עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
ההסברה שלנו והסרטים על השחורים בארצות הברית
אורן:
אחרי שהתחלתי לשים סרטים של חיים בן פסח אצלי במועדפים ביוטוב הרבה אנשים טענו כלפי שארגונכם גזעני.
בדקתי את הדבר וראיתי כמה סרטונים שטוענים שהשחורים בארה"ב הם פושעים וצריך להעיף אותם משם.
הדבר גזעני ופוגע בהסברה שלכם.גם בארץ אנשים יטענו כנגדכם שאתם גזענים וזה לא רק שיש לכם בעיה עם האיסלם.
אני בכלל לא מבין למה הארגון הזה שעושה עבודה מצוינת כדי לחשוף את האיסלם צריך לעשות את כל הסרטים האלה על השחורים בארה"ב.
זה פוגע בהסברה שלכם ונוצר לכם שם של גזענים.אני ממש מבין סרטים נגד הגירה לארה"ב ולא רואה שום בעיה עם זה.
אבל יש לכם סרט שמציע לשלם לכל השחורים כסף ולשלוח אותם מארה"ב,אף אחד לא יעשה דבר כזה ומצד שני יש הרבה אנשים שאחר כך לא יתייחסו לסרטים שלכם לגבי האיסלם.
אני מאוד מקווה שמישהו יעביר את הדבר הזה לחיים בן פסח כי נוצר לארגון שלכם שם של גזען כלפי שחורים או במילים אחרות של גזען.
זה ללא ספק ייפגע בכם בטווח הארוך וביכולת שלכם לענות לאלו שמתנגדים לכם פוליטית.
לא תהיה להם שום בעיה להוכיח שאתם גזענים אם אתם עושים סרטים כאלו.
לי באופן אישי אין שום בעיה עם חיים בן פסח,אבל סרט שמציע להעיף את השחורים מארה"ב לא נראה לי לגיטימי.
ושוב הרבה מוסלמים משתמשים בסרטים האלו כנגדכם כדי להגיד שזה לא שיש לכם בעיה רק עם אסלם אלא אתם גזענים ושונאים גם שחורים וכו'.
אורן:
למי שתהה על מה אני מדבר הנה דוגמא:
אף אחד לא הולך ליישם את זה אבל משתמשים בסרטון הזה נגדכם כדי לטעון שאתם גזענים.לפי דעתי היה עדיף בכלל שתורידו אותו.
הוא פוגע בשם שלכם ובסוף גם כשחיים בן פסח יגיע לארץ יגידו שהוא גזעני ושונא שחורים.
אני לא רואה שום בעיה עם סרטים נגד הגירה לא חוקית לארה"ב,אבל זה כבר ממש מוגזם.
אחר כך גם כשתדברו על האיסלם הרבה אנשים כבר לא יקשיבו לכם.
אֹהד:
בזה אני מסכים איתך .
אורן:
תודה.
ואני מאוד אשמח עם מישהו יעביר את זה לחיים בן פסח.
פּז:
זאת (בדיוק) הייתה גם טענתי כשאני הצטרפתי לפורום הזה, אך כאן הסבירו לי כי "חיים בן פסח לא נגד כושים (אפריקנים-אמריקנים) אלא נגד תרבותם".
יגידו מה שיגידו, אני עדיין חושב שזה רק פוגע.
במופע סטנד-אפ זה אולי טוב ומצחיק, אבל לא אצל תנועה רצינית.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה