יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

ויכוחים על אמונה

<< < (5/8) > >>

soldierofgod:
סליחה טעיתי לא עבודת האל הוא אמר רצון האל.

ROI5:

--- ציטוט של: soldierofgod על אפריל 18, 2011, 20:10:41 ---סליחה טעיתי לא עבודת האל הוא אמר רצון האל.

--- סוף ציטוט ---

גם היטלר בעצמו אמר שהוא עושה את רצון האל, הוא היה נוצרי. אבל היוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל, זה שהיטלר היה כזה(ואם אני לא טועה יש זרם שלם בנצרות שטוען שצריך להשמיד אותנו) לא הופך את כל הנצרות לכזו.

ואגב, איפה הישראלי הפטריוט שהבטיח לפסול כל טענה שלי נגד היהדות?

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: soldierofgod על אפריל 18, 2011, 20:10:00 ---THE PATRIOT אני שמעתי פעם כומר שאומר שהיטלר עשה את עבודת האל.

--- סוף ציטוט ---

ואני שמעתי פעם רב שאמר שצריך להרוג גויים.

אתה מביא פה מקרה פרטי שאי אפשר להסיק ממנו על כלל הכמרים.

JewishGirl:

--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 18, 2011, 17:52:45 ---ממה בדיוק את מפחדת? שיהודים ימירו את דתם? אני חושב שאם בכל דיון תיאולוגי הרבנים יכולים לנצח את הנזירים הבודהיסטים, אז אין סיבה שיהודים ימירו את דתם. אם מדובר בשיח ולא במלחמה אני לא רואה בזה בעיה. להפך, כשנראה איך הרבנים מוכיחים את הבודהיזם כשטות זה רק יחזק יהודים, לא כך?

--- סוף ציטוט ---

אם יהיו יהודים שיראו בבודהה "אל" זה יהיה פגיעה בכבוד שם ה'.
בכלל אסור לאף אחד להאמין ב"אל" אחר חוץ מהאחד ויהחיד.

JewishGirl:

--- ציטוט של: the patriot על אפריל 18, 2011, 17:54:02 ---כולם רוצים להשמיד את היהדות? אם את מדברת רק על המוסלמים, אפשר להבין.

אבל מה אכפת לבודהיסטים מאיתנו?
לאתאיסטים?
לנוצרים?
אמנם יש אנטישמים.
אבל את לא יכולה להגיד שכולם רוצים להשמיד אותנו כי לפי ההגיון הפשוט זה לא יכול להיות.

באסלאם כן. האסלאם זו דת רצחנית מיסודה.
אבל בשום דת אחרת לא תראי פסוקים נאציים כמו בקוראן.

--- סוף ציטוט ---

אני יודעת שאתה קצת מפגר אבל עד כדי כך?
אנחנו הרגנו את יש"ו, הנוצרים היקרים שלך מאמינים בו לא? היחידים שלא ירצו להשמיד אותנו הם בני נוח, כי בני נוח מאמינים בקב"ה בדיוק כמונו.
אתאיסטים רואים ביהדות ובכל "דת" אחרת כבעיה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה