שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

מוות להפועל המשך-רון בן מיכאל הדיון

<< < (2/8) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: benjo_k על ינואר 24, 2010, 16:08:44 ---"לכן אני פה, לחקר האמת"

בס"ד

פעם בא אדם אל הרמב"ם זצוק"ל (רבי משה בן מיימון) ואותו אדם היה בקי בהרבה חוכמות ובגלל שהוא שמע שהרמב"ם שהיה רופא פיזקאי ואסטרונום (ואולי עוד כמה תחומים אני לא זוכר) הוא כזה חכם גדול החליט ללכת וללמוד מפיו.
בהגיעו אל הרמב"ם התחיל לספר לו על כל הידיעות שרכש עד כה והפליג בסיפורו שלמד אצל ידועי שם ולמד כך וכך חוכמות משך כך וכך שנים.
תוך כדי שהוא מספר לרמב"ם את כל הנ"ל הרמב"ם מזג לו מים לשתיה בכוס שהייתה מונחת על השולחן והרמב"ם מוזג ומוזג והמים עולים על גדותיהם מעבר לכמות הקיבול של הכוס ונשפכים אל השולחן והרמב"ם עוד ממשיך ומוזג.
אותו אדם הסתכל על הרמב"ם בתמיהה לפשר מעשיו. הרמב"ם בתשובה הפסיק למזוג ואמר לאותו אדם, זהו השיעור הראשון שלך - כוס מלאה אי אפשר למלא...

אני לא אומר לך שתקבל את הדברים כמו שהם, אני אומר תבדוק תעצור רגע תעיף מהראש כל מה שלמדת ותחקור את הדברים מחדש ככלי ריק.
יש מבין?

--- סוף ציטוט ---

ולמה אתה חושב שאיני עושה זאת?

ביתר בדם:

זה בישבילך קומניסט מסריח אה וכמעט שחכתי את השוטר

מוות להפועל

ביתר בדם:

בזה אתה מתגאה ?

אלמ:

--- ציטוט של: ביתר בדם על ינואר 24, 2010, 18:01:57 ---
זה בישבילך קומניסט מסריח אה וכמעט שחכתי את השוטר

מוות להפועל

--- סוף ציטוט ---
די ידידי מספיק, קצת תרבות דיון, תן לבן אדם להתבטאות, כל עוד הוא אינו מנבל את פיו,מספיק למילות גנאי ולגידופים הללו, לא מתאים לך בהיותך יהודי!

חיים בן_פסח:
בס''ד

אוהד הפועל זה כבר יותר מדי. ההודעות שלך כל כך ארוכות ומרובות שזה מכביד על רון בן מיכאל. זה לא שרון לא מסוגל לענות, הוא כן מסוגל גם לענות וגם לנצח בכל הויכוחים האלה. אך רון עסוק מאוד כעת ואין לו זמן לענות לאין ספור שאלות וטענות.

אם אתה רוצה לנהל ויכוח, חייב להיות כמות טענות יותר סבירה כי פשוט אין לנו שעות על גבי שעות להתעסק בזה במשך כל היום.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה