עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

האם מישהו מבין היהודים שומרי המצוות פה מוכן להסביר לי את הדבר הזה?

<< < (8/9) > >>

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: חרותניק על מרץ 02, 2010, 12:47:45 ---1. אז אתה אומר שאתה הולך עם הזרם ולפי כך אתה מצביע?
אני לא יודע על איזה חלק מתוכנית עידוד ההגירה אינך מסכים אבל עזוב בוא לא ניכנס לזה
שטחי יש"ע היא בשליטה צבאית של ישראל ויושבים שם אזרחים ישראלים ואלה שטחים שאנו שיחררנו כך שמבחינתי צריך לספח את שטחים אלה
לריבונות ישראלית במקום למסור אותם לרשות עוינת(אבל על זה אנחנו חלוקים בדעותינו אז נסיים את לדון גם בזה).

2.בוש תמיד התנגד לנסיגות חד צדדיות, זה ששרון בא עם רעיון ההתנתקות ובוש זרם איתו זה לא אומר הרבה, כי אי אפשר לצפות מבוש  להיות ציוני יותר מהציונים, נכון שהיה את האפרשות להצביע לאיחוד הלאומי וכו' אבל תיקח בחשבון שתמיד יש מגמה
של אנשי ימין רבים שמצביעים ליכוד כדי לחזק את המפלגה הגדולה ביותר, ואני אומר לך את זה מתוך ניסיון אישי כי גם אני הצבעתי בבחירות האחרונות לליכוד אבל כמובן שאני מתחרט כל כך.
"מהלך חוקי שלא הכי כשיר"? מספיק עם מכבסת המילים אני חושב שמיצינו את הנושא הזה גם.

4. סגור

5. לכן אינני סומך על הכנסת כמעט בשום דבר, החלום שלי זה שיקום שר משפטים שיעשה סדר אמתי במערכת המשפט שלנו מבלי לפחד מעלילות דם (שזה דבר מקובל במערכת המשפט שלנו) שיעלילו עליו. ותפסיק לנסות לשייך או להשוות אותי לפוליטיקאים כי אני אינני כזה ואני גם לא יהיה.
לידיעתך חלק נרחב מהתקשורת הציבור מממן עם כספי המסים שלו בעוד שהתקשורת לפעמים משתפת פעולה עם אויבי הציבור הישראלי הגרועים ביותר (ראה "רצח" מבחוח דיווח ערוץ 10).
תסלח לי על הבורות אבל אינני רואה הרבה טלוויזיה אני בעיקר קורא עיתונים, אבל האם תועיל בטובך להציג בפניי יותר משני שמות של אנשי ימין בתקשורת (למעט מערוץ 7 ומקור ראשון). ואם תהית מה זה מבחינתי איש ימין אז אחד שלא מוכן לפשרה על שטחי ארץ ישראל, ולא רק מי שתומך בעידוד הגירה.
מה שכן אפשר לאמר זה שאני שמח ש"ישראל היום" מהווה סכנה אמיתית לתקשורת הנכתבת בישראל ואני מקווה שהמגמה הזאת תימשך.   

--- סוף ציטוט ---

1. כי העבודה לפני הבחירות לפני כן היו מה שבזרם?
זה המהות של העניין אם אתה מספח אותה אתה צריך לתת להם אזרחות ישראלית. ככה זה עובד. אבל לא רצית שנכנס לכל עניין "הגירוש" סבבה

2. יש לך לזה מקור? אם הוא תמך בתכנית של שרון זה סותר, אם עמוק עמוק בלב הוא לא תמך אשמח לדעת כיצד אתה יודע.
מה זאת אומרת לא לכבס מילים? זה מהלך חוקי לחלוטין, הוא קיבל תוקף חוקי לחלוטין, לא מנעו התנגדות ציבורית לתכנית והיא הייתה מזערית.
הציבור רצה התנתקות, הציבור קיבל.

5. מי הכניס לך מילים של פוליטיקאים? אני מסביר לך שאשר לעקוף את בג''צ וזה למה שבג''צ לא מתערב בהרבה מאוד דברים.
ככה שהטענה הזאת(כמובן שהיא מופנת רק שזה פוגע בך, עדיין לא ראיתי את אנשי הימין מתקוממים על אי שירות בני הישיבות בצה''ל, וכל חוקי הביינישים) לא רלוונטית.
בנוגע לתקשורת, ערוץ 10 מקבל הכנסה ממשלם המיסים(באמת שאני לא יודע)? כמה? וכמה השפעה של לממשל על ערוץ 10? אתה לא רואה אין ספור כתבות שמבקרות את הרשויות השונות(אם מהצד השמאל של המפה)?
גם אני לא רואה הרבה טלוויזיה, ואיש ימין מבחינתך זה לא אומר שהשאר הוא שמאל.
ראה דרור ימיני או דן מרגלית.

בכל אופן עצם העובדה שכל המיני עיתונים כמו ערוץ 7 או מקור ראשון לא מצליחים זה לא אשמת התקשורת "השמאלנית"...

חרותניק:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 02, 2010, 13:16:57 ---1. כי העבודה לפני הבחירות לפני כן היו מה שבזרם?
זה המהות של העניין אם אתה מספח אותה אתה צריך לתת להם אזרחות ישראלית. ככה זה עובד. אבל לא רצית שנכנס לכל עניין "הגירוש" סבבה

2. יש לך לזה מקור? אם הוא תמך בתכנית של שרון זה סותר, אם עמוק עמוק בלב הוא לא תמך אשמח לדעת כיצד אתה יודע.
מה זאת אומרת לא לכבס מילים? זה מהלך חוקי לחלוטין, הוא קיבל תוקף חוקי לחלוטין, לא מנעו התנגדות ציבורית לתכנית והיא הייתה מזערית.
הציבור רצה התנתקות, הציבור קיבל.

5. מי הכניס לך מילים של פוליטיקאים? אני מסביר לך שאשר לעקוף את בג''צ וזה למה שבג''צ לא מתערב בהרבה מאוד דברים.
ככה שהטענה הזאת(כמובן שהיא מופנת רק שזה פוגע בך, עדיין לא ראיתי את אנשי הימין מתקוממים על אי שירות בני הישיבות בצה''ל, וכל חוקי הביינישים) לא רלוונטית.
בנוגע לתקשורת, ערוץ 10 מקבל הכנסה ממשלם המיסים(באמת שאני לא יודע)? כמה? וכמה השפעה של לממשל על ערוץ 10? אתה לא רואה אין ספור כתבות שמבקרות את הרשויות השונות(אם מהצד השמאל של המפה)?
גם אני לא רואה הרבה טלוויזיה, ואיש ימין מבחינתך זה לא אומר שהשאר הוא שמאל.
ראה דרור ימיני או דן מרגלית.

בכל אופן עצם העובדה שכל המיני עיתונים כמו ערוץ 7 או מקור ראשון לא מצליחים זה לא אשמת התקשורת "השמאלנית"...

--- סוף ציטוט ---
1. מפלגת העבודה הייתה המפלגה השנייה בגודלה בבחירות שלפני כן, פשוט מוזר לי שבחור אינטילגנט כמוך (ואני מניח שאתה אינטילגנט) הצביע לעמיר פרץ שהוא רחוק שנות אור מהאנטילגנציה.
כל השאר סגרנו.

2.אתה באמת חושב שבוש היה תומך נלהב של ההתנתקות? הרי בוש תמיד אמר שאין בשום אופן לנהל משא ומתן עם מחבלים אז קל וחומר שהוא לא היה מוסר שטחים לאוכלוסיה שמייצרת מחבלים אם היה במקום שרון.
על השאר אני לא מגיב הדיון הזה מתחיל לחזור על עצמו, חוץ מזה כבר כואבות לי האצבעות :old_smiley:.

5.  אני דווקא רואה שיש משהו שאנחנו כן מסכימים עליו, אני לא אדם דתי בכלל, כך שלי אישית זה מפריע עניין "תורתו אמונתו".
ביינישים לעומת זאת לא מפריע לי כי יש גם את "בני הגרעין" שעושים שירות שנה וחצי.
בקשר לערוץ 10, התשובה היא לא, כמו שאמרתי אינני רואה כמעט  טלוויזיה אז תסלח לי על הבורות, אבל אני כן שומע כשיש מעשי בגידה חמורים מצידה.. אגב ערוץ 10 איננו הערוץ הגרוע ביותר מהבחינה הזאת (ראה גלי צה"ל וקול ישראל).
בן דרור ימיני-זה באמת תענוג לקרוא את המאמרים שלו (אפילו שעם חלקם אני לא מסכים) ואני חושב שהוא עיתונאי יותר מדי טוב בשביל מעריב,
אבל אחרי הכל הוא איש שמאל והוא גם מזהה את עצמו ככזה.
דן מרגלית- עיתוניאי ישר ורציני ואני מאוד מכבד אותו אך גם הוא איננו איש ימין לצערי הרב.
ממש איכזבת אותי הייתי בטוח שתביא לי שמות של עיתונאים ימנים באמת שאני לא מכיר, אם אלה השמות היחידים שהבאת אז הוכחת את הטענה שלי וכנראה שאני מכיר את התקשורת יותר טוב ממה שחשבתי.

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: חרותניק על מרץ 02, 2010, 13:49:21 ---1. מפלגת העבודה הייתה המפלגה השנייה בגודלה בבחירות שלפני כן, פשוט מוזר לי שבחור אינטילגנט כמוך (ואני מניח שאתה אינטילגנט) הצביע לעמיר פרץ שהוא רחוק שנות אור מהאנטילגנציה.
כל השאר סגרנו.

2.אתה באמת חושב שבוש היה תומך נלהב של ההתנתקות? הרי בוש תמיד אמר שאין בשום אופן לנהל משא ומתן עם מחבלים אז קל וחומר שהוא לא היה מוסר שטחים לאוכלוסיה שמייצרת מחבלים אם היה במקום שרון.
על השאר אני לא מגיב הדיון הזה מתחיל לחזור על עצמו, חוץ מזה כבר כואבות לי האצבעות :old_smiley:.

5.  אני דווקא רואה שיש משהו שאנחנו כן מסכימים עליו, אני לא אדם דתי בכלל, כך שלי אישית זה מפריע עניין "תורתו אמונתו".
ביינישים לעומת זאת לא מפריע לי כי יש גם את "בני הגרעין" שעושים שירות שנה וחצי.
בקשר לערוץ 10, התשובה היא לא, כמו שאמרתי אינני רואה כמעט  טלוויזיה אז תסלח לי על הבורות, אבל אני כן שומע כשיש מעשי בגידה חמורים מצידה..
בן דרור ימיני-זה באמת תענוג לקרוא את המאמרים שלו (אפילו שעם חלקם אני לא מסכים) ואני חושב שהוא עיתונאי יותר מדי טוב בשביל מעריב,
אבל אחרי הכל הוא איש שמאל והוא גם מזהה את עצמו ככזה.
דן מרגלית- עיתוניאי ישר ורציני ואני מאוד מכבד אותו אך גם הוא איננו איש ימין לצערי הרב.
ממש איכזבת אותי הייתי בטוח שתביא לי שמות של עיתונאים ימנים באמת שאני לא מכיר, אם אלה השמות היחידים שהבאת אז הוכחת את הטענה שלי וכנראה שאני מכיר את התקשורת יותר טוב ממה שחשבתי.

--- סוף ציטוט ---

1. הטרנד היה קדימה. בחרתי פרץ, במיוחד עקב כך שאז הייתי בצבא ומה שבפועל תפס אותי היה עליית שכר המינימום ל-1000 דולר, אז 4500-5000 מינימום.
וגם המצב אז היה הרבה יותר רגוע מהיום, ולכן החלטתי לבחור בעבודה, כדי לקדם את הליך מדיני.
בחירות אחרונות בחרתי ביבי, הסיבה לכך שלא היה לי שום אמונה בברק או לבני לכל עניין לקידום אזרחי(גם לא בביבי) והמצב הביטחוני נהיה יותר מאיים. אלו היו השיקולים שלי.
2. בוש גם אמר שמלכת אנגליה נולדה ב-1800 משהוא.
ומה קשור האמירה הזאת לאי תמיכה בהתנתקות? בוש קידם ושיבח את שרון בכל חלק מההתנתקות עצמה, אמירה פופוליסטית כזאת או אחרת היא אפילו לא בגדר דעה.

5. שירות של שנה וחצי זה מחצית מהשירות שאני עשיתי.
יש לך גם ביינישים שעשו טירונות כללית וקוראים להם מדי פעם למילואים אם בכלל(הייתי במהלך השירות הצבאי שלי בבט''ר ניצנים, כך שאני מכיר זאת היטב).
וכל זה רק מראה לך שיש לך מערכת משפטית שמתפקדת כראוי ברובה. לא הכל מושלם? בסדר, נחיה עם זה.

בקשר לתקשורת-אז אם הם לא ממונים מכספי הציבור, ויש להם את האופציה להביע איזה דעה שהם רוצים, מה לא בסדר בזה?
דרור ימיני הוא איש שמאל כמו שאני איש שמאל, הוא איש מרכז/ימין.
כנ''ל דן מרגלית
כמה אנשי "ברוך מרזל" יש בתקשורת? אני בספק אם קיים, הסיבה שאתם, אם תרצו או לא, נחשבים לקיצוניים מידי(וזה לומר במילים עדינות), וכך רוב הציבור חושב(ועובדה שמרזל לא מקבל שום מנדט בכל המפלגות שהוא יצר).
כך שדעות כאלו, שרובם גם לא מקובלות, לא נכנסות לעיתון.
האם יש אלטרנטיבה? בטח.
אני פשוט לא מבין את "השליטה של השמאל" שאתם כל הזמן בוכים עליה.
אין דעה אחת בעיתונות, ויתרה מכך, יש אלטרנטיבות לא מוצלחות של הימין עד ימין קיצוני.

חרותניק:

--- ציטוט של: אוהד הפועל על מרץ 02, 2010, 14:04:03 ---1. הטרנד היה קדימה. בחרתי פרץ, במיוחד עקב כך שאז הייתי בצבא ומה שבפועל תפס אותי היה עליית שכר המינימום ל-1000 דולר, אז 4500-5000 מינימום.
וגם המצב אז היה הרבה יותר רגוע מהיום, ולכן החלטתי לבחור בעבודה, כדי לקדם את הליך מדיני.
בחירות אחרונות בחרתי ביבי, הסיבה לכך שלא היה לי שום אמונה בברק או לבני לכל עניין לקידום אזרחי(גם לא בביבי) והמצב הביטחוני נהיה יותר מאיים. אלו היו השיקולים שלי.
2. בוש גם אמר שמלכת אנגליה נולדה ב-1800 משהוא.
ומה קשור האמירה הזאת לאי תמיכה בהתנתקות? בוש קידם ושיבח את שרון בכל חלק מההתנתקות עצמה, אמירה פופוליסטית כזאת או אחרת היא אפילו לא בגדר דעה.

5. שירות של שנה וחצי זה מחצית מהשירות שאני עשיתי.
יש לך גם ביינישים שעשו טירונות כללית וקוראים להם מדי פעם למילואים אם בכלל(הייתי במהלך השירות הצבאי שלי בבט''ר ניצנים, כך שאני מכיר זאת היטב).
וכל זה רק מראה לך שיש לך מערכת משפטית שמתפקדת כראוי ברובה. לא הכל מושלם? בסדר, נחיה עם זה.

בקשר לתקשורת-אז אם הם לא ממונים מכספי הציבור, ויש להם את האופציה להביע איזה דעה שהם רוצים, מה לא בסדר בזה?
דרור ימיני הוא איש שמאל כמו שאני איש שמאל, הוא איש מרכז/ימין.
כנ''ל דן מרגלית
כמה אנשי "ברוך מרזל" יש בתקשורת? אני בספק אם קיים, הסיבה שאתם, אם תרצו או לא, נחשבים לקיצוניים מידי(וזה לומר במילים עדינות), וכך רוב הציבור חושב(ועובדה שמרזל לא מקבל שום מנדט בכל המפלגות שהוא יצר).
כך שדעות כאלו, שרובם גם לא מקובלות, לא נכנסות לעיתון.
האם יש אלטרנטיבה? בטח.
אני פשוט לא מבין את "השליטה של השמאל" שאתם כל הזמן בוכים עליה.
אין דעה אחת בעיתונות, ויתרה מכך, יש אלטרנטיבות לא מוצלחות של הימין עד ימין קיצוני.

--- סוף ציטוט ---
1. אם ככה הבחירה שלך מקובלת עליי לחלוטין.

2. כמו שאמרתי בוש לא יהיה ציוני יותר מהציונים אבל אני יודע שאם זה היה תלוי בו הוא לא היה עושה מהלך מסוכן שכזה.
מערכת המשפט ממש רחוקה מלפעול כראוי ויש הרבה מאוד מה לתקן.
שנה וחצי זה גם חצי מהשירות הקרבי שעברתי
5. האם בגלל שכלי תקשורת כזה או אחר הוא פרטי אז מותר לו לשתף פעולה עם אויבי המדינה?
ובוא ניקח את גלי צה"ל לדוגמא שכן ממומן ע"י הציבור, למה הוא משתף פעולה עם האויב? הרי הציבור מממן אותו..
העובדה היא ש98% מהתקשורת היא שמאלנית וכל הראיה שלך על המפה הפוליטית היא מעוותת לחלוטין, והנה הוכחה לכך שדרור ימיני הוא איש שמאל
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A8_%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99
תקרא "עמדותיו".
וזה שדן מרגלית אומר לח"כ ערבי שהוא חצוף זה לא אומר שהוא ימני צא מהאשליות שלך.
וזה גם מערער את הטענות שלך לגבי כמה שאנחנו קיצוניים וכו'

תגיד מה שאתה רוצה ובזה אני מסיים את הדיון הזה כבר אין לי סבלנות וזה ממש מתחיל לשעמם..

אוהד הפועל:

--- ציטוט של: חרותניק על מרץ 02, 2010, 14:41:41 ---1. אם ככה הבחירה שלך מקובלת עליי לחלוטין.

2. כמו שאמרתי בוש לא יהיה ציוני יותר מהציונים אבל אני יודע שאם זה היה תלוי בו הוא לא היה עושה מהלך מסוכן שכזה.
מערכת המשפט ממש רחוקה מלפעול כראוי ויש הרבה מאוד מה לתקן.
שנה וחצי זה גם חצי מהשירות הקרבי שעברתי
5. האם בגלל שכלי תקשורת כזה או אחר הוא פרטי אז מותר לו לשתף פעולה עם אויבי המדינה?
ובוא ניקח את גלי צה"ל לדוגמא שכן ממומן ע"י הציבור, למה הוא משתף פעולה עם האויב? הרי הציבור מממן אותו..
העובדה היא ש98% מהתקשורת היא שמאלנית וכל הראיה שלך על המפה הפוליטית היא מעוותת לחלוטין, והנה הוכחה לכך שדרור ימיני הוא איש שמאל
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A8_%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99
תקרא "עמדותיו".
וזה שדן מרגלית אומר לח"כ ערבי שהוא חצוף זה לא אומר שהוא ימני צא מהאשליות שלך.

תגיד מה שאתה רוצה ובזה אני מסיים את הדיון הזה כבר אין לי סבלנות וזה ממש מתחיל לשעמם..

--- סוף ציטוט ---

1. מזל, תודה על האישור
2. אם הוא ראש ממשלה בישראל? לא יודע, אבל הוא תמך בהתנתקות למען האינטרס האמריקאי.
אם הוא היה במקום שרון? אולי אולי לא.
3. מערכת המשפט? תן דוגמה. שיתן לך דוגמה לשמירה על זכויות בסיסיות מכל כך הרבה פס''דים חוקתיים? פס''ד "כל העם", פס''ד "קטלן", פס''ד "דנילוביץ", פס''ד "אליס מילר", ועוד ועוד ועוד.
4. תגדיר "משתף פעולה עם האויב" לומר דעה שמאל זה לא לשתף פעולה עם האויב בהכרח. זה עבר צנזורה? בעיה של המדינה.
 בנוגע לימני, הוא שמאל ימין מרכז, לא פעם יש לו מאמרים ימניים מאוד. זה לא שמאל, זה מרכז. וזה סבבה.
כנ''ל דן מרגלית, רק נוטה ימינה.
98 אחוז מהתקשורת היא שמאלנית(90 אחוז מחברי הכנסת מבחינתכם הם שמאלנים)? יש לכם אלטרנטיבה, יש לציבור אלטרנטיבה של ערוץ 7. למה הם לא מקבלים כל כך הרבה רייטינג? כי את הדעות שלהם לא מעניין אף אחד.
אני מראה לך שבתוך גוש המרכז-שמאל יש לך מגוון דעות שיותר ימניות ויותר שמאלניות. דעה ספציפית כמו שלכם היא מיעוט, בהתאם לכך התקשורת שלכם.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה