עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
נץ וגאה בזה.
אֹהד:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 03, 2007, 21:45:21 ---רק מצרים שאינם מוסלמים יורשו להשאר במצרים.
--- סוף ציטוט ---
ואיך אתה מתכוון לעשות את זה ?
נץ וגאה בזה:
אתה באמת חושב שאחרי שנכבוש מחדש את סיני ואת החלק שמעבר לסואץ (על פי גבולות ההבטחה), שלא נצטרך גם להרוס את מצרים כמדינה או לפחות כיישות עצמאית?
ואז כשזה יקרה, ממילא אנו נכתיב מי וכמה יכולו להשאר במצרים ואילו השאר יאלצו להגר לסעודיה מכורתם.
אֹהד:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על מאי 04, 2007, 00:55:55 ---אתה באמת חושב שאחרי שנכבוש מחדש את סיני ואת החלק שמעבר לסואץ (על פי גבולות ההבטחה), שלא נצטרך גם להרוס את מצרים כמדינה או לפחות כיישות עצמאית?
ואז כשזה יקרה, ממילא אנו נכתיב מי וכמה יכולו להשאר במצרים ואילו השאר יאלצו להגר לסעודיה מכורתם.
--- סוף ציטוט ---
אבל אתה באמת מצפה שנצליח?
נץ וגאה בזה:
גבולות ההבטחה, לא סתם קוראים להם כך, יש לנו הבטחה כתובה, חרוטה בידי אצבע אלוקים לפני מעל 3300 שנה, כל שאר הנבואות התקיימו ומתקיימות לנגד עינינו בימים אלה, לכן גם ההבטחה הזו תקויים, וממילא גורל כל המדינות המוסלמיות נחתם.
נדב:
1) אני לא חושב שזה הזמן לנהל דיון בדבר הסובייקטיביות של המוסר. לצאת למסע כיבושים סתם כך, כי אתה רוצה להגדיל את הטריטוריה שלך, זה לא מוסרי.
2) נניח שאתה צודק. מה גורם לך לחשוב שצה"ל יכול להביס בכזאת קלות כל כך הרבה צבאות בלי עזרה אמריקאית? אני לא יודע אם אתה מעודכן, הצבא המצרי הוא לא כמו שהיה לפני 30 שנה. הוא הספיק להתחמש מאז בחימוש אמריקאי מערבי מתקדם למדי, כולל בין השאר טנק אברמס ועוד דברים נחמדים. למה אתה כל כך בטוח ביכולת של צה"ל לנצח אותם? (שוב, בבקשה, בלי הסברים תורניים,רוב התומכים שלכם הם חילוניים ואני בטוח שיש לך הסברים שיספקו אותם).
3) "הערבים הם גם שייכים לגזע השמי, כך שאתה פשוט מנפיץ כאן שקרים (עיין ערך הגדרת מילון אבן-שושן למונח "גזענות"), אין כאן שמץ של גזענות כי אין כאן שנאה לגזע אלא לדת שהכריזה עליך מלחמת השמד מיום הקמתה."
מה לגבי ערבים חילונים, שהתנערו מדתם או כאלה שמפרשים בטעות את האסלאם כדת של שלום? (אני יודשע שיש גם מעטים כאלה).
4) האם מופיע בתנ"ך ציווי על עם ישראל לגרש מארץ ישראל את כל העמים הזרים? האם אין מקום לעמים אחרים בתוך א"י, כאלה שיוכלו לחיות איתנו בשלום?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה