כתב נושא: סקר: למי הצבעתם בבחירות?  (נקרא 10002 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
סקר: למי הצבעתם בבחירות?
« להגיב #25 ב- : אוגוסט 20, 2007, 12:00:16 »
איחוד לאומי אינם קיצונים.

מעניין שאתה לא אומר על הליכוד שהם קיצונים, המפלגה שהקים בגין ועשה כמה פעולות תגמול שהשמאל קורא להם פעולות טרור.

חבל להגיד קיצונים סתם.
הליכוד תקוע בלי שום תוכנית, הוא צריך להחליט אם להקים מדינה פלסטינית או לטרנספר את הערבים מרצון כמו שאיחוד לאומי רוצים.

אין לי שום בעיה עם הקיצוניות של שני המפלגות, אדרבא הייתי מעדיף מפלגה יותר ימנית. הבעיה היא שרוב הארץ הם לא ימנים קיצוניים ולא יבחרו באותן המפלגות, אלא יבחרו במפלגות שהדיעות שלהם כיום יותר מתונות כמו הליכוד, ולכן אין טעם לבחור כרגע בקיצוניים.
אגב אני מעריץ את בגין על כל מעשיו!

דווקא לא...
סקרים מראים שהכוח של ישראל-ביתנו עולה, וליברמן נחשב לימני קיצוני בתקשורת, ולמרות זאת כוח המפלגה עולה.
תאמין לי שהעם ימני קיצוני, כל חילוני ימני לא חס על האויבים.
למשל שכשאבא שלך רואה טלויזיה ויש פיגוע אז בטח נפלט לו שצריך להרוג את כל הערבים או משהו קרוב לזה.
או כשיהודי הורג כמה ערבים, אז למי באמת אכפת??
אף יהודי ימני לא באמת חש צער על המוות של כמה ערבים.

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
« להגיב #26 ב- : אוגוסט 20, 2007, 13:11:56 »
איחוד לאומי אינם קיצונים.

מעניין שאתה לא אומר על הליכוד שהם קיצונים, המפלגה שהקים בגין ועשה כמה פעולות תגמול שהשמאל קורא להם פעולות טרור.

חבל להגיד קיצונים סתם.
הליכוד תקוע בלי שום תוכנית, הוא צריך להחליט אם להקים מדינה פלסטינית או לטרנספר את הערבים מרצון כמו שאיחוד לאומי רוצים.

אין לי שום בעיה עם הקיצוניות של שני המפלגות, אדרבא הייתי מעדיף מפלגה יותר ימנית. הבעיה היא שרוב הארץ הם לא ימנים קיצוניים ולא יבחרו באותן המפלגות, אלא יבחרו במפלגות שהדיעות שלהם כיום יותר מתונות כמו הליכוד, ולכן אין טעם לבחור כרגע בקיצוניים.
אגב אני מעריץ את בגין על כל מעשיו!

דווקא לא...
סקרים מראים שהכוח של ישראל-ביתנו עולה, וליברמן נחשב לימני קיצוני בתקשורת, ולמרות זאת כוח המפלגה עולה.
תאמין לי שהעם ימני קיצוני, כל חילוני ימני לא חס על האויבים.
למשל שכשאבא שלך רואה טלויזיה ויש פיגוע אז בטח נפלט לו שצריך להרוג את כל הערבים או משהו קרוב לזה.
או כשיהודי הורג כמה ערבים, אז למי באמת אכפת??
אף יהודי ימני לא באמת חש צער על המוות של כמה ערבים.

איך עולה? הוא רק מחזיק תממשלה של אולמרט.
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #27 ב- : אוגוסט 21, 2007, 16:44:59 »
עלה ירוק.
(אני לא כהניסט).

זה בסדר גם אני לא כהניסט  aa1

כולנוּ ימניים בדרגוֹת שונות. המשותף לכולנוּ הוא שאנחנוּ ימניים "אמיתיים". אתה יכול לקרוא לזה איך שאתה רוצה: "כהניסט", "ימני אמיתי", וכו'. זה רק כינוי. אבל המשמעוּת היא אותה משמעוּת. :)

אני מתנגד למונח כהניסט כי זה יותר מצב שכאילו רעיון ארץ ישראל השלמה והנקייה מהאויב הערבי זה הרעיון של הרב כהנא, כלומר רעיון חדש שנוסד במאה ה-20.
כשבאמת מדובר ברעיון עתיק הרבה יותר.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2007, 23:45:49 על ידי גם בשן וגם גלעד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #28 ב- : אוגוסט 21, 2007, 18:53:23 »
בעיקרון אני קטין ועדיין לא יכול להצביע, אך ההורים שלי הצביעו לבנימין נתניהו, וכן גם אני הייתי מצביע לו.
איחוד לאומי והקיצוניים יותר - אומנם טובים למדינת ישראל, אך אחוזי ההצבעה שלהם לא גדולים במיוחד ולכן עדיף שיהיה את נתניהו שבעל אחוזי הצבעה גבוהים (כיום לפי סקרים שערכו, רוב העם בוחר בו לרה"מ) וגם הוא פועל רבות למען היהדות וטובת מדינת ישראל והציונות בפרט.
בדיוק כמו שאבא שלי אומר(רק הוא לא קורא להם קיצוניים)

הוא אומר ימנים אמיתיים היו טובים אבל צריך להתמווד עם המציאות ולבחור במה שיש או שיבחר ליכוד או שיבחר עבודה
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק The_unknown

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #29 ב- : אוגוסט 21, 2007, 20:45:43 »
בעיקרון אני קטין ועדיין לא יכול להצביע, אך ההורים שלי הצביעו לבנימין נתניהו, וכן גם אני הייתי מצביע לו.
איחוד לאומי והקיצוניים יותר - אומנם טובים למדינת ישראל, אך אחוזי ההצבעה שלהם לא גדולים במיוחד ולכן עדיף שיהיה את נתניהו שבעל אחוזי הצבעה גבוהים (כיום לפי סקרים שערכו, רוב העם בוחר בו לרה"מ) וגם הוא פועל רבות למען היהדות וטובת מדינת ישראל והציונות בפרט.

הוא אומר ימנים אמיתיים היו טובים אבל צריך להתמווד עם המציאות ולבחור במה שיש או שיבחר ליכוד או שיבחר עבודה

אז תן לי לתקן את עצמי ולקרוא להם הטובים לעם היהודי.. :) .. בכל אופן תגיד לאביך שהדבר האחרון שיעשה זה שיבחר עבודה.. עבודה זה חרא של מפלגה.. ט'ח אהוד ברק הזה..

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #30 ב- : אוגוסט 21, 2007, 21:23:10 »

אז תן לי לתקן את עצמי ולקרוא להם הטובים לעם היהודי.. :) .. בכל אופן תגיד לאביך שהדבר האחרון שיעשה זה שיבחר עבודה.. עבודה זה חרא של מפלגה.. ט'ח אהוד ברק הזה..
אבא שלי בחיים לא יבחר באהוד ברק הוא לא סובל אותו הוא קורא לו אהוד בראן(עז ברוסית)
לאסט אף אם:
יוטיוב:

Aaron

• אורח
« להגיב #31 ב- : אוגוסט 21, 2007, 21:28:22 »
לא הצבעתי כי אין לי זכות הצבעה. אני לא תומך באף אחד כמו נעם פדרמן. אין סיכוי כרגע שמפלגה ימנית (לא מזוייפת) תעלה לשלטון. כי השמאל שולט בדיקטטורה על כלי התקשורת, בתי המשפט, החינוך. כשחיים בן פסח יקים מפלגה, אני אתמוך בה.

ואהד - חזק!  ;D  :smil046:
« עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2007, 21:29:01 על ידי אהרֹן »

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #32 ב- : אוגוסט 21, 2007, 22:30:02 »
לא הצבעתי כי אין לי זכות הצבעה. אני לא תומך באף אחד כמו נעם פדרמן. אין סיכוי כרגע שמפלגה ימנית (לא מזוייפת) תעלה לשלטון. כי השמאל שולט בדיקטטורה על כלי התקשורת, בתי המשפט, החינוך. כשחיים בן פסח יקים מפלגה, אני אתמוך בה.

ואהד - חזק!  ;D  :smil046:
בינתיים תתמוך במי שאפשר. עד שחיים יקים מפלגה כבר מדינת ישראל תהיה מלאה בערבים אנארכיה ומלחמה חדשה חס וחלילה. אנחנו נהיה המתנגדים והם יהיו השולטים פה.

חיים, מקווה שהשמאלנים לא יעכבו את כל עניין העלייה שלך לארץ!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2007, 23:47:50 על ידי גם בשן וגם גלעד »
לאסט אף אם:
יוטיוב: