יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

ויכוחים על אמונה

<< < (4/8) > >>

JewishGirl:

--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 18, 2011, 17:47:00 ---דיברתי על הבודיהסטים. אין בדת שלהם דבר או חצי דבר על היהודים. הם לא בתחומי א"י. לכן אין סיבה לראות בהם אויבים.

--- סוף ציטוט ---

הם סכנה רוחנית

m4a1:

--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 18, 2011, 17:48:01 ---הם סכנה רוחנית

--- סוף ציטוט ---

ממה בדיוק את מפחדת? שיהודים ימירו את דתם? אני חושב שאם בכל דיון תיאולוגי הרבנים יכולים לנצח את הנזירים הבודהיסטים, אז אין סיבה שיהודים ימירו את דתם. אם מדובר בשיח ולא במלחמה אני לא רואה בזה בעיה. להפך, כשנראה איך הרבנים מוכיחים את הבודהיזם כשטות זה רק יחזק יהודים, לא כך?

MaorJudah:

--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 18, 2011, 00:43:00 ---כל מי שאינו יהודי הוא מסית נגד התורה, אפשר לקרוא להם איך שאתם רוצים: אתאיסטים, נוצרים, מוסלמים, בודהיסטים. זה לא משנה.
מה שמשנה זה שהם כולם רוצים להשמיד את היהדות. ומי שרוצה בהשמדתנו אנחנו צריכים להילחם בו, גם אם הוא רוב וגם אם הוא מיעוט.
כמו שמישהו שמאיים עליכם או רוצה לרצוח אתכם, אתם תילחמו בו, כי מדובר בהגנה עצמית וזה דין רודף.

--- סוף ציטוט ---

כולם רוצים להשמיד את היהדות? אם את מדברת רק על המוסלמים, אפשר להבין.

אבל מה אכפת לבודהיסטים מאיתנו?
לאתאיסטים?
לנוצרים?
אמנם יש אנטישמים.
אבל את לא יכולה להגיד שכולם רוצים להשמיד אותנו כי לפי ההגיון הפשוט זה לא יכול להיות.

באסלאם כן. האסלאם זו דת רצחנית מיסודה.
אבל בשום דת אחרת לא תראי פסוקים נאציים כמו בקוראן.

ROI5:

--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 18, 2011, 16:52:00 ---אל תענה כבר יודעת מה המטרה העיקרית שלך.
בודהיזם וכאלה מהויים סכנה ליהדות - רוחנית ופיזית.

--- סוף ציטוט ---

אין לי איך לענות למישהי שחושבת שהיא יודעת מה המטרה שלי.
הם לא רוצים "לבדהז" :old_grin: יהודים, אז איזה סכנה יש להם?

soldierofgod:
THE PATRIOT אני שמעתי פעם כומר שאומר שהיטלר עשה את עבודת האל.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה