עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
ההסברה שלנו והסרטים על השחורים בארצות הברית
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
השמאלנים כמוך יותר טובים?
לא שמים על שום חוק ועל שום מצלמה,עוקרים שתילים של בעל כרם יהודי,ואחר כך אומרים שאנחנו לא הומניים.
ממה הבנאדם הזה יתפרנס?
את מעיז לקרוא לאנשים שדואגים של יגדרו את הבית הנחמד שלך בשרון בעצי זית,כפי שעושים בכרמיאל.
בכרמיאל כאמור,הערבים שתלו עצי זית מסביב לעיר כדי למנוע התפתחות וגדילה של העיר.
ואחר כך שמעיפים את החרא הזה שממן טרור,אתה הולך ובוכה כם הערבים על עץ מסכן.
איך אתה מעז לקרוא למתיישבים האמיצים הללו תמהונים מהפוטון שלך ברמת השרון?
אני יצטט את דבריו של פלאטו שרון:"מה אתה עשית בשביל המדינה?"
שלוש שנים בצבא?
תודה אבל לא תודה.
לא צריכים אנשים כמוך,שימוטטו את מעט המוטיבציה שיש לחיילים שלנו.
אתה גורם לישראל להצטייר כרעה בפניי העולם!!!
המתיישב לא אשם!!!
אתה זה שהולך ומצלם את איך אתה מתגרה במתנחל,ואז בוכה שהוא דחף אותך!!!
את זה שלא מראה איך אחרי פיגוע הזונות מעזה מחלקות סוכריות,אבל דואג להראות איך דתייה קוראת לערביייה שרמוטה לאחר פיגוע ירי.
מתי תבין שבמדינה הזאת יש סרטן?
וכל עוד אתה תציג את הסרטן הזה בתור דבר חיובי,יחשבו שאתה דיקטטור מדכא.
צריך להציג את העובדות כפי שהם:סרטן הוא מחלה קשה,אלימה והורגת.
הטיפול במחלה הוא קשה,ואם הגוף מקבל את הסרטן כחלק ממנו,אז הגוף יביע התנגדות,שתהיה יותר הרסנית מהסרטן עצמו.
כל עוד תקרא לאנשים הבודדים שתומכים בנו רד נקס ונאצים,אף אחד לא יתמוך בנו.
מילה שלי. :coolsmiley:
אֹהד:
--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 11, 2007, 19:26:44 ---קטלו לי את הצורה? אל תצחיק אותי, נתנו לי ולישראלי השני באן בגלל שימוש ב... מה זה היה... הו כן הוא קרא להם כלים שטופי מוח, לי הם נתנו באן כי ראיתי את ההומופוביה שלהם אז אמרתי בחצי צחוק שאם זה כך אולי כדאי לקיים מצעד גאווה כל חודש, על זה נתנו לי באן, רק לציין שאותם חברים שישתמשו בכל קללה גזענית וגידוף, לא קיבלו כלום, לא שציפיתי ליותר מהאדמינים, במיוחד הנוצרים.
אני לא חושב ששמעתי בכלל את חיים מזכיר את הניק שלי, אתה בטוח שאתה לא מבלבל אותי עם הרוני המפורסם הזה?
הייל קולומביה הוא נגרר, כמו היוזר שם שטוען שהוא חצי שחור אבל אין לו בעייה עם קריאות הפריים מייטס היומיות, אני מניח שהוא self hating black :2funny:, אותם נוצרים שמים זרנוק אחד גדול עליכם, אתם רק כלי במחינתם עד שישו יחזור ואז כולכם תשתכבו ותתנצרו, אז סלח לי אם אני לא ממש מוכן למכור את נשמתי לאותם חסידי האפוקליפסה.
אם אותם נוצרים לא היו חסידים כל כך גדולים של האוונגליזם, הם היו חברים כיום ב-KKK.
--- סוף ציטוט ---
הKKK לא מקבלים פרוסטנטנטים . ;)
Taren:
--- ציטוט של: הימני האמיתי על ספטמבר 11, 2007, 22:00:23 ---בס"ד
השמאלנים כמוך יותר טובים?
לא שמים על שום חוק ועל שום מצלמה,עוקרים שתילים של בעל כרם יהודי,ואחר כך אומרים שאנחנו לא הומניים.
ממה הבנאדם הזה יתפרנס?
את מעיז לקרוא לאנשים שדואגים של יגדרו את הבית הנחמד שלך בשרון בעצי זית,כפי שעושים בכרמיאל.
בכרמיאל כאמור,הערבים שתלו עצי זית מסביב לעיר כדי למנוע התפתחות וגדילה של העיר.
ואחר כך שמעיפים את החרא הזה שממן טרור,אתה הולך ובוכה כם הערבים על עץ מסכן.
איך אתה מעז לקרוא למתיישבים האמיצים הללו תמהונים מהפוטון שלך ברמת השרון?
אני יצטט את דבריו של פלאטו שרון:"מה אתה עשית בשביל המדינה?"
שלוש שנים בצבא?
תודה אבל לא תודה.
לא צריכים אנשים כמוך,שימוטטו את מעט המוטיבציה שיש לחיילים שלנו.
אתה גורם לישראל להצטייר כרעה בפניי העולם!!!
המתיישב לא אשם!!!
אתה זה שהולך ומצלם את איך אתה מתגרה במתנחל,ואז בוכה שהוא דחף אותך!!!
את זה שלא מראה איך אחרי פיגוע הזונות מעזה מחלקות סוכריות,אבל דואג להראות איך דתייה קוראת לערביייה שרמוטה לאחר פיגוע ירי.
מתי תבין שבמדינה הזאת יש סרטן?
וכל עוד אתה תציג את הסרטן הזה בתור דבר חיובי,יחשבו שאתה דיקטטור מדכא.
צריך להציג את העובדות כפי שהם:סרטן הוא מחלה קשה,אלימה והורגת.
הטיפול במחלה הוא קשה,ואם הגוף מקבל את הסרטן כחלק ממנו,אז הגוף יביע התנגדות,שתהיה יותר הרסנית מהסרטן עצמו.
כל עוד תקרא לאנשים הבודדים שתומכים בנו רד נקס ונאצים,אף אחד לא יתמוך בנו.
מילה שלי. :coolsmiley:
--- סוף ציטוט ---
1) בפעם המאה אלף, לא שמאלני, לא חבר בשום מפלגת שמאל או מפלגה ערבית, נקסט.
2) "עוקרים שתילים של בעל כרם יהודי", לעולם לא עקרתי דבר, בין אם זה שתילים של ערבים או מתנחלים, אז לפני שתשליך האשמות חסרות בסיס, חסוך ממני, אותם שמאלנים העוקרים שתילים הם פורעי חוק, אני לא מבדיל בין שמאלני המבצע פשע לבין מתנחל, הבנת?
3) "אתה זה שהולך ומצלם", מי זה "אתה"? לרוב אלה המצלמים הם פעילים אירופאים, אבל אני מניח שכרגע אישרת לי שאותם מתנחלים לא שמים קצוץ על איך ישראל מצטיירת, או שחלק מהם לא ראה מצלמה מימיו ;D
4) כמובן, מתנחל הוא לעולם לא אשם, הם מעל החוק בעינייכם.
5) הסרטן הוא הציבור הערבי והחרדי, שמח?
6) אין לי שום קשר לתקשורת, אז מי זה בדיוק "אתה" בנוגע לתצלום של חלוקת סוכריות ומתנחלות עם ג'ורה מפה ועד מחר? לא נמאס?
7) אותם תומכים הם בהחלט הרד נקס הטיפוסי, קרא להם טריילר טראש, ניו-קונס, זה לא משנה, אתה רק בורג אחד באידיאולוגיה שלהם בנוגע לסוף הימים, אולי תציין שאתה לא מאמין בזה, וגם אני, אבל זה לא משנה מאומה.
הם חלק מהסיבה שהמון אנשים נרתעים מתמיכה בישראל כי הם רואים מי הם התומכים הגדולים ביותר ומסתייגים, לא מאשים אותם האמת.
נץ וגאה בזה:
טוב, אז אתה לא שמאלן, אתה לא תקשורת, אתה לא "בצלם" או "שלום עכשיו", אתה לא "אנרכיסטים נגד הגדר/חומה/בריקאדה (מחק את המיותר).
אין שום בעיה, אבל אתה מסריח כמו איש קדימה/שינוי כמו יונה יהב לדוגמא (ראש עיריית חיפה), תקן אותי אם אני טועה באבחנה שלי.
אתה טוען שאתה לא שמאל ולא ימין, זאת אומרת שאתה כן אומר שאתה איש "מרכז" (וכולנו יודעים מה זה "מרכז"-זה פשוט מכבסת מילים לשמאל) עשה לי טובה, אל תהפוך אותי לאידיוט, עבודה וקדימה זה אותה גברת בשינוי אדרת ושניהם שמאל, והרשה לי לצטט משפט אחד על אנשי "מרכז"- איך אמר פעם הרבי מקוצק: "בני אדם תמיד הולכים בצד ימין של השביל או בצד שמאל של השביל, רק בהמות הולכות במרכזה".
תרגיש חופשי לעשות את האסוציאציה לבד.
Taren:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 12, 2007, 01:43:09 ---טוב, אז אתה לא שמאלן, אתה לא תקשורת, אתה לא "בצלם" או "שלום עכשיו", אתה לא "אנרכיסטים נגד הגדר/חומה/בריקאדה (מחק את המיותר).
אין שום בעיה, אבל אתה מסריח כמו איש קדימה/שינוי כמו יונה יהב לדוגמא (ראש עיריית חיפה), תקן אותי אם אני טועה באבחנה שלי.
אתה טוען שאתה לא שמאל ולא ימין, זאת אומרת שאתה כן אומר שאתה איש "מרכז" (וכולנו יודעים מה זה "מרכז"-זה פשוט מכבסת מילים לשמאל) עשה לי טובה, אל תהפוך אותי לאידיוט, עבודה וקדימה זה אותה גברת בשינוי אדרת ושניהם שמאל, והרשה לי לצטט משפט אחד על אנשי "מרכז"- איך אמר פעם הרבי מקוצק: "בני אדם תמיד הולכים בצד ימין של השביל או בצד שמאל של השביל, רק בהמות הולכות במרכזה".
תרגיש חופשי לעשות את האסוציאציה לבד.
--- סוף ציטוט ---
לא אמרתי אף לא פעם אחת שאני איש מרכז, בדיוק בגלל מה שאמרת עם האסוציאציות השונות, מה גם שאני בספק אם תמיכה בטרנספר הופכת אותי לאיש מכרז טיפוסי, אמרתי שאני לא שמאל, לא אמרתי שאינני ימין, פשוט לא הימין ההזוי שלכם, אבל הרי אתם מתייגים כל אחד שאינו שייך ל"ימין האמיתי" כשמאלני, אז מה עוד אתה רוצה?
לא תומך בקדימה, קדימה זה סוס מת מאז לבנון, שינוי כבר לא רלוונטית שנים.
אני לא צריך להפוך אף אחד לאידיוט, בדרך כלל הם עושים את העבודה בעצמם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה