יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
סתירות בתנך
אביר הקרנפים:
זה כל הסיפור. הנקודה שבית ספר כזה נחשב איכותי יותר.
Rafoe:
--- ציטוט של: יפתח שם טוב על דצמבר 17, 2012, 09:02:23 ---ההפרדה בין מזרחיות לאשכנזיות זה דבר שחייב לעשות.
מה את רוצה ש90% מהמזרחים הם באמת פושעים ואלימים ובלי יותר מדי שכל וה10% הנותרים הם עם פוטנציאל כזה
למה שיכניסו אותם לכיתה של אשכנזיות ויורידו להם את הרמה?
תחשבי על זה אולי יש כמה בודדים שהם באמת שווים את זה למרות שגם הם לא כמו האשכנזים מה נעשה?
זה הגנטיקה לרוב באמת מזרחים ותימנים ואתיופים עדיף שלא יורידו ת'רמה של הבית ספר
למה הם לא מקימים בית ספר משלהם ונדחפים לבית ספר של האשכנזים?
כי הם בעצמם יודעים שהאשכנזים יותר טובים ואם זה יהיה בית ספר רק של מזרחים הרמה תהיה נמוכה
כושית את לא אבל עור כהה גורם לריח מסריח תשימי לב לזה זה כנראה כל מיני לכלוכים בעור בגלל זה קוראים לך מלוכלכת לא בשביל להעליב אותך אלא כדי לציין את הלכלוך שבעור
בגלל זה גם התימנים הכי גרועים ואצלהם יש הכי הרבה פשע בגלל זה הפרידו דווקא את התימניות וכל זה הבנת עכשיו את הסיבה?
--- סוף ציטוט ---
הודעה שמלאה בכל כך הרבה טימטום לא קראתי אפילו מצידם של השמאלנים הרבים שביקרו כאן בעבר.
ליכלוך בעור??? :old_WTF_Aza:
אני שחום עור, אז אני מלוכלך? :old_Angry2:
אני במקומך עושה חשבון נפש אישי ומברר מה מקור השנאה הזאת ליהודים אחרים, כי זו לא גזענות (כל היהודים הם מאותו מוצא). אתה מדבר כמו הגויים שהפיצו שמועות על היהודים.
יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים):
--- ציטוט של: Rafoe על דצמבר 18, 2012, 00:11:51 ---הודעה שמלאה בכל כך הרבה טימטום לא קראתי אפילו מצידם של השמאלנים הרבים שביקרו כאן בעבר.
ליכלוך בעור??? :old_WTF_Aza:
אני שחום עור, אז אני מלוכלך? :old_Angry2:
אני במקומך עושה חשבון נפש אישי ומברר מה מקור השנאה הזאת ליהודים אחרים, כי זו לא גזענות (כל היהודים הם מאותו מוצא). אתה מדבר כמו הגויים שהפיצו שמועות על היהודים.
--- סוף ציטוט ---
מתי אמרתי שאני שונא אותה?
hebraic:
כן, זה לא בהכרח נכון,אבל זה התפיסה, והתפיסה הזאת באמת אחראית על עיצוב עתיד של בנות... צריך להיות הורה חרדי ספרדי אמיץ כדי לצאת מהשבלונה הזאת. אבל הנקודה היא,למה באמת שיפלו? ולמה שזה יהיה בית ספר אשכנזי? הטעמים לישיבה אשכנזית ברורים, איזה טעמים לבית ספר לבנות אשכנזי יש ?
אביר הקרנפים:
אז מה יקבע איזה נוסח מתפללים בבית הספר ומאיזה ספר מלמדים את הבנות את ההלכות וענייני דיומא?
ולפי איזה פסיקות קובעים הנהגה וכו'?
זה רלוונטי גם בבית ספר לבנות.
ושים לב שהברדקים הגדולים הם תמיד עם בתי ספר לבנות, לא עם ישיבות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה