שונות > פורום משוב

תלונה על המנהל כהנא צדק

<< < (8/17) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: or_ly על פברואר 27, 2007, 19:06:29 ---
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 25, 2007, 12:37:53 ---
--- ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 25, 2007, 12:27:38 ---אתה יודע פופאי יש פורומים אחרים חוץ מהפורום שלנו אם אתה לא מסכים עם הרעיון של הפורום הזה למה אתה רשום פה בכלל לך לפורום של רבין השיכור ותסכים שם עם כולם כמה שאתה רוצה

--- סוף ציטוט ---

כי להסכים זה בנאלי אני לא מחפש להטיף למקהלה יש לנו בעיה במדינה שלי ואני מרגיש חובה מוסרית לפתור אותה במישורים שונים אחד מהם זה להידבר עם אנשי ימין קיצוני ולנסות להכניס להם קצת מוסר והגיון קצת ערכים אנושיים וגם לנסות ולקיים דיאלוג עם האנשים היותר שפויים במחנה הלא שפוי הזה ואני רואה שיש פה ניצוץ של אנושיות בעיקר מהחלק הנשי אבל כמובן הקיצוניות והפחד מדעות שונות גורם לגולשים להתנהג כמו שוורים בקרב ולהסתער בהתנשפות כבדה רק צריך להסתכל על המנהל העילג והלא מוצלח שלא יודע להתדיין אז הוא מקלל ומאיים וחוזר על עצמו.

--- סוף ציטוט ---
אל תפתח ציפיות.

--- סוף ציטוט ---
עזבי אותו הוא בסרט שהוא יוציא מפה כמה שמלאנים איתו...
אתה יכול לרדת מזה אם זה מה שאתה מחפש.

DolphinBoy:
לחחחחססווווווום  >:(

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 27, 2007, 19:46:28 ---לחחחחססווווווום  >:(

--- סוף ציטוט ---
למה כיף להשפיל אותו  ;D

DolphinBoy:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 27, 2007, 19:56:04 ---

--- סוף ציטוט ---
למה כיף להשפיל אותו  ;D

--- סוף ציטוט ---

אחי אני לא חושב שאתה משפיל אותו אני חושב שהוא משפיל אותך אני קראתי את הויכוח בינכם ובין גולשים אחרים ושתמע הוא עושה ממך צחוק אבל'ה.
חיים וגולשים אחרים מצליחים להתווכח איתו במקצועיות אבל אתה רק מקלל אותו כל הזמן כמו ילד קטן ושיילך לגיהנום ולגיהנום ואחי זה לא מקצועי בשיט, אתה מפסיד לו אוטומטית כל פעם.
לפחות אם אתה לא יכול עליו בויכוחים אז תחסוך לעצמך את הפאדיחות האלה ותחסום אותו כי זה משקיף על חיים ועל התנועה הזו

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 27, 2007, 21:51:57 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 27, 2007, 19:56:04 ---

--- סוף ציטוט ---
למה כיף להשפיל אותו  ;D

--- סוף ציטוט ---

אחי אני לא חושב שאתה משפיל אותו אני חושב שהוא משפיל אותך אני קראתי את הויכוח בינכם ובין גולשים אחרים ושתמע הוא עושה ממך צחוק אבל'ה.
חיים וגולשים אחרים מצליחים להתווכח איתו במקצועיות אבל אתה רק מקלל אותו כל הזמן כמו ילד קטן ושיילך לגיהנום ולגיהנום ואחי זה לא מקצועי בשיט, אתה מפסיד לו אוטומטית כל פעם.
לפחות אם אתה לא יכול עליו בויכוחים אז תחסוך לעצמך את הפאדיחות האלה ותחסום אותו כי זה משקיף על חיים ועל התנועה הזו

--- סוף ציטוט ---
למה שאני יבזבז זמן על אדם אטום כזה אני מבהיר ולא ויבהיר לו בכל הודעה והודעה שלי שהוא הולך להישרף בגיהנום הוא בוגד עלוב שבכל הודעה שלו מראה את הטיפשות הנוזלת ממנו בנוסף להכול הוא לא יודע לכתוב.
 :2funny:
הוא כניראה לא מבין את משמעות הבגידה שלו בעם היהודי ואני לא לא יבזבז על אנשים אטומים כאלה זמן בכלל יש לי המון עיסוקים יותר חשובים כגון יהודים צדיקים שצריך לגייס לפה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה