עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שלום :]

<< < (9/11) > >>

ליאו:

--- ציטוט של: alpaka_online על יוני 18, 2007, 02:41:22 ---שלום אני אלפקה ....אני חלק מהאויב (מרצ).
רציתי לשאול אותכם שלוש שאלות ....
1)אתם באמת מאמינים בקיומה של קונספירציה שמאלנית ,אשכנזית ? ואם כן תוכלי לשתף אותי איך היא מתבטאת ?

2) האם אתם מבדילים בין שמאל לשמאל קיצוני?

3)האם אתם באמת חושבים שהשמאלנים פועלים למען הפלסטינאים ?, מה דעתכם אם אני יציין שאני אישית שמאלני כי אני חושב שזה לטובת ישראל בתור מדינת לאום יהודית ?

תודה רבה על התגובות :] , ובבקשה תמנעו מכל תגובות הנאצה ,כן אתם  יכולים לקלל את אמאמא שלי אבל זה לא יותר אפקטיבי פשוט להוכיח אותי טועה ?



--- סוף ציטוט ---

טוב, אין פה אידיאולוגיה משותפת ממש, כמו שאת לא חופפת את האידיאולוגיה של מר"ץ.

1). קונספירציה ליברל-מרקסיסטית, שהיא לא באמת קונספירציה כי אין קשירת קשר, אלא תודעה קבוצתית של "חבר מביא חבר", טיפה פה, טיפה שם, ויש ענן-אובך ענקי על כל המקום. הקיום שלה הוא ברור, 90% מהחשיפה למדיה היא למדיה שהיא משוחדת לטובת השמאל, לדוגמה וואלה = הארץ. ולא צריך להוסיף שום דבר. ארץ ישראל היא רק רשומה אחת ב"דף המטלות" שלהם.
אם אני ארחיב מעבר לזה זה ייקח לי מלא זמן, אבל אם את רוצה לשאול, סבבה.

2). זה אינדבידואלי, בשבילי שמאל קיצוני זה ברגע שהפרגמטיות מפסיקה ומתחילה האידיאולוגיה, וזה כבר כולל מעט חברי עבודה ואת כל מר"ץ,
שלום עכשיו, חד"ש, בל"ד וכו'. בשבילי הן קבוצות תומכות טרור ואנרכיסטים = קבוצת טרור.

3). השמאלאנים פועלים למען הפלסטינים, ישנו פלג מתון בתוך השמאל שחושב שצריך להחזיר את השטחים כדי ליצור מדינה חד-לאומית לכאורה, רק שאם רוב מוסלמי בתוך גבולות ישראל שהם מציעים ללא טרנספר יחסית לריבוי הטבעי שלהם והעלייה בו, ההקצנה המתמדת של עמדותיהם למרות הסכמי-שלום וכו' לא יאפשרו שום מדינה יהודית.

דבר שני: ההגדרה של רוב השמאל ליהודי דומה להגדרת היטלר, וזה מתבטא בלחץ שהם מפעילים להעלאת גויים שבאים לפה בגלל כסף. ואני רוסי אז אני רואה הרבה כאלה.
ישנו פלג שפשוט פועל נגד המדינה (אנרכיסטים, או סתם אנשים פנאטים לגמרי שכבר פגשתי כמה מהם), ובגלל שהפלסטיני הכי מתון זה בעצם מצביע חמאס אז...
שלא לדבר על הגירוש , לא של """מתנחלים""" , אלא של תושבי הגולן, ועוד מלא טיעונים.

ליאו:
אהם, קראתי כמה תגובות.

קודם-כל, מר"ץ היא אחת המפלגות הכי משוחדות באופן יחסי ובאופן כללי. הם סוצילאיסטים כמו שמקדונלד'ס סוציאליסטים וכמו שהנאציונל-סוציאליסטים היו כאלה. יש להם קשרים עם חברות זכויות יוצרים, והם בשנות ה-2000 המוקדמות התחילו לנהל ביחד עם אקו"ם מאבק נגד אתרי הורדות שונים והובילו חקיקה בנושא (זה דעך אבל בהחלט הייתה פעילות רחבה של מר"ץ שסוקרה בעיתונות שהיא ממילא פְּרוֹ-מר"ץ),
ועוד הרבה דברים.


דבר שני, יש הבדל בין טרנספר לשואה. אף-אחד פה, חוץ מכמה כתות שוליות שאינן מהוות אלפּית-אחוז מהאוכלוסייה בארץ, לא תומך בהשמדת עם לפלסטינאים. אבל מה שיקרה בדרך לשלום הקלוש הוא קודם-כל העלמת הזהות היהודית, ואחרי זה השמדת העם היהודי. גם מדינה דו לאומית עם 70% ערבים, 25% אתאיסטים ו-5% יהודים זה רק שלב-ביניים (אגב, עם זכות-השיבה ה-70% יהיו מיידיים, שום ריבוי טבעי).
בגלל זה אני טוען כמו בהודעה למעלה, שהשמאל (שהזכרתי) הוא קיצוני, לוקה בחוסר-פראגמטיזם לגבי אידיטולוגיה, שיוביל את המדינה לבעיות גדולות, וחוץ מזה תראו מי מימן אתכם @#$@#$.



אגב טרנספר: [שלא תוציאי את דבריי מהקשרם, כי אני בטוח שאת חושבת שזה רק יכול להיות שורה של דחפורי D9 שתשטח את עזה ומלא ערבים בורחים ברקע.] –

טרנספר זה קודם-כל לא לתת להם להצביע לבל"ד וכל זה, כי גם במדינה הכי פלורליסטית בעולם, מפלגה כזאת שמצהירה פעם אחר פעם במילים מדוייקות שהיא בעד השמדת ישראל (במאבק מזויין) אין לה זכות לרוץ לכנסת;

לתבוע את כל בעלי הבתים הבלתי-חוקיים הערביים במרכז הארץ והדרום (בעצם בכל הארץ);

אזרחות רק בהצהרת נאמנות לישראל;

פעילות נגד ישראל ע"י קרובי-משפחה מדרגה ראשונה ב-10 שנים אחרונות מבטלת את זה;

חבילת פיצוים לכל מי שירצה להגר מרצון;

יד קשה למסייעי מחבלים ותביעות נגד כל מי שנחפור מידע עליו שהוא ביצע את זה והמשפחה שלו.

בקיצור, כל העוול – המקור לריבוי הטבעי המפלצתי של הערבים – ברגע שהוא יתוקן, אם עכשיו השיחים שלהם מוציאים פסקי-הלכה נגד הגירה מהארץ, אז גם במשהו לא כזה קיצוני (שאגב לא קיצוני כי כל זה חל על יהודים במדינה של היהודים ואנחנו לא בדיוק במצב להיות חלוצים על פער ענק בתחום של שוויון למיעוטים אתניים בכל העולם) כבר ידאג שבאמת תהייה פה מדינה לאומית בלי שום שפיכת-דמים מיותרת,
הרבה פחות ממה שיקרה בכל תהליכי השלום למיניהם.



--- ציטוט של: alpaka_online על יוני 19, 2007, 01:50:28 ---
--- ציטוט של: איתן על יוני 18, 2007, 23:41:35 ---וגם זה  שאתה פעיל בשלום עכשיו ופעיל מר"צ עכשיו אפשר להבין 
אתה לא תצליח להשפיע  עליינו ואנחנו לא  עליך
אבל אתה  מוזמן להישאר  אף אחד  לא  מגרש אותך

--- סוף ציטוט ---

אני לא פה לשכנע ולא להיות משוכנע...פשוט מענין אותי דעות של אנשים אחרים.
חוץ מזה יש לי חיבה קלה לכתות ובכמה צורות אתם מקיימים כת ,אני חס וחלילה לא אומר את זה בזילזול או כמשהו שהוא רע .

--- סוף ציטוט ---
מוזר שכל הרשת וכל בת-ים ואפילו הרבה אנשים מחו"ל (אפילו מבריטניה, שבּה כמה תומכי מר"ץ יזמו את החרם האחרון כמחאה על ה"כיבוש")
יכולים בהחלט להיות כהניסטים אם נעשה רשימה אידיאולוגית כזאת...

וכל הסקרים אפילו במדיה, שאין צל של ספק שהיא שמאלאנית בגלל הגדרה עצמית, מראים שרוב הקוראים שלהם ימניים (יותר מהליכוד לרפרנס).

אז אנחנו כת, עדיין לא היה פה שמאלאני שלא יצא בלי לזרוק את אחת הקללות הטיפוסיות.

ליאו:

--- ציטוט של: alpaka_online על יוני 18, 2007, 15:52:16 ---שוב ושוב אני קורא פה הודעות שמציאות רצח שמאלנים .... אתן לא חושבים שאפילו אם הדעות מנוגדות לשלכם מותר לכל אדם להתבטא כמו שהוא רוצה?. אני בהחלט לט בין תומכי האנרכיסטים אבל מפה לרצח ....עובר גבול ענק.
בוא נגיד שאתן לא באמת מתכוונים לבצע , רק המחשבה שיש צורך בחבלה לאנשים שלא חושבים כמוכם זה מחשבה מעוותת .

(כמובן שאני לא מדבר על התנגדות לאנשים שמסיטים לרצח )

--- סוף ציטוט ---

אנשים מוציאים את העצבים , מרכזים פה הרבה כתבות על עוול שנגרם בגללם...


לא חסרים שמאלאנים שאומרים אותו דבר באותו יחס מהקהל שלהם.

Eternal:
ליאו, כל מילה מלמיליאן

דוקא_כך:

--- ציטוט של: בייקר על יוני 19, 2007, 12:45:33 ---מר"ץ סוציאליסטית.הצלחת לגרום לי לחייך.מפלגת המאיון והעשירון העליון שבלעה את מפ"ם ולמעשה מייצגת את בוחרי שינוי.ביילין ארכי קפיטליסט.
תלמד קודם את ההבדל בין הסטה להסתה.
אתה מתעסק בצורה מוגזמת בטרמינולוגיה ובסיסמאות.
אתה שואל ועונה.
אתה מניח הנחות א-פריורי.
לא כולם כאן כהניסטים.אפילו במר"ץ יש הבדל בין חיים אורון ליוסי ביילין מבחינת כלכלה.
אנו דוגלים בערכים של מר"ץ:הפרדה בין יהודים וערבים,הפסקת הכיבוש,הם שם ואנו כאן,אנו רוצים להפסיק את סבלם של הערבים ואת שפיכות הדמים ההדדית באמצעות הפרדה.אנו רוצים להפרד מהערבים לשלום.אנו בעד הגדרה עצמית לערבים.בעד אוטונומיה תרבותית לערבים,בעד מימוש התרבות הערבית,בעד השפה הערבית כשפה רשמית במדינה הערבית המוסלמית.
אנו בעד הפניית המשאבים לעניים,לחולים,למסכנים,לתושבי השכונות ועיירות הפיתוח,עניי עירך קודמים.אנו בעד צדקה,מעשר.
אנו הומנים שוחרי זכויות האדם היהודי.
אנו בעד אהבת ישראל.
אני תומך בהפגנות שלום עכשיו אבל המיקום שלהם שגוי.הם צריכים להפגין ליד ארמון מאזה בדמשק,בכיכר פלשתין בעזה ברחוב עומר אלמוכתר,בבעל בק,בנהר אלברד,מול הכור האירני בבושאר.
אשמח מאד אם יריב אופנהיימר ישכנע את חמנאי להתפרק מהגרעין.

--- סוף ציטוט ---
חזק ביותר.  מובן שהשמאלן לא ענה לך והסתלק מכאן.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה