כתב נושא: לחיים בן פסח שלום רב  (נקרא 2670 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מייקל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« ב- : פברואר 15, 2010, 23:25:14 »
לחיים בן פסח שלום רב,
שמי מייקל ורציתי להביע את דעתי בכמה נושאים וכמו כן לשאול אותך כמה שאלות.
הרבה אנשים אומרים שהיה צריך לרצוח את רבין. לפי דעתי, הדבר פסול. זה לא הגיוני שעם כל ההיסטוריה של העם היהודי נחזור למלחמת אחים, ויהודי ירצח יהודי בגלל שהוא לא אהב את דרכי הפעולה שלו והמחשבות שלו. זו מדינה שברובה היא דמוקרטית (בכוונה אמרתי "ברובה") ויש אפשרויות אחרות להשפיע על המשטר ועל אחת כמה וכמה להוריד ראש ממשלה מהשלטון כמו הפעלת לחץ ציבורי, בחירות, עיתונות,אי אמון ועוד.
לפי דעתי יום רבין לא צריך להיות יום מורשת וזיכון של רבין, אלא ליום, שיציין ויזכיר שרצח דמות פוליטית זה דבר פסול, שיזכיר לאנשים את ההתנהגות הזאתי ולמה היא הובילה בעבר,כי זה בסופו של דבר יוביל אותנו לאבדון (ולא ערבים). נשאל כזאתי שאלה, מה אם לדוגמא היית הולך ברחוב ואיזה פאנט שמאלני  חס וחלילה היה יורה בך? .
הקב''ה ינקום, בשביל זה אנחנו לא לוקחים את החוק לידיים. זו לא התנהגות יהודית, אולי דבר זה נהוג אצל המוסלמים אך לא אצל היהודים. רציתי לשאול, מה דעתך על הצעתי?
דבר שני, ראיתי תוכנית שאתה מתנגד לתרבות הראפ שהיא מייצגת את העבריינות של השחורים בארצות הברית והיא שלילית ושלמה לראפרים יהודים לחקות תרבות זו.
ובכן,חקרתי, ומה שהתברר שהמקורות של הראפ לא לגמרי באו מהשחורים, וכי, הראפ עצמו והמקצב בא מהדיסקו, והיה מושמע במסיבות (של שחורים ולבנים בניו יורק), ואין כלל עדות או הוכחה חותכת שראפ בא מהשחורים וכי הראפ התפתח לסגנונות רבים אחר כך, וכי הראפ של הכנופיות הגנגסטא ראפ הוא סגנון בפני עצמו ואינו תקף לכל הסגנונות. רציתי לשאול גם מה דעתך על כך ולמה את בכל זאת פוסל את כל סגנונות הראפ?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #1 ב- : פברואר 16, 2010, 08:25:24 »
בס''ד

ברוך הבא לפורום.

ציטוט
זה לא הגיוני שעם כל ההיסטוריה של העם היהודי נחזור למלחמת אחים, ויהודי ירצח יהודי בגלל שהוא לא אהב את דרכי הפעולה שלו והמחשבות שלו.

אני מסכים איתך במאה אחוז.
לכן אני מגנה את יצחק רעבין יש''ו שרצח בדם קר 16 גיבורי האצ''ל הי''ד באלטלנה ב1948 למניינם. לוחמי האצ''ל האלה גם היו ניצולי שואה. רעבין ודוד בן גוריון יש''ו רצחו את הגיבורים האלה אך ורק כי אנשי האצ''ל לא היו שמאלניים.

ציטוט
דבר שני, ראיתי תוכנית שאתה מתנגד לתרבות הראפ שהיא מייצגת את העבריינות של השחורים בארצות הברית והיא שלילית ושלמה לראפרים יהודים לחקות תרבות זו.
ובכן,חקרתי, ומה שהתברר שהמקורות של הראפ לא לגמרי באו מהשחורים, וכי, הראפ עצמו והמקצב בא מהדיסקו, והיה מושמע במסיבות (של שחורים ולבנים בניו יורק), ואין כלל עדות או הוכחה חותכת שראפ בא מהשחורים וכי הראפ התפתח לסגנונות רבים אחר כך, וכי הראפ של הכנופיות הגנגסטא ראפ הוא סגנון בפני עצמו ואינו תקף לכל הסגנונות. רציתי לשאול גם מה דעתך על כך ולמה את בכל זאת פוסל את כל סגנונות הראפ?

בתור יהודי אמריקאי בן 53, אני גדלתי בשיא של המוזיקה הטובה ביותר בארה''ב בשנות השישים והשבעים של המאה הקודמת למניינם.
קרובי המשפחה שלי היו מעורבים במוזיקה הזאת כשהם שימשו כסוכנים, עורכי דין ואנשי שיווק ללהקות המפורסמות ביותר בתולדות ארה''ב. קרוביי דוקא עבדו עם הלהקות השחורות. רוב המוזיקה של השחורים בארה''ב נכתבה על ידי יהודים. הייתה השפעה יהודית עצומה על רוק, דיסקו, ג'אז, בלוז וכו'. אין הרבה דימיון בין מוזיקה "שחורה" בארה''ב לבין מוזיקה אפריקנית עתיקה. אבל כן יש הרבה דימיון בין המוזיקה ה"שחורה" בארה''ב לבין כלי זמר יהודי ועוד מוזיקה שיסודה מיהדות אירופה המזרחית. כי המוזיקה ה"שחורה" לא הייתה שחורה באמת אלא ממקורות יהודיים בעיקר.
ראפ זה לא מוזיקה. זה סתם זבל מהג'ונגל. אין שום יצירתיות בזבל הזה. ה"זמרים" נראים, שרים ומתנהגים כמו קופים. כשאני רואה יהודים שמחקים את המפגרים האלה, קשה להאמין שהעם המוכשר ביותר שבעולם (היהודים) מחקים את העם עם התרבות המפגרת ביותר שבעולם (השחורים).

שוב ברוך הבא לפורום. תלמד הרבה פה. תלמד דברים כאן שלא תוכל ללמוד באף מקום אחר.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #2 ב- : פברואר 16, 2010, 10:27:17 »
לחיים,
אולי אני לא כל כך קשור לדיון אבל אני פשוט חייב להעיר על מה שאמרת "מחקים את העם עם התרבות המפגרת ביותר שבעולם (השחורים)" זה ממש גזעני ולא נכון עם כל כמה שאני שונא את התרבות המפגרת הזאת של ה"גנגסטרים" לקרוא לאנשים שחורים עם דפוק זה גזעני ומיותר מה גם שזה לא קשור אפילו דווקא לשחורים(הרבה ראפרים הם גם היספנים)וזה רחוק שנות אור מהתרבויות האפריקאיות בכלל.
אל תצביע תשפיע

מנותק מייקל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #3 ב- : פברואר 16, 2010, 13:47:30 »
לחיים בן פסח שלום,
בנוגע לאלטלנה, אכן, זה היה דבר רע אבל היה צריך להתרחש לא הייתה דרך למנוע זאת, עם כל הכאב והצער, חבל שזה קרה, אבל בין שני הארגונים לא היה יכול להיות הסכם משותף בין שני ארגונים אחרת בעתיד הייתה פורצת מלחמת אחים יותר גדול, (במידה ושני ארגונים היו מנהלים את המדינה והיה צבא מפוצל), אך בכל זאת, אני חושב שגם אם מישהו פוגע בבן אדם אחר אין זה לגיטימי לקחת את החוק לידיים, (במקרה של רבין), אני לא חושב שהיה צריך לרצוח אותו היה צריך לפעול נגד, ולמחות, ראה דוגמא, את הסערה שהייתה בתקופת מלחמת ויאטנם, שכל הציבור התקומם, הדבר הזה השפיע ישירות על מקבלי ההחלטות, לא נראה לי הגענו בארץ להתקוממות כזאתי, ותאמין לי אם אנשים היו מפעילים לחץ ציבורי חזק לא היו לחיצות ידיים וכל המוות של הסכם החמורים לא היה מתקיים.
ואם מסתכלים על זה ככה, ימינים או כאלו שמכנים את עצמם כך עשו זוועות יותר גרועות להזכירך camp david?

דבר שני, בנוגע לראפ, אכן זו לא מוזיקה של שחורים ורוב מוחלט בתעשייה בתור מפיקים הם יהודים כמו סקוט סטורצ' והיה אפילו ראפר שקיבל הגנה מהליגה שקבוצת ראפרים איימה על חייו, ומה שאתה פותח ורואה בטלוויזיה, זה לא ראפ, זה קראפ!, כנראה חיים לא נתקלת בראפ אמיתי. נתקלת בכל מיני sub ז'אנרים, לכן בעיני לא צריך לשפוט ולהכליל כל ראפ בלי לשמוע את הראפ האמיתי.

נ.ב יש לי עוד טופיק של שאלה אלייך שקשורה לכלא.

בכבוד רב,
מייקל

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #4 ב- : פברואר 16, 2010, 14:28:21 »
למייקל - נראה לי שאתה עושה קצת סלט, ובכן השורשים של הראפ הם אכן שחורים במאה אחוז, מכירים היום בטקסים שבטיים אפריקאים שבהם זקן השבט היה מעביר לשאר השבט סיפור באמצעות דקלום על רקע מקצב תופים, אתה יכול למצוא מוטיבים נוספים לראפ גם בבלוד של הדלתא מיסיסיפי בשנות ה 20 וגם ברגאיי שורשי בג'מייקה של שנות ה 50, לא נכנס כאן להיסטוריה מורחבת של הראפ אני רק אתן לך דוגמא נוספת, המוטיב הזה שכל כך נפוץ בראפ של היום - "אני המלך, אני יכול לעשות הכל, יש לי עשרות בחורות ואני יכול להחזיק מעמד שעות" וכל זה הגיע אל הראפ מהבלוז השורשי! אתה יודע איך בעלי אחוזות לבנים בדרום ארה"ב התייחסו לעבדים שלהם - כאל ילדים, boy, come here הם שללו מהם את הגבריות שלהם, עם שחרור העבדים הייתה נטייה של השחורים להחזיר לעצמם את הגבריות וזאת גם באמצעות שירי בלוז כמו hoochy coochy man וכו', המוטיב הזה התגלגל לראפ של היום.

בכל אופן נראה לי שאתה מתכוון בכתיבה שלך לסגנון שנפוץ היום בעולם שהוא שילוב בין ראפ למוזיקה היספנית לטינית ועוד כל מיני ז'אנרים. אל תטעה. המקורות של הראפ הם שחורים לגמרי, ההיתוך שלו עם סגנונות אחרים בשנים האחרונות זה עניין אחר.

עכשיו לחיים, אני מכין תשובה לסרטונים שלך אליי (לוקח זמן להגיב על סרטון בן שעה ועכשיו תקופת בחינות אז תסלח לי בבקשה) אבל חלק מהתגובה שלי לסרטון תיהיה רלוונטית פה:

רוב המוזיקה האמריקאית במאה שנה האחרונות מבוססת על מוסיקה שחורה. כל הבלוז, הג'אז, הגוספל שהשפיע המון על הפופ של היום, ה Fאנק, הרגאיי, אפילו המוסיקה הכי לבנה-הילבילית כמו קאנטרי ובלוגראס התערבבה כבר עם עם בלוז וגוספל. וכן חיים הרוק שנות ה 60 שאתה כל כך אוהב מושתת על בלוז שחור, או שתכף תספר לי שגם בלוז היא מוסיקה יהודית מזרח אירופאית  :::D? מה עם הג'אז, גם זה המצאה יהודית? מה עם הפאנק? ג'יימס בראון היה יהודי? אולי גם מיילס דיוויס? אולי פשוט נגייר כל מוסיקאי ששוה משהו ונגמור עניין?

אתה צדקת בסרטונים שלך כש"האשמת" אותי שאני יודע על מוסיקה אמריקאית יותר מהישראלי הממוצע. מודה ומתוודה, אבל על זה שמוסיקה שחורה באה ממוסיקה חסידית מזרח אירופאית לא שמעתי מעולם, אני מכיר הרבה מוסיקה חסידית ומעולם לא ראיתי את הקשר. בקיצור חיים, תן קצת קרדיט, התרומה של השחורים לתרבות האמריקאית היא עצומה, אני מסכים אתך שיהודים השפיעו המון בכל תחום, לא חולק אתך על זה, אבל ממך זה נשמע כאילו כל דבר טוב שקרה בארה"ב קרה בגלל יהודים ולשחורים אין שום דבר חיובי להציע לעולם, וזו גזענות.

ואתה עוד אומר שאתה לא שונא שחורים אלא רק את אלה שהם אנטישמים... באמת?! ומה לגבי שחור שהוא פרו ישראלי אבל צועק בכל הזדמנות "ברסיליה!!!!" ושומע מוזיקת ראפ, אותו אתה לא שונא? מתי תבין שההערות שלך פוגעות בכל השחורים ולא רק באלה ששונאים את ישראל, ורק מעמיקים את השנאה? כשאתה צוחק על הדרך בה השחור הממוצע מתלבש או מדבר אתה פוגע גם באלה שאוהבים את ישראל, כשבכל פעם שאתה רואה שחור במשרה בחירה אתה מניח אוטומטית שהוא התקבל לשם בגלל העדפה מתקנת כי אתה לא מסוגל להאמין שיש שחורים שיש להם כשרון, אתה פוגע לא רק באלה שהם אנטישמים.

כאילו, אתה הרי רוצה ששחורים יהו פרו ישראלים, אז מה נראה לך, שאדם שחור שיראה את הקליפים שלך ביוטיוב יגיד לעצמו "ואללה צודק החיים בן פסח הזה, אני באמת שייך לתרבות הכי מפגרת בעולם, כנראה שאני באמת הולך ומתנהג ומדבר כמו קוף מהג'ונגל, כנראה באמת אני לא יכול יכול להגיע לכלום בחיים בלי העדפה מתקנת, באמת כדאי לי לתמוך בישראל ובימין האמיתי - ארגון שהיושב ראש שלו טוען שאני שייך לגזע של מפגרים ושהמקום הטבעי בשבילי הוא אפריקה, שטוען שהתרבות שלי היא זבל, ואללה החיים בן פסח הזה הוא על הכיף כיפאק וממחר אני מצטרף לארגון הימין האמיתי כי רק הם אומרים את האמת!!!" :old_wink2:

באמת חיים, דיברנו על כבוד עצמי, שחור שיש לו טיפת כבוד עצמי יהיה חייב להתנגד לארגון הזה. ואני אגיד שוב - זה לא מעניין אותי כמה שחורים תמכו בג'סי ג'קסון, זו בעיה שלהם לא שלי, זה לא מעניין אותי כמה גזענות כלפי יהודים יש בקרב השחורים, זה לא אומר שגם אני צריך להיות גזען כלפי שחורים. אני לא מוכן להיות גזען תחת שום תנאי.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #5 ב- : פברואר 16, 2010, 17:50:02 »
לחיים בן פסח שלום,
בנוגע לאלטלנה, אכן, זה היה דבר רע אבל היה צריך להתרחש לא הייתה דרך למנוע זאת, עם כל הכאב והצער, חבל שזה קרה, אבל בין שני הארגונים לא היה יכול להיות הסכם משותף בין שני ארגונים אחרת בעתיד הייתה פורצת מלחמת אחים יותר גדול, (במידה ושני ארגונים היו מנהלים את המדינה והיה צבא מפוצל), אך בכל זאת, אני חושב שגם אם מישהו פוגע בבן אדם אחר אין זה לגיטימי לקחת את החוק לידיים, (במקרה של רבין), אני לא חושב שהיה צריך לרצוח אותו היה צריך לפעול נגד, ולמחות, ראה דוגמא, את הסערה שהייתה בתקופת מלחמת ויאטנם, שכל הציבור התקומם, הדבר הזה השפיע ישירות על מקבלי ההחלטות, לא נראה לי הגענו בארץ להתקוממות כזאתי, ותאמין לי אם אנשים היו מפעילים לחץ ציבורי חזק לא היו לחיצות ידיים וכל המוות של הסכם החמורים לא היה מתקיים.
ואם מסתכלים על זה ככה, ימינים או כאלו שמכנים את עצמם כך עשו זוועות יותר גרועות להזכירך camp david?

דבר שני, בנוגע לראפ, אכן זו לא מוזיקה של שחורים ורוב מוחלט בתעשייה בתור מפיקים הם יהודים כמו סקוט סטורצ' והיה אפילו ראפר שקיבל הגנה מהליגה שקבוצת ראפרים איימה על חייו, ומה שאתה פותח ורואה בטלוויזיה, זה לא ראפ, זה קראפ!, כנראה חיים לא נתקלת בראפ אמיתי. נתקלת בכל מיני sub ז'אנרים, לכן בעיני לא צריך לשפוט ולהכליל כל ראפ בלי לשמוע את הראפ האמיתי.

נ.ב יש לי עוד טופיק של שאלה אלייך שקשורה לכלא.

בכבוד רב,
מייקל

בס''ד

מה שאתה כותב על הרצח ההמוני באלטלנה זה איום ונורא. אתה מצדיק רצח בדם קר של 16 גיבורים ניצולי שואה. אני לא מאשים אותך כי אני מניח שאתה עושה זאת בשוגג ולא במזיד כי אתה לא יודע מה באמת קרה. הטענה השיקרית שבן גוריון ורעבין יש''ו רצחו את לוחמי האצ''ל כדי למנוע מלחמת אחים היא טענה מגוחכת. האם מנחם בגין ואנשי ג'בוטינסקי מהאצ''ל היו מנהלים מלחמת אחים?! תעשה לי טובה. גיבורי האצ''ל לא הגיבו באלימות אפילו כשבוגדי ההגנה והסוכנות היהודית מסרו אותם לבריטים בשנות 1943 עד 1948 למניינם. היחידים שהיו מוכנים לפתוח במלחמת אחים דוקא היו הרשעים והמלשינים של ההגנה, הפלמ''ח והסוכנות היהודית שר''י. רעבין ובן גוריון רצחו את גיבורי האצ''ל אך ורק כי הם היו יריבים פוליטיים.

מנותק מייקל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #6 ב- : פברואר 16, 2010, 19:22:21 »
לחיים בן פסח שלום רב,
כנראה לא הבנת את דברי! אני לא מצדיק שום דבר, ובהחלט שלא אומר שיש להסתכל בקלות עין על המקרה.
זה היה היום ונורא, אבל בסופו של דבר הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר לא?
יש לנו צבא אחד ומאורגן.
בנוגע לקאמפ דיוויד אתה לא חושב שההסכמים היו קטסטרופה אחת גדולה!?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #7 ב- : פברואר 16, 2010, 20:15:06 »
בס''ד

ציטוט
זה היה היום ונורא, אבל בסופו של דבר הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר לא?

הכל הסתדר?
16 יהודים יקרים נרצחו. ובוגדים בולשביקיים השתלטו על המדינה וגזלו את היהדות מדורות שלמים של יהודים.

מנותק מייקל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #8 ב- : פברואר 16, 2010, 22:47:27 »
תשמע בתור נכד לסבא שבילה את רוב הזמן שלו בלהמציא תירוצים  לסוכנים וללמד את אבא שלי מה לומר ל-KGB אם הם דופקים בדלת (כמובן שאבא שלי היה בן 13, ולמרות האזהרות, שסוכן קגב אמר לו דרך הדלת שהוא יתן לו סוכריה {: אבא שלי פתח) וגם בתור בן אדם שכל המשפחה שלו סבלה מהמשטר הבולשיביקי תחת הנהגת סטלין ושאר חולרות (אני יזכיר שדוד שלי גם היה דיסידנט בארגון של הדרעק נתן שרנסקי) ישראל הייתה מקום מפלט ועם כל השלטון הגרוע שהיה במדינה זה לא התקרב לרמה של השלטון הסובייטי.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #9 ב- : פברואר 17, 2010, 00:06:08 »
תשמע בתור נכד לסבא שבילה את רוב הזמן שלו בלהמציא תירוצים  לסוכנים וללמד את אבא שלי מה לומר ל-KGB אם הם דופקים בדלת (כמובן שאבא שלי היה בן 13, ולמרות האזהרות, שסוכן קגב אמר לו דרך הדלת שהוא יתן לו סוכריה {: אבא שלי פתח) וגם בתור בן אדם שכל המשפחה שלו סבלה מהמשטר הבולשיביקי תחת הנהגת סטלין ושאר חולרות (אני יזכיר שדוד שלי גם היה דיסידנט בארגון של הדרעק נתן שרנסקי) ישראל הייתה מקום מפלט ועם כל השלטון הגרוע שהיה במדינה זה לא התקרב לרמה של השלטון הסובייטי.

בס''ד

הקרובים שלך לא שוחררו מברה''מ הרבה שנים בגלל אותם בוגדים.
היהודים ברוסיה רק שוחררו כשאנו הכהניסטים מסרו את נפשנו כדי להציל את האחים היקרים שלנו. והבוגדים האלה גם בא''י וגם בגלות הלשינו נגדנו כשנאבקנו למען יהדות ברה''מ.

מנותק מייקל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #10 ב- : פברואר 17, 2010, 12:03:29 »
תשמע אני לא יודע אבל ממה שידוע לי , אף אחד לא האו''ם לא ההיפוקריטים בארץ ולא הכהניסטים עזרו למשפחה שלי לברוח, הם היו חייבים לעשות הכל לבד, אני לא יודע בנוגע למקרים אחרים, יכול להיות שכן, אבל בכל אופן אי אפשר להשוות שום דבר לשלטון בברית המועצות הזוועתי. סבא שלי גם היה במחנה ריכוז שם בסיביר.
בכל אופן אני מסכים הממשלה היא זבל, וכן לא עשו כלום לשחרר את יהודי ברית המועצות, אבל תראה לאיזה מצב הגענו חיים, ממצב של התעלמות מוחלטת למצב של over התייחסות ו"הומניות" . (כמה ערבים נאצים מוכנים לשחרר תמורת שליט?), בגלל זה אני אומר צריך למצוא את האיזון. מה שאני מסתכל עכשיו יש יותר מידי הומניות וליברליזם ופעם זה היה פשוט אטימות מוחלטת בהשפעה של מפא''י.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #11 ב- : פברואר 18, 2010, 17:22:33 »
בפעם המיליון, הנה על האליטה  השלטת, למה אין דמוקרטיה ורבין באמת-
1.) http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13684.0.html

2.) http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13158.0.html

קובץ מצגת רצה (pps) על כך שאין סיכוי שהגרסא הרשמית נכונה:
3.) http://www.divshare.com/download/3509753-537
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לחיים בן פסח שלום רב
« להגיב #12 ב- : פברואר 19, 2010, 13:26:39 »
בס''ד

ברוך הבא לפורום.

אני מסכים איתך במאה אחוז.
לכן אני מגנה את יצחק רעבין יש''ו שרצח בדם קר 16 גיבורי האצ''ל הי''ד באלטלנה ב1948 למניינם. לוחמי האצ''ל האלה גם היו ניצולי שואה. רעבין ודוד בן גוריון יש''ו רצחו את הגיבורים האלה אך ורק כי אנשי האצ''ל לא היו שמאלניים.

בתור יהודי אמריקאי בן 53, אני גדלתי בשיא של המוזיקה הטובה ביותר בארה''ב בשנות השישים והשבעים של המאה הקודמת למניינם.
קרובי המשפחה שלי היו מעורבים במוזיקה הזאת כשהם שימשו כסוכנים, עורכי דין ואנשי שיווק ללהקות המפורסמות ביותר בתולדות ארה''ב. קרוביי דוקא עבדו עם הלהקות השחורות. רוב המוזיקה של השחורים בארה''ב נכתבה על ידי יהודים. הייתה השפעה יהודית עצומה על רוק, דיסקו, ג'אז, בלוז וכו'. אין הרבה דימיון בין מוזיקה "שחורה" בארה''ב לבין מוזיקה אפריקנית עתיקה. אבל כן יש הרבה דימיון בין המוזיקה ה"שחורה" בארה''ב לבין כלי זמר יהודי ועוד מוזיקה שיסודה מיהדות אירופה המזרחית. כי המוזיקה ה"שחורה" לא הייתה שחורה באמת אלא ממקורות יהודיים בעיקר.
ראפ זה לא מוזיקה. זה סתם זבל מהג'ונגל. אין שום יצירתיות בזבל הזה. ה"זמרים" נראים, שרים ומתנהגים כמו קופים. כשאני רואה יהודים שמחקים את המפגרים האלה, קשה להאמין שהעם המוכשר ביותר שבעולם (היהודים) מחקים את העם עם התרבות המפגרת ביותר שבעולם (השחורים).

שוב ברוך הבא לפורום. תלמד הרבה פה. תלמד דברים כאן שלא תוכל ללמוד באף מקום אחר.

כמו שכתוב בתורה יצחק רבין רוצח אשר ירצח,גם יהודי שנחשב לאיש העם הנבחר לא יכול לברוח מעונש של מוות לאחר שהוא רצח, בצורה זאת או אחרת הוא ימות ברצח ואם לא באותו גלגול אז בגלגול הבא הכל בידיי שמיים.
אבל חשוב לי להדגיש שיש הבדל עצום מיימדם בין רצח לבין הגנה עצמית,נכון שאנחנו אנשיי הפורום תומכים בחיסול מחבלים אבל זה למען הגנה עצמית,לעומת זאת אני מניח ומקווה שהבנת למה רע-בין נרצח ואף אחד כאן לא תומך ברצח ובמיוחד של יהודי.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו