עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שלום :]

<< < (8/11) > >>

אלירן:
ליפני זה היינו קיצוניים משוגעים , עכשיו אנחנו כת.
עשה טובה לך תדליק נר ותתחיל לבכות בכיכר רעבין.

אֹהד:

--- ציטוט של: alpaka_online על יוני 19, 2007, 01:50:28 ---
--- ציטוט של: איתן על יוני 18, 2007, 23:41:35 ---וגם זה  שאתה פעיל בשלום עכשיו ופעיל מר"צ עכשיו אפשר  להבין 
אתה  לא  תצליח להשפיע  עליינו ואנחנו לא  עליך
אבל אתה  מוזמן להישאר  אף אחד  לא  מגרש אותך

--- סוף ציטוט ---

אני לא פה לשכנע ולא להיות משוכנע...פשוט מענין אותי דעות של אנשים אחרים.
חוץ מזה יש לי חיבה קלה לכתות ובכמה צורות אתם מקיימים כת ,אני חס וחלילה לא אומר את זה בזילזול או כמשהו שהוא רע .

--- סוף ציטוט ---
כת ? ולמה זה? לא ידעתי שלהחזיק בדעה פוליטית מסוימת הופכת אותך לחבר בכת, ע"פ מה שאני יודע, אנחנו לא מקריבים קורבן לעילוי נשמת כהנא, ואנחנו לא חושבים שהוא משהו בסגנון של ישו.

פאקו411:

--- ציטוט של: underground על יוני 19, 2007, 10:46:30 ---ליפני זה היינו קיצוניים משוגעים , עכשיו אנחנו כת.
עשה טובה לך תדליק נר ותתחיל לבכות בכיכר רעבין.

--- סוף ציטוט ---

כיכר מלכי ישראל

סבבתיק:

--- ציטוט של: alpaka_online על יוני 19, 2007, 01:50:28 ---
--- ציטוט של: איתן על יוני 18, 2007, 23:41:35 ---וגם זה  שאתה פעיל בשלום עכשיו ופעיל מר"צ עכשיו אפשר  להבין 
אתה  לא  תצליח להשפיע  עליינו ואנחנו לא  עליך
אבל אתה  מוזמן להישאר  אף אחד  לא  מגרש אותך

--- סוף ציטוט ---
אנחנו עושים טקסים? מקריבים אנשים? מתייחסים למנהיגנו כאלים?
האמונה הדתית שלנו היא ה',האידיאל שאנחנו מאמינים פה זה האידיאל של כהנא וזה ההבדל הגדול
כמו שאתה פעיל של שלום עכשיו אנחנו לא אומרים שאתם כת

אני לא פה לשכנע ולא להיות משוכנע...פשוט מענין אותי דעות של אנשים אחרים.
חוץ מזה יש לי חיבה קלה לכתות ובכמה צורות אתם מקיימים כת ,אני חס וחלילה לא אומר את זה בזילזול או כמשהו שהוא רע .

--- סוף ציטוט ---

בייקר:
מר"ץ סוציאליסטית.הצלחת לגרום לי לחייך.מפלגת המאיון והעשירון העליון שבלעה את מפ"ם ולמעשה מייצגת את בוחרי שינוי.ביילין ארכי קפיטליסט.
תלמד קודם את ההבדל בין הסטה להסתה.
אתה מתעסק בצורה מוגזמת בטרמינולוגיה ובסיסמאות.
אתה שואל ועונה.
אתה מניח הנחות א-פריורי.
לא כולם כאן כהניסטים.אפילו במר"ץ יש הבדל בין חיים אורון ליוסי ביילין מבחינת כלכלה.
אנו דוגלים בערכים של מר"ץ:הפרדה בין יהודים וערבים,הפסקת הכיבוש,הם שם ואנו כאן,אנו רוצים להפסיק את סבלם של הערבים ואת שפיכות הדמים ההדדית באמצעות הפרדה.אנו רוצים להפרד מהערבים לשלום.אנו בעד הגדרה עצמית לערבים.בעד אוטונומיה תרבותית לערבים,בעד מימוש התרבות הערבית,בעד השפה הערבית כשפה רשמית במדינה הערבית המוסלמית.
אנו בעד הפניית המשאבים לעניים,לחולים,למסכנים,לתושבי השכונות ועיירות הפיתוח,עניי עירך קודמים.אנו בעד צדקה,מעשר.
אנו הומנים שוחרי זכויות האדם היהודי.
אנו בעד אהבת ישראל.
אני תומך בהפגנות שלום עכשיו אבל המיקום שלהם שגוי.הם צריכים להפגין ליד ארמון מאזה בדמשק,בכיכר פלשתין בעזה ברחוב עומר אלמוכתר,בבעל בק,בנהר אלברד,מול הכור האירני בבושאר.
אשמח מאד אם יריב אופנהיימר ישכנע את חמנאי להתפרק מהגרעין.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה