שונות > פורום משוב
תלונה על המנהל כהנא צדק
liorso:
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 28, 2007, 01:11:45 ---פישר בן 16 הייתי צריך לדעת :D עוד תעודת עניות למערכת החינוך הכושלת שלנו
--- סוף ציטוט ---
מה הקשר בין גיל לבין חוכמה? יש אנשים מבוגרים מפגרים-כמוך ויש בני 14 גאונים כמו חיים בן פסח כשהצטרף לליגה להגנה יהודית.
את אולי מנצח אותנו בקללות אבל לא בַּאמת!
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 14:43:24 ---
--- ציטוט של: פופאי על פברואר 28, 2007, 01:11:45 ---פישר בן 16 הייתי צריך לדעת :D עוד תעודת עניות למערכת החינוך הכושלת שלנו
--- סוף ציטוט ---
מה הקשר בין גיל לבין חוכמה? יש אנשים מבוגרים מפגרים-כמוך ויש בני 14 גאונים כמו חיים בן פסח כשהצטרף לליגה להגנה יהודית.
--- סוף ציטוט ---
אני מזמין אותו לעימות ואז ניראה מי פה ייצא פישר.
הוא רוצה עימות?
שיגיב וניראה אותו בינתיים שלושתם לא הגיבו פה למרות שראו.
אני שוב מזמין את שלושתכם לעימות ואז ניראה מי הפישרים פה.
liorso:
איזה סוג של עימות בדיוק?
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 16:07:12 ---איזה סוג של עימות בדיוק?
--- סוף ציטוט ---
הם יציגו את העמדות שלי אני את שלהם ומשם ניראה מי צודק, אני מוכן קדימה שאחד ממכם ישאר זאת ואני או הוא נפתח אשכול ואז ניראה מי הפישר.
DolphinBoy:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 28, 2007, 15:07:53 ---
--- ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 14:43:24 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
אני מזמין אותו לעימות ואז ניראה מי פה ייצא פישר.
הוא רוצה עימות?
שיגיב וניראה אותו בינתיים שלושתם לא הגיבו פה למרות שראו.
אני שוב מזמין את שלושתכם לעימות ואז ניראה מי הפישרים פה.
--- סוף ציטוט ---
כהנא צדק מה הסרט שלך? אני לא באתי להתעמת איתך אלא לתת לך ביקורת על צורת ההתנהגות הילדותית שלך בפורום מה אתה מכליל אותי ואת הבית"ריסט ההוא ביחד עם הנבלה הזה פופאי?
אם תמשיך להעליב ימניים מתונים כמוהו אתה מהר מאוד תהפוך להיות "רוני2" בלי לשים לב
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה