עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שלום :]

<< < (10/11) > >>

יוחאי:
יפה מאד ליאו!!!
רק שתי הערות והארות שלי:
עוד הבדל בין השואה לטרנספר של הערבים, היהודים לא עשו כלום לנאצים ימח שם והם רצחו אותנו, לנו לעומת זאת ממררים את החיים ואנו מציעים לעשות רק טרנספר, וזה בהחלט מראה על מוסריות ,אני בטוח שאם כל ה"פלסטינאים" האלה היו מנסים לעשות אותו דבר בארה"ב הם כבר מזמן היו מתים.

2.לדעתי מי שלא יהודי צריך להצהיר אמונים למדינה,להאמין באלוקי ישראל,ולקיים שבע מצוות בני נח

ליאו:
תכל'ס, מנקודת מבט אובייקטיבית, אם ייבחר ימין אמיתי אך מחושב ויתחיל במדיניות טרנספר מסויימת (אגב שכחתי לומר, משהו דומה קורה בצרפת בימים אלה, זה לא המודל של השמאלאנים באמת?) עם פיצויים לערבים בנוסף לרכוש שהם יוכלו למכור (לא בבת-אחת, אז לא תהייה אינפלצייה שלילית), זה: או מדינת חמאס שביוב לא מחזיק מעמד שם מרוב המאמצים שהם משקיעים בטרור, או שהם יעברו לישראל להיות עבדים בתשלום של איזה קבלן (מצביע מר"ץ).

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: בייקר על יוני 19, 2007, 12:45:33 ---מר"ץ סוציאליסטית.הצלחת לגרום לי לחייך.מפלגת המאיון והעשירון העליון שבלעה את מפ"ם ולמעשה מייצגת את בוחרי שינוי.ביילין ארכי קפיטליסט.
תלמד קודם את ההבדל בין הסטה להסתה.
אתה מתעסק בצורה מוגזמת בטרמינולוגיה ובסיסמאות.
אתה שואל ועונה.
אתה מניח הנחות א-פריורי.
לא כולם כאן כהניסטים.אפילו במר"ץ יש הבדל בין חיים אורון ליוסי ביילין מבחינת כלכלה.
אנו דוגלים בערכים של מר"ץ:הפרדה בין יהודים וערבים,הפסקת הכיבוש,הם שם ואנו כאן,אנו רוצים להפסיק את סבלם של הערבים ואת שפיכות הדמים ההדדית באמצעות הפרדה.אנו רוצים להפרד מהערבים לשלום.אנו בעד הגדרה עצמית לערבים.בעד אוטונומיה תרבותית לערבים,בעד מימוש התרבות הערבית,בעד השפה הערבית כשפה רשמית במדינה הערבית המוסלמית.
אנו בעד הפניית המשאבים לעניים,לחולים,למסכנים,לתושבי השכונות ועיירות הפיתוח,עניי עירך קודמים.אנו בעד צדקה,מעשר.
אנו הומנים שוחרי זכויות האדם היהודי.
אנו בעד אהבת ישראל.
אני תומך בהפגנות שלום עכשיו אבל המיקום שלהם שגוי.הם צריכים להפגין ליד ארמון מאזה בדמשק,בכיכר פלשתין בעזה ברחוב עומר אלמוכתר,בבעל בק,בנהר אלברד,מול הכור האירני בבושאר.
אשמח מאד אם יריב אופנהיימר ישכנע את חמנאי להתפרק מהגרעין.

--- סוף ציטוט ---

מ-ע-ו-ל-ה !

תגובה יוצאת מן הכּלל. פשוט תענוג.

לזלול את ההודעה הזו.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
  איתן, תגיד, מאיפה הבאת את כל הציטוטים של מיטב עוכרי-ישראל הבוגדים העלובים, שפירסמת באחת מהודעותיך בעמודו השני של אשכּול זה?

האם זה מרוכז באיזשהו קישוּר מסויים? יש לך הקישוּר ?

תודה.

סבבתיק:
אני חושב שזה ישנו בישראפדיה (לפחות חלק).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה