כתב נושא: שרת החינוך מונעת מתלמידים ללמוד על עבר העם והציונות  (נקרא 5315 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק The_unknown

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שלום לכולם!
נכנסתי במקרה היום לאתר Ynet ונדהמתי לקרוא את הכתבה הבאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439246,00.html

"שרת החינוך פועלת ליישם את דרישות ערביי ישראל בוועדת המעקב העליונה. יש להפקיע מידי השרה תמיר את התכנים העוסקים בסוגיות הליבה הציונית הלאומית. שרת החינוך אינה מתגברת על יצריה הפוליטיים". (נאמר על ידי השר בוים - אפילו למרות שהוא ידיד טוב של שרת החינוך, יולי תמיר).

אני, בתור תלמיד במערכת החינוך בישראל הלומד בבית ספר תיכון חילוני, לא שומע רבות על מנהיגי ישראל הגדולים ופעולות הציונות ועבר העם. אומנם יש מספר מורים, שבכל זאת - במקום ללמד מתמטיקה או ספרות, לוקחים מספר דקות מהשיעור וקצת מספרים (אך שעות לא מוקצות ממשרד החינוך ללימוד ציונות, ובעקבות זה אין כל כך זמן ללמד). לעומת זאת מוזכרים פעולות שהיהודים מבצעים כנגד ערבים (גם ממספר מורים ניתן לשמוע הסתה שמאלנית חמורה!!).
לצערי, מספר תלמידים כאשר אנו שרים את המנון המדינה - הם אפילו לא יודעים בקושי את המילים.
חשוב לציין כי אני לומד בבית ספר איכותי ונחשב בין התיכונים הטובים ברשת אורט בישראל.

בושה למערכת החינוך!  :tickedoff:
ממך חיים בן פסח, אני מבקש שתוציא לאור סרטון המוקדש בעיקר לגברת יולי תמיר (פחח, גברת אפילו לא הייתי קורא לה.. צבועה מלוכלכת) ולמערכת החינוך בישראל.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נכון מאוד, אפילו את יום ז'בוטוניסקי הם לא מיישמים (=עבירה על החוק) אבל את יום רבין הפכו ליום אבל לאומי המשתווה לשואה .שמתם לב שרק שמאלנים קיצוניים, או סמי-שמאלנים בתחפשות של ימניים הם שרי החינוך ? כמו יוסי שריד וצרת החינוך יולי תמיר, לימור לבנת הייתה טובה יותר מתמיר בכל מקרה .
שאלות בסיסיות בהיסטוריה היהודית ושל המדינה רוב התלמידים לא ידעו לענות, למזלי הייתה לי מורה ימנית ללשון, ומורה ימנית לערבית  ^-^ אז לא סבלתי כ"כ .

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
היא ממש אנטי יהודית אה.
אפילו ערפת היה יותר אוהד ישראל יות ממנה הוא לפחות דיבר באנגלית שהוא לא מיתנגד למדינה יהודית בגבולות 67.....
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק The_unknown

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
נכון מאוד, אפילו את יום ז'בוטוניסקי הם לא מיישמים (=עבירה על החוק) אבל את יום רבין הפכו ליום אבל לאומי המשתווה לשואה .שמתם לב שרק שמאלנים קיצוניים, או סמי-שמאלנים בתחפשות של ימניים הם שרי החינוך ? כמו יוסי שריד וצרת החינוך יולי תמיר, לימור לבנת הייתה טובה יותר מתמיר בכל מקרה .
שאלות בסיסיות בהיסטוריה היהודית ושל המדינה רוב התלמידים לא ידעו לענות, למזלי הייתה לי מורה ימנית ללשון, ומורה ימנית לערבית  ^-^ אז לא סבלתי כ"כ .

;D ;D ;D "צרת" החינוך - אהבתי. 8) אגב בדיוק לגבי יום ז'בוטינסקי פניתי לא מזמן במכתב חריף להנהלת בית הספר. אני אפעל עוד בהמשך גם. אני מאמין שבכלל תלמידים לא שמעו על האדם הזה.

בקיצור, כמו אלוהים, השואה תעלם לה כלא הייתה (כבר מכחישים אותה, כאן המקום לציין את מר בורג המנוול הגדול ימך שמו וזכרו), וכן מנהיגי ישראל וכל עם ישראל.

מנותק Eternal

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מישהו פשוט צריך לרסן את המשוגעת הזאת.

לא ציפיתי ליותר מאחת שייסדה את הארגון האנטישמי שלום עכשיו.

השמאל הציוני פשט את הרגל.

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
נכון. גם בתכנית הלימודים בהיסטוריה, האצ"ל והלח"י מוזכרים אולי בשורה וחצי, וגם בשורה וחצי הזאת הם לא בדיוק מוצגים בצורה חיובית.

מנותק Nanis

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

;D ;D ;D "צרת" החינוך - אהבתי. 8) אגב בדיוק לגבי יום ז'בוטינסקי פניתי לא מזמן במכתב חריף להנהלת בית הספר. אני אפעל עוד בהמשך גם. אני מאמין שבכלל תלמידים לא שמעו על האדם הזה.

בקיצור, כמו אלוהים, השואה תעלם לה כלא הייתה (כבר מכחישים אותה, כאן המקום לציין את מר בורג המנוול הגדול ימך שמו וזכרו), וכן מנהיגי ישראל וכל עם ישראל.

אבו מאזן הוא מכחיש שואה ולא תמצא את העובדה הזאת בחדשות אלא אם כן אתה בודק את הביוגרפיה שלו.
התקשורת אוהבת להסתיר דברים שיפגעו בשמאל.

וגם בבריטניה הפסיקו ללמד על השואה בגלל שזה יפגע בקהילה המוסלמית.
כשאחמדינג'אד עשה את הטקס הכחשת השואה העולם גינה אותו,אבל זהו.

אתה צודק,אנשים כבר מתחילים לא לשים על השואה,אסור שזה יקרה.

מנותק סבבתיק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד
ממשלה הכי גרועה שהייתה פה.
אל תירא ישראל אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם יישאג,מי לא יירא,מי לא יירא?

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

אבו מאזן הוא מכחיש שואה ולא תמצא את העובדה הזאת בחדשות אלא אם כן אתה בודק את הביוגרפיה שלו.
התקשורת אוהבת להסתיר דברים שיפגעו בשמאל.

וגם בבריטניה הפסיקו ללמד על השואה בגלל שזה יפגע בקהילה המוסלמית.
כשאחמדינג'אד עשה את הטקס הכחשת השואה העולם גינה אותו,אבל זהו.

אתה צודק,אנשים כבר מתחילים לא לשים על השואה,אסור שזה יקרה.

אני חושב שבעוד 60 שנה לרוב העולם כבר ביכלל לא ידע שהייתה שואה.
וגם בישראל אילו עדיין היא תהיה ממש הרבה לא ידעו שהייתה שואה.

עז77

• אורח
כל יום משהו אחר עם הפרה המוסלמית הזו!! מה יש למטומטמת הזו?!?!  :tickedoff:

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כל יום משהו אחר עם הפרה המוסלמית הזו!! מה יש למטומטמת הזו?!?!  :tickedoff:

מחלה נפשית,שמאלנות.
מיסכנה  :(

Aaron

• אורח
איזה כלבה מלוכלכת - זה מה שיש לי להגיד.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
שרת החינוך מונעת מתלמידים ללמוד על עבר העם &#
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 19, 2007, 16:12:54 »
שלום לכולם!

"שרת החינוך פועלת ליישם את דרישות ערביי ישראל בוועדת המעקב העליונה. יש להפקיע מידי השרה תמיר את התכנים העוסקים בסוגיות הליבה הציונית הלאומית. שרת החינוך אינה מתגברת על יצריה הפוליטיים". (נאמר על ידי השר בוים - אפילו למרות שהוא ידיד טוב של שרת החינוך, יולי תמיר).

אני, בתור תלמיד במערכת החינוך בישראל הלומד בבית ספר תיכון חילוני, לא שומע רבות על מנהיגי ישראל הגדולים ופעולות הציונות ועבר העם. אומנם יש מספר מורים, שבכל זאת - במקום ללמד מתמטיקה או ספרות, לוקחים מספר דקות מהשיעור וקצת מספרים (אך שעות לא מוקצות ממשרד החינוך ללימוד ציונות, ובעקבות זה אין כל כך זמן ללמד). לעומת זאת מוזכרים פעולות שהיהודים מבצעים כנגד ערבים (גם ממספר מורים ניתן לשמוע הסתה שמאלנית חמורה!!).
לצערי, מספר תלמידים כאשר אנו שרים את המנון המדינה - הם אפילו לא יודעים בקושי את המילים.
חשוב לציין כי אני לומד בבית ספר איכותי ונחשב בין התיכונים הטובים ברשת אורט בישראל.

ממך חיים בן פסח, אני מבקש שתוציא לאור סרטון המוקדש בעיקר לגברת יולי תמיר (פחח, גברת אפילו לא הייתי קורא לה.. צבועה מלוכלכת) ולמערכת החינוך בישראל.

בס''ד
אבל ללמוד על הכרה ב '' נכבה '' --הוא יום האבל של האויב הערבי הנאצי יש''ו בעקבות הקמתה של מדינת-ישראל , מחייבת צרת-החינוך הנלוזה לכלול בתכנית החובה של מערכת-החינוך השמאלנית בולשביקית .כפי שלימוד השפה הערבית ( שתתכלה מהעולם במהרה אכי''ר ) הפך להיות לימוד דת-האיסלאם הידועה לשימצה ומגואלת בדם ישראל שנשפך על-ידה בכל הדורות , והתלמידים מחוייבים לחזור על ה '' שהאדה '' היא העדות שמי שקורא אותה שלוש פעמים למעשה מתאסלם ר''ל ,שוב ושוב תוך האזנה לקריאת ה'' מוואזין '' שקורא לרוצחים המוסלמים יש''ו ''להתפלל'' -- האין זו גזירת שמד לתלמידים יהודיים '' תינוקות של בית-רבן שנישבו '' ר''ל ?, הסירו תועבה זו מעל עם-ישראל , מי שעושה זאת ראוי למוות !! אדולף היטלר יש''ו גזר על הנפשות , והיא ,יולי תמיר ימח שמה וזכרה -גוזרת על נשמות ישראל להשתמד  לדת הדמים של האויב הערבי הנאצי שונא ישראל יש''ו!!
                                                                                                      הגולה בארץ :smil037:

« עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2007, 16:20:25 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
שלום לכולם!

ש לי מורה שהיא שמאלנית אבל היא שמאלנית בסגנון הישן היא ציונית
והיא אוהבת לדבר על היסטוריה ציונית ד"א היא לא תומכת בהסכמי אוסלו ולא תמכה במסירת סיני למצרים
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
צרת-החינוך
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 21, 2007, 22:15:53 »
יימך שימם של כל הבוגדים השמלאנים המתיוונים!!!!!!!!!
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
צרת-החינוך
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 21, 2007, 22:22:39 »
יימך שימם של כל הבוגדים השמלאנים המתיוונים!!!!!!!!!
נסה להגיד בוגדים פעם הבאה בלי להזכיר את המילה שמאלנים בסדר?  ;) למרות שאני מסכים עם מילה במילה ממה שאמרת
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92