוונים ולכן הוא נוצר כך. שיבחר לעשות מה שבא לו, אי תגובה לטענה מסוימת אינה "הפסד" ואנחנו לא בתחרות למי יש יותר גדול.
חוץ מזה רון הוא ילד גדול הוא יכול לענות בעצמו מתי שבא לו, ואתה מוזמן לענות במקומו או בנוסף.
אגב רון כרגע קראתי את תגובתי האחרונה, חלק מהדברים נכתבו בלהט ועצבים, מכאן והילך אבקש שנתדיין בכבוד הדדי, בדיוק כמו דיונים אחרים עם משתמשים אחרים.
El Blanco:
בס"ד
אוהד הגועל, אני אענה לך ב"נ מחר (או היום?) בערב. אני פשוט נורא עסוק.
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 24, 2010, 22:53:59 ---בשמחה
הדיון עצמו הלך להרבה מאוד כיוונים ולכן הוא נוצר כך. שיבחר לעשות מה שבא לו, אי תגובה לטענה מסוימת אינה "הפסד" ואנחנו לא בתחרות למי יש יותר גדול.
חוץ מזה רון הוא ילד גדול הוא יכול לענות בעצמו מתי שבא לו, ואתה מוזמן לענות במקומו או בנוסף.
אגב רון כרגע קראתי את תגובתי האחרונה, חלק מהדברים נכתבו בלהט ועצבים, מכאן והילך אבקש שנתדיין בכבוד הדדי, בדיוק כמו דיונים אחרים עם משתמשים אחרים.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
מה חשבת לעצמך שנרשמת לתנועה?,מה חשבת לעצמך שנרשמת עם השם הזה?,מהי המפלגה שבה אתה תומך?ומה הדעה הפוליטית שלך?
אוהד הפועל:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על ינואר 25, 2010, 11:32:48 ---בס"ד
מה חשבת לעצמך שנרשמת לתנועה?,מה חשבת לעצמך שנרשמת עם השם הזה?,מהי המפלגה שבה אתה תומך?ומה הדעה הפוליטית שלך?
--- סוף ציטוט ---
למה אתה חושב שאני חושב שאני נרשמתי לתנועה שלכם?
והשם היה סתם.
המפלגה שבה תמכתי בבחירות שעבר היה ליכוד, לפני כן עבודה. אני מרכזניק.
והדעה הפוליטית שלי היא שכדי שיהיה כאן יום אחד פתרון לסכסוך יש לבצע הסכם עם הפלסטינים. זאת אומרת, הפתרון של 2 מדינות ל-2 עמים הוא הראלי כרגע מבחינתי.
עם כל זאת, בתנאים הקיימים היום אין הפתרון הזה אפשרי(זה לא אומר שהפתרון שלכם הוא אפשרי לדעתי) וזאת כיוון שלצד השני אין מנהיגות. אין רצון ואין פרטנר לשלום.
לא רק הם אשמים בכל הסיפור הזה, אבל הם בעיקר.
אי אפשר לבצע שיחת שלום כרגע כי אי אפשר לקבל הערבויות לכיבוד ההסכמים(יש להם מיליון ארגונים). אם יהיה שם משטר יציב, שירצה לבצע שלום ואנחנו נרצה לבצע שלום עם משטר יציב יהיה שלום.
ביתר בדם:
תקשיב שניה לערבים יש מלא מדינות ולנו היהודים יש אחת עכשיו הם לא רוצים שלום הם רוצים להרוג את היהודים ודרך אגב גם אותך דבר שני המדינות שלהם כל כך אשירות שהם יכולים לקבל אותם בלי בעיה אז למה אתה לא מבין את זה תסתכל בקוראן ותבין אנחנו בסך הכל רוצים לחיות בשקט במדינה הקטנה והיפה שלנו בלי לפחד לצאת מהבית מטר הם לא באמת רוצים שלום ואם כן למה הם הפרו את כל ההסכמים גם את אוסלו אני מצידי שיהיה להם מדינה אבל ברץ ישראל המדינה היהודית
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה