עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ההסברה שלנו והסרטים על השחורים בארצות הברית

<< < (8/12) > >>

פּז:

--- ציטוט של: אלירן על ספטמבר 11, 2007, 18:27:22 ---חחח איזה מצחיק אתה , אתה בא לפורום ואומר שאתה לא שמאלני בזמן שכול מה שאתה מציג זה שמאלניות לשמה.
אתה רוצה להציג אותנו ככאלה שלא יודעים להתדיין בוא בזמן שאתה קורא לנו פאנתים, לרב הגאון כהנא הי"ד קראת נאצי ,
מה עוד? אתה לא שם לב שאתה סותר את עצמך?

--- סוף ציטוט ---
Taren מדבר כאן על גזענות, היינו הפך מוחלט מדמוקרטיה, המבוססת על שיוויון.
אתה בא ואומר, ש"כל מה שאתה (Taren) מציג זה שמאלניות לשמה".
האם שיוויון/דמוקרטיה=שמאל, וגזענות=ימין?
אני ימני בדעותי המדיניות/פוליטיות, אך אני עדיין מאמין בשיוויון. כנראה שאני לא "ימני אמיתי", הא?

--- ציטוט של: אלירן על ספטמבר 11, 2007, 15:43:37 ---מה המטרה שלך בחיים מה? כמה שינאה עצמית יש לך כמה?
כול דבר שקשור ביהדות ובארץ ישראל הקדושה אתה נגד - אתה בעד לתת את האדמה שלך ושלי לאויב שלך , אתה מטורף
אתה בעד אנטישמים.
למה כשהאנטישמים והערבים יוצאים כנגד היהודים אז אף אחד מהמחנה שלהם לא אומר אתם גיזענים עזבו את היהודים במנוחה אה?
בזמן בית המיקדש היו מוציאים אנשים כמוך להורג על ידי סקילה.
בושה וחרפה שאנשים עם דעות כמו שלך נהיו כבר בשיגרה במדינת ישראל..

--- סוף ציטוט ---
בנוגע לסקילה בימי בית המקדש.
ישנם הרבה חוקים שקויימו בעת ההיא, ולא מתקיימים היום.
ומה עם "כל המלבין פני חבירו ברבים כאילו שופך דמים" או "נוח לו לאדם שיפיל עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חבירו ברבים" (חז"ל)?
("אתה מטורף אתה בעד אנטישמים").

השאלה האמיתית היא, למה אף אחד מהמחנה שלנו, מחנה ישראל (ובעיקר מחנה השמאל), לא יוצא נגד הערבים הגזענים?
אנחנו (בפורום) מנסים להראות עד כמה התרבות הערבית לא מפותחת, ברברית, ואנטישמית, ואז אתה בא ומצפה מהערבים להיות במקרה הזה שיויוניים?
זה שמערכת המוסר והערכים שלהם נמוכה, ידוע לכולנו.

Taren:

--- ציטוט של: הימני האמיתי על ספטמבר 11, 2007, 18:23:30 ---בס"ד
כולנו שמענו בתוכנית של חיים איך קטלו לך ת'צורה בפורום האנגלי,אז אל תבוא ותפסר סיפר על נוצרים לבנים,כי מנהל הפורום האנגלי,הייל קולמביה,הוא לא נוצרי לבן,אלא בעצם היספני.

--- סוף ציטוט ---

קטלו לי את הצורה? אל תצחיק אותי, נתנו לי ולישראלי השני באן בגלל שימוש ב... מה זה היה... הו כן הוא קרא להם כלים שטופי מוח, לי הם נתנו באן כי ראיתי את ההומופוביה שלהם אז אמרתי בחצי צחוק שאם זה כך אולי כדאי לקיים מצעד גאווה כל חודש, על זה נתנו לי באן, רק לציין שאותם חברים שישתמשו בכל קללה גזענית וגידוף, לא קיבלו כלום, לא שציפיתי ליותר מהאדמינים, במיוחד הנוצרים.

אני לא חושב ששמעתי בכלל את חיים מזכיר את הניק שלי, אתה בטוח שאתה לא מבלבל אותי עם הרוני המפורסם הזה?

הייל קולומביה הוא נגרר, כמו היוזר שם שטוען שהוא חצי שחור אבל אין לו בעייה עם קריאות הפריים מייטס היומיות, אני מניח שהוא self hating black  :2funny:, אותם נוצרים שמים זרנוק אחד גדול עליכם, אתם רק כלי במחינתם עד שישו יחזור ואז כולכם תשתכבו ותתנצרו, אז סלח לי אם אני לא ממש מוכן למכור את נשמתי לאותם חסידי האפוקליפסה.

אם אותם נוצרים לא היו חסידים כל כך גדולים של האוונגליזם, הם היו חברים כיום ב-KKK.

Taren:

--- ציטוט של: פּז על ספטמבר 11, 2007, 18:56:34 ---Taren מדבר כאן על גזענות, היינו הפך מוחלט מדמוקרטיה, המבוססת על שיוויון.
אתה בא ואומר, ש"כל מה שאתה (Taren) מציג זה שמאלניות לשמה".
האם שיוויון/דמוקרטיה=שמאל, וגזענות=ימין?
אני ימני בדעותי המדיניות/פוליטיות, אך אני עדיין מאמין בשיוויון. כנראה שאני לא "ימני אמיתי", הא?
בנוגע לסקילה בימי בית המקדש.
ישנם הרבה חוקים שקויימו בעת ההיא, ולא מתקיימים היום.
ומה עם "כל המלבין פני חבירו ברבים כאילו שופך דמים" או "נוח לו לאדם שיפיל עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חבירו ברבים" (חז"ל)?
("אתה מטורף אתה בעד אנטישמים").

השאלה האמיתית היא, למה אף אחד מהמחנה שלנו, מחנה ישראל (ובעיקר מחנה השמאל), לא יוצא נגד הערבים הגזענים?
אנחנו (בפורום) מנסים להראות עד כמה התרבות הערבית לא מפותחת, ברברית, ואנטישמית, ואז אתה בא ומצפה מהערבים להיות במקרה הזה שיויוניים?
זה שמערכת המוסר והערכים שלהם נמוכה, ידוע לכולנו.

--- סוף ציטוט ---

לפי ההגיון המעוות שלו אתה שמאלני כי אתה מצדד באחד ( :coolsmiley: :P)

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
תקשיב לשאלו את הימין האמיתי האחרון.
ואז תראה שבאמת קטלו אותך,אמרו לך שבגללך ישראל מצטיירת רע בחו"ל וכו'.

Taren:

--- ציטוט של: הימני האמיתי על ספטמבר 11, 2007, 20:04:32 ---בס"ד
תקשיב לשאלו את הימין האמיתי האחרון.
ואז תראה שבאמת קטלו אותך,אמרו לך שבגללך ישראל מצטיירת רע בחו"ל וכו'.

--- סוף ציטוט ---

בגללי ישראל מצטיירת רע? אתה עד כדי כך אטום? ישראל מצטיירת רע כי נדמה שיש מתנחלים מסויימים שלא ראו מצלמה מימיהם, אז הם מרשים לעצמם לעשות שירות מצויין למען המדינה ברגימת אנשים והתעמרות בלתי נפסקת בפני מצלמות, לך ליוטוב, חפש מתנחלים ישראלים ותגיד לי אתה, שאני גורם לישראל להצטייר רע, זאת אפילו לא מצלמה נסתרת, המתנחלים הללו פשוט לא שמים על איך ישראל מצטיירת.

אני ממליץ על הנער המתנחל השתוי שמתגאה בשם כל היהודים במות ישו, עכשיו סנגר על חבורת הסהרוריים שוב...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה