עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
ההסברה שלנו והסרטים על השחורים בארצות הברית
שלמה:
אז לאיזה מפלגה תתן בדיוק את הקול שלך?
קדימה-סוס מת.
שינוי/חץ-מפלגות חסרי עתיד.
ליכוד?
;D
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
אנחנו מזלזלים רק בהזויים!
מי שמגרש יהודים ועוד מעיז לומר שהוא מפלגת ימין,הוא שמאלני טהור.
קדימה,אכן סוס פצוע אנושות שמחכה שירו בו.
עבודה,אויש נו באמת...
מרצ,אשכרה החמאס בכנסת
אז מי שנשאר זה רק שס יהדות התורה וחזית יהודית לאומית.
שס ואגודה,סתם שמאלנים,אז חזית הם היחידים שנורמלים!!!!
Taren:
--- ציטוט של: שלמה על ספטמבר 12, 2007, 11:12:36 ---אז לאיזה מפלגה תתן בדיוק את הקול שלך?
קדימה-סוס מת.
שינוי/חץ-מפלגות חסרי עתיד.
ליכוד?
;D
--- סוף ציטוט ---
כרגע אף אחד, הרע במיעוטו זה או ליברמן \ ביבי אבל אני בספק אם אני בכלל אטרח לתת להם את הקול שלי.
Taren:
--- ציטוט של: הימני האמיתי על ספטמבר 12, 2007, 13:07:14 ---בס"ד
אנחנו מזלזלים רק בהזויים!
מי שמגרש יהודים ועוד מעיז לומר שהוא מפלגת ימין,הוא שמאלני טהור.
קדימה,אכן סוס פצוע אנושות שמחכה שירו בו.
עבודה,אויש נו באמת...
מרצ,אשכרה החמאס בכנסת
אז מי שנשאר זה רק שס יהדות התורה וחזית יהודית לאומית.
שס ואגודה,סתם שמאלנים,אז חזית הם היחידים שנורמלים!!!!
--- סוף ציטוט ---
מדברים על הזויים אבל מפנטזים על גבולות מכאן ועד הפרת יחד עם חבריכם הנוצרים שמוכנים להקריב כמה מיליוני יהודים למען האפוקליפסה וחזרת משיחם? אני לא מוכן לחיות תחת שום דקטטורה, בין אם היא איסלמית או יהודית, אם אלה האופציות שלי אז עלה ירוק עד הסוף ;D.
תראה לי מי הם חבריך ואני אגיד לך מי אתה...
אני לא נותן שום פרוטקציות ליהודים או ערבים, אתה חושב שמשנה לי מי מתנכל אלי, מתנחל או פלשתיני?
נץ וגאה בזה:
Taren, אתה נשמע לי כמו סכיזופרן פוליטי חסר תקנה.
מצד אחד יוצא בחמת זעם כנגד ה"מתנחלים" בביטויים השמורים למרץ ואפילו חד"ש, מצד שני טוען שאתה סוג של ימין (כמו שגרמניה המזרחית טענה שהיא סוג של דמוקרטיה), מצד אחד רואה עצמך איפהשהו בין ליברמן וביבי, מצד שני תומך בטרנספר, מצד שלישי לא תתן קולך לאף אחד מהם.
ולא ידידי, אינני ממתג כל מי שימין רק לא רואה איתי עין בעין כשמאל, אבל כאלה שמתזים לימין השם "שמאל" ראוי להם והם ראויים לו.
מי שחוטא במיתוג: "ימין הזוי"- הוא אתה, במקום לנהל דיון רציני על מהות האידאולוגיה אתה סתם משגר מנטרות פסוודו-"משכילות" כדי להתנשא על רוב חברי הפורום הזה.
כמה חבל.
ידידי הדבר האחרון שאתה יכול להגיד עלי הוא שאני אדיוט, מה גם שאני מאוד מעוניין שתצטטט לי מילה במילה היכן בדיוק אמרתי משהו שגרם לי ל"עשות את העבודה" למען הצטרפותי למועדון האידיוטיזם?
ואם אתה לא עושה אבחנה בין "מתנחל" ל"פלשתיני"- דהיינו מדבר בשילוב שבין מרץ+חד"ש+שינוי+קדימה+עבודה= ניאו-נאצי! בדיוק כמו הכת שנתפסה לאחרונה, הרשה לי ל"הצטרף" אליך בזעקת קרב- "כח לבן"!
ידידי, ככה אתה נשמע ממרום משכילותך, בכיף היית (וכאן אני חורג ממנהגי וכן משתמש בביטויים ממלחמת העולם השניה) מצטרף בעמית מחקר במכון לחקר הגזע של אלפרד רוזנברג.
צר לי ידידי, אתה הפעם נפלת סופית.
וד"ש למסוממים בעלה ירוק...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה