בס"ד
בדיחה. פשוט בדיחה. בגלל שיש לי כבוד מסויים אליך אענה לך, אחד אחד,
אתה יודע מה המקורות שלך מזיזים לי...
ובזה הרגע הפכת ללא יותר מקריקטורה. אני רוצה מקורות, אין מקורות? הטיעונים שלך צונחים.
קודם כל בוא נבהיר פה חד וחלק אני לא בדעות של ברק, אני נגד הגירושים, אז אל תתפוס עליי תחת ותשחק לי אותה יותר מידי, יופי.
מי דיבר על דעות?
אהוד ברק הוא מצביא גדול ושמו הולך הרבה לפניו בצבא ואני מתגייס עוד חודשיים בע"ה(שלא כמו כל מיני פרזיטים בפורום שמשתמטים ורק יושבים בבית ומבלבלים תשכל איך המדינה צריכה להתנהל ולא עושים צבא וחיים על חשבון הברון(משלם המיסים)), בקיצור אני יהיה הרבה יותר רגוע שאהוד ברק ינהל את העניינים של הצבא ביחד עם גבי אשכנזי.
א.) נץ הטעים את זה יפה, ברק הוא דוגמא לאסטרטג זוועתי, טקטיקן גדול ובעל יכולת הבנה גיאו-פוליטית וגיאו-צבית של ג'וק.
ב.) תן לי דוגמא להצלחה אסטרטגית אחת שהוא הנהיג.
ג.) מי ש"יושב בבית" ומבלבל ת'שכל על איך המדינ צריכה להתנהל גם יצליח לנהל אותה יותר טוב מהפודל הרשמי לקלינטון AKA אהוד ברק ר"מ ישראל לשעבר.
ד.) מי שעושה צבא וחי על חשבון ה"ברון" זה בדיוק החבר'ה של ברק, לא החרדיים ולא הדתיים שמשתמטים.
ה.) לגבי המשפט האחרון, אם אתה באמת חושב שגירוש של אזרחי המדינה שמעוקם באופן א-סימטרי לכל תפיסה טקטית/אסטרטגית שהיא היא "ניהול העניינים" אליבא דיחיאל יצליח לגרום לנו להיות רגועים, אז אתה צודק, אבל בים, לא פה. ברק ואשכנזי הם רק טיפה יותר טובים מפרץ וחלוץ (רק בעניין הגירושים הם יותר גרועים), הצמד חמד הזה רחוק לא יוביל אותנו, אני לא קונה סיסמאות ולא קונה עיטורים (לא אכפת לי כמה ברק מעוטר) של "מצביא גדול", אפשר לראות את זה היום.
בטח אתה שואל מה עם הבריחות שלו ?!
אם אתה מדבר איתי על לבנון, אני מבין שמבחינתך ומבחינת חיים בן פסח שקורא לאהוד ברק: "אהוד ברח" עדיף היה להישאר בבוץ הלבנוני עד היום ואללה שימותו 500 חיילים ואז הייתם מרוצים, והיית מוריד סעיף מהאשמות כלפיו, יפה לך.
לא, מבחינתי ומבחינת חיים בן פסח עדיף לא להישאר בבוץ התבוסתני ולשחרר את לבנון, להרוס, לגרש, להשמיד, לשרוף, לשחרר, במקום לצאת להילחם כמו בלרינות ועם קוד אתי נוצרי של רקדנית או "תפיסת המלחמה הצודקת" שכל המטרה שלה זה יחצ"נות, יחצ"נות, יחצ"נות בחירות בדיוק כמו שעשה בעזה ובדיוק כמו הושטת הלחי השניה שהפגין ב"רצועת הביטחון" (מושג אידיוטי לחלוטין, הרי ביטחון לא הביאו דרך הרצועה הזו), וכל שעה יפה אחת קודם, אופנסיבה אופנסיבה אופנסיבה, די עם הפחדנות וקטנות השכל.
אני נגד גירוש כמובן, אבל ואללה שמע יושב לך ראש ממשלה שנבחר ליהיות מנהיג ימין משמאלו יושב ליברמן מימינו יושב אלי ישי ומלמטה יש לך את יהדות התורה עם 5 מנדטים, את הבית היהודי עם 3 מנדטים וכל זה בקואליציה.
אז הנה אתה מכיר בעובדה שהוא מגרש. אלי ישי כנציג הכי גדול של ש"ס בכנסת לא תומך בגירושים, כנ"ל הבית היהודוני (הם רק נכנעים), יהדות התורה אין להם קשר לערבים, ליברמן כן אבל הוא לא פאקטור ברגע שהנחת הבסיס (גירוש) לא נמצאת בסדר היום (או כשבג"ץ לא נמצא).
שמע, אם בקואליציה היה יושב לך אחמד טיבי ביחד עם חיים אורון ובל"ד וכל הזבל הזה שיש שמה, היו לי המון תלונות.
מי מצרף שמאל וערבים מלכתחילה?
אבל יושבים לך חבר'ה שנבחרו ע"י הימין בישראל ! ע"י אנשים שעושים צבא, ע"י אנשים אידליסטים ולא ע"י חבורת חארות!
מה הקשר בכלל לעברם הצבאי?
אז כמה אפשר לבוא בטענות?!
אין אדם שחף מביקורת, לא אני לא חיים לא ברק ולא סרגיי, הם בני אדם ולא רובוטים, יש להם יכולת בחירה, לאהוד ברק יש כוח ושם לשנות.
והנה לכם גבירותיי ורבותיי, שגם אם ברק היה יורה בראש חוצות, על מרקם הטלוויזיה, בילדים יהודים, הם עדיין היו מנסים לתרץ את מעשיו ולהגן עליו.
משהו דפוק אצלנו ! אצל הימין !! מי מכר את סיני ?? מי מכר את גוש קטיף? י מכר את צפון השומרון?? רק אנשים שנחשבו ימין אז מה אתה רוצה להגיד בזה???
אני לא דיברתי כלל על הבוחרים, אלא על המעשים שלו, אתה פונה לנקודות שלא קשורת לדיון, כל הדברים האלה ידועים לי ואתה רק מחזק את טענתי שגם הכי "גיבורי צה"ל, אידיאליסטים, עושי צבא" או איך שלא תבחר לקרוא להם, כל עוד להם אין עמוד שדרה תורני, הם אפסים גמורים ובגין וברק הם רק דוגמא.
גם עכשיו בהקפאה של הבנייה האחריות היא של ביבי ולא רק של ברק, אם ביבי לא היה מאשר את ההקפאה אז לא הייתה הקפאה, ברק תומך בזה אבל ביבי הוא זה שהחליט .
א.) זו הנקודה, ברק תומך, לברק יש השפעה לעניין (גם אם לא, עצם הידיעה שלו על חומרת הגזירה הינה פשע נגד האנושות בכלל ונגד העם היהודי בפרט והינה רשעות).
ב.) ברק היה ועודנו יכול לעשות מספיק בשביל לעצור את ההקפאה וגם אם לא היה בידו מספיק בשביל להילחם בה בזירה הציבורית והתקשורתית, עצם זה שהוא לא, ויודע את החומרה, מספיק כדי להגדיר אותו נבל.
פה כבר ממש הפכת לבדיחה, יהודי נרצח בגללו??
הינה המקרה רצח האחרון של הרב מאיר חי הי"ד , חיילי צה"ל, לפי הפרסומים "יחידת דובדבן" הורידו את המחבלים שרצחו אותו, מה אתה רוצה?? גם זה לא טוב ?!?
א.) לא, הוא נרצח בגללי.
ב.) כל יהודי שנפגע בכל צורה שהיא בגלל הגירושים למיניהם, צורת ה"לחימה" בעזה, הבריחה מלבנון ומעזה, ההסתה הממושכת, החוצפה, הגאוותנות והאגואיזם להלן פרשת הרב מלמד והסרבנים, נפגע בגללו, לא בגלל מישו אחר, לא בגללי, לא בגלל חיים בן פסח, לא בגלל הרב כהנא ולא בגלל אדון יחיאל. להאשים אחרים במעשים לו נקרא פולחן אישיות לכל דבר ועניין, כל אדם אינו חף מביקורת קל וחומר רשעים כמוהו.
נו מזה שייך, אני יודע מתי הוא כיהן כראש ממשלה, מזה חידון עכשיו ? יאללה דבר לעניין
לא חידון אלא עקיצה, היה לברק מספיק זמן בתור ר"מ למנוע כל פגיעה שהיא בחיילים קל וחומר חטיפתם.