כתב נושא: לחיים בן פסח שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (נקרא 9774 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק עמי27

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לחיים בן פסח שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« ב- : מאי 09, 2010, 00:21:51 »
קראתי על קורות חייך וראיתי את הסרטון שלך כיצד גורשת מן הארץ ,וברצוני לאמר לך כמה דברים כואבים אך נכונים ,אתה מרבה לדבר אודות מדינה יהודית שתקום ובראשה תעמוד ממשלת ימין אמיתי אשר ידאג לטפל ב"בעיה הערבית",ובכן לפני שאתה חולם להקים את אותה ממשלה ,דע לך שאתה ושאר חבריך כבר הרסתם את המדינה ,וגרמם לה בעשור האחרון להפוך למדינה "אוכלת יושביה",העליתם את רמת הפשע והזנות במדינה פי2 הגדלתם את מכירות בשר החזיר ,הורדתם את הדרגה הרוחנית בעם,ואם עוד לא הבנת למה אני מתכוון ,אז אני מדבר על אותם רוסים שנלחמת להעלות לארץ שכיום הם כבר 2מיליון,אותם רוסים שבגללם ישבת בכלא חמש שנים בכלא, אותם רוסים שבמקום לרצות להיות יהודים או לפחות ישראלים הם העדיפו להקים כאן את "מוסקבה הקטנה",ופתחו כאן חניות משלהם ושם הם מוכרים "מאכלים" משלהם ,וכמובן עיתונים שלהם ,ולא שקטו עד שהקימו כאן גם מפלגות שלהם, ככה שודאי לא שייך להגדיר אותם כ"ציונים" ביחוד שששים אחוז מהם אפילו אינם יהודים,לחלקם אין אפילו רצון להיות ישראלים והם ממשיכים לדבר עם ילדיהם ברוסית,יש מבינהם שאפילו אינם מתביישים להצהיר שהם נאו נאצים,ואף אני אישית מכיר מקרים שהם היו היכו והיתנכלו ליהודים דתיים,וידוע שחלק מבנותיהם אפילו התחתנו עם ערבים...
ובכן חיים גם אם תאמר לי שלא על עליית אנשים(60% אחוז הלא יהודים) אלו לחמת ,אבל אתה היית מאילו שנתנו את הפוש הראשון לאותם עולים אלו ,שחלקם כבר לא כאן מאחר והם כבר דאגו לנצל את הסל קליטה וההטבות שקיבלו מן המדינה ,ועוד בטוח אני חיים שגם אם תצליח לעלות ארצה ותצליח להקים מפלגה אפילו 50אחוז מהם אינם יתמכו בך ,ולא יכירו לך טובה ,
אם היית חי כאן אולי היית מבין יותר טוב למה כוונתי ,ולכן חיים הייתי אומר שתעשה חשבון נפש אם שווה לך וכדאי לך להמשיך במאבקיך,
שאחרי הכל באחד כבר נכשלת.....

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #1 ב- : מאי 09, 2010, 00:55:02 »
קודם כל ברוך הבא.
דבר שני, המספרים שהבאת לא כ"כ מדויקים. מתוך מליון עולים בערך כ- 30 אחוזים מוגדרים ע"י המדינה "חסרי דת" (שזה שטויות לפי דעתי. צריך לקרוא לכלב בשמו: נוצרים).
אני לא יודע מאיפה אתה בארץ אבל רוב הגויים (נוצרים) שהסתננו לכאן בחסות חוק השבות (שצריך היה מזמן להגדירו מחדש) מרוכזים בעיקר בצפון הארץ (בעיקר חיפה).
בנוסף, זה לא נכון שהעלתם ארצה היא כישלון משום שאמנם אתה צודק בחלק מדבריך (בעניין השפה ובעיקר בעניין האלכוהול) אבל צריך לזכור שגם על עליית המזרחים הייתה המון ביקורת בשנות ה-50 וה-60 (טענו אז שהם לא תרבותיים והם פרימיטיביים).
לי אישית יש שכנים ממוצא רוסי שהם דתיים, ואני מכיר הרבה רוסים מסורתיים. כך שלא נכון להגיד שלא היה צריך להעלות אותם .
כל יהודי באשר הוא צריך להיות בארץ ישראל. ואם צריך להאשים מישהו בהסתננות של גויים למיניהם זה רק את המדינה והפוליטיקאים שלא הגדירו מחדש את חוק השבות לאחר הטעויות שנעשו עם העולים מברית המועצות (ועדיין לא רוצים להגדיר מחדש מיהו יהודי).
אתן לך דוגמא: עד לא מזמן התגוררה אצלי בבניין בחורה צעירה ממוצא רוסי, ובאחת משיחות המדרגות שלנו איכשהו הגענו לנושא של העולים ומידת השייכות שלהם לעם היהודי. באותה שיחה נודע לי בעצם שהיא נוצרייה שקיבלה זכאות לעלות לארץ רק בגלל שסבתה הייתה יהודייה (אם אתה לא יודע, חוק השבות מגדיר בעצם את היהדות כגזע ולא כדת ונותן זכאות עד דור שלישי של יהודים לעלות ארצה ולא מתייחס כלל להיבטים דתיים, וכך הגענו למצב שמאות אלפי נוצרים "עלו" לארץ בחסות חוק השבות).
כך שאם אתה רוצה להאשים מישהו, תאשים רק את הפוליטיקאים ואת הרבנים שעדיין ממשיכים לתת לחוק המסוכן הזה (במתכונתו הנוכחית) להתקיים.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 09, 2010, 01:16:07 »
אכן רבים השתמשו ומשתמשים בצורה צינית "בחוק השבות ", אך לחיים אין יד בזה . תאשים את מקבלי ההחלטות .
עכשיו סע מפה.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #3 ב- : מאי 09, 2010, 01:51:37 »
בס''ד

ליהודי היקר עמיחי הי''ו.
בחרנו להגיב כאן על הודעתך זו שאכן באה מתוך ראיית מצב נתון ,אלא שכלי התשקורת ושלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי עיוותו לך ולחבריך את המציאות וכאן נתקן מס' נקודות חשובות כדלקמן:

1) בברית-המועצות לשעבר הייתה קהילה יהודית אמונית ימנית ואמיתית  שמטרתה הייתה והינה עד היום ,להתבסס בתוככי היישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ! ועבור שחרורה מאחורי ''מסך הברזל הסובביטי'' נלחמו חברי ''הליגה להגנה יהודית'' ובתוכם היהודי היקר הגיבור חיים בן-פסח הי''ו !
2) הפחד הגדול ביותר של ממשלות שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי הייתה פתיחת ''מסך הברזל הסובייטי'' והגירת רוב היהודים האמוניים הימנים האמיתיים מברית-המועצות לשעבר לאדמת ארץ-הקודש תובב''א ,וזהו דבר שיהרוס את בועת השמד וההתבוללות השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י שמנוהלת על-ידי אותם אנשי ערב-רב בני-עוולה טמאים ומשוקצים שר''י ,ובכדי לסכל את הדבר הנ''ל פעלו סוכנים מהארגון של אותו שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי משוקץ שר''י במספר מישורים אותם נפרט להלן :
  א) שכרו עורכי-דין מדופלמים ושיחדו את כל הגורמים הרלוואנטים בשלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י בכדי לטשטש את הזהות היהודית ובכך לערבב גוים ושונאי-ישרא'ל בתוככי מסגרות העלי'ה של הקהילות היהודיות בברית-המועצות לשעבר שתושבי'ה הגיעו לחרפת רעב בימי השליט הסובביטי המשוקץ שאף ריגל כהוגן לטובת מדינות המערב וארה''ב הוא מיכאיל גורבצ'וב יש''ו שר''י !ודבר זה דירבן את הגויים ושונאי-ישרא'ל להתערבב עם העולים גם במחיר של זיוף פרטים אישיים ואימוץ זהות אחרת על-ידי סוכנים שהתמחו בכך ובכך זכו לא בלבד להחזר מלא של הסכומים שהשקיעו בכך באמצעות ''מענק קליטה'' אלא גם לאזרחות ''ישראלית'' ומשכורת מלאה של ''סל קליטה'' שהסכום שהשקיעו בככדי להשיגו מתגמד מאד לעומתו ! כל זאת עשו אותם אנשי ערב-רב בני-עוולה ששולטים ב ''סוכנות היהודית'' שמפקחת על האוכלוסי'ה המועדת לעלי'ה לאדמת ארץ-הקודש תובב''א והקליטה בתוכה !
  ב) אותם אנשי ערב-רב שמאלנים ציונים ממלכתים בולשביקים שר''י שאוחזים בכל עמדות המפתח השלטוניות על אדמת ארץ-הקודש תובב''א וללא מצרים ,פעלו עוד למען טשטוש הזהות היהודית בתוככי ארץ-הקודש תובב''א כאשר עיוותו ככל העולה בידיהם הטמאות את חוק ''מיהו יהודי'' עד כדי-כך שגם גויים יכולים בעזרת תשלום חד פעמי והצהרה משפטית פשוטה להיות מוכרים ע''י שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ולהפוך ל ''יהודים'' כבייכול על-פי חוק העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י כמובן !!
  ג) כמובן שאותם אנשי ערב-רב שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י גם יזמו לערבב אחוז מסויים של גויים המקורבים אליהם שר''י בקרב העולים לארץ-הקודש תובב''א בכדי ליצור מצב של ''הומוגניות'' מבחינתם בתוך אוכלוסיית ה''עולים'' בכדי לאפשר פירוק של הקהילות היהודיות מבפנים ר''ל ואט-אט להכניס לאותם יהודים את הרעיונות האנטי-יהודיים של אותו שלטון עוולה שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !!
  ד) בין ה''שתולים'' שגוייסו על-ידי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י למטרה זו  מתוך הקהילות היהודיות בברית-המועצות לשעבר היו ,אנטולי שיראנסקי , איווט ליברמן ,ושאר שקצים ורמשים שאינם אלא סוכנים ועושי-דברם של מנהיגי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ,ולאחר שסיימו את ''מבצע ההתבוללות ועידוד האנטי-יהודיות בקרב קהילות העולים היהודים שזה מכבר עורבבו עם הגויים בצורה מכוונת ומגמתית'' הרי שזכו למשרות רמות ושכר עתק מגורמי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שמפעיל אותם עד היום בכדי להוביל את הקהילות היהודיות מברה''מ לשעבר במסע היורד לשמד והתבוללות ר''ל !!
3) כמובן ש''סחר בנשים'' והזנות לסוגי'ה, וסחר בבשר נבילות וטריפות ובהמות טמאות כגון בשר-החזיר  קיבלו עידוד בצורה של ''התעלמות מכוונת'' מצד שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י מכיוון שהדברים הללו גייסו גם את גורמי העולם-התחתון לסייע במגמת השמד וההתבוללות שאותה מעודד שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י אלא שאותו שלטון ערב-רב נלוז ומתועב עושה זאת בכדי לדכא את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי בקרב היהודים מברה''מ לשעבר ואילו העולם-התחתון עושה זאת למען בצע כסף זהו ההבדל היחידי בינהם !
4) אלא שלכל דבר יש מחיר !! מעשי העוולה של אותם אנשי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי ואנטי-יהודי שר''י ,אותם המעשים הביאו את ולאדימיר פוטין וחבר-מרעיו יש''ו שר''י לשתול סוכנים בתוככי אותה אוכלוסי'ה יהודית שעלתה מברה''מ לשעבר וכן ממדינות אחרות ,וכך סוחטים את שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י באמצעות איומים לפרסם בעולם את רוע מעלליו ,אלא שאותו שלטון עושק את נתיניו ומשלם לאותם בני-עוולה ביד רחבה בכדי למנוע את חשיפת הפרצוף האנטי-יהודי המפלצתי שלו !!
לסיכום ידידנו היהודי היקר עמיחי הי''ו , ''הליגה להגנה יהודית'' וכמובן היהודי היקר חיים בן-פסח הי''ו שפעל בתוכה עשו את המעשים הללו למען העלאת המודעות לסיבלן של הקהילות היהודיות מאחורי מסך-הברזל הסובייטי המתועב , אלא שגורמים שמאלניים ציונים-ממלכתים בולשביקים שר''י השתלטו על הליגה מבפנים בדיוק כפי שעשו למה שמתקרא היום ''מפלגת הליכוד'' ששמה מעורר אלו שהן עמדות ''ימניות'' שהיו שייכות לה בעבר אלא שכיום נשאר רק השם שלה ומי שמנהל אותה אינם אלא סוכנים של שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י כמו ביבי נחשייהו שר''י וראי'ה טובה מאד לכך הוא ''התרגיל המסריח'' שבעזרתו נדחק שוב משה פייגלין לקרקעית ''הליכוד'' בעזרת בחירות שאינן כשרות שנוהלו על-ידי בריונים והתוצאות זוייפו מכיוון שלא היו משגיחים ,ואין פוצה פה !! כך מנהלים שלטון אימה של מאפיות בסיצילי'ה !! וכך פועלות מפלגות הימין המזוייף שאינן אלא חבורת סוכנים של שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שמשתמש בהם בכדי להטעות את הציבור היהודי הימני האמיתי ולזכות בקולותיהם של אותם מסכנים שנופלים ברשתות הללו שמפקירות את דמם ורכושם לאוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י  שכרת ברית-דמים עם שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י למען דיכוי הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי בכל מחיר ! גם במחיר התאבדות !!
וכאן ידידנו היהודי היקר עמיחי הי''ו עליך להכריע בשאלת המפתח , האם הינך מוכן להפקיר את דמך ודם יקיריך ורכושכם לאוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י ובלבד שלא יכון ציביון יהודי אמוני ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ?? אם תשובתך חיובית אזי הינך מוזמן להצטרף לתומכי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , ואם לאו ,אזי מקומך איתנו במפלגת האיחוד-הלאומי הי''ו ובתנועת הימין-האמיתי JTF בראשותו של היהודי היקר הגיבור חיים בן-פסח הי''ו !??
אנו מקווים שהדברים הללו יספיקו לך להבין את המצב האמיתי ולזהות מיהו האוייב האמיתי של העם היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א שהרי אם יושמד האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י הרי ששלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי וסוכניו אנשי הימין-המזוייף ידאגו לייבא אוייב חדש בכדי לדכא את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי !! אלא ש '' בכל דור ודור עומדים עלנו לכלותנו והקב''ה יתברך ויתעלה שמו מצילנו מידם '' !!וכמובן שמכאן אנו משאירים את הבמה ליהודי היקר הגיבור חיים בן-פסח הי''ו שישיב לך על תהיותיך .

שבוע טוב ומבורך
                                                                 הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: מאי 09, 2010, 02:43:01 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 09, 2010, 10:24:11 »
אם היית עושה סימן קריאה אחד אתה חושב שלא היו קוראים את התגובה שלך?
אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 09, 2010, 19:20:03 »
עמי היקר - לא תתקבלנה כאן הכללות מכוערות על יהודים לפי מקום מוצאם. קח לתשומת לבך.

מי קונה בחנויות החזיר שפתחו הרוסים? ישראלים אסלים שחונכו במערכת החינוך הישראלית.
מערכת החינוך הישראלית בנויה לפי המודל הסובייטי, ומייצרת תוצאות בהתאם.

ונבצר מדינתי איך אתה מקשר זאת לחיים בן פסח. הליגה להגנה יהודית של מו"ר הרב כהנא פעלה, בין היתר, כאשר יהודי ברית המועצות עברו תהליך
דה-יהודיזציה אנטישמי מצד הקומוניסטים. את תוצאות שטיפת המוח אתה יכול לראות באחוזים הגבוהים של חיתון עם גויים בקרב יהודי חבר העמים.
האם זה הוגן להאשים בהתבוללות את מי שניסה למנוע התבוללות? נדמה לי שלא.

אבל הליגה היהודית לא אחראית בשום אופן שהוא לחוק השבות הישראלי, שנגזר ישירות מחוקי נירנברג של הרייך השלישי, ומגדיר זכאי
עליה באופן שאיפשר הגירה של ערב רב חסרי דת, או יותר נכון נוצרים. למדינת ישראל היתה ועודנה אג'נדה מובהקת להעלות לארץ קונטינגנט
גדול של בעלי תרבות לא יהודית, מפאת החשש המוצדק של החברה החילונית מפני כח הדמוגרפיה הדתית בתוך הציבור היהודי. לכן החוק
הזה לא שונה למרות הפצרותיו של הרב כהנא עצמו מעל במת הכנסת.

את האמת - לא אתפלא אם מדינת ישראל תפעל גם להעלאת הרפורמים והקונסרבטיבים מארה"ב לשם השגת אותה המטרה. והתוצאות יהיו
הרסניות באותה מידה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 09, 2010, 19:49:27 »
עמי היקר - לא תתקבלנה כאן הכללות מכוערות על יהודים לפי מקום מוצאם. קח לתשומת לבך.

מי קונה בחנויות החזיר שפתחו הרוסים? ישראלים אסלים שחונכו במערכת החינוך הישראלית.
מערכת החינוך הישראלית בנויה לפי המודל הסובייטי, ומייצרת תוצאות בהתאם.

ונבצר מדינתי איך אתה מקשר זאת לחיים בן פסח. הליגה להגנה יהודית של מו"ר הרב כהנא פעלה, בין היתר, כאשר יהודי ברית המועצות עברו תהליך
דה-יהודיזציה אנטישמי מצד הקומוניסטים. את תוצאות שטיפת המוח אתה יכול לראות באחוזים הגבוהים של חיתון עם גויים בקרב יהודי חבר העמים.
האם זה הוגן להאשים בהתבוללות את מי שניסה למנוע התבוללות? נדמה לי שלא.

אבל הליגה היהודית לא אחראית בשום אופן שהוא לחוק השבות הישראלי, שנגזר ישירות מחוקי נירנברג של הרייך השלישי, ומגדיר זכאי
עליה באופן שאיפשר הגירה של ערב רב חסרי דת, או יותר נכון נוצרים. למדינת ישראל היתה ועודנה אג'נדה מובהקת להעלות לארץ קונטינגנט
גדול של בעלי תרבות לא יהודית, מפאת החשש המוצדק של החברה החילונית מפני כח הדמוגרפיה הדתית בתוך הציבור היהודי. לכן החוק
הזה לא שונה למרות הפצרותיו של הרב כהנא עצמו מעל במת הכנסת.

את האמת - לא אתפלא אם מדינת ישראל תפעל גם להעלאת הרפורמים והקונסרבטיבים מארה"ב לשם השגת אותה המטרה. והתוצאות יהיו
הרסניות באותה מידה.

לכל מי שרוצה לראות, אני תמכתי בשינוי חוק השבות בסקר שערכתי בפורום לפני מספר שבועות. אני בעד לאפשר רק ליהודים בעלי
אופי יהודי אותנטי לעלות לארץ. ואחר כך מכנים אותי בפורום אוטו-אנטישמי.

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,25576.0.html 

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 10, 2010, 00:23:08 »
קראתי על קורות חייך וראיתי את הסרטון שלך כיצד גורשת מן הארץ ,וברצוני לאמר לך כמה דברים כואבים אך נכונים ,אתה מרבה לדבר אודות מדינה יהודית שתקום ובראשה תעמוד ממשלת ימין אמיתי אשר ידאג לטפל ב"בעיה הערבית",ובכן לפני שאתה חולם להקים את אותה ממשלה ,דע לך שאתה ושאר חבריך כבר הרסתם את המדינה ,וגרמם לה בעשור האחרון להפוך למדינה "אוכלת יושביה",העליתם את רמת הפשע והזנות במדינה פי2 הגדלתם את מכירות בשר החזיר ,הורדתם את הדרגה הרוחנית בעם,ואם עוד לא הבנת למה אני מתכוון ,אז אני מדבר על אותם רוסים שנלחמת להעלות לארץ שכיום הם כבר 2מיליון,אותם רוסים שבגללם ישבת בכלא חמש שנים בכלא, אותם רוסים שבמקום לרצות להיות יהודים או לפחות ישראלים הם העדיפו להקים כאן את "מוסקבה הקטנה",ופתחו כאן חניות משלהם ושם הם מוכרים "מאכלים" משלהם ,וכמובן עיתונים שלהם ,ולא שקטו עד שהקימו כאן גם מפלגות שלהם, ככה שודאי לא שייך להגדיר אותם כ"ציונים" ביחוד שששים אחוז מהם אפילו אינם יהודים,לחלקם אין אפילו רצון להיות ישראלים והם ממשיכים לדבר עם ילדיהם ברוסית,יש מבינהם שאפילו אינם מתביישים להצהיר שהם נאו נאצים,ואף אני אישית מכיר מקרים שהם היו היכו והיתנכלו ליהודים דתיים,וידוע שחלק מבנותיהם אפילו התחתנו עם ערבים...
ובכן חיים גם אם תאמר לי שלא על עליית אנשים(60% אחוז הלא יהודים) אלו לחמת ,אבל אתה היית מאילו שנתנו את הפוש הראשון לאותם עולים אלו ,שחלקם כבר לא כאן מאחר והם כבר דאגו לנצל את הסל קליטה וההטבות שקיבלו מן המדינה ,ועוד בטוח אני חיים שגם אם תצליח לעלות ארצה ותצליח להקים מפלגה אפילו 50אחוז מהם אינם יתמכו בך ,ולא יכירו לך טובה ,
אם היית חי כאן אולי היית מבין יותר טוב למה כוונתי ,ולכן חיים הייתי אומר שתעשה חשבון נפש אם שווה לך וכדאי לך להמשיך במאבקיך,
שאחרי הכל באחד כבר נכשלת.....

אתה עושה הכללה מכוערת! הודעות מסוג הזה מרתיחות אותי.
אני נולדתי באוקראינה אבל התבגרתי, למדתי ורוב חיי גרתי בארץ.

לגבי  "מוסקבה הקטנה" זה נכון בעיקר לגבי הדור המבוגר. רוב העולים שעלו ארצה בילדות ממש לא מתבודדים.

לגבי חזיר - אני לא יכול לדבר בשם כולם אבל במשפחה שלי מעולם לא אכלו חזיר. וכך גם רוב העולים שאני מכיר.

אחוז העליה הלא יהודית. יש אחוז מסויים של נוצרים שהגיעו ארצ ה אבל זה רחוק מלהיות 60%. ודרך אגב גם אנחנו, העולים היהודים, לא מרוצים מזה בלשון המעטה. כשאנטישמים שונאי ישראל מצאו דרך להסתנן ארצה ולחיות בנוחיות של מדינתינו.

הורדת רמה רוחנית בארץ. איך בדיוק קשורה פה העליה? נכון שעקב שטיפת מוח המון יהודים נהיו אתאיסטים אבל עדיין הרוב הם פטריוטים וימניים (אמנם לא כולם מבינים שליכוד וליברמן זה שמאל, אבל ככה זה רוב העם).
מי שמוריד את הרמה הרוחנית זה שמ אל שמורכב מהרבה עדות. זה נכון שרוב השמאלנים הם אשכנזים אבל יש הבדל של שמים וארץ בין אשכנזים מארופה לבין אשכנזים שעלו ממדינות ברית המועצות לשעבר.

מנותק עמי27

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : מאי 10, 2010, 21:53:26 »
אני מודה לכל אלו שהגיבו ,
אך רציתי לתקן כמה דברים ראשית יכול להיות שהגזמתי בקשר ל60% גויים אבל בכל אופן אני חושב שכל אדם שיבא למדינה המוצהרת כמדינה יהודית  ואינה מכבד אותה ופותח כאן בפרהסיה חניות חזיר וחוגג כאן את חגיו(כריסמס ,סלבסטר וכו')ללא בושה בשבילי אין הבדל בינו לבין גוי כך שהמספר כן יכול להגיע ל60% דאחרי הכל לא ביקשנו מהם שישמרו שבת ויתפללו 3 תפילות ביום אך לפחות יכבדו פה את המקום בטוחני שאף רוסי שהיה מגיע למדינה מוסלמית מובהקת כמו איראן  לא היה מעיז לפתוח שם חנות לממכר חזיר,או להתלבש חצי ערומים ברחוב.
שנית אכן כן אני תושב הצפון ואני חי כאן בתוכם והאמינו לי שאני מכבד כל יהודי באשר הוא ,אך מחילה מכבודכם  אנשים אלו קשה לי לכבד ,מי שראה פעם היה תוכנית בטלוזיה לבני נוער עם נתיב רובנזון (שכחתי את שמה) שם עלה נער רוסי והתחיל להכפיש את המדינה  ואמר "מה זאת המדינה הזאת ?איזה היסטוריה יש לה באו כמה רבנים וכתבו קצת שטוית והקימו מדינה?אני באתי מרוסיה לנו יש היסטוריה,לנו יש תרבות לנו יש מוסיקה אכותית וכו'"..אתם מבינים מה הם חושבים עלינו אחרי הכל האמינו לי לא הייתי נבעת אם חסיד סאטמר היה אומר דברים כאלו מאחר והוא מקפיד לא לקבל טובות הנאה מהמדינה שנאמר "לא מדובשדך ,ןלא מעוקצך" אך אנשים הללו שסבלו שם ברוסיה ובאו ופדו אותם משם ונתנו להם כל כך הרבה הטבות שאזרח רגיל כאן אינו מקבל ככה מסוגלים לדבר , מסוגלים לא לכבד ולזלזל עזות שכזו קשה לי לקבל..
ולכן אני אומר שלפני שנאבקים לגרש את הערבים מכאן שזה פרוייקט שאינו פשוט בכלל קודם כל יש לדאוג לא להכניס הינה גויים אחרים כמו הרוסים הנ"ל וכל העובדים זרים ,וסודנים למינהם שבורחים הינה ממצרים מאחר ויודעים שכאן "ירחמו" עליהם, ואח"כ דורשים שיכירו בהם בתור אזרחים וקמות תנועות שמאל למניהם שמסייעות בעדם ,גם ככה עוד עשור שניים הערבים יהיו פה למעלה מ50% אז אם ימשיכו להביא לכאן עוד יותר גויים המצב רק יחמיר ראו הוזהרתם!!!!!!!!!

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #9 ב- : מאי 10, 2010, 22:04:25 »
אך רציתי לתקן כמה דברים ראשית יכול להיות שהגזמתי בקשר ל60% גויים אבל בכל אופן אני חושב שכל אדם שיבא למדינה המוצהרת כמדינה יהודית  ואינה מכבד אותה ופותח כאן בפרהסיה חניות חזיר וחוגג כאן את חגיו(כריסמס ,סלבסטר וכו')ללא בושה בשבילי אין הבדל בינו לבין גוי כך שהמספר כן יכול להגיע ל60% דאחרי הכל לא ביקשנו מהם שישמרו שבת ויתפללו 3 תפילות ביום אך לפחות יכבדו פה את המקום בטוחני שאף רוסי שהיה מגיע למדינה מוסלמית מובהקת כמו איראן  לא היה מעיז לפתוח שם חנות לממכר חזיר,או להתלבש חצי ערומים ברחוב.
שנית אכן כן אני תושב הצפון ואני חי כאן בתוכם והאמינו לי שאני מכבד כל יהודי באשר הוא ,אך מחילה מכבודכם  אנשים אלו קשה לי לכבד ,מי שראה פעם היה תוכנית בטלוזיה לבני נוער עם נתיב רובנזון (שכחתי את שמה) שם עלה נער רוסי והתחיל להכפיש את המדינה  ואמר "מה זאת המדינה הזאת ?איזה היסטוריה יש לה באו כמה רבנים וכתבו קצת שטוית והקימו מדינה?אני באתי מרוסיה לנו יש היסטוריה,לנו יש תרבות לנו יש מוסיקה אכותית וכו'"..אתם מבינים מה הם חושבים עלינו אחרי הכל האמינו לי לא הייתי נבעת אם חסיד סאטמר היה אומר דברים כאלו מאחר והוא מקפיד לא לקבל טובות הנאה מהמדינה שנאמר "לא מדובשדך ,ןלא מעוקצך" אך אנשים הללו שסבלו שם ברוסיה ובאו ופדו אותם משם ונתנו להם כל כך הרבה הטבות שאזרח רגיל כאן אינו מקבל ככה מסוגלים לדבר , מסוגלים לא לכבד ולזלזל עזות שכזו קשה לי לקבל..
ולכן אני אומר שלפני שנאבקים לגרש את הערבים מכאן שזה פרוייקט שאינו פשוט בכלל קודם כל יש לדאוג לא להכניס הינה גויים אחרים כמו הרוסים הנ"ל וכל העובדים זרים ,וסודנים למינהם שבורחים הינה ממצרים מאחר ויודעים שכאן "ירחמו" עליהם, ואח"כ דורשים שיכירו בהם בתור אזרחים וקמות תנועות שמאל למניהם שמסייעות בעדם ,גם ככה עוד עשור שניים הערבים יהיו פה למעלה מ50% אז אם ימשיכו להביא לכאן עוד יותר גויים המצב רק יחמיר ראו הוזהרתם!!!!!!!!!

בס"ד

אני לא יודע מה עם שאר חברי הפורום אבל אני מסכים איתך ב100% הנזק שהם גורמים עולה על התועלת.
כל זה ועוד לא התחלנו לדבר על הנשים שלהם, שלי באופן אישי זה מזכיר את "בנות מדיין" הן הכשילו הרבה יהודים טובים והרסו את הבנות שלנו...
אני לא מדבר על כל הרוסים אבל בהחלט על הרוב המכריע.
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 10, 2010, 22:27:35 »

אין לך שום ויכוח איתי (ואני בטוח שעם רובנו המוחץ). אתה צודק ב-100 אחוז.
אגב, אני ראיתי גם את אותה תכנית שהזכרת (מה שעצוב הוא זה שנוער ישראלי צברי לא יכול לענות על טענה כזו משום שהנוער שלנו לא יודע בעצמו מה ההיסטוריה שלו).
דבר נוסף, אני מסכים איתך שהסתננו גויים למניהם בחסות חוק השבות, אבל כמו שהזכרתי בתגובה הקודמת שלי: אתה לא צריך להאשים את חיים בן פסח. תאמין לי שגם הוא לא יכל לדעת שזה מה שיקרה. המטרה שלו הייתה בסך הכל שיהודים שהיו כלואים בברית המועצות (משום שהשלטון הסובייטי לא איפשר להם לעלות) יוכלו לעלות לארץ.
חוק השבות המעוות הוא זה שאיפשר לאותם גויים להסתנן לכאן (בגלל עצם היותם דור שני או שלישי ליהודים שהתבוללו).
הייתה לי תחושה שאתה גר באזור הצפון, משום שעברתי 3 שנות שירות בצה"ל באזור הצפון וגם אני ראיתי את כל הרעות שקורות שם.
צריך לזכור שהיהודים שהגיעו מברית המועצות לא אשמים במחדלים של הכנסת שלנו שחוקקה את חוק השבות שמתיר לגויים להגיע לפה.
כפי שכבר הזכרתי אני מכיר אישית מספר יוצאי רוסיה (גם מתקופת בית הספר וגם מהצבא). חלקם אף דתיים והם אנשים נפלאים ולא הוגן להאשים אותם במחדלי המחוקקים שלנו.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 11, 2010, 02:46:29 »
ומה תגידו על מקרה כזה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3887753,00.html

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 11, 2010, 13:07:49 »
פעם היה תוכנית בטלוזיה לבני נוער עם נתיב רובנזון (שכחתי את שמה) שם עלה נער רוסי והתחיל להכפיש את המדינה  ואמר "מה זאת המדינה הזאת ?איזה היסטוריה יש לה באו כמה רבנים וכתבו קצת שטוית והקימו מדינה?אני באתי מרוסיה לנו יש היסטוריה,לנו יש תרבות לנו יש מוסיקה אכותית וכו'".

איך בדיוק אידיוט אחד מייצג את כל העליה?
ואגב ביטויים כמו "מדינה חרא" שומעים בכל מקום ומכל מגזר.
וביטויים נגד יהדות ששומעים מכל מני שמאלנים? גם הם מכל המגזרים והעדות.

האליטות השולטות עם "שלום עכשיו"ים ותשקורת הם האויב. מעניין למה בתוכנית שציינת הראו את האידיוט הזה. אולי זה בכוונה כדי לזרוע ריב בין היהודים? 

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : מאי 11, 2010, 13:36:06 »
איך בדיוק אידיוט אחד מייצג את כל העליה?
ואגב ביטויים כמו "מדינה חרא" שומעים בכל מקום ומכל מגזר.
וביטויים נגד יהדות ששומעים מכל מני שמאלנים? גם הם מכל המגזרים והעדות.

האליטות השולטות עם "שלום עכשיו"ים ותשקורת הם האויב. מעניין למה בתוכנית שציינת הראו את האידיוט הזה. אולי זה בכוונה כדי לזרוע ריב בין היהודים?

בס"ד

תגיד לי אתה חי בכדור הארץ?
מי כל הזונות בכל המכוני לווי בארץ? (רובן המכריע בהחלט)
מי אלה כל השיכורים ברחוב ששותים וודקה,אוכלים נקניק ולאחר מכן משתוללים ומנפצים בקבוקים?
מי אלה רוב חברי כת השטן וחברי כתות ניאו נאצים בארץ?
על כמה מקרי רצח מחרידים בתוך המשפחה שמעת  שמעורבים בהם רוסים?
מי פותח את כל המעדניות שמוכרות חזיר ושאר מאכלות אסורים על פי דת ישראל?
מי זייפו תעודות על ימין ועל שמאל בכל תחום אפשרי? (זה היה דוקטור וההוא פרופסור)
מי אלה אותם יהודים שעלו לארץ "ברצון עז ליישב את ארץ ישראל" וחוגגים בכל שנה את הכריסטמס ושאר "חגים" הזויים עם מיטב שירי ה"חג"
יש לי עוד הרבה דוגמאות... (ואני לא אומר שזה כולם, אבל הרוב המכריע בהחלט)
תתעורר מותק אתה יושנת.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : מאי 11, 2010, 13:50:43 »
בס"ד

מי אלה כל השיכורים ברחוב ששותים וודקה,אוכלים נקניק ולאחר מכן משתוללים ומנפצים בקבוקים?
על כמה מקרי רצח מחרידים בתוך המשפחה שמעת  שמעורבים בהם רוסים?
מי אלה אותם יהודים שעלו לארץ "ברצון עז ליישב את ארץ ישראל" וחוגגים בכל שנה את הכריסטמס ושאר "חגים" הזויים עם מיטב שירי ה"חג"
תתעורר מותק אתה יושנת.

אפשר לומר אותו דבר על ארגוני השמאל בארץ שרובם ככולם ממוצא אשכנזי..אז אולי נאמר שכל האשכנזים יוצאי אירופה הם שמאלנים ובוגדים?,ואף פעם לא ניתקלת ברופאים דוקטורים ואנשי מקצוע מכובדים אחרים ממוצא רוסי?
אני אישית רוב הרופאים שניתקלתי בהם(וראיתי לא מעט..)היו בעלי מבטא רוסי כבד יחסית.עוד דוגמה היא הבית ספר שבח מופת שרובו ככולו מורכב מתלמידים מרוסיה ונחשב לבית ספר בעל רמת לימוד גבוהה ביותר ואף חלק מהתלמידים שם לומדים לתואר אקדמי..
אל תצביע תשפיע

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : מאי 11, 2010, 13:58:54 »
אפשר לומר אותו דבר על ארגוני השמאל בארץ שרובם ככולם ממוצא אשכנזי לכל דבר..אז אולי נאמר שכל האשכנזים יוצאי אירופה הם שמאלנים ובוגדים?,ואף פעם לא ניתקלת ברופאים דוקטורים ואנשי מקצוע מכובדים אחרים ממוצא רוסי?
אני אישית רוב הרופאים שניתקלתי בהם(וראיתי לא מעט..)היו בעלי מבטא רוסי כבד יחסית.עוד דוגמה היא הבית ספר שבח מופת שרובו ככולו מורכב מתלמידים מרוסיה ונחשב לבית ספר בעל רמת לימוד גבוהה ביותר ואף חלק מהתלמידים שם לומדים לתואר אקדמי..

מה לא מובן? כתבתי שלא כולם אלא הרוב המכריע.
ומה זאת אומרת אני יכול להגיד אותו הדבר על אשכנזים? רוב האשכנזים לא אלכוהוליסטים ורוב האשכנזיות לא נערות לווי כמו כן רוב האשכנזים לא עושים מה שכתבתי, תעבור סעיף סעיף ותגיד לי אם רוב האשכנזים עושים את אותם הדברים...
מה אתה מערבב בשר בחלב? (אנחנו מדברים על רוסים או על אשכנזים? וחוץ מזה הרוסים עלו לפה ולא הקימו את המדינה, אני מדבר על העליה ולא על הוותיקים) בכל עדה יש אנשים יותר טובי ופחות טובים.
אבל רוב העליה הרוסית הם בדיוק מה שכתבתי זה לא השערות זה עובדות.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : מאי 11, 2010, 16:22:32 »
ומה זאת אומרת אני יכול להגיד אותו הדבר על אשכנזים? רוב האשכנזים לא אלכוהוליסטים ורוב האשכנזיות לא נערות לווי כמו כן רוב האשכנזים לא עושים מה שכתבתי, תעבור סעיף סעיף ותגיד לי אם רוב האשכנזים עושים את אותם הדברים...
מה אתה מערבב בשר בחלב? (אנחנו מדברים על רוסים או על אשכנזים? וחוץ מזה הרוסים עלו לפה ולא הקימו את המדינה, אני מדבר על העליה ולא על הוותיקים) בכל עדה יש אנשים יותר טובי ופחות טובים.

בנוגע לפרוצות ולשיכורים(ולזייפני התעודות) תוכל להביא מקור סטטיסטי?

אגב כמה מהם רוסים וכמה אוקראינים?

האמת היא מפשפוש בגוגל הנה כמה נתונים:

נתוני פשיעה של כלל העולים:

ציטוט
על פי נתוני המשטרה לשנת 2004, מתוך 27,747 תיקים שנפתחו נגד עולים,8893 (32%) הן עבירות רכוש, 7,392 (26%) עבירות מרמה, 6444 (23%) הם תיקים בגין עבירות נגד הסדר הציבורי, 5632 (כ-20%) הם בגין עבירות מוסר וסמים, 5102 (כ-18%) עבירות נגד גוף האדם, 436 (כ-2%) הם עבירות מין, 177 (פחות מאחוז) עבירות נגד בטחון המדינה ו-96 עבירות נגד חיי אדם.
קיימת מגמת עליה בשיעור העבריינות בקרב העולים.
בשנת 2004 חל גידול של 4.5% בכמות התיקים שנפתחו נגד עולים בהשוואה ל-2003. (בדוח 2003 דיווחה המשטרה על עליה של 10% במספר התקיים שנפתחו נגד עולים בהשוואה לשנת 2002).
חלקם של תיקי הנוער העולה ביחס לסך תיקי עולים נשאר קבוע ועומד על 19 אחוזים, וכחלק מעבריינות העולים אף הוא מצוי בעליה מתמדת.

אצל הציבור האתיופי:

ציטוט
מתוך 20,240 עבריינים בשנת 2004 1,377 (7%) הינם בני המגזר של יוצאי אתיופיה (מעט גבוה משיעורם בקרב כלל העולים).
בשנת 2005 צמח שיעור העבריינים מהמגזר האתיופי לכ-8%. (פי 1.5 מחלקם באוכלוסיה).
שיעור האסירים יוצאי אתיופיה עומד על 1% (מעט נמוך מחלקם באוכלוסיה), ומספרם הכולל עומד על 190. מתוכם 182 גברים המהווים כ-0.9 אחוז מכלל האסירים הזכרים ו-8 נשים המהוות 2.3 אחוזים מכלל האסירות (שיעור העולה על חלקן באוכלוסיה).
רבע מהנרצחות על ידי בני זוגן הן בנות העדה האתיופית.

אזי, ישנה עבריינות גבוה יותר אצל הציבור אתיופי לאומת הציבור הרוסי(לפחות אלו שמוגדרים כעולים).

http://www.peopleil.org/details.aspx?itemID=7667
« עריכה אחרונה: מאי 11, 2010, 16:42:06 על ידי אוהד הפועל »

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : מאי 11, 2010, 16:40:09 »
בס"ד

OK אתה רוצה להיתפס לקטנות, אז יכול להיות שאתה צודק הרבה מהם אוקראינים ויש עוד עמים שעלו מאותו אזור אבל הרי גם הם חלק מ"העלייה הרוסית" לא?
או שהביאו אותם במיוחד מאוקרינה? בכל מקרה את האזרח הישראלי שהיה רגיל לדרך חיים שונה ולמושגים שונים זה ממש לא מעניין...
אני טועה במה שכתבתי? אתה באופן אישי לא נתקלת בכל המצבים שהזכרתי? (זאת שאלה רטורית, ברור לי שכן)

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : מאי 11, 2010, 16:48:41 »
בס"ד

OK אתה רוצה להיתפס לקטנות, אז יכול להיות שאתה צודק הרבה מהם אוקראינים ויש עוד עמים שעלו מאותו אזור אבל הרי גם הם חלק מ"העלייה הרוסית" לא?
או שהביאו אותם במיוחד מאוקרינה? בכל מקרה את האזרח הישראלי שהיה רגיל לדרך חיים שונה ולמושגים שונים זה ממש לא מעניין...
אני טועה במה שכתבתי? אתה באופן אישי לא נתקלת בכל המצבים שהזכרתי? (זאת שאלה רטורית, ברור לי שכן)

אני לא אומר שלא, פשוט סתם עניין אותי, אם יש לך מקור סטטיסטי. אין לי מושג מה הם כמות העבירות של הציבור העולה מחבר העמים, והרוסים מפרט.
זה שנתקלת בהרבה אירועים מעיד על כלום, לכן האם יש לך מקור, משהוא?

אגב לפי נתוני המשטרה הם אכן תוקפים נשים אפילו יותר מהמגזר הערבי:

ציטוט
2003   ינואר-אוקטובר 2004
סה"כ תיקים שנפתחו בגין תלונות של נשים על עבירות מצד בני זוגן   15,468   13,592
פילוח לפי סוגי עבירות    נגד הגוף: 8,832
רכוש: 702
סדר ציבורי: 5,734
מרמה: 55
אחרות: 48   נגד הגוף: 7,499
רכוש: 678
סדר ציבורי: 5,020
מרמה: 64
אחרות: 46
פילוח התלונות לפי מגזרים באוכלוסייה   ערביי ישראל: 1,705
עולים מחבר המדינות: 1,967
עולים מאתיופיה: 285
עולים אחרים: 39   ערביי ישראל: 1,539
עולים מחבר המדינות: 1,701
עולים מאתיופיה: 227
עולים אחרים: 28
מעצרים של בן הזוג בעקבות תלונת האשה   3,969   3,774

ציטוט
   2003   ינואר-אוקטובר 2004
סה"כ תיקי עבירות מין שנפתחו בגין תלונות נשים   3,190   2,999
פילוח לפי סוגי עבירות מין   אינוס בכוח או באיומים: 659
אינוס ובעילה שלא כחוק: 195
מעשה מגונה בכוח: 1,714
מעשה מגונה: 450
הטרדה מינית: 167
עבירות אחרות: 5   אינוס בכוח או באיומים: 690
אינוס ובעילה שלא כחוק: 163
מעשה מגונה בכוח: 1,577
מעשה מגונה: 414
הטרדה מינית: 151
עבירות אחרות: 4
פילוח התלונות לפי מגזרים באוכלוסייה   ערביי ישראל: 225
עולים מחבר המדינות: 371
עולים מאתיופיה: 40
עולים אחרים: 2   ערביי ישראל: 201
עולים מחבר המדינות: 331
עולים מאתיופיה: 44
עולים אחרים: 8
תיקים שנפתחו בגין גילוי עריות כלפי קטינות    97   121

מדובר במסמך שאני לא יודע איך לעלות

אך בסך הכללי של כלל התלונות והתיקים שנפתחו היו הם מיעוט לאומת המגזר האתיופי לדוגמה.
אני עדיין לא בחנתי את המגזר של הצברים, דתיים, חרדים(שזה בכלל בעיה לבחון) וכן הלאה

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : מאי 11, 2010, 16:51:40 »
בנוגע לפרוצות ולשיכורים(ולזייפני התעודות) תוכל להביא מקור סטטיסטי?

אגב כמה מהם רוסים וכמה אוקראינים?

ואני יכול אפילו להרחיב את השאלה
מי מהם גרוזינים?
מי קווקאזים?
מי בוכרים?

כולם מוכלים במספרים של "העליה הרוסית"

בס"ד

על כמה מקרי רצח מחרידים בתוך המשפחה שמעת  שמעורבים בהם רוסים?
תתעורר מותק אתה יושנת.

לגבי השיכורים. אתה מעדיף את הנרוקמנים? ואיך בדיוק אתה יודע שמי ששבר בקבוק זה רוסי?

לגבי נערות ליווי. לפי מה ששמעתי רוב ה"רוסיות" הן אוקראיניות גויות שהובאו ארצה לצורך זה. בינן לבין עליה אין שום דבר משותף.
ואיך אתה יודע בכלל שהן ה"רוב"? (יש לך נסיון)

ולגבי רצח במשפחה. כמה מקרים שמעת למשל על אתיופים? אולי תגיד, חלילה, שגם רובם לא רצוים? (אני מתנצל מאחינו עולי אתיופיה על הדוגמא הזאת. זה היה על מנת להמחיש את העליה מקצה השני של העליה מבחינת גאוגרפית)

לגבי הזיופים. מאיפה אתה יודע שרוסים מזייפים יותר מהממוצע? יש לך סטטיסטיקה משטרתית?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : מאי 11, 2010, 16:58:00 »
ועוד משהוא אם הרוב העבירות או האירועים שאתה מתאר(אני לא נכנס לענייני הכשרות) הם מהציבור הרוסי או קווקזי, או מגזר ספציפי בתוך "חבר העמים" אזי הם הבעיה לא הציבור העולים ככלל.
וזה כמובן שיחסית לאוכלוסיה יש להם רוב עברייני כמו שאתה טוען(הכוונה גם לשתיית אלכוהול עד לשכרות שמכך יש פגיעה כלשהיא במתחם הציבורי).

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : מאי 11, 2010, 17:50:57 »
בס"ד

חחח אז סתם עושים עוול לרוסים? אתם לא מבינים על מה אני מדבר נכון? איזו היתממות.
ו"פטריוט", לא צריך להיות בעל נסיון בשביל לדעת מה קורה במדינה... אתה לא נתקלת בכל התופעות האלה נכון? (חרטטן)
 אוהד הפועל עד מתי תחפש להיות "צודק" ולהתעלם מהאמת? אני לא צריך סטטיסטיקה אני צריך רק להסתובב בדרום ת"א למשל (ויש עוד המון מקומות) בשביל לקבל את כל התמונה.
זה מצחיק לראות איך מתעלמים מהאמת שברורה לכווווולם בשביל לצאת "צודק" בדיון בפורום.
זה אתם "צודקים" הרוסים העלו את הרמה בארץ, בכלל רובם נגד זנות ואלכוהול הם לא משתכרים ולא אלימים ממש חסידי אומות העולם הם לא מעורבים בכתות אין ביניהם ניאו נאצים הם לא אוהבים נקניק (במיוחד לא חזיר) וכו'.
 :::D :laugh: פתאטי.
אה שכחתי הם גם לא רוצחים את האמהות שלהם, האבות שלה,ם הילדים שלהם, לא אונסים את האמהות של החברים שלהם לילה שלם לאחר שהם רוצחים אותם. (שוב אני חוזר, לא כולם - הרוב המכריע)
ופטריוט אם אתה רוצה להיכנס לעקיצות אני אשמח רק שאני מציע שתשאל קודם את אוהד הפועל אם כדאי לך...

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : מאי 11, 2010, 18:23:36 »
בס"ד

חחח אז סתם עושים עוול לרוסים? אתם לא מבינים על מה אני מדבר נכון? איזו היתממות.
ו"פטריוט", לא צריך להיות בעל נסיון בשביל לדעת מה קורה במדינה... אתה לא נתקלת בכל התופעות האלה נכון? (חרטטן)
 אוהד הפועל עד מתי תחפש להיות "צודק" ולהתעלם מהאמת? אני לא צריך סטטיסטיקה אני צריך רק להסתובב בדרום ת"א למשל (ויש עוד המון מקומות) בשביל לקבל את כל התמונה.
זה מצחיק לראות איך מתעלמים מהאמת שברורה לכווווולם בשביל לצאת "צודק" בדיון בפורום.
זה אתם "צודקים" הרוסים העלו את הרמה בארץ, בכלל רובם נגד זנות ואלכוהול הם לא משתכרים ולא אלימים ממש חסידי אומות העולם הם לא מעורבים בכתות אין ביניהם ניאו נאצים הם לא אוהבים נקניק (במיוחד לא חזיר) וכו'.
 :::D :laugh: פתאטי.
אה שכחתי הם גם לא רוצחים את האמהות שלהם, האבות שלה,ם הילדים שלהם, לא אונסים את האמהות של החברים שלהם לילה שלם לאחר שהם רוצחים אותם. (שוב אני חוזר, לא כולם - הרוב המכריע)
ופטריוט אם אתה רוצה להיכנס לעקיצות אני אשמח רק שאני מציע שתשאל קודם את אוהד הפועל אם כדאי לך...
סליחה שאני מתפרץ לדיון ה"עמוק" הזה, אבל פשוט לא יכולתי להתאפק, תסלח לי אבל נראה לי שזו התגובה הכי מטופשת שקראתי בפורום הזה עד עכשיו.
אם אתה מתעלם מהסטטיסטיקות והולך אך ורק לפי הניסיון האישי שלך עם עולי חבר העמים (אגב אני מודה שנתקלתי בעצמי בדברים שאתה מתאר כאן) אז זה אומר שאתה רוצה להתעלם מהעובדות וללכת על פי התחושה האישית שלך ולהוליך אותנו שולל,  ולומר לנו בניפוח חזה שזה ה"רוב", וממש לא ברור למה אתה עושה את זה אבל לא משנה.
וכאמור הרבה מהזונות הן בסה"כ מסתננות גויות שבינן לבין העלייה מברית המועצות אין ולא כלום.
אגב אוהד הפועל קראתי איפשהו סטיסטיקה (לא זוכר איפה) שבקרב הצברים רמת הפשיעה יותר גבוהה. 

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : מאי 11, 2010, 18:42:29 »
בס"ד

אז אם אתה בעצמך מודה שנתקלת בדברים שאני מציג כאן ב"ניפוח חזה" אז במה טעיתי?
אתה יודע מה? תן לי סטטיסטיקה שתוכיח שאני טועה.
אני לא שונא רוסים, אני פשוט אומר מה שאני רואה. (לא תחושה)
ואולי תצליח "להיזכר" איפה קראת את הסטטיסטיקה כביכול שראית...
בנוגע לתגובות מטופשות, מי קבע אתה? (לא נורא אני אתגבר חח) ממש לא משנה לי מה "מלומד" כמוך חושב אז בוא נשאיר את הקטע האישי בצד אלא אם כן אתה רוצה להיכנס לזה...
בקיצור אמרת ולא אמרת כלום.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : מאי 11, 2010, 18:56:03 »
מצד אחד אתה אומר שאתה לא מכליל אבל מצד שני אתה אומר ש"הם" עושים ככה וככה דברים..נכון שלשתות אלכוהול זה דיי נפוץ באוכלוסיה הרוסית אבל זה לא דווקא רע ולא אומר שרובם אלכוהוליסטים או משהו אותו דבר גם אם הזונות שרובן כפי שנאמר הובאו במירמה לארץ וגם מכריחים אותם לעבוד בזנות(ואני מעריך שרוב הזונות הלא צבריות הן כאלה כי זה שיטה נורא נפוצה של ארגוני פשע לדרדר נשים לזנות),נכון שלא חסר עבריינים באוכלוסיה הרוסית כמו בהרבה עדות אחרות בארץ אבל מפה ולומר שהם רובם עבריינים ושחבל שעלו לארץ זה דבר אחר לגמרה.
ואיך אתה רואה את מה שאתה ראית כעובדות וכשאני אומר לך שאני ראיתי הרבה מאד רוסים רופאים ובעלי עבודות מכובדות אחרות (בנוסף לבית ספר הרוסי שמלא בילדים מחוננים שלומדים לתואר עוד מהתיכון)אתה מתייחס כאילו זה כלום?.
אל תצביע תשפיע