יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
סתירות בתנך
hebraic:
--- ציטוט של: יפתח שם טוב על דצמבר 18, 2012, 00:37:42 ---זה לא בקטע של להעליב ואמרתי לה את זה
זה משהו מדעי ובגלל זה האינטליגנציה שלה לא גבוהה אז היא לא יכולה להבין את זה הבנת?
--- סוף ציטוט ---
מדעי?
פסוואדו מדעי, אולי.נפח המח האנושי הממוצע הוא 1400 סמ"ק, וזה נכון גם לכושי סמבה מאפריקה.לא רק לאשכנזים וספרדים.
בתכלס, ממבחני אי קיו באוכלוסיה יהודית מול גוים, היהודים מצליחים בשיעור מעל הממוצע, בדרך כלל זה מיוחס כגאונות אשכנזית, משום שבפועל, יש בארצות האלו בעיקר יהודים אשכנזים. בצרפת להבדיל, הג'ניוס היהודי הזה דווקא מיוחס למהגרים יהודים מרוקאים ותוניסאים , כי שם ,הגוים מכירים בעיקר אותם (ונשמעו גם בקהיליה המדעית בארץ,קולות מרמור רציניים על כך שבגלל סטיגמות אדיוטיות כמו "מרוקו סכין",המדענים מההכי חשובים בצרפת,שהיו יהודים צפון אפריקאים,חששו לעלות לארץ, מה שיכל לחזק את המעמד האקדמי של ישראל כמו הBOOST שנתנה העלייה הרוסית !!! ) . בדרום אפריקה בתקופת האפרטהייד, הלבנים התייחסו ליהודים הספרדים והאשכנזים באופן שווה כ'גאונים' בארץ ישנו יתרון קל במבחנים לאשכנזים בציבור החילוני, אך הציבור הדתי לאומי,מעורבב מגם אשכנזים וגם ספרדים,שבדר"כ ממעמד סוצי אקונמי לא גבוה ,עוקפים את החילונים במבחנים זהים בשיעור של בערך 5% מעל הממוצע במבחני בגרות(שם החתך המגזרי יותר ברור). ההפרשים בציבור החילוני בדר"כ נמצאים בקורלציה לתנאים כלכליים...
אגב, עוד נתון מעניין בנושא , יהודים אתיופים צימצמו פערים שנמדדו בראשית העליות בשנות השמונים בערך ב50% מול שאר האוכלוסיה היהודית על פי מדדים של תחילת העשור(ורואים את זה,לא חסר אנשי אקדמיה אתיופים ברוך השם בימינו) ובאופן סטטיסטי עקבי הם מדביקים את הפערים באופן די מדהים,למרות שהם הגיעו לכאן ממדינה אפריקאית נכשלת,הכושים באמריקה לא מצליחים לעשות את זה אפילו עם האפליה המתקנת מאז שנות השישים,אע"פ שהם נולדו במדינה מתקדמת.
Rafoe:
--- ציטוט של: יפתח שם טוב על דצמבר 18, 2012, 00:37:42 ---זה לא בקטע של להעליב ואמרתי לה את זה
זה משהו מדעי ובגלל זה האינטליגנציה שלה לא גבוהה אז היא לא יכולה להבין את זה הבנת?
--- סוף ציטוט ---
מדעי?? :old_WTF_Aza:
על פי איזה מדע?
תן לנו קישור.
אני רוצה להבין את זה בתור "שחור מלוכלך".
El Blanco:
מה אתם נחותים? יפתח שם טוב = NATALI = daneil = הגרמני
יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים):
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על דצמבר 18, 2012, 05:15:04 ---מה אתם נחותים? יפתח שם טוב = NATALI = daneil = הגרמני
--- סוף ציטוט ---
חי בסרט אני גם חיים בו פסח ומשה רבינו חוץ מזה מה אתה עשית כבר למען עם ישראל התרומה שאני תרמתי יקח לך כמה שנים לתרום אותה חוץ מלברבר פה אתה לא עושה כלום
--- ציטוט של: Rafoe על דצמבר 18, 2012, 01:50:30 ---מדעי?? :old_WTF_Aza:
על פי איזה מדע?
תן לנו קישור.
אני רוצה להבין את זה בתור "שחור מלוכלך".
--- סוף ציטוט ---
לא קראתי לך מלוכלך למה אתה סתם אומר?
הקיצקץ אין לי כוח להתווכח על זה גם ככה יש דברים יותר חשובים מזה
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה