עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

נץ וגאה בזה.

<< < (3/8) > >>

דוקא_כך:
שאלות טובות, נדב.

בייקר:
הערבים כופים עלינו מלחמה באמצעות טרור ואז גירוש בכוח כן בא בחשבון והכל חוקי.
כדי להיות מוסרי עליך להשאר בחיים ולא לאפשר לערבים לשחוט אותך.בינתיים אנו מתגוננים מפני השמדה.
לפני מלחמת ששת הימים דיברו על הישראלי האחרון שישאר לכבות את האור ואחרי שישה ימים בלבד המצב השתנה בצורה מהותית וישראל הפכה למעצמה אזורית.
במלחמת העצמאות שלנו בן גוריון הבין שהטרנספר הוא כורח המציאות ומוכרחים לעשותו למען עצם קיום והשרדות מדינה יהודית.נעשה גירוש בכוח באמצעות הצבא והרג של החוזרים.
הגירוש וההרג היו מוסרים כחלק מהתגוננות של עם שחזר מאושוויץ ממחנות ריכוז מהשמדה:אודים עשנים.
משואה הגענו לתקומה.
בדרך כי מוסרי מאד לשרוד ולהשאר בחיים ביצענו גירוש והרגנו כהתגוננות.
כנס לכל אתר ערבי או מוסלמי ותראה מה מתכננים לנו.
ואז תבין שהגולש הכי קיצוני כאן הוא מתון מהמוסלמי המתון ביותר.
חוקים אפשר לשנות כשמגיעים לשלטון.בשביל זה יש רוב בכנסת.
החוק נוצר בידי בני אדם ולמענם ואין לו ישות משל עצמו.
במצב מלחמה יש חוקי מלחמה וזהו מצב חירום.
אנשים כאן מכפיפים עצמם לחוקי ההלכה,לחוק האלוקי ולא לחוקי אדם משתנים.
הביטוח הלאומי ישולם לאזרחים יהודים שעובדים ומשלמים ביטוח לאומי אנו לא גזלנים.
העמדות כאן אינן זהות.
יש גולשים שכן תומכים בפינוי פיצוי ויש שלא.
אתה יכול לקרוא בין השורות ולמצוא כאן גולשים שונים ומגוון דעות שונות.
אנו לא אותו הדבר ולא נוצרנו בשטאנץ'.
נץ וגא בזה יודע שיש אנשים שחולקים עליו.
יש סדר עדיפות:הערבים בארץ ישראל קודם כל ומדינות ערב אחר כך.
לא מוסרי לשחרר את ארץ ישראל שהובטחה לעם ישראל אז בשביל מה אנו פה?
הגנה עצמית איננה חוקית או מוסרית?!
אין מוסלמי אתאיסט בהכרה ואם יש הוא לא מכריז על כך.
לא שמעתי על מוסלמי שמסתובב בכפר ואומר שאין אלוהים.
ספר יהושע מסביר בדיוק איך מגרשים עמים זרים:פונים אליהם בשלום ואם הם מסרבים נוקטים באמצעים.
האיסלאם היא בפירוש דת של שלום למוסלמים ומלחמה בכופרים.כלומר יש להשליט את המוסלמים על הכופרים ואז יהיה שלום למוסלמים.
הג'יהאד הוא ציווי דתי שיביא לשלום מוסלמי.
יש גם הסתייגות לגבי יוצאים מהכלל מוסלמים המקיימים את 7 מצוות בני נוח:דרוזים.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: נדב על מאי 13, 2007, 02:00:14 ---1) אני לא חושב שזה הזמן לנהל דיון בדבר הסובייקטיביות של המוסר. לצאת למסע כיבושים סתם כך, כי אתה רוצה להגדיל את הטריטוריה שלך, זה לא מוסרי.

2) נניח שאתה צודק. מה גורם לך לחשוב שצה"ל יכול להביס בכזאת קלות כל כך הרבה צבאות בלי עזרה אמריקאית? אני לא יודע אם אתה מעודכן, הצבא המצרי הוא לא כמו שהיה לפני 30 שנה. הוא הספיק להתחמש מאז בחימוש אמריקאי מערבי מתקדם למדי, כולל בין השאר טנק אברמס ועוד דברים נחמדים. למה אתה כל כך בטוח ביכולת של צה"ל לנצח אותם? (שוב, בבקשה, בלי הסברים תורניים,רוב התומכים שלכם הם חילוניים ואני בטוח שיש לך הסברים שיספקו אותם).

3) "הערבים הם גם שייכים לגזע השמי, כך שאתה פשוט מנפיץ כאן שקרים (עיין ערך הגדרת מילון אבן-שושן למונח "גזענות"), אין כאן שמץ של גזענות כי אין כאן שנאה לגזע אלא לדת שהכריזה עליך מלחמת השמד מיום הקמתה."

מה לגבי ערבים חילונים, שהתנערו מדתם או כאלה שמפרשים בטעות את האסלאם כדת של שלום? (אני יודשע שיש גם מעטים כאלה).

4) האם מופיע בתנ"ך ציווי על עם ישראל לגרש מארץ ישראל את כל העמים הזרים? האם אין מקום לעמים אחרים בתוך א"י, כאלה שיוכלו לחיות איתנו בשלום?

--- סוף ציטוט ---
ברשותך נדב, אענה על תגובתך זו ביום שלישי הבא הבעל"ט (ערב שבועות).
מפאת שזמני קצר אין לי היכולת להתעמק ולהשיב דבר דבור על אופניו.

אורן:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 03, 2007, 19:48:25 ---
--- ציטוט של: נדב על אפריל 30, 2007, 04:43:58 ---

10.) הם לא בני אדם, אלא פראי-אדם, ששם אדם לא חל עליהם, יותר נכון הם זוהמה, בקטרייה או נגיף, נבגים שיש למחות מעל פני האדמה.
אסוציאציות של מה? ממתי לעודד שנאה לאויב באשר הוא צריך להעלות אסוציאציות בעיתיות? תגיד, אתה עדיין גר בשטעטעל בפולין של המאה ה19?

--- סוף ציטוט ---
יש לי קצת בעיה עם המינוח שלך שמזכיר את היחס של הנאצים ליהודים.
הבעיה עם האיסלם בהחלט ידוע לי.איסלם = נאציזם בעיני.אבל אני לא רואה איך גישה כמו שהצגת מקדמת את הדיון והופכת אותנו לטובים מהם.
אם אתה מנהל הפורום פה הייתי חושב שאתה צריך להימנע מביטויים כאלה ולשמור גם אחרים שלא יתבטאו ככה.
אבל נראה לי שאתה לא חושב כמוני אז לא משנה.
רק אולי תתבטאו בצורה יותר טובה שתתרום לדיון טוב יותר.
--- סוף ציטוט ---

אורן:
לא כל מה שמופיע בהודעה הקודמת הוא ציטוט יצא לי קצת תקלה מצטער.
החלק למטה הוא לא ציטוט אלא התגובה שלי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה