יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
ויכוחים על אמונה
MaorJudah:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 19, 2011, 23:35:12 ---דבר ראשון- בלה בלה בלה רואים שאתה ילד
דבר שני- איפה אמרתי על אלמ? גם בצ'אט? איזה עלוב אתה. את מה שיש לי להגיד על אנשים מסוימים אני לא אגיד מאחורי הגב שלהם.
דבר שלישי- זכותו של כל אחד להאמין במה שהוא רוצה, אבל אם הוא מאמין שהיהדות צריכה להישמד או שהקב"ה לא קיים שיקח בחשבון שאני בתור יהודיה גאה לא הולכת לתת לו לעשות שואה שנייה ליהודים.
--- סוף ציטוט ---
שקרנית. את כן אמרת ואת יודעת את זה. ואף אתאיסט לא רוצה להשמיד את העם היהודי.
m4a1:
jewishgirl אני בספק שהקב"ה "יעלב" אם אנשים יחשבו שיש אלים אחרים. הוא ברא גם אותם, ונתן את התורה רק לנו. ובכל התורה לא כתוב שהמטרה היא שכולם יאמינו בו. יהודים כן, גויים? כל אחד והבחירה שלו. אם יש פסוק או מקור שאומר אחרת, אשמח לראות אותו.
JewishGirl:
--- ציטוט של: the patriot על אפריל 19, 2011, 23:42:24 ---שקרנית. את כן אמרת ואת יודעת את זה. ואף אתאיסט לא רוצה להשמיד את העם היהודי.
--- סוף ציטוט ---
תוכיח דביל, איפה אמרתי עליו שהוא מעצבן?
JewishGirl:
--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 19, 2011, 23:52:28 ---jewishgirl אני בספק שהקב"ה "יעלב" אם אנשים יחשבו שיש אלים אחרים. הוא ברא גם אותם, ונתן את התורה רק לנו. ובכל התורה לא כתוב שהמטרה היא שכולם יאמינו בו. יהודים כן, גויים? כל אחד והבחירה שלו. אם יש פסוק או מקור שאומר אחרת, אשמח לראות אותו.
--- סוף ציטוט ---
אני רואה שהגיהנום הולך להיות מלא.
אל תכריח אותי לחזור על דבריי, אני בטוחה ששמעת על בני נוח.(תמיד חוזרים במעגלים בויכוחים איתך)
MaorJudah:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 19, 2011, 23:57:27 ---תוכיח דביל, איפה אמרתי עליו שהוא מעצבן?
--- סוף ציטוט ---
אני יגיד לך.
שלחת לי הודעה פרטית ובה היה כתוב "נכון אלמ מעצבן?"
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה