יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
ויכוחים על אמונה
JewishGirl:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 18, 2011, 19:02:56 ---
אין לי איך לענות למישהי שחושבת שהיא יודעת מה המטרה שלי.
הם לא רוצים "לבדהז" :old_grin: יהודים, אז איזה סכנה יש להם?
--- סוף ציטוט ---
יופי אז למה אתה עונה?
כבר עניתי על השאלה האידיוטית הזאת
MaorJudah:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 19, 2011, 22:52:54 ---אני יודעת שאתה קצת מפגר אבל עד כדי כך?
אנחנו הרגנו את יש"ו, הנוצרים היקרים שלך מאמינים בו לא? היחידים שלא ירצו להשמיד אותנו הם בני נוח, כי בני נוח מאמינים בקב"ה בדיוק כמונו.
אתאיסטים רואים ביהדות ובכל "דת" אחרת כבעיה.
--- סוף ציטוט ---
ילדונת, קודם כל תשמרי על הפה שלך.
יש נוצרים ויש נוצרים, בנצרות אי אפשר להכליל.
אתאיסטים לא רואים באף דת אחרת בעיה. את מתכוונת לאנטי - תאיסטים וגם הם מיעוט שבמיעוט שבמיעוט.
JewishGirl:
--- ציטוט של: the patriot על אפריל 19, 2011, 22:57:27 ---ילדונת, קודם כל תשמרי על הפה שלך.
יש נוצרים ויש נוצרים, בנצרות אי אפשר להכליל.
אתאיסטים לא רואים באף דת אחרת בעיה. את מתכוונת לאנטי - תאיסטים וגם הם מיעוט שבמיעוט שבמיעוט.
--- סוף ציטוט ---
דבר ראשון - אתה הילדון מבנינו אז תרגיע את עצמך. אתה מוזמן ללכת לפורום של FXP אני יודעת שיש שם המוני ילדים בני 16 כמוך, רק תדאג שלא יחסמו אותך שוב, ואם כן, אל תבכה..
דבר שני - שלא תעיז להעליל עליי עוד עלילה שקרית בנוגע לדברים שלא אמרתי(אני בטוחה שאתה יודע על מה אני מדברת).
דבר שלישי - אפשר להגיד בדיוק אותו דבר על מוסלמים וערבים. זה כמו להגיד "לא כל המוסלמים רוצים בהשמדתנו".
ודבר אחרון - אתאיסטים לא מאמינים בקב"ה וכל עוד הם אומרים שהוא לא קיים הם גם אומרים שיהודים לא קיימים ומסיתים נגד היהדות ונגד שם ה'.
MaorJudah:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 19, 2011, 23:16:12 ---דבר ראשון - אתה הילדון מבנינו אז תרגיע את עצמך. אתה מוזמן ללכת לפורום של FXP אני יודעת שיש שם המוני ילדים בני 16 כמוך, רק תדאג שלא יחסמו אותך שוב, ואם כן, אל תבכה..
דבר שני - שלא תעיז להעליל עליי עוד עלילה שקרית בנוגע לדברים שלא אמרתי(אני בטוחה שאתה יודע על מה אני מדברת).
דבר שלישי - אפשר להגיד בדיוק אותו דבר על מוסלמים וערבים. זה כמו להגיד "לא כל המוסלמים רוצים בהשמדתנו".
ודבר אחרון - אתאיסטים לא מאמינים בקב"ה וכל עוד הם אומרים שהוא לא קיים הם גם אומרים שיהודים לא קיימים ומסיתים נגד היהדות ונגד שם ה'.
--- סוף ציטוט ---
דבר ראשון- ואת ממש בעלת נסיון חיים.. כולה בחורה בת 19 שלא מבינה מהחיים
דבר שני- אז לא אמרת על רון שהוא מעצבן. אמרת על אלמ. מרוצה?
דבר שלישי- הם לא מסיתים וזכותו של כל אחד להאמין או לא להאמין במה שהוא רוצה
JewishGirl:
--- ציטוט של: the patriot על אפריל 19, 2011, 23:25:37 ---דבר ראשון- ואת ממש בעלת נסיון חיים.. כולה בחורה בת 19 שלא מבינה מהחיים
דבר שני- אז לא אמרת על רון שהוא מעצבן. אמרת על אלמ. מרוצה?
דבר שלישי- הם לא מסיתים וזכותו של כל אחד להאמין או לא להאמין במה שהוא רוצה
--- סוף ציטוט ---
דבר ראשון- בלה בלה בלה רואים שאתה ילד
דבר שני- איפה אמרתי על אלמ? גם בצ'אט? איזה עלוב אתה. את מה שיש לי להגיד על אנשים מסוימים אני לא אגיד מאחורי הגב שלהם.
דבר שלישי- זכותו של כל אחד להאמין במה שהוא רוצה, אבל אם הוא מאמין שהיהדות צריכה להישמד או שהקב"ה לא קיים שיקח בחשבון שאני בתור יהודיה גאה לא הולכת לתת לו לעשות שואה שנייה ליהודים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה