עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שלום :]

(1/11) > >>

alpaka_online:
שלום אני אלפקה ....אני חלק מהאויב (מרצ).
רציתי לשאול אותכם שלוש שאלות ....
1)אתם באמת מאמינים בקיומה של קונספירציה שמאלנית ,אשכנזית ? ואם כן תוכלי לשתף אותי איך היא מתבטאת ?

2) האם אתם מבדילים בין שמאל לשמאל קיצוני?

3)האם אתם באמת חושבים שהשמאלנים פועלים למען הפלסטינאים ?, מה דעתכם אם אני יציין שאני אישית שמאלני כי אני חושב שזה לטובת ישראל בתור מדינת לאום יהודית ?

תודה רבה על התגובות :] , ובבקשה תמנעו מכל תגובות הנאצה ,כן אתם  יכולים לקלל את אמאמא שלי אבל זה לא יותר אפקטיבי פשוט להוכיח אותי טועה ?

אֵיתָן:

--- ציטוט של: alpaka_online על יוני 18, 2007, 02:41:22 ---שלום אני אלפקה ....אני חלק מהאויב (מרצ).
1)אתם באמת מאמינים בקיומה של קונספירציה שמאלנית ,אשכנזית ? ואם כן תוכלי לשתף אותי איך היא מתבטאת ?

3)האם אתם באמת חושבים שהשמאלנים פועלים למען הפלסטינאים ?, מה דעתכם אם אני יציין שאני אישית שמאלני כי אני חושב שזה לטובת ישראל בתור מדינת לאום יהודית ?

תודה רבה על התגובות :] , ובבקשה תמנעו מכל תגובות הנאצה ,כן אתם  יכולים לקלל את אמאמא שלי אבל זה לא יותר אפקטיבי פשוט להוכיח אותי טועה ?

--- סוף ציטוט ---
קודם כל ברוך הבא
אין שום הבדל בין השמאל לשמאל הקיצוני  ולימין המזוייף
שלושתם כשלו
שלושתם הביאו אסונות לארץ ישראל ולעם ישראל
שלושתם תומכים בגירוש  יהודים
3)השמאל אולי  פועל למענם אבל למען  המטרה של עצמם
הם רוצים מדינה  חילונית מערבית שנקייה  מערבים(כן אני  חושב  שהשמאל גזעני  אפילו  שהוא מראה  תמיכה  בערבים)וגם מיהודים
כלומר  מדינה  אירופאית מערבית(די הזוי היום אירופה כבר  נהפכת לציבליזציה  איסלמית)
לנו קרואים גזענים
אנחנו לא  גזענים
אנחנו נגד  התרבות המוסלמית (הקוראן והחדית') ובעד  המסורת היהודית

ולגבי  זה  שיקללו אותך
אני  אישית לא  אקלל
ואני בטוח שעוד  הרבה מהפורום לא  יקללו

אנחנו  נהנים מדיונים כל עוד אין קללות
בדר"כ הצד  השני הוא  זה שהיה  מתחיל לקלל

אנחנו בעד  חופש ביטוי  לא  כמו שאר  הפורמים

יוחאי:
אני חושב באמת ובתמים שהשמאל פועל לטובת ה"פלסטינים". אני לא יודע אם במודע או לא במודע, אבל לתת שטחים לערבים (אין דבר כזה "פלסטינים") זה אומר לפעול לטובתם.

עכשיו לי יש שאלה אליך:

אתה באמת מאמין שע"י מסירת שטחים לערבים יגיע השלום?
ושהמתנחלים הם "מכשול" בדרך לשלום?

דוקא_כך:

--- ציטוט ---1) אתם באמת מאמינים בקיומה של קונספירציה שמאלנית ,אשכנזית ? ואם כן תוכלי לשתף אותי איך היא מתבטאת ?
--- סוף ציטוט ---
קונספירציה שמאלנית---כן.  אשכנזית---לא בהכרח.  עמיר פרץ לא אשכנזי.

--- ציטוט ---2) האם אתם מבדילים בין שמאל לשמאל קיצוני?
--- סוף ציטוט ---
לא.  כפי שענה איתן, שמאל, שמאל קיצוני וימין מדומה עבורנו הם היינו הך.

--- ציטוט ---3) האם אתם באמת חושבים שהשמאלנים פועלים למען הפלסטינאים ?
--- סוף ציטוט ---
כן.  השמאלנים פועלים לפען ה"פלשתינאים" (אין כזה עם במציאות, הם בסך הכל צאצאים של ערבים שכבשו את מצרים וסוריה), ולא רק זה אלא השמאלנים רוצים גם להשמיד את הצביון היהודי של מדינת ישראל, להופכה למדינת כל אזרחיה.

--- ציטוט ---מה דעתכם אם אני יציין שאני אישית שמאלני כי אני חושב שזה לטובת ישראל בתור מדינת לאום יהודית ?
--- סוף ציטוט ---
אתה יודע בכלל מה זו יהדות?  (שאלה רטורית, כמובן.)  אתה חושב שידיעת עברית וברית מילה הפכו אותך לרב גדול ומומחה ליהדות?  אתה בכלל יודע מהם יסודות היהדות, מושגים כמו חילול השם, קידוש השם, עם סגולה, מסירות נפש?  היהדות אינה דת, ואינה לאום.  אנחנו עם קדוש בארץ קדושה, דוברים שפה יחודית ודבקים באמונה יחודית ומיוחדת.  אתם השמאלנים מוקסמים מהבלי העולם הזה ותרבות המערב, ולכן אתם שואפים לתת הכשר לדברים פסולים.  אתם רוצים שינתן הכשר לחילול שבת.  אתם רוצים שממשלת ישראל תפגין הבלגה נוכח יהודים שנרצחים ע"י מוסלמים.  אתם שונאים יהודים לאומיים ואמוניים, ואתם אוהבים את יצחק רעבין יש"ו וגאים שהוא היה אחראי לרציחתם של 19 יהודים גיבורים.  ואחרי כל זה אתה מעז לטעון שכל הבגידות שלכם הן "לטובת ישראל בתור מדינת לאום יהודית ?"?!  לתת לערבים להפוך להיות רוב, גם אם בדרכי שלום, ולבחור לכנסת רוב של חברי כנסת ערבים שיוכלו לחוקק חוקים שימחקו את הצביון היהודי של מדינת ישראל---זה נחשב אצלכם השמאלנים "לטובת ישראל"?!  שמאלניות זה מחלת נפש קשה.

Eternal:

--- ציטוט של: alpaka_online על יוני 18, 2007, 02:41:22 ---שלום אני אלפקה ....אני חלק מהאויב (מרצ).

--- סוף ציטוט ---
זאת לא קונספירציה.
מאז שלטון מפא"י קיימות אליטות עם דיעות שמאלניות של שלום עכשיו שמשפיעות על ההנהגה, גם כשאותה הנהגה היא ימנית.
קרא פה-
http://www.omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=3136&MenuID=608

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה