שונות > פורום משוב

תלונה על המנהל כהנא צדק

<< < (9/17) > >>

DolphinBoy:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 27, 2007, 22:02:45 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 27, 2007, 21:51:57 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 27, 2007, 19:56:04 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 27, 2007, 19:46:28 ---לחחחחססווווווום  >:(

--- סוף ציטוט ---
למה כיף להשפיל אותו  ;D

--- סוף ציטוט ---

אחי אני לא חושב שאתה משפיל אותו אני חושב שהוא משפיל אותך אני קראתי את הויכוח בינכם ובין גולשים אחרים ושתמע הוא עושה ממך צחוק אבל'ה.
חיים וגולשים אחרים מצליחים להתווכח איתו במקצועיות אבל אתה רק מקלל אותו כל הזמן כמו ילד קטן ושיילך לגיהנום ולגיהנום ואחי זה לא מקצועי בשיט, אתה מפסיד לו אוטומטית כל פעם.
לפחות אם אתה לא יכול עליו בויכוחים אז תחסוך לעצמך את הפאדיחות האלה ותחסום אותו כי זה משקיף על חיים ועל התנועה הזו

--- סוף ציטוט ---
למה שאני יבזבז זמן על אדם אטום כזה אני מבהיר ולא ויבהיר לו בכל הודעה והודעה שלי שהוא הולך להישרף בגיהנום הוא בוגד עלוב שבכל הודעה שלו מראה את הטיפשות הנוזלת ממנו בנוסף להכול הוא לא יודע לכתוב.
 :2funny:
הוא כניראה לא מבין את משמעות הבגידה שלו בעם היהודי ואני לא לא יבזבז על אנשים אטומים כאלה זמן בכלל יש לי המון עיסוקים יותר חשובים כגון יהודים צדיקים שצריך לגייס לפה.

--- סוף ציטוט ---

שמע אני הבנתי שאתה בן 16 ממש לפני דקה מישהו מהמנהלים סיפר לי וזה קצת מסדר לי את התמונה בראש יותר טוב. כהנא צדק אתה אחלה ומשקיען והכל אבל אם אתה לא רוצה או לא יודע להתווכח בצורה מקצועית באמת אחי אל תתערב או שתחסום את הבן אדם כי אני לא יודע מה להגיד לך אנחנו יושבים מהצד ומסתכלים עליך וזה נראה על הפנים אחי אתה משחק לידיים שלו בקטע הזה וגם שאתה אומר למישהו מבית"ר שילך לפורום של מרצ? אחי! מה נסגר איתך? אתה מחפש לצרף גולשים או להבריח אותם?? מקוה שאתה מבין מאיפה אני בא ולא מתרגז בגלל זה.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 27, 2007, 22:12:18 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 27, 2007, 22:02:45 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 27, 2007, 21:51:57 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 27, 2007, 19:56:04 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 27, 2007, 19:46:28 ---לחחחחססווווווום  >:(

--- סוף ציטוט ---
למה כיף להשפיל אותו  ;D

--- סוף ציטוט ---

אחי אני לא חושב שאתה משפיל אותו אני חושב שהוא משפיל אותך אני קראתי את הויכוח בינכם ובין גולשים אחרים ושתמע הוא עושה ממך צחוק אבל'ה.
חיים וגולשים אחרים מצליחים להתווכח איתו במקצועיות אבל אתה רק מקלל אותו כל הזמן כמו ילד קטן ושיילך לגיהנום ולגיהנום ואחי זה לא מקצועי בשיט, אתה מפסיד לו אוטומטית כל פעם.
לפחות אם אתה לא יכול עליו בויכוחים אז תחסוך לעצמך את הפאדיחות האלה ותחסום אותו כי זה משקיף על חיים ועל התנועה הזו

--- סוף ציטוט ---
למה שאני יבזבז זמן על אדם אטום כזה אני מבהיר ולא ויבהיר לו בכל הודעה והודעה שלי שהוא הולך להישרף בגיהנום הוא בוגד עלוב שבכל הודעה שלו מראה את הטיפשות הנוזלת ממנו בנוסף להכול הוא לא יודע לכתוב.
 :2funny:
הוא כניראה לא מבין את משמעות הבגידה שלו בעם היהודי ואני לא לא יבזבז על אנשים אטומים כאלה זמן בכלל יש לי המון עיסוקים יותר חשובים כגון יהודים צדיקים שצריך לגייס לפה.

--- סוף ציטוט ---

שמע אני הבנתי שאתה בן 16 ממש לפני דקה מישהו מהמנהלים סיפר לי וזה קצת מסדר לי את התמונה בראש יותר טוב. כהנא צדק אתה אחלה ומשקיען והכל אבל אם אתה לא רוצה או לא יודע להתווכח בצורה מקצועית באמת אחי אל תתערב או שתחסום את הבן אדם כי אני לא יודע מה להגיד לך אנחנו יושבים מהצד ומסתכלים עליך וזה נראה על הפנים אחי אתה משחק לידיים שלו בקטע הזה וגם שאתה אומר למישהו מבית"ר שילך לפורום של מרצ? אחי! מה נסגר איתך? אתה מחפש לצרף גולשים או להבריח אותם?? מקוה שאתה מבין מאיפה אני בא ולא מתרגז בגלל זה.

--- סוף ציטוט ---
אתה צריך לחשוב טוב טוב בנוגע לזהות של אדם אם הוא אומר רצח רבין.
"אדם מבית"ר" איזה הכללה אוי ואבוי לנו מה שאתה עושה לנו כרגע.

פופאי:
פישר בן 16 הייתי צריך לדעת   :D עוד תעודת עניות למערכת החינוך הכושלת שלנו

דוקא_כך:

--- ציטוט של: פופאי על פברואר 28, 2007, 01:11:45 ---פישר בן 16 הייתי צריך לדעת   :D עוד תעודת עניות למערכת החינוך הכושלת שלנו

--- סוף ציטוט ---
אתה הוא התוצר שטוף המוח של מערכת החינוך הכושלת של מדינת הישראלים.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: פופאי על פברואר 28, 2007, 01:11:45 ---פישר בן 16 הייתי צריך לדעת   :D עוד תעודת עניות למערכת החינוך הכושלת שלנו

--- סוף ציטוט ---
"פישר בן 16" שהשפיל אותך ובגללו ברחת.
ושוב אני מזמין אותך ואת דקסטר ואת דולפין לעימות ואז ניראה פה מי הפישר.
רוצים עימות בדרך שלכם?
כניראה שאתה לא מכיר אותי עוד שלושתכם תאכלו את השקרים של עצמכם אם יהיה לכם האומץ לעשות איתי עימות.
תראה מה ייצא ממך אפס מאופס שמלאני שלא יודע כלום מהחיים שלו ומאכיל את עצמו כל היום שקרים ופחד לשמוע אמת ;D
אני מתפלל כל יום שלוש תפילות עמידה (18)
"ולמקללי נפשי תדום"
והמבין יבין.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה