עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

ההסברה שלנו והסרטים על השחורים בארצות הברית

<< < (7/12) > >>

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
אני מבקש ממך לא לזלזל בדרום אפריקאים יש לי חבר דרום אפריקאי.

אלירן:

--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 11, 2007, 12:04:04 ---נו גם ניגרו  לא היה כינוי גזעני עד לפני כמה שנים, אבל היום הוא כן, אתה יודע מה עזוב את בכלל את המילה כושים, קפוץ לפורום באנגלית ותראה את שלל הכינויים המלהיבים מקופים לתת אדם, או שמא ape \ monkey זהו כינוי חיבה קליל לבני אדם? :coolsmiley:

אבל האמת אי אפשר לצפות ליותר, במיוחד מאותם דרום אפריקאים.

--- סוף ציטוט ---

מה המטרה שלך בחיים מה? כמה שינאה עצמית יש לך כמה?
כול דבר שקשור ביהדות ובארץ ישראל הקדושה אתה נגד - אתה בעד לתת את האדמה שלך ושלי לאויב שלך , אתה מטורף
אתה בעד אנטישמים.
למה כשהאנטישמים והערבים יוצאים כנגד היהודים אז אף אחד מהמחנה שלהם לא אומר אתם גיזענים עזבו את היהודים במנוחה אה?
בזמן בית המיקדש היו מוציאים אנשים כמוך להורג על ידי סקילה.
בושה וחרפה שאנשים עם דעות כמו שלך נהיו כבר בשיגרה במדינת ישראל..

Taren:

--- ציטוט של: אלירן על ספטמבר 11, 2007, 15:43:37 ---מה המטרה שלך בחיים מה? כמה שינאה עצמית יש לך כמה?
כול דבר שקשור ביהדות ובארץ ישראל הקדושה אתה נגד - אתה בעד לתת את האדמה שלך ושלי לאויב שלך , אתה מטורף
אתה בעד אנטישמים.
למה כשהאנטישמים והערבים יוצאים כנגד היהודים אז אף אחד מהמחנה שלהם לא אומר אתם גיזענים עזבו את היהודים במנוחה אה?
בזמן בית המיקדש היו מוציאים אנשים כמוך להורג על ידי סקילה.
בושה וחרפה שאנשים עם דעות כמו שלך נהיו כבר בשיגרה במדינת ישראל..

--- סוף ציטוט ---

שנאה עצמית? אתה יכול לצטט אותי על זה? אני לא אחד מאותם self hating Jews, אז אתה יכול להירגע עם יללות השמאלנים, איזו אדמה בדיוק אני בעד לתת? אחלה ספקולציות יש לך, "בזמן בית המיקדש היו מוציאים אנשים כמוך להורג על ידי סקילה." זה מה שהמוסלמים עושים, סוקלים, אני בטוח שהפנטזיה של פאנט כמוך זה סהנדרין שבו אנשים נרגמים למוות יום יום בכיכר העיר, אתה מחקה פתאום את אוייביך האירנים?

"בושה וחרפה שאנשים עם דעות כמו שלך", רגע חשבתי שאתם חסידי הדמוקרטיה וחופש הביטוי, יש לך בעיה עם דעתי, sue me :D

יאללה בוא נגמור עם זה כבר, קרא לי נאצי אנטישמי כי ביננו לפחות לך אין את היכולת להתדיין כמו בנאדם.

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
כולנו שמענו בתוכנית של חיים איך קטלו לך ת'צורה בפורום האנגלי,אז אל תבוא ותפסר סיפר על נוצרים לבנים,כי מנהל הפורום האנגלי,הייל קולמביה,הוא לא נוצרי לבן,אלא בעצם היספני.

אלירן:

--- ציטוט של: Taren על ספטמבר 11, 2007, 18:14:25 ---שנאה עצמית? אתה יכול לצטט אותי על זה? אני לא אחד מאותם self hating Jews, אז אתה יכול להירגע עם יללות השמאלנים, איזו אדמה בדיוק אני בעד לתת? אחלה ספקולציות יש לך, "בזמן בית המיקדש היו מוציאים אנשים כמוך להורג על ידי סקילה." זה מה שהמוסלמים עושים, סוקלים, אני בטוח שהפנטזיה של פאנט כמוך זה סהנדרין שבו אנשים נרגמים למוות יום יום בכיכר העיר, אתה מחקה פתאום את אוייביך האירנים?

"בושה וחרפה שאנשים עם דעות כמו שלך", רגע חשבתי שאתם חסידי הדמוקרטיה וחופש הביטוי, יש לך בעיה עם דעתי, sue me :D

יאללה בוא נגמור עם זה כבר, קרא לי נאצי אנטישמי כי ביננו לפחות לך אין את היכולת להתדיין כמו בנאדם.

--- סוף ציטוט ---

חחח איזה מצחיק אתה , אתה בא לפורום ואומר שאתה לא שמאלני בזמן שכול מה שאתה מציג זה שמאלניות לשמה.
אתה רוצה להציג אותנו ככאלה שלא יודעים להתדיין בוא בזמן שאתה קורא לנו פאנתים, לרב הגאון כהנא הי"ד קראת נאצי ,
מה עוד? אתה לא שם לב שאתה סותר את עצמך?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה