בס''ד
ליהודי היקר עמיחי הי''ו.
בחרנו להגיב כאן על הודעתך זו שאכן באה מתוך ראיית מצב נתון ,אלא שכלי התשקורת ושלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי עיוותו לך ולחבריך את המציאות וכאן נתקן מס' נקודות חשובות כדלקמן:
1) בברית-המועצות לשעבר הייתה קהילה יהודית אמונית ימנית ואמיתית שמטרתה הייתה והינה עד היום ,להתבסס בתוככי היישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ! ועבור שחרורה מאחורי ''מסך הברזל הסובביטי'' נלחמו חברי ''הליגה להגנה יהודית'' ובתוכם היהודי היקר הגיבור חיים בן-פסח הי''ו !
2) הפחד הגדול ביותר של ממשלות שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי הייתה פתיחת ''מסך הברזל הסובייטי'' והגירת רוב היהודים האמוניים הימנים האמיתיים מברית-המועצות לשעבר לאדמת ארץ-הקודש תובב''א ,וזהו דבר שיהרוס את בועת השמד וההתבוללות השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י שמנוהלת על-ידי אותם אנשי ערב-רב בני-עוולה טמאים ומשוקצים שר''י ,ובכדי לסכל את הדבר הנ''ל פעלו סוכנים מהארגון של אותו שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי משוקץ שר''י במספר מישורים אותם נפרט להלן :
א) שכרו עורכי-דין מדופלמים ושיחדו את כל הגורמים הרלוואנטים בשלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י בכדי לטשטש את הזהות היהודית ובכך לערבב גוים ושונאי-ישרא'ל בתוככי מסגרות העלי'ה של הקהילות היהודיות בברית-המועצות לשעבר שתושבי'ה הגיעו לחרפת רעב בימי השליט הסובביטי המשוקץ שאף ריגל כהוגן לטובת מדינות המערב וארה''ב הוא מיכאיל גורבצ'וב יש''ו שר''י !ודבר זה דירבן את הגויים ושונאי-ישרא'ל להתערבב עם העולים גם במחיר של זיוף פרטים אישיים ואימוץ זהות אחרת על-ידי סוכנים שהתמחו בכך ובכך זכו לא בלבד להחזר מלא של הסכומים שהשקיעו בכך באמצעות ''מענק קליטה'' אלא גם לאזרחות ''ישראלית'' ומשכורת מלאה של ''סל קליטה'' שהסכום שהשקיעו בככדי להשיגו מתגמד מאד לעומתו ! כל זאת עשו אותם אנשי ערב-רב בני-עוולה ששולטים ב ''סוכנות היהודית'' שמפקחת על האוכלוסי'ה המועדת לעלי'ה לאדמת ארץ-הקודש תובב''א והקליטה בתוכה !
ב) אותם אנשי ערב-רב שמאלנים ציונים ממלכתים בולשביקים שר''י שאוחזים בכל עמדות המפתח השלטוניות על אדמת ארץ-הקודש תובב''א וללא מצרים ,פעלו עוד למען טשטוש הזהות היהודית בתוככי ארץ-הקודש תובב''א כאשר עיוותו ככל העולה בידיהם הטמאות את חוק ''מיהו יהודי'' עד כדי-כך שגם גויים יכולים בעזרת תשלום חד פעמי והצהרה משפטית פשוטה להיות מוכרים ע''י שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ולהפוך ל ''יהודים'' כבייכול על-פי חוק העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י כמובן !!
ג) כמובן שאותם אנשי ערב-רב שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י גם יזמו לערבב אחוז מסויים של גויים המקורבים אליהם שר''י בקרב העולים לארץ-הקודש תובב''א בכדי ליצור מצב של ''הומוגניות'' מבחינתם בתוך אוכלוסיית ה''עולים'' בכדי לאפשר פירוק של הקהילות היהודיות מבפנים ר''ל ואט-אט להכניס לאותם יהודים את הרעיונות האנטי-יהודיים של אותו שלטון עוולה שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !!
ד) בין ה''שתולים'' שגוייסו על-ידי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י למטרה זו מתוך הקהילות היהודיות בברית-המועצות לשעבר היו ,אנטולי שיראנסקי , איווט ליברמן ,ושאר שקצים ורמשים שאינם אלא סוכנים ועושי-דברם של מנהיגי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ,ולאחר שסיימו את ''מבצע ההתבוללות ועידוד האנטי-יהודיות בקרב קהילות העולים היהודים שזה מכבר עורבבו עם הגויים בצורה מכוונת ומגמתית'' הרי שזכו למשרות רמות ושכר עתק מגורמי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שמפעיל אותם עד היום בכדי להוביל את הקהילות היהודיות מברה''מ לשעבר במסע היורד לשמד והתבוללות ר''ל !!
3) כמובן ש''סחר בנשים'' והזנות לסוגי'ה, וסחר בבשר נבילות וטריפות ובהמות טמאות כגון בשר-החזיר קיבלו עידוד בצורה של ''התעלמות מכוונת'' מצד שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י מכיוון שהדברים הללו גייסו גם את גורמי העולם-התחתון לסייע במגמת השמד וההתבוללות שאותה מעודד שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י אלא שאותו שלטון ערב-רב נלוז ומתועב עושה זאת בכדי לדכא את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי בקרב היהודים מברה''מ לשעבר ואילו העולם-התחתון עושה זאת למען בצע כסף זהו ההבדל היחידי בינהם !
4) אלא שלכל דבר יש מחיר !! מעשי העוולה של אותם אנשי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי ואנטי-יהודי שר''י ,אותם המעשים הביאו את ולאדימיר פוטין וחבר-מרעיו יש''ו שר''י לשתול סוכנים בתוככי אותה אוכלוסי'ה יהודית שעלתה מברה''מ לשעבר וכן ממדינות אחרות ,וכך סוחטים את שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י באמצעות איומים לפרסם בעולם את רוע מעלליו ,אלא שאותו שלטון עושק את נתיניו ומשלם לאותם בני-עוולה ביד רחבה בכדי למנוע את חשיפת הפרצוף האנטי-יהודי המפלצתי שלו !!
לסיכום ידידנו היהודי היקר עמיחי הי''ו , ''הליגה להגנה יהודית'' וכמובן היהודי היקר חיים בן-פסח הי''ו שפעל בתוכה עשו את המעשים הללו למען העלאת המודעות לסיבלן של הקהילות היהודיות מאחורי מסך-הברזל הסובייטי המתועב , אלא שגורמים שמאלניים ציונים-ממלכתים בולשביקים שר''י השתלטו על הליגה מבפנים בדיוק כפי שעשו למה שמתקרא היום ''מפלגת הליכוד'' ששמה מעורר אלו שהן עמדות ''ימניות'' שהיו שייכות לה בעבר אלא שכיום נשאר רק השם שלה ומי שמנהל אותה אינם אלא סוכנים של שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י כמו ביבי נחשייהו שר''י וראי'ה טובה מאד לכך הוא ''התרגיל המסריח'' שבעזרתו נדחק שוב משה פייגלין לקרקעית ''הליכוד'' בעזרת בחירות שאינן כשרות שנוהלו על-ידי בריונים והתוצאות זוייפו מכיוון שלא היו משגיחים ,ואין פוצה פה !! כך מנהלים שלטון אימה של מאפיות בסיצילי'ה !! וכך פועלות מפלגות הימין המזוייף שאינן אלא חבורת סוכנים של שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שמשתמש בהם בכדי להטעות את הציבור היהודי הימני האמיתי ולזכות בקולותיהם של אותם מסכנים שנופלים ברשתות הללו שמפקירות את דמם ורכושם לאוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י שכרת ברית-דמים עם שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י למען דיכוי הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי בכל מחיר ! גם במחיר התאבדות !!
וכאן ידידנו היהודי היקר עמיחי הי''ו עליך להכריע בשאלת המפתח , האם הינך מוכן להפקיר את דמך ודם יקיריך ורכושכם לאוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י ובלבד שלא יכון ציביון יהודי אמוני ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ?? אם תשובתך חיובית אזי הינך מוזמן להצטרף לתומכי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , ואם לאו ,אזי מקומך איתנו במפלגת האיחוד-הלאומי הי''ו ובתנועת הימין-האמיתי JTF בראשותו של היהודי היקר הגיבור חיים בן-פסח הי''ו !??
אנו מקווים שהדברים הללו יספיקו לך להבין את המצב האמיתי ולזהות מיהו האוייב האמיתי של העם היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א שהרי אם יושמד האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י הרי ששלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי וסוכניו אנשי הימין-המזוייף ידאגו לייבא אוייב חדש בכדי לדכא את הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי !! אלא ש '' בכל דור ודור עומדים עלנו לכלותנו והקב''ה יתברך ויתעלה שמו מצילנו מידם '' !!וכמובן שמכאן אנו משאירים את הבמה ליהודי היקר הגיבור חיים בן-פסח הי''ו שישיב לך על תהיותיך .
שבוע טוב ומבורך
הגולה בארץ
