שונות > פורום משוב

תלונה על המנהל כהנא צדק

<< < (7/17) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 26, 2007, 18:36:51 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 26, 2007, 16:17:55 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 26, 2007, 16:09:57 ---בכל מקרה אתם צריכים להקשיב לנו הגולשים ולחסום אותו  :police:

--- סוף ציטוט ---
הוא על סף חסימה.

--- סוף ציטוט ---

כמו שאני "על סף" הצטרפות ללהקת בת-שבע למחול הבן אדם משתין עליכם בקשת ועוד רוצה קבלה

--- סוף ציטוט ---
כמעט חסמנו אותו בגלל מה שהוא עשה בצד המשתמש שלו אבל הוא הוריד את זה.
המטרה שלנו לא לסתום פיות ולחסום אנחנו לא רוני.

DolphinBoy:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 26, 2007, 18:51:50 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 26, 2007, 18:36:51 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 26, 2007, 16:17:55 ---
--- ציטוט של: DolphinBoy על פברואר 26, 2007, 16:09:57 ---בכל מקרה אתם צריכים להקשיב לנו הגולשים ולחסום אותו  :police:

--- סוף ציטוט ---
הוא על סף חסימה.

--- סוף ציטוט ---

כמו שאני "על סף" הצטרפות ללהקת בת-שבע למחול הבן אדם משתין עליכם בקשת ועוד רוצה קבלה

--- סוף ציטוט ---
כמעט חסמנו אותו בגלל מה שהוא עשה בצד המשתמש שלו אבל הוא הוריד את זה.
המטרה שלנו לא לסתום פיות ולחסום אנחנו לא רוני.

--- סוף ציטוט ---

"כמעט"

דוקא_כך:
פופאי,

בפורום זה יש חופש ביטוי ליהודים, אבל יש גם גבולות שאותם לא נתיר לך לחצות, כמו ביזוי הרב כהנא זצוק"ל הי"ד, ואת זה אני כותב כחילוני (מתחזק באמונה).  זה שאתה קורבן שטיפת המוח היעילה של הממסד הבולשביקי---זה ברי ונהיר לכל בר-דעת.  יותר מאשר שאני כועס, אני מצטער וכואב על מה שעשו לך.  יחד עם זאת, זכור: לא נתיר לך לחצות קוים אדומים.  אתה רוצה להתווכח בויכוח מסודר וראציונלי---בבקשה, קיבלנו את ה"אתגר" שלך.  אבל אם אתה תתחיל לגדף זכר צדיקים קדושים ולעשות פרובוקציות, אתה עף מכאן על טיל.

אני קורא לכל חברי הפורום לקחת פסק זמן מגידופים, ולענות כיאות לטענות של פופאי.  מי שלא מסוגל---שיתן למומחים להתעמת אתו.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: דוקא_כך על פברואר 27, 2007, 03:57:10 ---פופאי,

בפורום זה יש חופש ביטוי ליהודים, אבל יש גם גבולות שאותם לא נתיר לך לחצות, כמו ביזוי הרב כהנא זצוק"ל הי"ד, ואת זה אני כותב כחילוני (מתחזק באמונה).  זה שאתה קורבן שטיפת המוח היעילה של הממסד הבולשביקי---זה ברי ונהיר לכל בר-דעת.  יותר מאשר שאני כועס, אני מצטער וכואב על מה שעשו לך.  יחד עם זאת, זכור: לא נתיר לך לחצות קוים אדומים.  אתה רוצה להתווכח בויכוח מסודר וראציונלי---בבקשה, קיבלנו את ה"אתגר" שלך.  אבל אם אתה תתחיל לגדף זכר צדיקים קדושים ולעשות פרובוקציות, אתה עף מכאן על טיל.

אני קורא לכל חברי הפורום לקחת פסק זמן מגידופים, ולענות כיאות לטענות של פופאי.  מי שלא מסוגל---שיתן למומחים להתעמת אתו.

--- סוף ציטוט ---
יחס גורר יחס.

אור-לי:

--- ציטוט של: פופאי על פברואר 25, 2007, 12:37:53 ---
--- ציטוט של: wakeupisrael על פברואר 25, 2007, 12:27:38 ---אתה יודע פופאי יש פורומים אחרים חוץ מהפורום שלנו אם אתה לא מסכים עם הרעיון של הפורום הזה למה אתה רשום פה בכלל לך לפורום של רבין השיכור ותסכים שם עם כולם כמה שאתה רוצה

--- סוף ציטוט ---

כי להסכים זה בנאלי אני לא מחפש להטיף למקהלה יש לנו בעיה במדינה שלי ואני מרגיש חובה מוסרית לפתור אותה במישורים שונים אחד מהם זה להידבר עם אנשי ימין קיצוני ולנסות להכניס להם קצת מוסר והגיון קצת ערכים אנושיים וגם לנסות ולקיים דיאלוג עם האנשים היותר שפויים במחנה הלא שפוי הזה ואני רואה שיש פה ניצוץ של אנושיות בעיקר מהחלק הנשי אבל כמובן הקיצוניות והפחד מדעות שונות גורם לגולשים להתנהג כמו שוורים בקרב ולהסתער בהתנשפות כבדה רק צריך להסתכל על המנהל העילג והלא מוצלח שלא יודע להתדיין אז הוא מקלל ומאיים וחוזר על עצמו.

--- סוף ציטוט ---
אל תפתח ציפיות.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה