כתב נושא: "מייקל ג'אקסון מייצג את השחורים באמריקה!" - סרט שלנו עם אלפי צפיות (באנגלית)  (נקרא 13286 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אז כיצד אתה חושב שארצות הברית צריכה לנהוג כדי לשפר את תרבותם של השחורים בארצות הברית? זאת אומרת שלא יהיו שם שחורים עבריינים(יותר נכון לצמצם את הכמות של העבריינים השחורים), שמייקל ג'קסון ודומיו יפסיקו לייצג אותם, שהם לא יאבדו את כל כספם על השקעות לא פרופורציונליות כמו משבר המשכנתאות מה שיגרור משבר בינלאומי וכו'?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אז כיצד אתה חושב שארצות הברית צריכה לנהוג כדי לשפר את תרבותם של השחורים בארצות הברית? זאת אומרת שלא יהיו שם שחורים עבריינים(יותר נכון לצמצם את הכמות של העבריינים השחורים), שמייקל ג'קסון ודומיו יפסיקו לייצג אותם, שהם לא יאבדו את כל כספם על השקעות לא פרופורציונליות כמו משבר המשכנתאות מה שיגרור משבר בינלאומי וכו'?

בס''ד

אני לא חושב שניתן לשפר את תרבותם של רוב השחורים בארה''ב. הם פשוט רשעים כמו הערבים.

כל הניסיונות של הלבנים ה"נאורים" לעזור לשחורים עלו על שרטון. כי השחורים, כמו הערבים, מחשיבים את ההטבות שנעשו עבורם לא כחסד אלא כחולשה. השחורים רוצים לנצל את החולשה הזאת כדי לרכוש כמה שאפשר בלי לעבוד או להתאמץ.

מה שבאמת מוכיח שהשחורים הם רשעים מרושעים זה שהם שונאים את היהודים. היהודים רק עזרו לשחורים. אך האנטישמים השחורים מאשימים את היהודים כאחראים לכל הבעיות שלהם.

ויש עוד דימיון מעניין בין השחורים והערבים. שניהם מעולם לא שבעי רצון. אי אפשר לספק אותם. הם תמיד מלאי שנאה כי הקנאה שלהם בוערת כל הזמן. ובכן אפילו בחירתו של ברק חוסיין אוסמה כנשיא ארה''ב עם הקולות של 78% מהיהודים לא מפחיתה במאומה את העויינות האנטישמית שלהם.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
1. אז מה עושים? יש בכלל פתרון? 

2. ישנה אנטישמיות גלויה בארצות הברית מהקהילות השחורות בשנים האחרונות?

3. ישנם גם הרבה שחורים מצליחים ולקם עובדים קשה כמו קולין פאוול לדוגמה. או האם הם מיעוט שבמיעוט?
האם יש קבוצות שחורות אוהבי יהודים? אני יודע שישנם נוצרים שמאמינים שאנו העם הנבחר ותומכים תמיכה נלהבת, מבחינה דתית ביהודים בכלל. האם יש בניהם שחורים או שזה לא קיים?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

3. ישנם גם הרבה שחורים מצליחים ולקם עובדים קשה כמו קולין פאוול לדוגמה. או האם הם מיעוט שבמיעוט?
האם יש קבוצות שחורות אוהבי יהודים? אני יודע שישנם נוצרים שמאמינים שאנו העם הנבחר ותומכים תמיכה נלהבת, מבחינה דתית ביהודים בכלל. האם יש בניהם שחורים או שזה לא קיים?

בס''ד

ציטוט

לארה''ב אני לא חושב שיש פתרון. יש כבר 40 מיליון שחורים שם.
ליהודים שגרים בארה''ב, הפתרון הוא לעלות לארץ ישראל. אין עתיד ליהודים בגלות בכלל או באמריקה בפרט.

ציטוט

יש ועוד איך. לויס פרחן מאומת האיסלם אמר: "היהודים קוראים לי היטלר. היטלר היה גבר גדול. היטלר היה גבר גדול מאוד". פרחן גם אמר שהיהודים לא למדו מהשואה, לכן צריך עוד שואה נגדם.
יש למנהיגים השחורים בארה''ב מה שהם מכנים כ"ברית קדושה" עם פרחן - הווי אומר שהם תומכים בו. חברי הקונגרס השחורים מצטרפים לאסיפות של פרחן. ברק חוסיין אוסמה הצטרף לאסיפה של פרחן ב1995. פרחן נערץ ביותר בין רוב השחורים.

ציטוט

רוב השחורים ה"מצליחים" מקבלים הטבות מיוחדות שמאפשרות אותם להתקדם למרות שיש להם פחות השכלה וכישורים מקבוצות אחרות.
אין קבוצות שחורות שתומכות בישראל.
יש שחורים נוצרים שתומכים בנו כי הם מאמיני התנ''ך אך הם מיעוט קטן מאוד.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
1. אם היהודים בארצות הברית יעלו לישראל, זה לא יסכן את האינטרסים שלנו בעולם? זאת אומרת את הלובי היהודי הקיים כיום? או ההון שנצבר ואף נטרם לישראל מיהודים עמידים ואנשי עסקים שם?

2. על הברית הקדושה שמעתי אם אני לא טועה מגלן באק, יש לך עליה עוד אינפורמציה? כמה הם חזקים, כמה הם משפיעים, האם הם ביצעו פעולות אנטישמיות מלבד אמירות על היטלר?  
סלח לי על הניג'וס פשוט יש לי חברים ומשפחה שם ואני מתחיל לדאוג.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
1. אם היהודים בארצות הברית יעלו לישראל, זה לא יסכן את האינטרסים שלנו בעולם? זאת אומרת את הלובי היהודי הקיים כיום? או ההון שנצבר ואף נטרם לישראל מיהודים עמידים ואנשי עסקים שם?

2. על הברית הקדושה שמעתי אם אני לא טועה מגלן באק, יש לך עליה עוד אינפורמציה? כמה הם חזקים, כמה הם משפיעים, האם הם ביצעו פעולות אנטישמיות מלבד אמירות על היטלר?  
סלח לי על הניג'וס פשוט יש לי חברים ומשפחה שם ואני מתחיל לדאוג.

בס''ד

1. אנו לא זקוקים לסעד מארה''ב, לכן אין צורך לשום לובי. ה"סעד" שאנו מקבלים דוקא מזיק ומסכן אותנו. הנה שני קטעים של סרטון שעשינו על "סעד" מאמריקה:
(קטע 1)
(קטע 2)

2. יש לאנטישמים השחורים השג עצום: אחד מהם נבחר כנשיא ארה''ב (ברק חוסיין אוסמה). אין לנו עתיד בארה''ב. עתידנו אך ורק במולדת הניצחית שלנו שהיא ארץ ישראל.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
בס''ד

אני לא חושב שניתן לשפר את תרבותם של רוב השחורים בארה''ב. הם פשוט רשעים כמו הערבים.

כל הניסיונות של הלבנים ה"נאורים" לעזור לשחורים עלו על שרטון. כי השחורים, כמו הערבים, מחשיבים את ההטבות שנעשו עבורם לא כחסד אלא כחולשה. השחורים רוצים לנצל את החולשה הזאת כדי לרכוש כמה שאפשר בלי לעבוד או להתאמץ.

מה שבאמת מוכיח שהשחורים הם רשעים מרושעים זה שהם שונאים את היהודים. היהודים רק עזרו לשחורים. אך האנטישמים השחורים מאשימים את היהודים כאחראים לכל הבעיות שלהם.

ויש עוד דימיון מעניין בין השחורים והערבים. שניהם מעולם לא שבעי רצון. אי אפשר לספק אותם. הם תמיד מלאי שנאה כי הקנאה שלהם בוערת כל הזמן. ובכן אפילו בחירתו של ברק חוסיין אוסמה כנשיא ארה''ב עם הקולות של 78% מהיהודים לא מפחיתה במאומה את העויינות האנטישמית שלהם.
כל מלה אמת.  אכן, רוב רובם של הכושים בארה"ב, אפילו המשכילים שלא מדברים ebonics, הם שונאי יהודים ומרגישים שמגיע להם פיצויים (reparations) על כך שאבותיהם היו עבדים.  אני יודע זאת מנסיון, פגשתי כאלו כושים משכילים ושוחחנו על נושאים אלו.  המצב בארה"ב באמת חסר תקוה.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

1. אנו לא זקוקים לסעד מארה''ב, לכן אין צורך לשום לובי. ה"סעד" שאנו מקבלים דוקא מזיק ומסכן אותנו. הנה שני קטעים של סרטון שעשינו על "סעד" מאמריקה:
(קטע 1)
(קטע 2)

2. יש לאנטישמים השחורים השג עצום: אחד מהם נבחר כנשיא ארה''ב (ברק חוסיין אוסמה). אין לנו עתיד בארה''ב. עתידנו אך ורק במולדת הניצחית שלנו שהיא ארץ ישראל.

1. התכוונתי לתמיכה של ארצות הברית בנו דיפלומטית והפסד ההון של יהודים בארצות הברית, והשפעתם בארצות הברית ובארץ על ידי תמיכה בכלכלה שלנו. פחות הסעד האמריקאי שפה אתה צודק לחלוטין.

2. הכוונה האם בוצעו פוגרומים, חילול קברים או בתי כנסת וכו' על ידי שחורים? הרי אם זה רק בכי על זה שלפני 200 שנה הם היו עבדים אז זה לא מעניין את אף אחד. השאלה אם יש סכנה ממשית להסתובב ברחובות ארצות הברית.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אבל לא יצא לכם לכם לחשוב לרגע שאולי יש קשר בין היחס המפלה שהשחורים בארה"ב סופגים לבין רמות האלימות שלהם? ברור שלאמריקאים הלבנים יש אשמה גדולה בכל הבעיות של השחורים - נתחיל מזה שהאפרו אמריקאים באמריקה כיום הם צאצאים של אנשים שנחטפו מאפריקה בכדי לשמש כעבדים. יש לכם מושג איך זה לגדול בתחושה כזו? אתם לא מבינים שזה הופך את מערכת היחסים למאד מורכבת? האדם השחור חושב לעצמו בראש ובראשונה "איך אני אמור להיות נאמן למדינה שאני נמצא בה בזכות זה שאבות אבותיי נחטפו מבתיהם כדי להגיע לכאן, בגלל שהם נחשבו לתתי אדם בזמנו בעיני כמה אנשים, ומסתבר שזה ככה עד היום".

אז נכון, לינקולן שחרר את העבדים לפני יותר מ 200 שנה אבל אסור לשכוח שעד לפני בערך 40 שנה הייתה הפרדה גזעית באוטובוסים, שחורים עדיין נחשבו לתתי אדם, עדיין הכניסו להם לראש שהם לא יוצלחים והם בחיים לא יוכלו להשתוות ללבנים. ועדיין עד היום הזה יש מקומות מסויימים שמפלים שחורים בקבלה לעבודה בעיקר במדינות המשתייכות "חגורת התנ"ך" כמו אלבמה. אתם יכולים להתעלם מכל זה?

ומה הבעיה עם תרבות השחורים בארה"ב? אפשר לחשוב כאילו פה יש לנו תרבות טובה יותר, חיים אני לא יודע אם אתה מודע לזה שרוב הנוער החילוני בארץ שומע בעיקר מוזיקה שחורה? לפחות להם יש תרבות משלהם... גם התרבות של הצעירים הלבנים בארה"ב רחוקה מלהיות מושלמת. נשמע בבקשה חיים את הגדרת למהי תרבות נעלה.

ועם כל הכבוד, מייקל ג'קסון מסמל את תרבות השחורים בארה"ב? הלוואי עלינו כזה סמל. מייקל ג'קסון, תרצה או לא תרצה היה אחד האמנים המשפיעים והמוערכים ביותר במאה ה 20, אין ספק שהוא עשה מוזיקה גדולה, העביר מסרים חיוביים בשירים שלו וערך מופעי התרמה לילדים חולים בעולם בשווי עשרות מיליוני דולרים. הוא ד"א גם נפגש עם אריאל שרון עוד לפני ההתנתקות וציין כי הוא תומך נלהב של ישראל. ג'קסון היה אנטישמי עד כדי כך שהוא התחתן עם אשה יהודיה - דבי רואו, מה שהופך גם את הבת שלו ליהודיה. גם הרופא שלו היה יהודי. נכון שבעיות נפשיות לא חסרו לו (ולא להרבה מגה סטארים אחרים, אם כי לא ברמה שלו), אבל מה הוא עושה או לא עושה עם הכסף שלו זה עניינו הפרטי בלבד, הסיפור עם הילדים ד"א לא הוכח עד היום שזה לא המצאה של אנשים שרצו לסחוט אותו, דרך אגב חיים לילד שאתה מדבר עליו קוראים ג'ורדן צ'נדלר. וההערה שלך ששחורים אונסים ילדים רק בגלל שג'קסון אולי עשה את זה היא לא יותר מעלילת דם.

מישהו פעם אמר לי שאם לוקחים את המצע של הקו קלוקס קלאן ומורידים ממנו את היחס ליהודים מקבלים את המצע של הימין האמיתי. חשבתי שזה דבר קיצוני לומר בזמנו, אבל הסרטונים באנגלית של חיים כאילו מתעקשים להראות בדיוק את זה. אותם קווי מחשבה, אותן טכניקות, אותה קיצוניות, אותו יחס להיספנים, אותה גישה מסריחה של "אני דואג אך ורק לאינטרסים של הקבוצה שלי, ואם צריך לדרוך על גופות בדרך לשם אז אין שום בעיה", ואותו יחס לשחורים כאל תתי אדם, חיים אני לא בא לצאת נגדך אבל כשאתה אומר באחד הסרטונים שלך "בארצות הברית יש שבוע של היסטוריה שחורה. כמה כבר יש ללמוד על היסטוריה של קופים בג'ונגל?" איך אתה רוצה שיתייחסו אליך? שלא יגידו שאתה נאצי? שלא יגידו שאתה נשמע בדיוק כמו גבלס שאמר על מוזיקת הג'אז שזו "אומנותו של תת האנוש"? מה נסגר אתכם אנשים? אני יודע שיש הרבה שנאה של שחורים כלפי יהודים. זו לא סיבה לדבר בשפה נאצית.

« עריכה אחרונה: ינואר 24, 2010, 21:51:34 על ידי נדב »

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אבל לא יצא לכם לכם לחשוב לרגע שאולי יש קשר בין היחס המפלה שהשחורים בארה"ב סופגים לבין רמות האלימות שלהם? ברור שלאמריקאים הלבנים יש אשמה גדולה בכל הבעיות של השחורים - נתחיל מזה שהאפרו אמריקאים באמריקה כיום הם צאצאים של אנשים שנחטפו מאפריקה בכדי לשמש כעבדים. יש לכם מושג איך זה לגדול בתחושה כזו? אתם לא מבינים שזה הופך את מערכת היחסים למאד מורכבת? האדם השחור חושב לעצמו בראש ובראשונה "איך אני אמור להיות נאמן למדינה שאני נמצא בה בזכות זה שאבות אבותיי נחטפו מבתיהם כדי להגיע לכאן, בגלל שהם נחשבו לתתי אדם בזמנו בעיני כמה אנשים, ומסתבר שזה ככה עד היום".

אז נכון, לינקולן שחרר את העבדים לפני יותר מ 200 שנה אבל אסור לשכוח שעד לפני בערך 40 שנה הייתה הפרדה גזעית באוטובוסים, שחורים עדיין נחשבו לתתי אדם, עדיין הכניסו להם לראש שהם לא יוצלחים והם בחיים לא יוכלו להשתוות ללבנים. ועדיין עד היום הזה יש מקומות מסויימים שמפלים שחורים בקבלה לעבודה בעיקר במדינות המשתייכות "חגורת התנ"ך" כמו אלבמה. אתם יכולים להתעלם מכל זה?

ומה הבעיה עם תרבות השחורים בארה"ב? אפשר לחשוב כאילו פה יש לנו תרבות טובה יותר, חיים אני לא יודע אם אתה מודע לזה שרוב הנוער החילוני בארץ שומע בעיקר מוזיקה שחורה? לפחות להם יש תרבות משלהם... גם התרבות של הצעירים הלבנים בארה"ב רחוקה מלהיות מושלמת. נשמע בבקשה חיים את הגדרת למהי תרבות נעלה.

ועם כל הכבוד, מייקל ג'קסון מסמל את תרבות השחורים בארה"ב? הלוואי עלינו כזה סמל. מייקל ג'קסון, תרצה או לא תרצה היה אחד האמנים המשפיעים והמוערכים ביותר במאה ה 20, אין ספק שהוא עשה מוזיקה גדולה, העביר מסרים חיוביים בשירים שלו וערך מופעי התרמה לילדים חולים בעולם בשווי עשרות מיליוני דולרים. הוא ד"א גם נפגש עם אריאל שרון עוד לפני ההתנתקות וציין כי הוא תומך נלהב של ישראל. ג'קסון היה אנטישמי עד כדי כך שהוא התחתן עם אשה יהודיה - דבי רואו, מה שהופך גם את הבת שלו ליהודיה. גם הרופא שלו היה יהודי. נכון שבעיות נפשיות לא חסרו לו (ולא להרבה מגה סטארים אחרים, אם כי לא ברמה שלו), אבל מה הוא עושה או לא עושה עם הכסף שלו זה עניינו הפרטי בלבד, הסיפור עם הילדים ד"א לא הוכח עד היום שזה לא המצאה של אנשים שרצו לסחוט אותו, דרך אגב חיים לילד שאתה מדבר עליו קוראים ג'ורדן צ'נדלר. וההערה שלך ששחורים אונסים ילדים רק בגלל שג'קסון אולי עשה את זה היא לא יותר מעלילת דם.

מישהו פעם אמר לי שאם לוקחים את המצע של הקו קלוקס קלאן ומורידים ממנו את היחס ליהודים מקבלים את המצע של הימין האמיתי. חשבתי שזה דבר קיצוני לומר בזמנו, אבל הסרטונים באנגלית של חיים כאילו מתעקשים להראות בדיוק את זה. אותם קווי מחשבה, אותן טכניקות, אותה קיצוניות, אותו יחס להיספנים, אותה גישה מסריחה של "אני דואג אך ורק לאינטרסים של הקבוצה שלי, ואם צריך לדרוך על גופות בדרך לשם אז אין שום בעיה", ואותו יחס לשחורים כאל תתי אדם, חיים אני לא בא לצאת נגדך אבל כשאתה אומר באחד הסרטונים שלך "בארצות הברית יש שבוע של היסטוריה שחורה. כמה כבר יש ללמוד על היסטוריה של קופים בג'ונגל?" איך אתה רוצה שיתייחסו אליך? שלא יגידו שאתה נאצי? שלא יגידו שאתה נשמע בדיוק כמו גבלס שאמר על מוזיקת הג'אז שזו "אומנותו של תת האנוש"? מה נסגר אתכם אנשים? אני יודע שיש הרבה שנאה של שחורים כלפי יהודים. זו לא סיבה לדבר בשפה נאצית.

ידידי למרות שגם אני לא אוהב הכללות על בסיס צבע עור, אני נוטה להסכים עם חיים בנושא זה. גם אני גדלתי בארצות הברית, ורוב השחורים שאני הכרתי היו לא יותר מ-porch monkeys. ברור שזה לא כולם. הרוב כן.
ואין כאן קשר לנאמנות למדינה, אלא מחשבה אנושית כיצד לקדם את עצמך במקום לבכות כל היום. ראה לחלופין את המזרחים היום בארץ שאומנם לא הביאו אותם לכאן כעבדים, אך כן היה הפליה עצומה נגדם. בעט זו הם התפתחו, לא רק למען המדינה אלא למען עצמם. אתה לא רואה את אותו כיוון מהשחורים שם לצערי בהרבה מאוד מקומות.

אני מקווה שאני טועה אך מההיכרות שלי כנראה שלצערי אני לא.
ומייקל ג'קסון הוא לא יותר מפדופיל גזען ויצור לא ידוע.
ואין שבוע של היסטוריה שחורה זה חודש(black history month).

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה שאני זוכר מארה"ב בעיקר זה שחורים אוונגליסטים נדמה לי שתמכו מאד בישראל. לא יודע עד כמה הם באמת מיעוט. אני כל כך שמח שהבאת את הדוגמא של המזרחים... תקן אותי אם אני טועה ממה שאני יודע רוב האסירים בישראל הם מזרחים כמו גם רוב ראשי העולם התחתון. ואפילו היום יש פערים במשכורות בין מזרחים לאשכנזים, ורוב זוכי פרס הנובל הם אשכנזים. אז גם זה בגלל שהמזרחים אוהבים לבכות כל היום ולא מקדמים את עצמם? או שפתאום כאן יש קשר לקיפוח עדתי ולעוני?

לגבי ג'קסון - פדופיל, אולי, או שכן או שלא. אבל איך גזען? גזען כלפי מי? כלפי יהודים, בגלל זה הוא התחתן עם אשה יהודיה? כלפי לבנים שבגלל זה רוב אנשי ההפקה שלו היו לבנים כמו גם שתי נשותיו? תסביר לי, אולי אני אבין קונספט חדש על גזענות.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נתחיל מהסוף, גקסון שר "jew me sew me" חיים אמר שזה עקב יחסי מין שקיים עם נער יהודי שהנער רצה לתבוע אותו(על פי הסרטון). בין אם זה זה ובין אם לא זה אנטישמי.

המזרחים קידמו את עצמם יפה, אתה יכול לראות מזרחים במקצועות הנחשקים ביותר בארץ. הייטק, עורכי דין, רופאים ועוד. אתה לא רואה התפתחות של שכונות שחורות כמו הרלאם לאומת ערי עוני לשעבר כמו נס ציונה, יבנה ועוד. ברור שלא הכל מושלם, אבל הפער נסגר הרבה יותר מהר.

« עריכה אחרונה: ינואר 25, 2010, 01:01:42 על ידי אוהד הפועל »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

במשך 45 השנים האחרונות הייתה אפלייה גזענית רישמית בארה''ב לא כלפי השחורים אלא כלפי הלבנים בכלל והיהודים בפרט. זה התחיל ב1965 עם מדיניות שנקראת "AFFIRMATIVE ACTION" ("פעולה חיובית") שפירושה אפלייה מתקנת. במשך 45 שנים כבר, כל חברה גדולה פרטית חייבת לדווח לממשלה כמה שחורים היא מעסיקה, ואם אין מספיק אוי ואבוי לחברה הזו. לכן חברות העסיקו שחורים עם הרבה פחות כישורים מלבנים רק בגלל צבע עורם. ואותו דבר באוניברסיטאות - שחורים שבקושי יודעים קרוא וכתוב קיבלו מלגות מלאות כשתלמידים יהודים גאונים נדחו. בתי המשפט אישרו את המדיניות הגזענית הזאת. וזוהי המדיניות הרישמית של ארה''ב עד עצם היום הזה.

אך השחורים כמו הערבים - זה לא משנה כמה שתעשו עבורם, הם לעולם לא יהיו שבעי רצון. השחורים שונאים את הלבנים והיהודים, ומקנאים בהם.

אם השחורים היו שונאים רק את אלה שהפכו אותם לעבדים, הייתי מבין אותם.

אך השחורים דוקא שונאים את היהודים, שמעולם לא עשו דבר רע נגדם. נהפוך הוא - היהודים רק עזרו לשחורים ואפילו מסרו את נפשם עבורם. יהודים כמו גודווין ושוורנר נהרגו כשהם נלחמו למען זכויות השחורים בשנות השישים של המאה הקודמת. השחורים שונאים את היהודים יותר מכל הלבנים הלא יהודים. כי השחורים מקנאים ביהודים. כמה שהיהודים עוזרים לשחורים, השחורים תמיד מגיבים עם עוד יותר שנאה. כי השחורים הם רשעים והם מחשיבים את כל המעשים הטובים של היהודים לא כחסד אלא כחולשה. והשחורים, כמו כל הרשעים, תמיד שונאים חלשים ופחדנים. ובכן השחורים דוקא מכבדים את לבנים שהעבידו ועשקו אותם כי הם מחשיבים את הלבנים האלה כחזקים. אולם השחורים שונאים ומזלזלים ביהודים כי הם מחשיבים אותם כחלשים ופחדנים.

נדב אתה לא מכיר את השחורים או הגויים. ואתה לא מבין אותם. אתה לא מסוגל להבין אותם כי יש להם כבוד עצמי, דבר שחסר לך. אתה לא יכול לכבד אחרים אם אתה לא מכבד את עצמך ואת עמך. ואתה לא יכול לרכוש כבוד מאחרים אם אתה לא מכבד את עצמך ואת עמך. אתה בדיוק הטיפוס שהגויים, גם שחורים וגם לבנים, מזלזלים בו. לעומת זאת, יש לנו הרבה תומכים לא יהודים בארה''ב שלא רק מכבדים אותנו אלא באמת אוהבים אותנו.

כתבת נדב שמייקל ג'קסון "העביר מסרים חיוביים בשירים שלו". מה?! הסוטה הפדופיל הזה שאנס ילד יהודי בן 14 העביר מסרים חיוביים?! הפריק המטורף הזה שעבר מיליון ניתוחים פלסטיים כי הוא לא רצה להיות גבר שחור אלא העדיף להיות אישה לבנה, הוא דמות חיובית בעיניך? בסוף הוא מת מכל הסמים שהוא לקח. כן הוא חיובי מאוד. כתבת נדב "הלוואי עלינו כזה סמל." נדב אין לך מושג כמה הגויים, גם השחורים וגם הלבנים, היו צוחקים על כל היחס שלך. אתה בא מהעם הנבחר, ואתה אוהב את התרבות המגעילה של האנשים הרקובים ביותר שבעולם. ממש עצוב.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
"מייקל ג'אקסון מייצג את השחורים באמריקה!" - ס&#
« להגיב #14 ב- : ינואר 25, 2010, 01:30:19 »
^ ועוד יותר עצוב, שהרבה יהודים טובים כמו נדב חושבים כמו נדב מתוך חוסר ידיעה ונאיביות מחשבתית שמקורם באי היחשפות לאמת ובספיגה טבעית של כל ה"נוזלים" שמזריקים להם. הם לא אשמים.

ברוך ה' שיש קהילה כאן של אנשים יודעי דבר, כמו חיים בן-פסח וחברי הפורום היקרים, שיכולים לתקן את המעוות ולהאיר את אור האמת. גם אני פעם הייתי "תוכי ושוטה שימושי", לפני שהיכרתי את התנועה הזו.
« עריכה אחרונה: ינואר 25, 2010, 01:42:03 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
דווקא השכונה הארלם התפתחה מאד בשנים האחרונות, אני ישנתי בהוסטל זול במזרח הארלם במשך שבועיים בקיץ האחרון והרגשתי חופשי לגמרי להסתובב לבד ברחובות בלילה ולא קרה לי כלום. השכונה הזו משתפרת כל שנה. וגם בארה"ב אתה יכול לראות שחורים בתפקידי מפתח.

אפליה מתקנת היא לא גזענות. היא לא ננקטת רק כלפי שחורים אלא גם כלפי נשים ושאר אוכלוסיות שהממשל רוצה לחזק. הציעו לעשות אותו דבר גם לגבי המזרחים בארץ. יש בשיטה הזו יתרונות שבאמת אפשר להכריח אנשים לקבל עובדים מאוכלוסיות מוחלשות, אבל יש גם המון חסרונות. אני אישית מתנגד לשיטה הזו וחושב שהיא גורמת יותר נזק מתועלת, אבל זו ממש לא גזענות, וחיים אתה אמנם גר בניו יורק סיטי שזה באמת מקום עם ריכוז מאד גבוה של שחורים והיספנים, אבל תנסה ללכת למדינות כמו אלבמה ולשאול בעל עסק אם הוא היה מקבל עובד שחור. יש סיכוי לא רע שהוא יגיד לך לא. תשאל אותו למה, והוא יענה "כי אני לא אוהב כושים". אז מה הפתרון שלך לזה חיים? איך אפשר לוודא ששחורים לא מופלים לרעה אם לא על ידי אפליה מתקנת? או שלא אכפת לך שהם מופלים לרעה? ואמרתי כבר שאני יודע שהרבה שחורים שונאים יהודים אם זה בגלל קנאה או מסיבות אחרות. זו לא סיבה שגם אנחנו ניהיה גזענים. וזו עובדה מעניינת שיש חפיפה עצומה בארה"ב בין אנשים ששונאים שחורים, היספנים והומוסקסואלים לבין אנשים ששונאים יהודים. כמעט אחד לאחד. היחידים ששונאים שחורים היספנים והומואים אבל לא שונאים יהודים הם חברי הימין האמיתי, בדיוק כמו שאמרתי, והייתי שמח אם תוכל להסביר לי חיים מה ההבדל בינך לבין הקו קלוקס קלאן חוץ מהעניין היהודי, עד עכשיו אני מוצא את ההשקפות שלכם דומות מאד.

המונח הזה "כבוד עצמי/ לאומי" פשוט לא מדבר אלי, מצטער. זה מונח ששייך לערסים, למשפחות פשע ולנאצים ("חוק הדם הגרמני והכבוד הגרמני"). אני לא רודף כבוד ולא מבקש כבוד מאף אחד, זה לא מעניין אותי. אבל בשביל הדיון יש מצב שאני לא מבין את משמעות המונח עד הסוף, אז אשמח אם תעזור לי:

- הכבוד שאתה מדבר עליו, זה כמו שמישהו מתחיל עם החברה של יענקל'ה אז הוא בעצם פוגע ליענקל'ה בכבוד ויענקל'ה צריך עכשיו לקחת סכין ולדקור אותו, כי אחרת החבר'ה בשכונה עוד עלולים לחשוב חו"ח שיענקל'ה הוא בחור בלי כבוד עצמי. נו, בשביל כבוד צריך לעבוד. ברוך השם. זה הכבוד שאתה מדבר עליו? כבוד כזה של מאפיונרים? אני שואל ברצינות כדי להבין. אני לא מוכן לחיות במדינה שמתנהגת כמו הערס השכונתי, כזה שהכבוד שלו יותר חשוב מכל דבר אחר.

- אתה טוען שאני לא מבין את השחורים משום שיש להם כבוד עצמי ולי אין. לך חיים יש כבוד עצמי ולכן אתה כן מבין אותם. הסיבה שהשחורים מזלזלים ובזים לי היא שאין לי כבוד עצמי. אז למה אתה שונא את השחורים, שהרי יש להם כבוד עצמי?! אני לא מבין:

"והשחורים, כמו כל הרשעים, תמיד שונאים חלשים ופחדנים. "

חיים גם אתה שונא חלשים ופחדנים, האם אתה רשע?

"ואתה לא יכול לרכוש כבוד מאחרים אם אתה לא מכבד את עצמך ואת עמך. "

אז הנה השחורים מכבדים את עצמם ואת עמם, ובכל זאת אתה אינך רוחש להם כבוד. למה? גם הערבים מכבדים את עצמם ואת עמם. האם יש בך כבוד כלפיהם? האם אתה מעריך את הערבים בזכות זה שהם נלחמים בנו ללא כל סנטימנטים והם לא מוותרים, בגלל הכבוד הלאומי שלהם, אז חיים למעשה הערבים מתנהגים בדיוק כמו שאתה רוצה שאנחנו נתנהג, אז מה בדיוק הטענות שלך כלפיהם?

-"אם השחורים היו שונאים רק את אלה שהפכו אותם לעבדים, הייתי מבין אותם." חיים אתה שונא את הגרמנים ולא רק את אלה שהרגו יהודים. אתה שונא את האומה הגרמנית. גם אצל השחורים מדובר בטראומה שלא קל למחוק, השורש של ההמצאות שלהם בארה"ב הוא שהם נחשבו פעם לתתי אדם. מה דעתך על זה אגב? האם האמריקאים של אז פשעו כשחטפו שחורים מאפריקה והפכו אותם לעבדים? האם לדעתך מגיע לשחורים פיצוי כלשהו?

לא ענית לי על השאלה למה שאדם אנטישמי יתחתן עם אשה יהודיה ויוליד איתה שני ילדים. נתחיל מזה שאתה לא יכול להתווכח עם העובדה שג'קסון היה מוזיקאי ובדרן מצוין, לא יעזור לך כאן בית דין צבאי רבני ואזרחי, אם אתה חושב שלא זה רק משום שאתה לא יודע להפריד את האיש מהמוזיקה. דרך אגב להבדיל גם וגנר היה מלחין גדול, אתה יכול להתכחש עד מחר אבל זו המציאות, אין קשר בין האדם למוזיקה שהוא מייצר נתחיל מזה, אתה בכלל אוהב או מעריך איזשהו מוזיקאי שהוא לא יהודי? זה שהוא היה פריק ומטורף אני יודע, גם אם אתה היית גדל עם אבא שמכה אותך ומכניס לך לראש שאתה מכוער יכול להיות שהיית יוצא דפוק, כמעט כל המוזיקאים הגדולים הם מעורערים בנפשם באיזשהו אופן וכמעט אף פעם הם לא מתים מוות טבעי, בדרך כלל מנת יתר או התאבדות או אנורקסיה כלשהי. זו תופעת לוואי של הצלחה מסוג כזה. ועוד לא הבאת הוכחה שהסיפור עם ג'ורדי צ'נדלר אמיתי ולא פיקציה שנועדה לסחוט כסף.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

כל אפליה על בסיס גזע היא גזענות. עם תפלה אדם בגלל צבע עורו, זה גזעני. וזה מה שעושים נגד לבנים ויהודים בארה''ב ב45 השנים האחרונות.

אני בתור מזרחי לא רוצה ולא צריך "אפליה מתקנת". היהודים היקרים מעדות המזרח לא זקוקים להטבות מיוחדות. אנו רק רוצים שוויון זכויות לכל העדות של עם ישראל כי אנו אוהבים את כל העדות של עם ישראל. הבעיה היא שהבולשביקים המתייוונים מהערב רב שמשתלטים על המדינה מפלים את המזרחים, הרוסים, הדתיים, הימניים, המתנחלים, וניצולי השואה. הבוגדים הבולשביקים האלה הם כמעט כל שופטי הבג''ץ, כמעט כל התשקורת, כמעט כל בעלי ההון של החברות הגדולות וכו'. אם יסירו את האפליה האנטישמית של השמאלנים המתבוללים האלה, אנו המזרחים נסתדר מצויין בלי שום הטבות. וגם רוב אחינו האשכנזים סובלים כאמור מאותה אפליה אם הם ימניים או דתיים או ניצולי שואה או מתנחלים או רוסים. כולנו נסתדר מצויין אם במקום אפליית הממסד הבולשביקי, תהיה כאן חברה שבנוייה על בסיס אהבת ישראל אמיתית.

מעניין נדב שאתה שוב ושוב משווה אותנו לנאצים של הקו קלוקס קלאן יש''ו. איזו השוואה מכוערת. לידיעתך אנו לא שונאים שחורים או ערבים או אפילו גרמנים בגלל הגזע שלהם. בכלל לא. ויש לנו חברים גרמנים בפורום האנגלי שלנו. אנו רק שונאים שחורים, לבנים, ערבים וגרמנים אם הם רוצים להרע לעמנו. הגישה הצודקת שלנו היא בכלל לא גזענות. אדרבה, היחס שלנו הוא אנטיגזענות ואנו אנטיגזענים כי אנו מתנגדים לגזענות הגרועה ביותר שהיא אנטישמיות. לעומת זאת, אתה סובל את האנטישמים השחורים כי משום מה אתה אוהב את ה"תרבות" האכזרית שלהם.

כמו בדיונים קודמים שניהלנו בפורום, אתה שוב ושוב מכניס את ההומואים לתמונה. כאילו סטייה מינית דומה לגזע. אין שום קשר.

אתה גם מכניס את ההיספנים לתמונה. יש לנו לא מעט חברים היספנים בפורום האנגלי שלנו. הרבה היספנים שונאים את השחורים כי ההיספנים גרים באותן שכונות והם קורבנות של הפשע של השחורים.

השחורים הם 13% מהאוכלוסיה בארה''ב, אך הם רוב הפושעים האלימים. רוב הרוצחים ורוב האנסים באמריקה הם שחורים.
70% מהאבות השחורים מזניחים את התינוקות שלהם.
רוב השחורים הזכרים יהיו בבתי הכלא במשך החיים שלהם. כרגע שליש מהשחורים הצעירים בבירת ארה''ב (וושינגטון) ורבע מהשחורים הצעירים במדינת קליפורניה הם בבתי כלא או בשיחרור על תנאי על פשעים שהם ביצעו.
רוב הפשעים של השחורים לא מופנים כלפי לבנים אלא כלפי שחורים אחרים. כמו הערבים, השחורים אכזרים סדיסטים אפילו כלפי האחים שלהם.

ה"מוזיקה" של מייקל ג'קסון היא זבל. אבל אפילו אם המוזיקה מעולה, האם אתה מעריך רשעים אם יש להם כישרון? אם כן, אתה אדם בלתי מוסרי. הגרמנים הנאצים יש''ו ערכו סרטוני תעמולה גאוניים במשך השואה. האם אתה מעריך אותם?

מייקל ג'קסון אנס ילד יהודי בן 14 בשנות השמעונים. זה לא אותו מקרה מפורסם שבו ג'קסון נעצר ונשפט על אונס (במקרה המפורסם, הילד הנאנס היה היספני ממוצא מקסיקני). ג'קסון שילם לילד היהודי מיליוני דולרים להשתיק אותו. כולם באמריקה מכירים את המקרים האלה ותוכל לחקור את זה דרך אתרים בגוגל.

נדב כתבת: "המונח הזה "כבוד עצמי/ לאומי" פשוט לא מדבר אלי, מצטער. זה מונח ששייך לערסים, למשפחות פשע ולנאצים ("חוק הדם הגרמני והכבוד הגרמני"). אני לא רודף כבוד ולא מבקש כבוד מאף אחד, זה לא מעניין אותי..."
נדב אין לי ספק שכבוד עצמי לא מדבר אליך. זה ברור. אתה מוכן להשפיל את עצמך בפני שונאי ישראל.
וכמו שכתבת, כבוד לאומי גם לא מדבר אליך. לא אכפת לך אם אנטישמים משפילים ומבזים את העם שלך.
ונדב אתה צודק שזה כן אכפת לנו. כבוד יהודי כן חשוב לנו כי אנו גאים להיות יהודים. מה שאתה לא סובל זה השפלת הומואים. אז אתה מתווכח ומוחה. אולם השפלת יהודים לא מזיזה אותך. זה מראה איך הסטייה הזאת מעוותת את כל המציאות. ואיך הסוטים מלאי שנאה עצמית מכוערת וחולנית. עד שאתה טוען שיהודי ששואף שיהיה כבוד יהודי שווה לנאצים.

דרך אגב נדב, אם יום יבוא ותחליט לחזור בתשובה, אני כאן כדי לעזור. רק שתדע.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אם אנחנו כבר מדברים על נושא של קבוצות אתניות שונות בארצות הברית:

חיים הייתי מעוניין לשאול אותך מה הוא היחס של האסייתים והיהודים בארצות הברית? זאת אומרת לא רק הסינים, קוריאנים וכן הלאה, אלא יותר היפנים שלהם מדינה מערבית ואף ההודים שלהם מספרים לא קטנים של עובדי הייטק(לפחות בזמן שאני הייתי שם על פי אבי הטוב).

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אם אנחנו כבר מדברים על נושא של קבוצות אתניות שונות בארצות הברית:

חיים הייתי מעוניין לשאול אותך מה הוא היחס של האסייתים והיהודים בארצות הברית? זאת אומרת לא רק הסינים, קוריאנים וכן הלאה, אלא יותר היפנים שלהם מדינה מערבית ואף ההודים שלהם מספרים לא קטנים של עובדי הייטק(לפחות בזמן שאני הייתי שם על פי אבי הטוב).

בס''ד

האסייתים מסין, יפן, קוריאה ועוד מדינות המזרח הרחוק הם מצליחים בארה''ב כלכלית וחינוכית כי הם ממושמעים ושקדנים. כתוצאה מהצלחתם, הם שנואים באמריקה כי האמריקאים בד''כ מקנאים בזרים שמהגרים לארה''ב אם הזרים האלה מוצלחים יותר מילידי ארה''ב. אז האסייתים הם קורבנות של "הפעולה החיובית" (AFFIRMATIVE ACTION) שכזכור היא מדיניות אפליה לטובת שחורים, ערבים, מוסלמים ועוד קבוצות של אנשים עצלנים. (כן, גם יש מיליוני ערבים בארה''ב). היחסים בין היהודים והאסייתים טובים יחסית. יותר מדי טובים לדעתי כי לדאבוני הרב יש לא מעט נישואי תערבות בין יהודים ואסייתים ר''ל.

נכון שגם יש הרבה הודים בארה''ב. יש שתי קבוצות עיקריות של הודים: ההינדים והמוסלמים. ההינדים גרים בשכונות שלהם לפעמים על יד שחורים וערבים, והם לא מתעסקים הרבה עם יהודים. ז''א אין הרבה קשר בין הינדים ויהודים באמריקה. ההודים המוסלמים יחד עם הפקיסטנים המוסלמים והבנגלים המוסלמים - כל קבוצות המוסלמים האלו מאוד עויינות ליהודים.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
תשובות מעולות, חיים. נהניתי מאד לקרוא ולהשכיל. תודה. :V:  :V:

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אני לא מאמין בגזעים אבל אני מסכים עם חיים. לא רק שחורים וערבים חושבים כבוד - כך גם כל אדם בעולם הזה, מלבד יהודוני השמאל.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : ינואר 28, 2010, 03:45:11 »
בס"ד

אני לא מאמין בגזעים אבל אני מסכים עם חיים. לא רק שחורים וערבים חושבים כבוד - כך גם כל אדם בעולם הזה, מלבד פרט ל / חוץ מ / למעט / להוציא יהודוני השמאל.

מלבד = בנוסף ל
למעט = חוץ מ

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : ינואר 28, 2010, 04:38:57 »
בס"ד

מלבד = בנוסף ל
למעט = חוץ מ

תקשיב
אה ועוד דבר. אני לא מסכים עם חיים על הכל - אני שונא את כל הגרמנים והערבים באשר הם גרמנים וערבים.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : ינואר 28, 2010, 06:48:16 »
בס"ד

תקשיב
אה ועוד דבר. אני לא מסכים עם חיים על הכל - אני שונא את כל הגרמנים והערבים באשר הם גרמנים וערבים.

ההערה שלי הייתה לשונית גרידא, ללא קשר רעיוני לתוכן המצוטט.

שמע, הגישה הרציונאלית מַבחינה בין סתם גרמני לבין "נאצי", ובין סתם ערבי לבין "מוסלמי" (= נאצי). גרמני יכול להיות גם חסיד אומות-עולם, ולעומת זאת יהודי יכול להיות נאצי יותר-גרוע-מהנאצים. זה המישור הרציונאלי של חיים (וגם שלי), אם כי אני מבין את הצד הרגשי שאתה מעלה,- כל העם הגרמני כעם וכל הערבים כאומה- מקוללים וחלה עליהם הגדרת עמלק מהתורה לפי כמה מפרשים. אבל לדון אומות שלמות זה כבר נושא לשופט כל הארץ (הקב"ה). כך לפחות אני מבין..

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : ינואר 28, 2010, 06:54:43 »
בס"ד

ההערה שלי הייתה לשונית גרידא, ללא קשר רעיוני לתוכן המצוטט.

שמע, הגישה הרציונאלית מַבחינה בין סתם גרמני לבין "נאצי", ובין סתם ערבי לבין "מוסלמי" (= נאצי). גרמני יכול להיות גם חסיד אומות-עולם, ולעומת זאת יהודי יכול להיות נאצי יותר-גרוע-מהנאצים. זה המישור הרציונאלי של חיים (וגם שלי), אם כי אני מבין את הצד הרגשי שאתה מעלה,- כל העם הגרמני כעם וכל הערבים כאומה- מקוללים וחלה עליהם הגדרת עמלק מהתורה לפי כמה מפרשים. אבל לדון אומות שלמות זה כבר נושא לשופט כל הארץ (הקב"ה). כך לפחות אני מבין..

אני יודע. לא התכוונתי אליך.
בקשר לגרמניה - הטענה שלי הוא פשוטה. אינני רואה בגרמנים גזע/עם כיוון שאינני מאמין בדברים כאלה [חוץ מעם ישראל] - גרמניות איננה תכונה מולדת והיא ניתנת לשינוי כיוון שגרמניות היא להיות חלק מהציוויליזציה/התרבות הגרמנית כמו שערביות היא להיות חלק מהציוויליזציה/התרבות הערבית. אפשר לבחור להיות חלק ממנה ולבחור להיות אויבי המר - ואפשר לברוח ולהינצל.