כתב נושא: אכ"א: המוטיבציה להילחם יורדת, יותר מרבע מהגברים לא מתגייסים  (נקרא 10671 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

זה מה שקורה כשיש אלופים שמאלניים וצבא שרודף ומגרש יהודים טובים ביהודה ושומרון.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1016467

מנותק נדב1989

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אם תהיה מלחמה גם אני לא יצא למלחמה
שיאיר לפיד ופיפי נתניהו ילחמו למה אני?הרי הם אילה שקובעים
« עריכה אחרונה: נובמבר 07, 2013, 19:38:57 על ידי נדב1989 »

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
בס''ד

זה מה שקורה כשיש אלופים שמאלניים וצבא שרודף ומגרש יהודים טובים ביהודה ושומרון.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1016467
מסכים לגמרי.
אין מוטיבציה להיות בשר תותחים. יש הרבה אנשים שיש להם מוטיבציה להלחם בשביל העם שלהם. אבל הם לא רוצים לשמש בשר תותחים, בלוני ניסוי לספוג את האבנים, בקבוקי התבערה וההשתוללויות של האורקים - בלי יכולת להגן על עצמם.
אם הצבא לא נלחם ולא מגן, למה שאנשים ירצו להתגייס אליו?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אז מה האלטרנטיבה?
ללא צה"ל, המון יהודים היו נרצחים.

מסכים שפקודות הפתיחה באש והפיכת החיילים לסמרטוטים זה מעליב ומביש. אבל זה עדיף על כך שהיינו מגינים על עצמנו באמצעות כנופיות. ללא צה"ל, החיות שמסביבנו היו פולשים תוך יומיים וזורקים אותנו לים.

לכן גיוס לצבא ישראל, עם כל הבעייתיות, זה דבר מוסרי וקדוש שעל כולנו לעשות.

לגבי הידיעה עצמה - לפני שנה ושנתיים היתה עלייה, עכשיו יש ירידה, ועדיין אחוזי הגיוס לקרבי גבוהים. ובכלל, אני לא מאמין לשום מילה מהתעמולה האיסלאמית. ידיעה מאתר נענע, ששייך לגוף תשקורת ערבי (ערוץ 10) לא משכנעת מספיק בעיניי.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אז מה האלטרנטיבה?

מסכים שפקודות הפתיחה באש והפיכת החיילים לסמרטוטים זה מעליב ומביש. אבל זה עדיף על כך שהיינו מגינים על עצמנו באמצעות כנופיות. ללא צה"ל, החיות שמסביבנו היו פולשים תוך יומיים וזורקים אותנו לים.

לכן גיוס לצבא ישראל, עם כל הבעייתיות, זה דבר מוסרי וקדוש שעל כולנו לעשות.

לגבי הידיעה עצמה - לפני שנה ושנתיים היתה עלייה, עכשיו יש ירידה, ועדיין אחוזי הגיוס לקרבי גבוהים. ובכלל, אני לא מאמין לשום מילה מהתעמולה האיסלאמית. ידיעה מאתר נענע, ששייך לגוף תשקורת ערבי (ערוץ 10) לא משכנעת מספיק בעיניי.
אתה יודע מה הכי הזוי?

כשקבוצת ערבים מתחילה ליידות אבנים על חיילי צה"ל מגיעים המתנחלים מהיישוב הסמוך כדי להחזיר.

החיילים אמורים לעצור את המתנחלים שחס וחלילה לא יפגעו בערבי "תמים", אך מה שבפועל קורה הוא שרוב החיילים מניחים למתנחלים לעשות את שלהם והערבים בורחים.

הם בורחים משום שהם יודעים שיהודי שלא לובש מדים הוא יהודי שלא כבול לחוקי השמאל.

קורה מצב בלתי אפשרי (בניגוד לכל הגיון) שבו ברוב המקרים מתנחלים בני 16 מגינים על חיילי צה"ל.

זה נשמע הגיוני?

היו גם מקרים בודדים (שכמובן צולמו על ידי בוגדים וחבריהם הערבים) שחיילי צה"ל הניחו את הנשק והחלו לזרוק אבנים בצוותא עם מתנחלים.

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כמה מוסלמים עם קלאצ'ניקוב שוחטים עשרות ערביי חיזבאללה מדי יום בסוריה... אותו חיזבאללה שהשאיר את התחת של הצבא הישראלי רועד

מנותק חיזבאללה בדם

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
זה לא קשור למתנחלים או שמאלנים זה יותר בגלל המצב הכלכלי פשוט לא שווה להתגייס במיוחד לקרבי שבקושי רואה בית 3 שנים מבוזבזות.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
זה לא קשור למתנחלים או שמאלנים זה יותר בגלל המצב הכלכלי פשוט לא שווה להתגייס במיוחד לקרבי שבקושי רואה בית 3 שנים מבוזבזות.
אף פעם לא היה שווה להתגייס מבחינה כלכלית.

מעולם לא התגייסו כדי להרוויח כסף.
התגייסו כדי להגן על המדינה.

היום רוב הנוער יודע שלהתגייס = פראייר (ולא מבחינה כלכלית).

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אז מה האלטרנטיבה?

אתה צודק בצורה חלקית מאוד מאוד. כי בדרך שצה"ל מגן עלינו, הכנופיות כבר נאספות, חלקן בתוך הגבולות שלנו. עם המדיניות הנוכחית ועם הדרך בה הולכת המגמה של קביעת המדיניות, תוך כמה שנים האורקים עושים מאיתנו קציצות ואין פוצה פה ומצפצף.

ללא צה"ל שמפריע ליהודים להגן על עצמם, יהודים היו מלמדים את האורקים לקח.
אז אני שוב מצהיר שאני לא תומך במרד ובמהפכות ומלחמות אזרחים. אבל אני חושב שצה"ל עושה עבודה גרועה בהגנה עלינו ואני יכול להבין אנשים שמרגישים שלהתגייס לצבא כדי שיסקלו אותך באבנים ואתה תעמוד ותשתוק, זה להיות פראייר. כי זה להיות פראייר!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיזבאללה בדם

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אף פעם לא היה שווה להתגייס מבחינה כלכלית.

מעולם לא התגייסו כדי להרוויח כסף.
התגייסו כדי להגן על המדינה.

היום רוב הנוער יודע שלהתגייס = פראייר (ולא מבחינה כלכלית).

היום המצב החמיר בגלל יוקר המחיה המטורף שיש עכשיו פעם גם אפשר היה לרכוש דירה הרבה יותר בקלות ולחיות בכבוד עם משכורת ממוצעת היום לא.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
היום המצב החמיר בגלל יוקר המחיה המטורף שיש עכשיו פעם גם אפשר היה לרכוש דירה הרבה יותר בקלות ולחיות בכבוד עם משכורת ממוצעת היום לא.
יפה שאתה מאמין לעצמך.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
דם בחיזבאללה נחותיקו

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
Rafoe ואביר הקרנפים,

מסכים איתכם לגמרי לגבי הסלחנות של צה"ל עם המחבלים שזורקים אבנים. אבל הם לא הנושא המרכזי, איתם המתיישבים יכולים להתמודד, מסכים. אבל מה עם צבא מצרים? צבא סוריה (לפחות לאורך השנים, כיום הוא מפורק)? ארגוני טרור שיכולים לירות טילים על כל נקודה בארץ? צה"ל הוא הסיבה שהם לא רוצחים המון, המון יהודים. אם צה"ל יחלש, הצבאות של האורקים יפלשו למדינת ישראל ולא יהיה מי שיעצור אותם. גם לא מתיישבים אמיצים עם אבנים בידיים.

תסתכלו על התמונה הגדולה. חובה ומצווה להתגייס לצה"ל כדי להגן על עם ישראל. ואין בכלל ספק שצה"ל מגן על עם ישראל, גם אם זה בעצם קיומו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צבא נחות שמתעקם מול חיזבאללה עושה פוזות כאילו הוא יכול על מצרים חחח

מנותק דודו89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לימוד תורה וקיום מצוות עוזרות הכי הרבה

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
צבא נחות שמתעקם מול חיזבאללה עושה פוזות כאילו הוא יכול על מצרים חחח
"עושה פוזות"
צה"ל הביס את הצבא המצרי כמה וכמה פעמים, תוך כדי כיבוש כל סיני (שלוש פעמים) וגם היתה האפשרות להגיע לקהיר... אה כן, וזה כשצבאות ערבים נוספים תוקפים אותו מחזיתות שונות. צבא נחות עלק.

ציטוט
לימוד תורה וקיום מצוות עוזרות הכי הרבה
מה הקשר לדיון? אתה מציג את זה כאלטרנטיבה, כאילו הדרך שלנו להגן על עצמנו היא להפסיק להילחם ורק להתפלל?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
"עושה פוזות"
צה"ל הביס את הצבא המצרי כמה וכמה פעמים, תוך כדי כיבוש כל סיני (שלוש פעמים) וגם היתה האפשרות להגיע לקהיר... אה כן, וזה כשצבאות ערבים נוספים תוקפים אותו מחזיתות שונות. צבא נחות עלק.
מה הקשר לדיון? אתה מציג את זה כאלטרנטיבה, כאילו הדרך שלנו להגן על עצמנו היא להפסיק להילחם ורק להתפלל?

חחח נחות אתה

מנותק דודו89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *

לא אמרתי להפסיק להילחם. התכוונתי לומר שבלי תפילות וקיום מצוות שום דבר לא יעזור

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לשם שינוי אני מסכים עם רון בן מיכאל. אתה טוען שצה"ל מגן עלינו מפני ירי טילים, אבל כבר יורים עלינו טילים ואם צה"ל מגיב, הוא מפציץ דיונות...
סוריה ומצרים שקועות בבעיות שלהם, והאורקים מהרשות הפלסטינית ומעזה עושים מה שבא להם וצה"ל בקושי עושה משהו בנידון.

"עושה פוזות"
מתי זה היה, מה שאתה מדבר עליו? הפעם האחרונה שצה"ל נלחם במצרים הייתה לפני ארבעים שנה. הפעם הראשונה שצה"ל כבש את סיני הייתה במבצע קדש, בתקופת פעולות התגמול. כש"תג מחיר" היה מדיניות ממשלתית ותג מחיר אמיתי שבו האורקים שילמו בחיי אדם והרס תשתיות רציני על כל פעם שבה הם פגעו בחיי יהודים.
גם מלחמת יום כיפור היא לא גאווה גדולה. ההתחלה הייתה פאדיחה איומה. ונכון שבסופו של דבר ישראל ניצחה נצחון מוחץ, מה שלימד את סוריה ומצרים שהם לא יכולים להתמודד עם צה"ל ולכן הם לא ניסו את זה במשך ארבעים השנים האחרונות. וטוב שכך. כי במדיניות הרופסת והמתפרקת שמתנהלת במדינה בעשרים השנים האחרונות, היינו עלולים להפסיד הפסד מר.
ואכן הפסדנו הפסדים מרים לחיזבאללה ולחמאס. למרות שהרבה לא אוהבים כשמזכירים להם את זה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ציטוט
לא אמרתי להפסיק להילחם. התכוונתי לומר שבלי תפילות וקיום מצוות שום דבר לא יעזור
אוקיי, זה כבר דיון אחר.

ציטוט
לשם שינוי אני מסכים עם רון בן מיכאל. אתה טוען שצה"ל מגן עלינו מפני ירי טילים, אבל כבר יורים עלינו טילים ואם צה"ל מגיב, הוא מפציץ דיונות...
סוריה ומצרים שקועות בבעיות שלהם, והאורקים מהרשות הפלסטינית ומעזה עושים מה שבא להם וצה"ל בקושי עושה משהו בנידון.
אם לא צה"ל, כיום חיזבאללה, חמאס וסוריה יורים את כל ארסנל הטילים שלהם על כל ישראל, ובמהרה גם איראן ומצרים מצטרפות אליהם. זה הבדל גדול ממה שיש היום.

ציטוט
מתי זה היה, מה שאתה מדבר עליו? הפעם האחרונה שצה"ל נלחם במצרים הייתה לפני ארבעים שנה. הפעם הראשונה שצה"ל כבש את סיני הייתה במבצע קדש, בתקופת פעולות התגמול. כש"תג מחיר" היה מדיניות ממשלתית ותג מחיר אמיתי שבו האורקים שילמו בחיי אדם והרס תשתיות רציני על כל פעם שבה הם פגעו בחיי יהודים.
גם מלחמת יום כיפור היא לא גאווה גדולה. ההתחלה הייתה פאדיחה איומה. ונכון שבסופו של דבר ישראל ניצחה נצחון מוחץ, מה שלימד את סוריה ומצרים שהם לא יכולים להתמודד עם צה"ל ולכן הם לא ניסו את זה במשך ארבעים השנים האחרונות. וטוב שכך. כי במדיניות הרופסת והמתפרקת שמתנהלת במדינה בעשרים השנים האחרונות, היינו עלולים להפסיד הפסד מר.
ואכן הפסדנו הפסדים מרים לחיזבאללה ולחמאס. למרות שהרבה לא אוהבים כשמזכירים להם את זה.
אז מה אם זה היה לפני 40 שנה? הצבא המצרי עוד יותר חלש כיום, נראה לך שצה"ל לא יכול להביס אותו יותר?
לא הפסדנו שום הפסד לחמאס, וגם על ה"הפסד" לחיזבאללה (הפסד תודעתי בלבד בחסות התעמולה האיסלאמית בישראל) יש לי מה להגיד (היו להם הרבה יותר הרוגים מאיתנו, חיסלנו להם את כמעט כל הרקטות לטווח ארוך ופירקנו את הדאחיה), אבל זה דיון אחר.

אני מאד מעריך את דעתך כאדם אינטליגנט ומחובר למציאות, ולכן אני יודע שלמרות הדברים שלך, אתה מבין מהי החשיבות של צה"ל. בוא נאמר זאת בצורה הכי פשוטה - אם מפרקים את צה"ל, וכל מי שמגן על המדינה זה חבורות נערים מיו"ש ועוד כל מני ארגונים יהודים ברחבי הארץ - יש לך ספק בכלל שתוך שבוע אנחנו מותקפים מכל הכיוונים, והערבים בתוך הארץ יוצאים מהבתים שלהם עם גרזנים לשחוט יהודים? היית זורק אבנים על טנקים? יורה עם אקדח במטוסי מיג?
גם אם החיילים של צה"ל מתנהגים כמו סמרטוטים (בגלל ההנהגה), עצם הקיום של צה"ל שומר על חיים של יהודים רבים.

יש הבדל בין לא להסכים עם איך שצה"ל מתנהל לבין לפעול על מנת "לסגור את הבאסטה". המדד הכי טוב לבדוק האם צה"ל נחוץ, הוא פשוט לדמיין מה יקרה בלעדיו.

השתמטות מבחינתי היא פשע אנוכי וחסר היגיון שמתאים לשמאלנים מגעילים שונאי ישראל.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אוקיי, זה כבר דיון אחר.
אם לא צה"ל, כיום חיזבאללה, חמאס וסוריה יורים את כל ארסנל הטילים שלהם על כל ישראל, ובמהרה גם איראן ומצרים מצטרפות אליהם. זה הבדל גדול ממה שיש היום.
אז מה אם זה היה לפני 40 שנה? הצבא המצרי עוד יותר חלש כיום, נראה לך שצה"ל לא יכול להביס אותו יותר?
לא הפסדנו שום הפסד לחמאס, וגם על ה"הפסד" לחיזבאללה (הפסד תודעתי בלבד בחסות התעמולה האיסלאמית בישראל) יש לי מה להגיד (היו להם הרבה יותר הרוגים מאיתנו, חיסלנו להם את כמעט כל הרקטות לטווח ארוך ופירקנו את הדאחיה), אבל זה דיון אחר.

אני מאד מעריך את דעתך כאדם אינטליגנט ומחובר למציאות, ולכן אני יודע שלמרות הדברים שלך, אתה מבין מהי החשיבות של צה"ל. בוא נאמר זאת בצורה הכי פשוטה - אם מפרקים את צה"ל, וכל מי שמגן על המדינה זה חבורות נערים מיו"ש ועוד כל מני ארגונים יהודים ברחבי הארץ - יש לך ספק בכלל שתוך שבוע אנחנו מותקפים מכל הכיוונים, והערבים בתוך הארץ יוצאים מהבתים שלהם עם גרזנים לשחוט יהודים? היית זורק אבנים על טנקים? יורה עם אקדח במטוסי מיג?
גם אם החיילים של צה"ל מתנהגים כמו סמרטוטים (בגלל ההנהגה), עצם הקיום של צה"ל שומר על חיים של יהודים רבים.

יש הבדל בין לא להסכים עם איך שצה"ל מתנהל לבין לפעול על מנת "לסגור את הבאסטה". המדד הכי טוב לבדוק האם צה"ל נחוץ, הוא פשוט לדמיין מה יקרה בלעדיו.

הזיות שכנוע עצמי של ציונים... "נהיה יותר חלש" עלק אתם נהייתם יותר חלשים לא מנצחים מלחמות עם פצצות חכמות ונשק אל הרג.. מנצחים עם גבריות וביצים ואת זה אין לכם... חיזבאללה וחמאס כבר ירו חצי מהארסנל ומה שעשיתם זה רק להפסיד גם בקרבות פנים מול פנים וגם בהפצצת שטחים ריקים... על יחידת העילית שלכם גולני מפקד ערבוש בן הדת הדרוזית... לא משנה איזה צעצועים יש לכם אתם פחדנים שילד בן 12 שולח לבית חולים עם אבן אחת ובמלחמה הבאה אתם תפסידו

"התפקיד של חיזבאללה זה לתקוע אותנו והם עושים את זה יפה מאוד"

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ציטוט
הזיות שכנוע עצמי של ציונים... חיזבאללה וחמאס כבר ירו חצי מהארסנל ומה שעשיתם זה רק להפסיד גם בקרבות פנים מול פנים וגם בהפצצת שטחים ריקים... על יחידת העילית שלכם גולני מפקד ערבוש בן הדת הדרוזית... לא משנה איזה צעצועים יש לכם אתם פחדנים שילד בן 12 שולח לבית חולים עם אבן אחת ובמלחמה הבאה אתם תפסידו

מי זה אתם?! אתה לא חלק מהעם היהודי?
ואני מבין שאתה גם לא ציוני. אז באמת שאני לא מבין - אתה שמאלני קיצוני או חלק מאחת החסידויות סטייל נטורי קרתא שלא מאמינים בישיבת העם היהודי בארצו? בחיי שבילבלת אותי כבר.

צה"ל רושם לזכותו כמה מהניצחונות הצבאיים המפוארים ביותר בהיסטוריה, והוא חלק ממסורת צבאית מפוארת של העם היהודי (צבאות יהושע, מלכי ושופטי ישראל והחשמונאים).
אני לא יודע אם אתה גר בארץ (הרי אתה לא ציוני), אבל אם כן, בלי צה"ל האורקים היו עושים ממך מעורב ירושלמי ורוצחים את כל מי שאתה מכיר.

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אז עכשיו גם האשכנתוזים לא בסדר, גם הציונים לא, גם השוטרים לא וגם לא צה"ל.

עזוב רגע את הקללות שלך (כיתה ב' סיימתי מזמן אז אתה יכול לקלל עד מחר, זה לא ממש מזיז). אתה לא ציוני? לא חי בארץ? לא התגייסת לצה"ל?

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אידי נאחוי פידראס

טוב.
אז הבנו שאתה ילד טיפש שלא מסוגל לחבר משפט בעברית ורק יודע לקלל כמו אורק מצוי ברגע ששואלים אותו שאלה קצת קשה. האם אתה מסוגל לענות לשאלות שלי? כי כרגע על פי ההודעות שלך זה נראה כאילו אתה אנטישמי שונא ישראל בדיוק כמו השמאלנים או נטורי קרתא.

מי לעזאזל חינך אותך שכל מה שאתה יודע לעשות זה לקלל ולדבר ככה על יהודים אחרים?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אוקיי, זה כבר דיון אחר.

הצבא המצרי חלש כיום מאשר היה לפני 40 שנה? לא בטוח. הוא מקבל ציוד חדיש מאמריקה ועדיין מונה המוני אורקים שונאי ישראל, ובמשך השנים שעברו מאז הם התארגנו בצורה מסודרת, יותר כמו צבא מאשר האספסוף המאורגן שישראל הביסה אז.
בלי להמעיט בערך הנצחונות שצה"ל הרוויח ביושר במשך שנות קיומו, אבל ניצחון מול חמאס וחיזבאללה לא נמדד לפי מספר הרוגים וזו הטעות הגדולה ביותר.
לא זוכר אם היה זה נאצר או סאדאת או גם סאדאם שהיו מוכנים להקריב מליון חיילים/ערבים כדי למחוק את המדינה היהודית מעל המפה. בשבילם מספר ההרוגים לא משנה כל עוד הם פגעו בך. כי מי שמת בצד שלהם הוא שאהיד קדוש וניצח בעצם היותו שאהיד, וכל מי שמת בצד שלך זה עוד גולגולת בחגורה שלהם.
מה כן קובע? השאלה אם פוגעים ביהודים או לא. השאלה אם חיסלת את האיום, או נתת לו מכה וחזרת לנוח, כדי שבינתיים הוא יתחמש ויחזור מוכן יותר לסיבוב הבא שיהיה קשה יותר ויעלה לך ביותר כסף, נזקים וחיי אדם. כי זה בדיוק מה שקורה גם עם החמאס וגם עם החיזבאללה. כל פעם מסתכלים על רשימת ההרוגים והנזקים הכלכליים שלהם ומספרים לנו שהטרור ספג מכה קשה. אבל שוכחים שטרור זה לא כלכלה מסודרת. טרור זה אנשים שיעשו הכל ויקריבו הכל כדי לפגוע בך. לכן המכה שהכנסת להם הייתה מפריעה למדינה מסודרת עם צבא מסודר, אבל לא לכנופיות אורקים. הם ימשיכו לפגוע בך בדרכים שעולות להם פחות כסף. הם יארגנו כסף ממקומות אחרים, כסף שהם לא עובדים בשבילו ואחרים תורמים להם כדי להשמיד אותך. כל פעם שיש להם נזק לתשתיות, המדינה שלך מעבירה להם חומרי בניה, דלק, תרופות, מים וחשמל. ככה שבעצם הנזק הוא לנו יותר מאשר להם.

ושחוזרים לפגוע ביהודים, אז מתרצים את זה כ"תקריות". או שלא מדווחים על זה בכלל. כי אז ידעו שבאמת נכשלנו. שנסוגנו מוקדם מדי ולכן הפסדנו...
אם היום יש להם יותר רקטות לטווח ארוך ממה שהיו להם לפני שנה, אחרי שהמדינה בזבזה מליונים כדי להפציץ להם בניינים ולחסל כמה רקטות, בעיקר כשבמשך אותה שנה עדיין ספגנו רקטות ושאר מיני טרור מהרצועה בתירוץ של "ארגונים סוררים", אז מי הפסיד?

אמרתי לך שאני לא בעד מרד ולא בעד לפרק את צה"ל. אני בעד לשנות מדיניות שגורמת לפגיעה ביהודים ולמוות של יהודים. אבל נדון לרגע במקרה שהצעת. נניח שצה"ל מתפרק. הרי לא נוצר וואקום. כל השמאלנים שאין להם חשק להתגייס יברחו או ילכו עם המגאפונים להצטרף לאורקים. וכל גבר יהודי אמיתי יצטרף לארגונים ההגנתיים היהודיים שישתמשו בידע שרכשו בצה"ל, בנשק ובציוד שנשאר מצה"ל וביחד יכסחו לאורקים את הצורה.
אבל אני חוזר ואומר שלפרק את צה"ל זה לא טוב. צריך רק לשנות את המדיניות ההרסנית הזו ששולחת את החיילים שלנו, דם מדמנו ובשר מבשרנו, פשוט לעמוד ולחטוף אבנים, בקבוקי תבערה ואפילו יריקות מגורי אורקים מסריחים, בלי אפשרות להגיב.
בוגד מי שלא רוצה לחטוף אבנים בלי שלא יכול להפסיד? הוא משתמט? איפה כתוב שיש חובה לכל אזרח לקבל אבנים בראש?
יש חובה להצטרף למאמץ המלחמתי. לא למאמץ התבוסתי. אתה לא מבין את אלה שלא רוצים להצטרף למאמץ התבוסתי? אני כן. כשיש מאמץ מלחמתי, כולם רצים להצטרף. בעמוד ענן כל חיילי המילואים הגיעו בהמוניהם עם המון מוטיבציה להגן על המדינה. אבל לא נתנו להם להלחם. שלחו אותם הביתה עם סיפורי סבתא של התקשורת על איך ניצחנו. רואים את התוצאות...

צבא יהושע עוד יחזור!