נכון שארגונים לא יכולים להיות חזקים כמו צה"ל. אבל זה לא מה שקובע. מה שקובע זה מבחן התוצאה בשטח.
באופן טכני, היכולת של צה"ל עילאית. הוא צבא חזק, מאומן ומצוייד. באופן מעשי, היכולת של צה"ל עלובה וכמעט לא קיימת. למה? כי כל הציוד וכל האימונים וכל הכוח של צה"ל לא משוחררים כדי להגן על המדינה והאזרחים בכוח של ממש.
אז אמור לי מה עדיף? יכולת תיאורטית של 100 נקודות של צה"ל הגדול, אבל ישום של 5 נקודות, או יכולת של 50 נקודות של הארגונים ההיפותטיים שיכולים לרשת את צה"ל, שמיישמים 50 נקודות בשטח, כי אם לא יגבילו את עצמם כמו שהבוגדים מגבילים את צה"ל?
אתה צודק בקטע של ההמרדה ולכן אני מסכים איתך שאסור להטיף לפרק את צה"ל. אסור להטיף למרד ואסור לרסק את המדינה. הרי זה מה שהבוגדים רוצים. לא מה שאנחנו רוצים. מה שאנחנו רוצים זה שהמדינה וצה"ל יהיו שלמים, ושדעתו של רוב העם שרוצה להגן על עצמו, תקבע. ולא דעתו של המיעוט השמאלני הבוגד.
אנחנו רוצים שאנשים יקיימו את מה שהבטיחו בבחירות. אנחנו רוצים שמי שנבחר בבחירות יקבע את המדיניות, ולא שופטי בג"צ שלא נבחרו על ידי העם אבל מינו את עצמם למלכים.
אנחנו רוצים להחזיר את המערכת לתקינות שלטונית אמיתית.
אני נגד מרד. אני נגד מלחמת אזרחים והרג יהודים.
אבל אני יכול להבין אדם שמבין שהוא לא יכול לתרום, וחושב שאם הוא לא יכול לתרום, אין סיבה שסתם יפסיד.