שונות > פורום משוב

תלונה על המנהל כהנא צדק

(1/17) > >>

פופאי:
אני לא מבין למה אבל המנהל של הפורום הזה רק מקלל ומאיים עליי כל הזמן בגלל שהוא לא בנוי שכלית לדיון תרבותי כנראה אני מבקש ממי שמנהל את האתר הזה להחליף אותו במישהו טיפה יותר שפוי זה ממש גובל באבסורד תיקון: זה - אבסורד

liorso:

--- ציטוט של: פופאי על פברואר 25, 2007, 12:17:12 ---אני לא מבין למה אבל המנהל של הפורום הזה רק מקלל ומאיים עליי כל הזמן בגלל שהוא לא בנוי שכלית לדיון תרבותי כנראה אני מבקש ממי שמנהל את האתר הזה להחליף אותו במישהו טיפה יותר שפוי זה ממש גובל באבסורד תיקון: זה - אבסורד

--- סוף ציטוט ---

מי אתה שתגיד לנו מה לעשות בפורום שלנו? אתה שייך אלינו בכלל?

אתה זה שמקלל (את כולם גם את חיים וגם את כל השאר).

בקיצור שששש. שתוק בשקט.

פופאי:

--- ציטוט של: liorso על פברואר 25, 2007, 12:21:35 ---
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 25, 2007, 12:17:12 ---אני לא מבין למה אבל המנהל של הפורום הזה רק מקלל ומאיים עליי כל הזמן בגלל שהוא לא בנוי שכלית לדיון תרבותי כנראה אני מבקש ממי שמנהל את האתר הזה להחליף אותו במישהו טיפה יותר שפוי זה ממש גובל באבסורד תיקון: זה - אבסורד

--- סוף ציטוט ---

בקיצור שששש. שתוק בשקט.

--- סוף ציטוט ---

אתה מגוחך! היכן קיללתי??

אילן208:
אתה יודע פופאי יש פורומים אחרים חוץ מהפורום שלנו אם אתה לא מסכים עם הרעיון של הפורום הזה למה אתה רשום פה בכלל לך לפורום של רבין השיכור ותסכים שם עם כולם כמה שאתה רוצה

אילן208:

--- ציטוט של: פופאי על פברואר 25, 2007, 12:25:58 ---
--- ציטוט של: liorso על פברואר 25, 2007, 12:21:35 ---

--- סוף ציטוט ---

בקיצור שששש. שתוק בשקט.

--- סוף ציטוט ---

אתה מגוחך! היכן קיללתי??

--- סוף ציטוט ---
תסתכל על השאלות של שבוע שעבר אז תבין

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה