יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

אמנון יצחק מה ההבדל בין חרדים ודתיים לאומי

<< < (5/11) > >>

m4a1:

--- ציטוט של: arabhater על אפריל 27, 2011, 21:08:05 ---בס"ד
זה כבר נושא אחר ממה שהתחלנו לדון בהתחלה

--- סוף ציטוט ---

אתה התייחסת רק לקטע של החרדה במה שכתבתי בהתחלה. אבל אין לי בעיה שנמשיך עם הכיוון של החרדה.

אתה רוצה הוכחה לשאיפה של החרדים לחוסר פעולה? תסתכל על הרב אמנון יצחק. כל פעם שהוא מדבר עם איראן על האטום ועל כל העניינים האלו מה הוא אומר? לא תלחמו באויב, לא תתגייסו לצבא להגן על המדינה, רק תחזרו בתשובה, אלוהים כבר יטפל בשאר.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 27, 2011, 21:10:15 ---אתה התייחסת רק לקטע של החרדה במה שכתבתי בהתחלה. אבל אין לי בעיה שנמשיך עם הכיוון של החרדה.

אתה רוצה הוכחה לשאיפה של החרדים לחוסר פעולה? תסתכל על הרב אמנון יצחק. כל פעם שהוא מדבר עם איראן על האטום ועל כל העניינים האלו מה הוא אומר? לא תלחמו באויב, לא תתגייסו לצבא להגן על המדינה, רק תחזרו בתשובה, אלוהים כבר יטפל בשאר.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
זה שני חלקים בעימות עם איראן החלק ההתקפי וההגנתי ההתקפי זה שאנחנו צריכים לתקוף עם מטוסים כדי להוריד את הסכנה שזה ברור ואת זה היינו כבר אמורים לעשות לפני 10 שנים!!!!!!
ויש החלק ההגנתי שאנחנו צריכים לחשוב מה יהיה עם העורף הרי לאיראן יש 100000 טילים אם אני לא טועה או אפילו יותר ולפי איך שנראה כיפת ברזל לא מסוגלת להתמודד עם כמו כזאת של טילים וזה רק איראן בלי סוריה חמאס וחיזבאלה אז צריך לחשוב על העורף וכדי להציל את העם והיושבים בארץ צריך לחזור בתשובה והזכויות שלנו יגינו עלינו כמו שהיה במלחמת לבנון השניהה עופרת יצוקה וגם עכשיו נופליןם עלינו טילים ותראה כמה ניסים וזה עובר מעל הצבא וגם בשדה הקרב יש ניסים ושכחתי מלחמת המפרץ זה הנס הכי גדול!

m4a1:

--- ציטוט של: arabhater על אפריל 27, 2011, 21:16:16 ---בס"ד
זה שני חלקים בעימות עם איראן החלק ההתקפי וההגנתי ההתקפי זה שאנחנו צריכים לתקוף עם מטוסים כדי להוריד את הסכנה שזה ברור ואת זה היינו כבר אמורים לעשות לפני 10 שנים!!!!!!
ויש החלק ההגנתי שאנחנו צריכים לחשוב מה יהיה עם העורף הרי לאיראן יש 100000 טילים אם אני לא טועה או אפילו יותר ולפי איך שנראה כיפת ברזל לא מסוגלת להתמודד עם כמו כזאת של טילים וזה רק איראן בלי סוריה חמאס וחיזבאלה אז צריך לחשוב על העורף וכדי להציל את העם והיושבים בארץ צריך לחזור בתשובה והזכויות שלנו יגינו עלינו כמו שהיה במלחמת לבנון השניהה עופרת יצוקה וגם עכשיו נופליןם עלינו טילים ותראה כמה ניסים וזה עובר מעל הצבא וגם בשדה הקרב יש ניסים ושכחתי מלחמת המפרץ זה הנס הכי גדול!

--- סוף ציטוט ---

רגע! אם כולם חוזרים בתשובה, מי יטיס את המטוס? אם כולם יושבים כל היום לומדים תורה, מי יעבוד מי ילחם? אלוהים?

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 27, 2011, 21:17:26 ---רגע! אם כולם חוזרים בתשובה, מי יטיס את המטוס? אם כולם יושבים כל היום לומדים תורה, מי יעבוד מי ילחם? אלוהים?

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני מדבר איתך על החלק ההגנתי לא על ההתקפי בטח שצריך טייסים וצבא ולצאת לעבוד רק צריך לעשות הכל בקדושה

m4a1:
עזוב אותך רגע את עניין החרדה, בוא נסתכל על העניין הכלכלי. איך אתה מצדיק את הנטל הכלכלי של החרדים על החברה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה