שלום לכולם!
נכנסתי במקרה היום לאתר Ynet ונדהמתי לקרוא את הכתבה הבאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439246,00.html"שרת החינוך פועלת ליישם את דרישות ערביי ישראל בוועדת המעקב העליונה. יש להפקיע מידי השרה תמיר את התכנים העוסקים בסוגיות הליבה הציונית הלאומית. שרת החינוך אינה מתגברת על יצריה הפוליטיים". (נאמר על ידי השר בוים - אפילו למרות שהוא ידיד טוב של שרת החינוך, יולי תמיר).
אני, בתור תלמיד במערכת החינוך בישראל הלומד בבית ספר תיכון חילוני, לא שומע רבות על מנהיגי ישראל הגדולים ופעולות הציונות ועבר העם. אומנם יש מספר מורים, שבכל זאת - במקום ללמד מתמטיקה או ספרות, לוקחים מספר דקות מהשיעור וקצת מספרים (אך שעות לא מוקצות ממשרד החינוך ללימוד ציונות, ובעקבות זה אין כל כך זמן ללמד). לעומת זאת מוזכרים פעולות שהיהודים מבצעים כנגד ערבים (גם ממספר מורים ניתן לשמוע הסתה שמאלנית חמורה!!).
לצערי, מספר תלמידים כאשר אנו שרים את המנון המדינה - הם אפילו לא יודעים בקושי את המילים.
חשוב לציין כי אני לומד בבית ספר איכותי ונחשב בין התיכונים הטובים ברשת אורט בישראל.
בושה למערכת החינוך!

ממך חיים בן פסח, אני מבקש שתוציא לאור סרטון המוקדש בעיקר לגברת יולי תמיר (פחח, גברת אפילו לא הייתי קורא לה.. צבועה מלוכלכת) ולמערכת החינוך בישראל.