יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
ויכוחים על אמונה
ROI5:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 18, 2011, 01:41:07 ---אתה כמו כל האתאסיטים ושאר ה"דתות" שהם לא יהדות, רוצה בהשמדת היהודים.
--- סוף ציטוט ---
כמובן... :old_rolleyes: :old_rolleyes: :old_rolleyes:
טוב אם את החלטת מה אני רוצה איך אני בדיוק יכול לענות לך?
שלא נדבר על זה שיש דתות שלא אכפת להן מהיהדות(בודהיזם וכאלה...)
JewishGirl:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 18, 2011, 02:32:15 ---
כמובן... :old_rolleyes: :old_rolleyes: :old_rolleyes:
טוב אם את החלטת מה אני רוצה איך אני בדיוק יכול לענות לך?
שלא נדבר על זה שיש דתות שלא אכפת להן מהיהדות(בודהיזם וכאלה...)
--- סוף ציטוט ---
אל תענה כבר יודעת מה המטרה העיקרית שלך.
בודהיזם וכאלה מהויים סכנה ליהדות - רוחנית ופיזית.
m4a1:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 18, 2011, 16:52:00 ---אל תענה כבר יודעת מה המטרה העיקרית שלך.
בודהיזם וכאלה מהויים סכנה ליהדות - רוחנית ופיזית.
--- סוף ציטוט ---
כבר היה לנו דיון על זה ואמרו לך שזה לא נכון. כל עוד הם לא בא"י הם לא אויבים כל עוד הם לא בא"י זו בחירה שלהם לחיות איך שהם רוצים.
JewishGirl:
--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 18, 2011, 17:07:17 ---כבר היה לנו דיון על זה ואמרו לך שזה לא נכון. כל עוד הם לא בא"י הם לא אויבים כל עוד הם לא בא"י זו בחירה שלהם לחיות איך שהם רוצים.
--- סוף ציטוט ---
גם אירן לא בארץ ישראל סימן שהם לא אויבים? אם הם חיים בתוך "דת" שלפי ה"דת" הזאת היהודים צריכים להישמד אז הם אויבים. גם אם הם יגידו את זה וגם אם לא. אני לא אחזור על מה שאמרתי בדיון ההוא, מוזמן להיכנס אליו שוב ולקרוא.
m4a1:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על אפריל 18, 2011, 17:42:19 ---גם אירן לא בארץ ישראל סימן שהם לא אויבים? אם הם חיים בתוך "דת" שלפי ה"דת" הזאת היהודים צריכים להישמד אז הם אויבים. גם אם הם יגידו את זה וגם אם לא. אני לא אחזור על מה שאמרתי בדיון ההוא, מוזמן להיכנס אליו שוב ולקרוא.
--- סוף ציטוט ---
דיברתי על הבודיהסטים. אין בדת שלהם דבר או חצי דבר על היהודים. הם לא בתחומי א"י. לכן אין סיבה לראות בהם אויבים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה