כתב נושא: "מייקל ג'אקסון מייצג את השחורים באמריקה!" - סרט שלנו עם אלפי צפיות (באנגלית)  (נקרא 13270 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
"מייקל ג'אקסון מייצג את השחורים באמריקה!" - ס&#
« להגיב #25 ב- : ינואר 28, 2010, 07:10:07 »
בס"ד

אני יודע. לא התכוונתי אליך.
בקשר לגרמניה - הטענה שלי הוא פשוטה. אינני רואה בגרמנים גזע/עם כיוון שאינני מאמין בדברים כאלה [חוץ מעם ישראל] - גרמניות איננה תכונה מולדת והיא ניתנת לשינוי כיוון שגרמניות היא להיות חלק מהציוויליזציה/התרבות הגרמנית כמו שערביות היא להיות חלק מהציוויליזציה/התרבות הערבית. אפשר לבחור להיות חלק ממנה ולבחור להיות אויבי המר - ואפשר לברוח ולהינצל.

רגע, אתה לא מבחין בין גרמני לבין נאצי ובין ערבי לבין מוסלמי?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : ינואר 28, 2010, 07:12:52 »
בס"ד

רגע, אתה לא מבחין בין גרמני לבין נאצי ובין ערבי לבין מוסלמי?

הגרמנים כאומה ולא האידיאולוגיה הנאצית בלבד הכריזו עלינו מלחמה. לדידי לקיחת חלק בציוויליזציה ובתרבות הגרמניים היא שת"פ והכרזת ידידות באומת אויב.
כנ"ל לגבי הערבים - אף ערבי לא יסכים עם קיומה של מדינת ישראל בטווח הקצר או הארוך [זה לא משנה].

בשביל להבין קודם כל את השאלה, צריך קודם כל להבין מיהו ערבי ומיהו גרמני בימינו ודאז.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : ינואר 28, 2010, 07:27:35 »
בס"ד

הגרמנים כאומה ולא האידיאולוגיה הנאצית בלבד הכריזו עלינו מלחמה. לדידי לקיחת חלק בציוויליזציה ובתרבות הגרמניים היא שת"פ והכרזת ידידות באומת אויב.
כנ"ל לגבי הערבים - אף ערבי לא יסכים עם קיומה של מדינת ישראל בטווח הקצר או הארוך [זה לא משנה].

בשביל להבין קודם כל את השאלה, צריך קודם כל להבין מיהו ערבי ומיהו גרמני בימינו ודאז.

במה שונה היום התרבות הגרמנית משאר תרבויות אירופה המערבית מבחינת יחסה לעם היהודי?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : ינואר 28, 2010, 07:30:38 »
בס"ד

במה שונה היום התרבות הגרמנית משאר תרבויות אירופה המערבית בנוגע ליחסה לעם היהודי?

התרבות הגרמנית איננה תרבות במישור היצירתי [ספרות, מוזיקה, אדרכילות, שפה, וכו'] אלא הקולקטיב שכולל את כל בני
הקולקטיב הגרמני. הקולקטיב הנ"ל הכריז בעצם היותו רוב [גם המיעוט לא התנגד וגם אם התנגד הרי שחייב בעונש קולקטיבי
גם ככה] מלחמה על העם היהודי והפך את התרבות הגרמנית לעוינת עוד יותר ממה שהייתה בימים עברו [האנטישמיות הגרמנית
לא נולדה תחת שלטונו של היטלר]. וכך כל מי שבוחר להשתייך לאומה שהכריזה עלינמלחמה על בורא עולם הופך אוטומטית לפרסונה
נון גרטה בעולם הזה ובעולם הבא.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : ינואר 28, 2010, 08:14:14 »
בס"ד

התרבות הגרמנית איננה תרבות במישור היצירתי [ספרות, מוזיקה, אדרכילות, שפה, וכו'] אלא הקולקטיב שכולל את כל בני
הקולקטיב הגרמני. הקולקטיב הנ"ל הכריז בעצם היותו רוב [גם המיעוט לא התנגד וגם אם התנגד הרי שחייב בעונש קולקטיבי
גם ככה] מלחמה על העם היהודי והפך את התרבות הגרמנית לעוינת עוד יותר ממה שהייתה בימים עברו [האנטישמיות הגרמנית
לא נולדה תחת שלטונו של היטלר]. וכך כל מי שבוחר להשתייך לאומה שהכריזה עלינמלחמה על בורא עולם הופך אוטומטית לפרסונה
נון גרטה בעולם הזה ובעולם הבא.

אני מקבל את התפיסה הזאת, וכמו שאמרתי יש לה גם בסיס פרשני מוצק במקורות. האומה הגרמנית כקולקטיב הינה "עמלק" וכך גם הערבים לסוגיהם. אני לא הייתי כורת איתם ברית ידידות כאומה. אבל אנשים כפרטים שיוכיחו והוכיחו בעבר שאינם אנטישמים, אינם שונים מאנשים כפרטים משאר אומות הגויים והם יכולים גם להיות בני-נוח וחסידי אומות-עולם. יש גם כאלה שהצילו יהודים בשואה. רק אנטישמים (גם אם הם באים כביכול מהעם שלי- בוגדים יהודיים עם שנאה עצמית = אנטישמים לכל דבר) הם אוייבי המרים. חשבון עם אומות כקולקטיב מובטח לנו בתורה שיפדה הקב"ה מכל אומות הגויים באחרית הימים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : ינואר 28, 2010, 12:46:29 »
בס"ד

אני מקבל את התפיסה הזאת, וכמו שאמרתי יש לה גם בסיס פרשני מוצק במקורות. האומה הגרמנית כקולקטיב הינה "עמלק" וכך גם הערבים לסוגיהם. אני לא הייתי כורת איתם ברית ידידות כאומה. אבל אנשים כפרטים שיוכיחו והוכיחו בעבר שאינם אנטישמים, אינם שונים מאנשים כפרטים משאר אומות הגויים והם יכולים גם להיות בני-נוח וחסידי אומות-עולם. יש גם כאלה שהצילו יהודים בשואה. רק אנטישמים (גם אם הם באים כביכול מהעם שלי- בוגדים יהודיים עם שנאה עצמית = אנטישמים לכל דבר) הם אוייבי המרים. חשבון עם אומות כקולקטיב מובטח לנו בתורה שיפדה הקב"ה מכל אומות הגויים באחרית הימים.

בעם העמלקי גם היו "נאורים" ו"מתונים" שאינם רצו בדם יהודי. הקב"ה מחה גם אותם מעל פני האדמה. גם בין הערבים והמוסלמים ישנם כאלה [מעט מאוד, אבל יש, תאמין לי, יש, גם בשואה וגם כיום].
העם הגרמני קיבל את הטייטל "עמלק" בזמן השואה - שהייתה חילול השם במידה בלתי תתואר ובלתי תכופר. בעקבות כך, הקב"ה הקים את מדינת ישראל למרות שלא היינו ראויים לה.
העניין הוא שצריך להסביר להם מהי מהותה של חברות באומת אויב. מי שלא יהיה מוכן לעזוב את התרבות/הציוויליזציה הגרמנית, ייכחד עימה [לרקורד, אני לעולם לא מגיע לענייני אינדיבידואלים ביחסי ישראל-אומות העולם, זו כבר רחמנות של טיפשים, אך ורק חשיבה ציוויליזציונית].

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אבל איך אתה מצפה ממני להשתנות אם אתה מתחמק פעם אחר פעם מהפרדוקסים שאני מעלה? אני מבקש ממך טובה חיים, קח את הזמן ותתייחס בבקשה לכל הנקודות שלי. מצידי שיקח לך חודש. אני אסכם הכל שוב:

1) "אני בתור מזרחי לא רוצה ולא צריך "אפליה מתקנת". היהודים היקרים מעדות המזרח לא זקוקים להטבות מיוחדות. אנו רק רוצים שוויון זכויות לכל העדות של עם ישראל כי אנו אוהבים את כל העדות של עם ישראל."

יופי, אבל איך תפקח על זה שהשוויון באמת נאכף? נניח בעל מפעל מראיין עובדים והוא שונא מזרחים, הוא יכול פשוט לא לקבל מזרחים לעבודה ולהגיד שבמקרה האשכנזים הספיציפים שהתראיינו אצלו יותר נראים לו מאשר המזרחים, ככה יצא... והנה למרות שאין אפליה חוקית כלפי מזרחים היא עדיין מתבצעת בפועל. וזה בדיוק מה שקורה בארה"ב כלפי שחורים. הרעיון של אפליה מתקנת בא למנוע בדיוק את זה ולהכריח בעלי עסק לקבל גם מזרחים. איך אתה מציע להתמודד עם מצב כזה, כמו שהעליתי, שלא באמצעות אפליה מתקנת?

2) חיים אתה שונא שחורים ואתה לא יכול להתכחש לזה. זה ניכר מכל הסרטונים שלך באנגלית. אתה מחקה אותם ומדבר על כמה שהם מסריחים ומגעילים ופשעים וקופים וכמה השפה שלהם מטונפת, אתה אומר משפטים כמו " בארה"ב יש חודש של היסטוריה אמריקאית. איך אפשר לדבר במשך חודש על אנשים שמתנדנדים על עץ?" אני רוצה שאתה או כל אחד אחר בפורום הזה יסבירו לי - זה לא משפט גבלסי? זה לא משהו שהקו קלוקס קלאן היה מתגאה בו? וכל מיני "אני משתדל לדבר במילים פשוטות כדי שהשחורים יבינו אותי", יש דבר יותר גזעני מזה? תענה בפשטות יש או אין? זה שיש לך חברים שחורים בפורום זה לא מעניין אותי, זה הטריק הכי ישן בספר כמו שלאחמדינג'אד יש "חברים" יהודים שמתחבקים איתו בכל מיני ארועים כדי שהוא יוכל להגיד לעולם "אתם רואים? ואומרים שאני אנטישמי..."

וזה כ"כ מצחיק שאתה מדבר על התרבות השחורה שמרעילה את התרבות האמריקאית... לא יודע אם סיפרו לך אבל כל התרבות האמריקאית מבוססת על תרבות שחורה, זה לא עניין של השנים האחרונות, אני אדבר בעיקר על מוזיקה כי זה התחום שלי - כל הרעיון של מוזיקת הג'אז הוא שילוב בין אירופה לבין אפריקה, הבלוז שהוא חלק עצום מהמוזיקה האמריקאית כבר 100 שנה, הגוספל השפיע כמעט על כל תרבות הפופ בארה"ב, הפאנק, הרגאיי, כל זה לא היה קיים בלי התרומה האדירה של התרבות השחורה לארה"ב. שלא נדבר על היפ הופ שהיום מהווה בערך 85% אחוז ממכירות המוזיקה בארה"ב. אפילו במוזיקה שנחשבת להכי לבנה, מוזיקה של הילביליס כמו קאנטרי ובלוגראס יש יסודות שחורים של בלוז וגוספל. אני מבין שמבחינתך כל זה מוזיקה של קופים בג'ונגל, אגב גם גבלס כינה בזמנו את מוזיקת הג'אז "the art of the sub human". אבל לא יעזור, רוב המוזיקה האמריקאית מושתתת על מוזיקה שחורה, אתה חושב שצריך לזרוק את כל זה לפח?

3) "כמו בדיונים קודמים שניהלנו בפורום, אתה שוב ושוב מכניס את ההומואים לתמונה. כאילו סטייה מינית דומה לגזע. אין שום קשר. "

יש הרבה קשר. בשיח הציבורי המודרני המילה גזענות כבר לא קשורה לגזע. גם אפליה על רקע מיני היא גזענות וגם אפליה על רקע דתי. אני לא המצאתי את זה. אם אתה רוצה לדבר כך שאנשים יבינו אותך אז תשתמש במונחים כפי שמקובל להשתמש בהם.

"השחורים הם 13% מהאוכלוסיה בארה''ב, אך הם רוב הפושעים האלימים. רוב הרוצחים ורוב האנסים באמריקה הם שחורים.
70% מהאבות השחורים מזניחים את התינוקות שלהם.
רוב השחורים הזכרים יהיו בבתי הכלא במשך החיים שלהם. כרגע שליש מהשחורים הצעירים בבירת ארה''ב (וושינגטון) ורבע מהשחורים הצעירים במדינת קליפורניה הם בבתי כלא או בשיחרור על תנאי על פשעים שהם ביצעו.
רוב הפשעים של השחורים לא מופנים כלפי לבנים אלא כלפי שחורים אחרים. כמו הערבים, השחורים אכזרים סדיסטים אפילו כלפי האחים שלהם."

חיים אתה מכיר את הביטוי "חכם בלילה"? אתה יודע שזה היה סיפור דומה מאד עם המזרחים בארץ לפני 20 30 שנה? ואני די בטוח שעד היום יש יותר מזרחים ורוסים בבתי הכלא מאשר אשכנזים יחסית לגודלם באוכלוסיה. אז אולי גם לאחים המזרחיים שלך יש מנטליות עבריינית (גם אני מזרחי)? או שפה פתאום זה שונה? אתה יודע שאשכנזים עדיין מרוויחים יותר ממזרחיים אז אולי זה אומר שגם המזרחים בדומה לשחורים הם עצלנים ובטלנים שמבזבזים כסף כל הזמן? למה כשזה מגיע ליהודים פתאום התמונה מתהפכת? כשאומרים שיש יחסית הרבה ערבים בבתי כלא אתה תגיד "ברור, הם ערבים" אבל אם תסתכל על סטטיסטיקות של רוסים יהודים בארץ ותראה שהרוסים צורכים הרבה יותר אלכוהול ומבצעים הרבה יותר פשעים אלימים באופן חסר פרופורציה לגודלם באוכלוסיה? אז זה בסדר, זה לא שייך אליהם, הרי הם יהודים?  יש לי בעיות עם המחשב המשך התגובה בעוד מספר שעות, בבקשה לא לענות עד אז.

« עריכה אחרונה: ינואר 30, 2010, 19:10:10 על ידי נדב »

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך, ואידך זיל גמור.
נדב, אני מחזק אותך.
קשה מאוד להתווכח עם חיים.
חיים מתחמק מאוד וחוזר על עצמו הרבה פעמים וזה מייאש, לא קל להתווכח איתו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
נדב, אני מחזק אותך.
קשה מאוד להתווכח עם חיים.
חיים מתחמק מאוד וחוזר על עצמו הרבה פעמים וזה מייאש, לא קל להתווכח איתו.

בס''ד

ראש פתוח, פתחתי אשכול מיוחד כדי להתווכח איתך. אתה יודע שלא התחמקתי. אתה פשוט הפסדת כי הטענות שלך היו כל כך לא היגיוניות. באשכול היו 76 הודעות, הרבה מהן ארוכות. זו התחמקות?! ואני לא זה שחזר על עצמו כל הזמן. ציינתי המון דברים חדשים. לעומת זאת אתה דוקא חזרת שוב ושוב על אותם טיועני שווא. והפרכתי את כל אחד מהנימוקים שלך. כולם יכולים לשפוט בעצמם:

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,23705.0.html

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #34 ב- : ינואר 29, 2010, 01:20:20 »
בס''ד

ראש פתוח, פתחתי אשכול מיוחד כדי להתווכח איתך. אתה יודע שלא התחמקתי. אתה פשוט הפסדת כי הטענות שלך היו כל כך לא היגיוניות. באשכול היו 76 הודעות, הרבה מהן ארוכות. זו התחמקות?! ואני לא זה שחזר על עצמו כל הזמן. ציינתי המון דברים חדשים. לעומת זאת אתה דוקא חזרת שוב ושוב על אותם טיועני שווא. והפרכתי את כל אחד מהנימוקים שלך. כולם יכולים לשפוט בעצמם:

^ נכון מאד.   ראש פתוח, אתה אולי לא יכול להתווכח עם חיים, אבל יש כאלה שמסוגלים - ולפעמים אפילו משכנעים אותו.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אוקי לפני שאני ממשיך חשוב שתדע שאני לא בא לתקוף אותך או את התנועה. אני מחפש תשובות. מקווה למצוא אותן כאן. ועכשיו המשך:

"ה"מוזיקה" של מייקל ג'קסון היא זבל. אבל אפילו אם המוזיקה מעולה, האם אתה מעריך רשעים אם יש להם כישרון? אם כן, אתה אדם בלתי מוסרי. הגרמנים הנאצים יש''ו ערכו סרטוני תעמולה גאוניים במשך השואה. האם אתה מעריך אותם?"

זו שאלה טובה שהתשובה עליה מורכבת. אני למשל מתנגד להשמעה של וגנר בארועים פומביים בישראל, אבל אני כן חושב שהוא היה מלחין גאון בלי קשר לדעות שלו. אבל בלי להכנס לתשובה, מצחיק שענית לי 3 פעמים ועדיין לא אמרת למה שאדם אנטישמי יתחתן עם אשה יהודיה ויביא איתה ילדים יהודים. למה שאדם אנטישמי יפגש עם אריאל שרון ויגיד לו שהוא תומך גדול של ישראל?

"מייקל ג'קסון אנס ילד יהודי בן 14 בשנות השמעונים. זה לא אותו מקרה מפורסם שבו ג'קסון נעצר ונשפט על אונס (במקרה המפורסם, הילד הנאנס היה היספני ממוצא מקסיקני). ג'קסון שילם לילד היהודי מיליוני דולרים להשתיק אותו. כולם באמריקה מכירים את המקרים האלה ותוכל לחקור את זה דרך אתרים בגוגל."

אני מצטער חיים אבל מה שאתה כותב כאן זה שטויות ברוטב. המקרה הראשון שבו ג'קסון הואשם היה ב 1993 על ידי אביו של ילד בשם ג'ורדי צ'נדלר (ככל הידוע לי הילד היה יהודי וגם שם המשפחה שלו נשמע יהודי - לא סגור על זה) זו הייתה הפעם הראשונה וזה מה שגרם להפסקת החוזה עם פפסי. לא היה שום דבר כזה כזה בשנות השמונים, מוזר שכולם בארה"ב יודעים על זה אבל ויקיפדיה לא שמעה על זה (גם העברית וגם האמריקאית).אתה מוזמן לבדוק.

עכשיו לנושא הכבוד. השאלות שלי שלא ענית עליהן:

הכבוד שאתה מדבר עליו, זה כמו שמישהו מתחיל עם החברה של יענקל'ה אז הוא בעצם פוגע ליענקל'ה בכבוד ויענקל'ה צריך עכשיו לקחת סכין ולדקור אותו, כי אחרת החבר'ה בשכונה עוד עלולים לחשוב חו"ח שיענקל'ה הוא בחור בלי כבוד עצמי? לזה אתה מתכוון, מין כבוד כזה של מאפיונרים? או כבוד של מישהו שרוצח את אחותו שפגעה בכבוד המשפחה, זה בעיניך ביטוי לכבוד? אתה מבין למה המונח הזה מעביר בי חלחלה? אתה יודע כמה אנשים נדקרו בגלל הכבוד הזה?

"והשחורים, כמו כל הרשעים, תמיד שונאים חלשים ופחדנים. "

חיים גם אתה שונא חלשים ופחדנים, האם אתה רשע?

"ואתה לא יכול לרכוש כבוד מאחרים אם אתה לא מכבד את עצמך ואת עמך. "

אז הנה השחורים מכבדים את עצמם ואת עמם, ובכל זאת אתה אינך רוחש להם כבוד. למה? גם הערבים מכבדים את עצמם ואת עמם. האם יש בך כבוד כלפיהם? האם אתה מעריך את הערבים בזכות זה שהם נלחמים בנו ללא כל סנטימנטים והם לא מוותרים, בגלל הכבוד הלאומי שלהם, אז חיים למעשה הערבים מתנהגים בדיוק כמו שאתה רוצה שאנחנו נתנהג, אז מה בדיוק הטענות שלך כלפיהם?

לא ענית לי האם אתה אוהב או מעריך איזשהו מוזיקאי לא יהודי בעולם? סתם מסקרנות.

"ונדב אתה צודק שזה כן אכפת לנו. כבוד יהודי כן חשוב לנו כי אנו גאים להיות יהודים. "

אין קשר. גם אני גאה להיות יהודי ישראלי וגאה במדינה ובצבא שלנו. זה לא אומר שאני צריך לרדוף אחרי כבוד. יש אצלנו משפט כזה "מי שרודף אחרי כבוד הכבוד בורח ממנו" אל תתפוס אותי במילה אבל לדעתי זה משפט של חז"ל.

"מה שאתה לא סובל זה השפלת הומואים. אז אתה מתווכח ומוחה. אולם השפלת יהודים לא מזיזה אותך. זה מראה איך הסטייה הזאת מעוותת את כל המציאות"

אין לי בעיה עם השפלות. יש לי בעיה עם פגיעה בזכויות. בוא ניקח דוגמא.  נניח שפוגעים בכבודם של הערבים - למשל מציירים קריקטורה של מוחמד. הערבים כמובן יראו בזה פגיעה בכבוד שלהם ויישר יצאו לרחובות לשרוף חנויות ולהפגין. לפי איך שאני מבין אתה אמור להצדיק אותם. הרי הם אנשים עם כבוד עצמי אז הם אמורים לפגוע במי שלא מכבד אותם. ורצוי שגם אנחנו ננהג כמוהם. נכון או לא?

זהו זה כל מה שהיה לי להגיד, עכשיו אני באמת מבקש ממך להתייחס לכל נקודה. תודה וסופ"ש נעים לכולם.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

נדב, בלי נדר אני רוצה לענות לך בסרטון. בע''ה אני מקווה שאתפנה מספיק לעשות זאת בשבוע הבא. כעת כמעט ואין לי זמן פנוי.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תודה חיים, קח את הזמן ושבת שלום.

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

אני לא הפסקתי להגיב בלי סיבה.
היו את ההשפלות מצד חברי הפורום שהתייחסו אליי בצורה מאוד לא מכבדת, מה שגרם לי בכלל לא לרצות להמשיך ( אע"פ שלפעמים התעלמתי עד שהגיע הדבר לקצה גבול היכולת שלי), השתדלתי להתייחס לאשכול ולחברי הפורום בצורה מכובדת אך אני לא קיבלתי את אותו כבוד.
היה לי קשה להתווכח איתך גם כי היו בהודעות שלי משפטים שפסחת או התעלמת מהם, האם זה מפני שהסכמת איתי לגביהם (כמו עניין האיידס למשל?)?
אני לא חושב שהבאתי טענות שווא ויכול להיות שחזרתי על עצמי לעיתים, אבל אני התייחסתי לכל הנקודות שלך. אתה לא התייחסת לכל הנקודות שלי.
אם יהיה אשכול מכבד לא יהיה איכפת לי להמשיך את אותו שרשור.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

אחרי קריאת חלק מהאשכול הזה אני חייב לשאול

מה היא העמדה התורנית לסטיות חברתיות שאינן בגדר הומוסקסואליות, כמו "סאדו-מאזו"(בהסכמה כמובן ובאופן חוקי מבחינת החוק החילוני), ביצוע מין אורלי(על ידי אישה) או אנאלי לאישה? או קיום יחסי מין עם אמצעי הגנה(קונדום, גלולות וכן הלאה)?

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אחרי קריאת חלק מהאשכול הזה אני חייב לשאול

מה היא העמדה התורנית לסטיות חברתיות שאינן בגדר הומוסקסואליות, כמו "סאדו-מאזו"(בהסכמה כמובן ובאופן חוקי מבחינת החוק החילוני), ביצוע מין אורלי(על ידי אישה) או אנאלי לאישה? או קיום יחסי מין עם אמצעי הגנה(קונדום, גלולות וכן הלאה)?

כדי לגלות את התשובה לשאלה הזאת תשאל רב.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מה שבטוח הוא, שהקהילה השחורה בארה"ב, פתוחה עד לאימה להליך איסלימיזציה מואץ, שכן בגלל המספרים הגדולים שלהם מעבר לכל פרופורציה באוכלוסיה הכללית, המאכלסים את בתי הכלא האמריקנים (וזו עובדה), שם הם חשופים לתעמולה איסלמית אדירה שפועלת חזק בין השחורים בין כותלי הכלא.
עכשיו השגתי את הספר "Stealh Jihad" של רוברט ספנסר שמדבר גם על זה, בהקשר של הכניסה מתחת לראדאר של כיבוש מוסלמי על אדמת ארה"ב.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה שבטוח הוא, שהקהילה השחורה בארה"ב, פתוחה עד לאימה להליך איסלימיזציה מואץ, שכן בגלל המספרים הגדולים שלהם מעבר לכל פרופורציה באוכלוסיה הכללית, המאכלסים את בתי הכלא האמריקנים (וזו עובדה), שם הם חשופים לתעמולה איסלמית אדירה שפועלת חזק בין השחורים בין כותלי הכלא.
עכשיו השגתי את הספר "Stealh Jihad" של רוברט ספנסר שמדבר גם על זה, בהקשר של הכניסה מתחת לראדאר של כיבוש מוסלמי על אדמת ארה"ב.

זה ממש לא רק זה, גיבורי התרבות של השחורים הם גם מוסלמים(מלקום X שאומנם רכש את אמונתו האיסלמית בכלא הפיץ אותה בשחרורו) ומוחמד עלי.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
זה ממש לא רק זה, גיבורי התרבות של השחורים הם גם מוסלמים(מלקום X שאומנם רכש את אמונתו האיסלמית בכלא הפיץ אותה בשחרורו) ומוחמד עלי.
אני יודע, לא חדש ואתה יכול להוסיף גם את קרים עבדול ג'אבר ואת לואיס פרחאן לרשימה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

עניתי לך נדב. עכשיו אל תאמר שאני מתחמק ממך.

קטע א':

קטע ב':

קטע ג':

קטע ד':

קטע ה':

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אני לא הפסקתי להגיב בלי סיבה.
היו את ההשפלות מצד חברי הפורום שהתייחסו אליי בצורה מאוד לא מכבדת, מה שגרם לי בכלל לא לרצות להמשיך ( אע"פ שלפעמים התעלמתי עד שהגיע הדבר לקצה גבול היכולת שלי), השתדלתי להתייחס לאשכול ולחברי הפורום בצורה מכובדת אך אני לא קיבלתי את אותו כבוד.
היה לי קשה להתווכח איתך גם כי היו בהודעות שלי משפטים שפסחת או התעלמת מהם, האם זה מפני שהסכמת איתי לגביהם (כמו עניין האיידס למשל?)?
אני לא חושב שהבאתי טענות שווא ויכול להיות שחזרתי על עצמי לעיתים, אבל אני התייחסתי לכל הנקודות שלך. אתה לא התייחסת לכל הנקודות שלי.
אם יהיה אשכול מכבד לא יהיה איכפת לי להמשיך את אותו שרשור.

אתה פה בחסד ולא בזכות. אין סיבה לכבד חזירים כמוך. אין משפט אחד שלך שהוא "פסח"
עליו או לא ענה לו בצורה כזו אחרת - זה שהבנת הנקרא זה לא הבעל שלך [הונלוהוהו] לא אומר שאתה
לא צריך לדעת את זה.