כתב נושא: גינוי לאיומים על אהוד ברק ומפכ"ל המשטרה  (נקרא 9534 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני מגנה את האיומים על אהוד ברק ועל מפכ"ל המשטרה משתי סיבות :

1. מדובר ביהודים שעל אף שיקול דעתם המוטעה (פינוי ישובים יהודים) יש להם זכויות רבות על הארץ, הם נתנו את כל חייהם בשביל המדינה.

2. שליחת מכתב איום היא פעולה לא חוקית, וכחבר בפורום של תנועת שומרי חוק אני חייב לגנות כל מעשה לא חוקי.

אני מקווה שכל חברי הפורום שותפים לדעתי.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גינוי לאיומים על אהוד ברק ומפכ"ל המשטרה
« להגיב #1 ב- : ינואר 06, 2010, 00:35:32 »
חושבני שהתבלבלת במקצת. כאן זה לא פורום גינויים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 06, 2010, 01:54:36 »
בס''ד

ציטוט
מדובר ביהודים שעל אף שיקול דעתם המוטעה (פינוי ישובים יהודים) יש להם זכויות רבות על הארץ, הם נתנו את כל חייהם בשביל המדינה.

א. הרצון של יאהוד ברח ומפכ''ל המשטרע לגרש את היהודים מיהודה ושומרון הוא פשע נגד עם ישראל, ארץ ישראל ותורת ישראל.

ב. כל מה שיאהוד ברח ומפכ''ל המשטרה עשו בחייהם היה למען עצמם - האגו שלהם, הקריירה שלהם, השררה, הכסף וכו'. אין להם שום זכויות על הארץ. וההוכחה היא שכיום הם פועלים לגרש יהודים כדי ליצור מדינת "פלסטין" בלב ליבה של ארץ ישראל - מעשה התאבדותי שיהודי נאמן לעולם לא היה עושה בשום פנים ואופן.

ג. אכן יאהוד ברח ומפכ''ל המשטרע נולדו כיהודים. אך כעת הם תומכים באוייבי העם שלהם.

ד. כל הסיפור הזה על "איומים" זה רק הצגה.

ציטוט
שליחת מכתב איום היא פעולה לא חוקית, וכחבר בפורום של תנועת שומרי חוק אני חייב לגנות כל מעשה לא חוקי.

אנו כן תנועה חוקית. אנו בטח לא שולחים מכתבי איום לאף אחד. והייתי מציע ליהודים לא לשלוח מכתבי איום כי זה לא משיג כלום וזה לא שווה. אולם החוק לא מחייב אותנו לגנות יהודים. ואנו לא מגנים יהודים טובים ונאמנים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 06, 2010, 10:07:34 »
בס"ד

פותח האשכול התבלבל כמעה. מי שמחריב את ביתו זכותו עליו מסתיימת.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 06, 2010, 11:49:26 »
בס"ד

ה"ימני" אתה לא מבין בכלל איזה דיונים אתה פותח,לפניי שאתה פותח תקרא טוב כי נראלי התבלבלת בפורום.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : ינואר 06, 2010, 11:55:35 »
בס''ד
ב. כל מה שיאהוד ברח ומפכ''ל המשטרה עשו בחייהם היה למען עצמם - האגו שלהם, הקריירה שלהם, השררה, הכסף וכו'. אין להם שום זכויות על הארץ. וההוכחה היא שכיום הם פועלים לגרש יהודים כדי ליצור מדינת "פלסטין" בלב ליבה של ארץ ישראל - מעשה התאבדותי שיהודי נאמן לעולם לא היה עושה בשום פנים ואופן.

.
בטח... גם מבצע אביב נעורים שהיה נקמה על רצח הספורטאים במינכן שאהוד ברק היה דאז מפקד סיירת מטכ"ל
היה בטח רק בשביל האגו שלו, הכסף וכל השאר הדברים שציינת...
מיותר לציין שהמבצע היה סכנת חיים שריחפה מעל ראשם של אותם אנשים שנשלחו למבצע הזה, אותו מבצע שהוכיח שיש מחיר לדם יהודים, המבצע היה עמוק מאחורי קווי האויב בלבנון והחזרה לארץ בחיים לא  היה דבר ברור מאליו.
באותו מבצע נהרגו לנו שתי חיילים הי"ד !

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 06, 2010, 11:58:24 »
אני לא אוהב את ברק לא את הדעות שלו לא את המפלגה השמאלנית שלו אבל זכויותיו עומדים מאחוריו !
אני נגד כל נסיון תקיפה של ברק ! וכל מי שינסה לעשות זאת מקומו בצינוק 40 מטר מתחת לאדמה

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 06, 2010, 12:01:20 »
בס"ד

בטח... גם מבצע אביב נעורים שהיה נקמה על רצח הספורטאים במינכן שאהוד ברק היה אז מפקד סיירת מטכ"ל
היה בטח רק בשביל האגו שלו, הכסף וכל השאר הדברים שציינת...
מיותר לציין שהמבצע היה סכנת חיים שריחפה מעל ראשם של אותם אנשים שנשלחו למבצע הזה, אותו מבצע שהוכיח שיש מחיר לדם יהודים, המבצע היה עמוק מאחורי קווי האויב בלבנון והחזרה לארץ בחיים לא  היה דבר ברור מאליו.
באותו מבצע נהרגו לנו שתי חיילים הי"ד !

לא כל סגן מפקד מסכן את חייו במהלך מבצע. ועל יהודי אחד שנרצח נחרב העולם הבא שלו (אני לא אתחיל לספור את היהודים נרצחו בגלל הבהמה הלא כשרה הנ"ל) ומהותו האנושית. המרחם על ערבים סופו להתאכזר ליהודים.

ציטוט
אני לא אוהב את ברק לא את הדעות שלו לא את המפלגה השמאלנית שלו אבל זכויותיו עומדים מאחוריו !
אני נגד כל נסיון תקיפה של ברק ! וכל מי שינסה לעשות זאת מקומו בצינוק 40 מטר מתחת לאדמה

עדי אביטן הי"ד הוא קרוב משפחתי. דמו השפוך הוא ההוכחה והדוגמא לכך שרמתו של ברק נמוכה מרמתו של כל ערבי וזכות קיומו פחותה מזו של אבו מאזן.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 06, 2010, 12:12:05 »
בס"ד

לא כל סגן מפקד מסכן את חייו במהלך מבצע. ועל יהודי אחד שנרצח נחרב העולם הבא שלו (אני לא אתחיל לספור את היהודים נרצחו בגלל הבהמה הלא כשרה הנ"ל) ומהותו האנושית. המרחם על ערבים סופו להתאכזר ליהודים.

תקשיב אני יודע מה אני אומר, הוא היה אז סגן אלוף - > מפקד סיירת מטכ"ל לא סגן מפקד  ! אלא מפקד.
ומאיפה אתה מוציא את השטות הזאת שהוא לא השתתף בלחימה? אתה לא שמעת על הסיפור המפורסם שהוא התחפש לבחורה בלונדינית ונכנס לתוך לבנון?
מה עם שחרור החטופים במטוס סבנה? אתה מספיק חכם בשביל להבין שקרה נס והם ניצלו ! והיום לאותם אנשים
יש ילדים ונכדים שמוקירים לו על כך וחייבים לו את חייהם!

בס"ד

עדי אביטן הי"ד הוא קרוב משפחתי. דמו השפוך הוא ההוכחה והדוגמא לכך שרמתו של ברק נמוכה מרמתו של כל ערבי וזכות קיומו פחותה מזו של אבו מאזן.
מותו כואב לכולנו אבל אתה במצב של מלחמה, ומה הקשר אליו בכלל?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 06, 2010, 12:21:15 »
בס"ד

ציטוט
תקשיב אני יודע מה אני אומר, הוא היה אז סגן אלוף - > מפקד סיירת מטכ"ל לא סגן מפקד  ! אלא מפקד.
מקור.
ציטוט
ומאיפה אתה מוציא את השטות הזאת שהוא לא השתתף בלחימה? אתה לא שמעת על הסיפור המפורסם שהוא התחפש לבחורה בלונדינית ונכנס לתוך לבנון?
מקור (אובייקטיבי ולא אתר של גוף ממשלתי כלשהו).
ציטוט
מה עם שחרור החטופים במטוס סבנה? אתה מספיק חכם בשביל להבין שקרה נס והם ניצלו ! והיום לאותם אנשים
יש ילדים ונכדים שמוקירים לו על כך וחייבים לו את חייהם!
הבה נתחיל,
ומה עם היהודים שנפגעו (רמת הפגיעה לא משנה) בגלל היותו רפסן עלוב (=רחמנות על ערביי עזה) במהלך בדיחת העשור עופרת יצוקה?
ומה עם היהודים שנפגעו ונפגעים בגלל מיני הבריחות שלו?
ומה עם היהודים שנפגעו ונפגעים בגלל מיני הגירושים שהוא מבצע?
ומה עם כבוד שמיים ותורה שהוא מחלל באופן כה אנטישמי יומם וליל וידועות העלילות (כמו המקרה עם הרב מלמד)?
ומה עם התנהלותו במהלך האינתיפאדא?
ומה עם הכניעות שלו?
וכו'. ולסיכום: על הרגע שיהודי אחד נרצח בגללו, גם אם הציל את ישראל מחורף גרעיני, הוא לא שווה כלום ואין לו זכות קיום.
ציטוט
מותו כואב לכולנו אבל אתה במצב של מלחמה, ומה הקשר אליו בכלל?
לפני שאתה מגן על משו, תברר לפחות תאריכים בביוגרפיה שלו או במקרה הזה, יש לך מושג מתי הוא כיהן כר"מ?

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : ינואר 06, 2010, 13:34:18 »
אתה יודע מה המקורות שלך מזיזים לי...
קודם כל בוא נבהיר פה חד וחלק אני לא בדעות של ברק, אני נגד הגירושים, אז אל תתפוס עליי תחת ותשחק לי אותה יותר מידי, יופי.
אחרי שהבהרנו את העניין נמשיך.
אהוד ברק הוא מצביא גדול ושמו הולך הרבה לפניו בצבא ואני מתגייס עוד חודשיים בע"ה(שלא כמו כל מיני פרזיטים בפורום שמשתמטים ורק יושבים בבית ומבלבלים תשכל איך המדינה צריכה להתנהל ולא עושים צבא וחיים על חשבון הברון(משלם המיסים)), בקיצור אני יהיה הרבה יותר רגוע שאהוד ברק ינהל את העניינים של הצבא ביחד עם גבי אשכנזי.
בטח אתה שואל מה עם הבריחות שלו ?!
אם אתה מדבר איתי על לבנון, אני מבין שמבחינתך ומבחינת חיים בן פסח שקורא לאהוד ברק: "אהוד ברח"  עדיף היה להישאר בבוץ הלבנוני עד היום ואללה שימותו 500 חיילים ואז הייתם מרוצים, והיית מוריד סעיף מהאשמות כלפיו, יפה לך.
"ומה עם היהודים שנפגעו ונפגעים בגלל מיני הגירושים שהוא מבצע?"
אני נגד גירוש כמובן, אבל ואללה שמע יושב לך ראש ממשלה שנבחר ליהיות מנהיג ימין משמאלו יושב ליברמן מימינו יושב אלי ישי ומלמטה יש לך את יהדות התורה עם 5 מנדטים, את הבית היהודי עם 3 מנדטים וכל זה בקואליציה.
שמע, אם בקואליציה היה יושב לך אחמד טיבי ביחד עם חיים אורון ובל"ד וכל הזבל הזה שיש שמה, היו לי המון תלונות.
אבל יושבים לך חבר'ה שנבחרו ע"י הימין בישראל ! ע"י אנשים שעושים צבא, ע"י אנשים אידליסטים ולא ע"י חבורת חארות! אז כמה אפשר לבוא בטענות?!
משהו דפוק אצלנו ! אצל הימין !! מי החזיר את סיני ?? מי החזיר את גוש קטיף? י החזיר את צפון השומרון?? רק אנשים שנחשבו ימין אז מה אתה רוצה להגיד בזה???
גם עכשיו בהקפאה של הבנייה האחריות היא של ביבי ולא רק של ברק, אם ביבי לא היה מאשר את ההקפאה אז לא הייתה הקפאה, ברק תומך בזה אבל ביבי הוא זה שהחליט .

"וכו'. ולסיכום: על הרגע שיהודי אחד נרצח בגללו, גם אם הציל את ישראל מחורף גרעיני, הוא לא שווה כלום ואין לו זכות קיום."
פה כבר ממש הפכת לבדיחה, יהודי נרצח בגללו??
הינה המקרה רצח האחרון של הרב מאיר חי הי"ד , חיילי צה"ל, לפי הפרסומים "יחידת דובדבן"  הורידו את המחבלים שרצחו אותו, מה אתה רוצה?? גם זה לא טוב ?!?

"לפני שאתה מגן על משו, תברר לפחות תאריכים בביוגרפיה שלו או במקרה הזה, יש לך מושג מתי הוא כיהן כר"מ?"
נו מזה שייך, אני יודע מתי הוא כיהן כראש ממשלה, מזה חידון עכשיו ? יאללה דבר לעניין
« עריכה אחרונה: ינואר 06, 2010, 14:02:21 על ידי יחיאל »

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #11 ב- : ינואר 06, 2010, 13:52:07 »
לא הבנתי עדיין למה אנחנו צריכים לגנות משהו שלא קשור אלינו...

כל בן אדם שמאיים על אנשי שמאל מייצג את הפורום?

לגבי שירותו הצבאי של ברק - הוא לוחם אמיץ, מצויין וכן השתתף באביב נעורים (בו גם קרוב משפחה שלי השתתף, אז גם לי יש "מקור ראשון").

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 06, 2010, 14:05:46 »
בס"ד

בדיחה. פשוט בדיחה. בגלל שיש לי כבוד מסויים אליך אענה לך, אחד אחד,

ציטוט
ובזה הרגע הפכת ללא יותר מקריקטורה. אני רוצה מקורות, אין מקורות? הטיעונים שלך צונחים.
ציטוט
קודם כל בוא נבהיר פה חד וחלק אני לא בדעות של ברק, אני נגד הגירושים, אז אל תתפוס עליי תחת ותשחק לי אותה יותר מידי, יופי.
מי דיבר על דעות?

ציטוט
אהוד ברק הוא מצביא גדול ושמו הולך הרבה לפניו בצבא ואני מתגייס עוד חודשיים בע"ה(שלא כמו כל מיני פרזיטים בפורום שמשתמטים ורק יושבים בבית ומבלבלים תשכל איך המדינה צריכה להתנהל ולא עושים צבא וחיים על חשבון הברון(משלם המיסים)), בקיצור אני יהיה הרבה יותר רגוע שאהוד ברק ינהל את העניינים של הצבא ביחד עם גבי אשכנזי.
א.) נץ הטעים את זה יפה, ברק הוא דוגמא לאסטרטג זוועתי, טקטיקן גדול ובעל יכולת הבנה גיאו-פוליטית וגיאו-צבית של ג'וק.
ב.) תן לי דוגמא להצלחה אסטרטגית אחת שהוא הנהיג.
ג.) מי ש"יושב בבית" ומבלבל ת'שכל על איך המדינ צריכה להתנהל גם יצליח לנהל אותה יותר טוב מהפודל הרשמי לקלינטון AKA אהוד ברק ר"מ ישראל לשעבר.
ד.) מי שעושה צבא וחי על חשבון ה"ברון" זה בדיוק החבר'ה של ברק, לא החרדיים ולא הדתיים שמשתמטים.
ה.) לגבי המשפט האחרון, אם אתה באמת חושב שגירוש של אזרחי המדינה שמעוקם באופן א-סימטרי לכל תפיסה טקטית/אסטרטגית שהיא היא "ניהול העניינים" אליבא דיחיאל יצליח לגרום לנו להיות רגועים, אז אתה צודק, אבל בים, לא פה. ברק ואשכנזי הם רק טיפה יותר טובים מפרץ וחלוץ (רק בעניין הגירושים הם יותר גרועים), הצמד חמד הזה רחוק לא יוביל אותנו, אני לא קונה סיסמאות ולא קונה עיטורים (לא אכפת לי כמה ברק מעוטר) של "מצביא גדול", אפשר לראות את זה היום.
ציטוט
אם אתה מדבר איתי על לבנון, אני מבין שמבחינתך ומבחינת חיים בן פסח שקורא לאהוד ברק: "אהוד ברח"  עדיף היה להישאר בבוץ הלבנוני עד היום ואללה שימותו 500 חיילים ואז הייתם מרוצים, והיית מוריד סעיף מהאשמות כלפיו, יפה לך.
לא, מבחינתי ומבחינת חיים בן פסח עדיף לא להישאר בבוץ התבוסתני ולשחרר את לבנון, להרוס, לגרש, להשמיד, לשרוף, לשחרר, במקום לצאת להילחם כמו בלרינות ועם קוד אתי נוצרי של רקדנית או "תפיסת המלחמה הצודקת" שכל המטרה שלה זה יחצ"נות, יחצ"נות, יחצ"נות בחירות בדיוק כמו שעשה בעזה ובדיוק כמו הושטת הלחי השניה שהפגין ב"רצועת הביטחון" (מושג אידיוטי לחלוטין, הרי ביטחון לא הביאו דרך הרצועה הזו), וכל שעה יפה אחת קודם, אופנסיבה אופנסיבה אופנסיבה, די עם הפחדנות וקטנות השכל.
ציטוט
אני נגד גירוש כמובן, אבל ואללה שמע יושב לך ראש ממשלה שנבחר ליהיות מנהיג ימין משמאלו יושב ליברמן מימינו יושב אלי ישי ומלמטה יש לך את יהדות התורה עם 5 מנדטים, את הבית היהודי עם 3 מנדטים וכל זה בקואליציה.
אז הנה אתה מכיר בעובדה שהוא מגרש. אלי ישי כנציג הכי גדול של ש"ס בכנסת לא תומך בגירושים, כנ"ל הבית היהודוני (הם רק נכנעים), יהדות התורה אין להם קשר לערבים, ליברמן כן אבל הוא לא פאקטור ברגע שהנחת הבסיס (גירוש) לא נמצאת בסדר היום (או כשבג"ץ לא נמצא). 
ציטוט
שמע, אם בקואליציה היה יושב לך אחמד טיבי ביחד עם חיים אורון ובל"ד וכל הזבל הזה שיש שמה, היו לי המון תלונות.
מי מצרף שמאל וערבים מלכתחילה?
ציטוט
אבל יושבים לך חבר'ה שנבחרו ע"י הימין בישראל ! ע"י אנשים שעושים צבא, ע"י אנשים אידליסטים ולא ע"י חבורת חארות!

מה הקשר בכלל לעברם הצבאי?
ציטוט
אז כמה אפשר לבוא בטענות?!
אין אדם שחף מביקורת, לא אני לא חיים לא ברק ולא סרגיי, הם בני אדם ולא רובוטים, יש להם יכולת בחירה, לאהוד ברק יש כוח ושם לשנות.
והנה לכם גבירותיי ורבותיי, שגם אם ברק היה יורה בראש חוצות, על מרקם הטלוויזיה, בילדים יהודים, הם עדיין היו מנסים לתרץ את מעשיו ולהגן עליו.
ציטוט
משהו דפוק אצלנו ! אצל הימין !! מי מכר את סיני ?? מי מכר את גוש קטיף? י מכר את צפון השומרון?? רק אנשים שנחשבו ימין אז מה אתה רוצה להגיד בזה???
אני לא דיברתי כלל על הבוחרים, אלא על המעשים שלו, אתה פונה לנקודות שלא קשורת לדיון, כל הדברים האלה ידועים לי ואתה רק מחזק את טענתי שגם הכי "גיבורי צה"ל, אידיאליסטים, עושי צבא" או איך שלא תבחר לקרוא להם, כל עוד להם אין עמוד שדרה תורני, הם אפסים גמורים ובגין וברק הם רק דוגמא.
ציטוט
גם עכשיו בהקפאה של הבנייה האחריות היא של ביבי ולא רק של ברק, אם ביבי לא היה מאשר את ההקפאה אז לא הייתה הקפאה, ברק תומך בזה אבל ביבי הוא זה שהחליט .
א.) זו הנקודה, ברק תומך, לברק יש השפעה לעניין (גם אם לא, עצם הידיעה שלו על חומרת הגזירה הינה פשע נגד האנושות בכלל ונגד העם היהודי בפרט והינה רשעות).
ב.) ברק היה ועודנו יכול לעשות מספיק בשביל לעצור את ההקפאה וגם אם לא היה בידו מספיק בשביל להילחם בה בזירה הציבורית והתקשורתית, עצם זה שהוא לא, ויודע את החומרה, מספיק כדי להגדיר אותו נבל.
ציטוט
הינה המקרה רצח האחרון של הרב מאיר חי הי"ד , חיילי צה"ל, לפי הפרסומים "יחידת דובדבן"  הורידו את המחבלים שרצחו אותו, מה אתה רוצה?? גם זה לא טוב ?!?
א.) לא, הוא נרצח בגללי.
ב.) כל יהודי שנפגע בכל צורה שהיא בגלל הגירושים למיניהם, צורת ה"לחימה" בעזה, הבריחה מלבנון ומעזה, ההסתה הממושכת, החוצפה, הגאוותנות והאגואיזם להלן פרשת הרב מלמד והסרבנים, נפגע בגללו, לא בגלל מישו אחר, לא בגללי, לא בגלל חיים בן פסח, לא בגלל הרב כהנא ולא בגלל אדון יחיאל. להאשים אחרים במעשים לו נקרא פולחן אישיות לכל דבר ועניין, כל אדם אינו חף מביקורת קל וחומר רשעים כמוהו.

ציטוט
נו מזה שייך, אני יודע מתי הוא כיהן כראש ממשלה, מזה חידון עכשיו ? יאללה דבר לעניין
לא חידון אלא עקיצה, היה לברק מספיק זמן בתור ר"מ למנוע כל פגיעה שהיא בחיילים קל וחומר חטיפתם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : ינואר 06, 2010, 14:06:35 »

לגבי שירותו הצבאי של ברק - הוא לוחם אמיץ, מצויין וכן השתתף באביב נעורים (בו גם קרוב משפחה שלי השתתף, אז גם לי יש "מקור ראשון").

לא טענתי שהוא לא השתתף. וכל רקורד צבאי כזה או אחר שלו איננו פאקטור אחרי טיפת דם שנפלה בגללו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : ינואר 06, 2010, 14:07:42 »
בס"ד
 במהלך בדיחת העשור עופרת יצוקה?
שחכתי להתייחס למה שקראת "בדיחת העשור", אני מבין שאי אפשר לרצות אף אחד, שלא עושים כלום זה לא טוב! שעושים מבצע ונכנסים בחמאס ומחסלים להם 1400 מחבלים זה גם לא טוב?! תגיד לי מה אתה רוצה?
ואללה נכון שהמבצע היה יותר 'מבצע ראווה' אבל כן זה החזיר את כושר ההרתעה, אחרי מלחמת לבנון השנייה אזרחי מדינת ישראל היו צריכים מבצע כזה, והינה הגיוס האחרון של נוב' האחוזים לקרבי היו מדהימים, 80% מאלה שהיו להם נתונים מתאימים לשירות קרבי, ביקשו קרבי וזה דבר יפה ומרגש הרצון לנתינה ואהבת המולדת וההקרבה וזה היה השיא של העשור האחרון כתוצה ישירה מעופרת יצוקה שלפי הדברים שלך זה "בדיחת העשור", זה דבר שאתה לא מעריך.
ואל תיהיה לי ילד בן 2 ותגיד "צריך לגמור עם הסיפור בעזה ולהפיל פצצת של 5 טון ולהפוך את עזה למגרש חנייה" ואללה יופי כולנו רוצים את זה, נכון להיום זה לא אפשרי, אין מה לעשות - חלומות לחוד ומציאות לחוד  

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : ינואר 06, 2010, 14:11:05 »
בס"ד

שחכתי להתייחס למה שקראת "בדיחת העשור", אני מבין שאי אפשר לרצות אף אחד, שלא עושים כלום זה לא טוב! שעושים מבצע ונכנסים בחמאס ומחסלים להם 1400 מחבלים זה גם לא טוב?! תגיד לי מה אתה רוצה?
ואללה נכון שהמבצע היה יותר 'מבצע ראווה' אבל כן זה החזיר את כושר ההרתעה, אחרי מלחמת לבנון השנייה אזרחי מדינת ישראל היו צריכים מבצע כזה, והינה הגיוס האחרון של נוב' האחוזים לקרבי היו מדהימים, 80% מאלה שהיו להם נתונים מתאימים לשירות קרבי, ביקשו קרבי וזה דבר יפה ומרגש הרצון לנתינה ואהבת המולדת וההקרבה וזה היה השיא של העשור האחרון כתוצה ישירה מעופרת יצוקה שלפי הדברים שלך זה "בדיחת העשור", זה דבר שאתה לא מעריך.
ואל תיהיה לי ילד בן 2 ותגיד "צריך לגמור עם הסיפור בעזה ולהפיל פצצת של 5 טון ולהפוך את עזה למגרש חנייה" ואללה יופי כולנו רוצים את זה, נכון להיום זה לא אפשרי, אין מה לעשות - חלומות לחוד ומציאות לחוד  

אין למבצע כל קשר לרף הגיוס, זו רק הנחה פרטית שלך, אל תהיה לי דובר ראש הממשלה, כל טיפש יודע שלישראל יש את הפונטציאל לעשות הרבה יותר מלהפוך את עזה למגרש חנייה.
זה שהרגו 600 מחבלים זה מעולה, אבל לא מספיק, כל שניה שאין לפחות 10,000 הרוגים בצד האיסלאמי, זה בזיון להקב"ה ולעם ישראל.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : ינואר 06, 2010, 14:13:03 »
בס"ד

אין למבצע כל קשר לרף הגיוס, זו רק הנחה פרטית שלך, אל תהיה לי דובר ראש הממשלה, כל טיפש יודע שלישראל יש את הפונטציאל לעשות הרבה יותר מלהפוך את עזה למגרש חנייה.
זה שהרגו 600 מחבלים זה מעולה, אבל לא מספיק, כל שניה שאין לפחות 10,000 הרוגים בצד האיסלאמי, זה בזיון להקב"ה ולעם ישראל.

תוצאה ישירה בדיוק ואתה משקר לעצמך.
חחח נו הינה במשפט האחרון הוכחת מה אתה, ילד בן 2.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : ינואר 06, 2010, 14:14:12 »
"ובזה הרגע הפכת ללא יותר מקריקטורה. אני רוצה מקורות, אין מקורות? הטיעונים שלך צונחים."

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2_%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91_%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D

. מפקד הכוח: סגן אלוף אהוד ברק (מפקד סיירת מטכ"ל).

מפסוט??

מי הקריקטורה עכשיו ??
חחחח עלק מקור אמין ואובייקטיבי אמר לי שהוא היה סגן ושהוא היה ככה וככה וככה פחחחח מי הקריקטורה עכשיו?
מה אתה משחק לי אותה?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : ינואר 06, 2010, 14:14:26 »
בס"ד

תוצאה ישירה בדיוק ואתה משקר לעצמך.
חחח נו הינה במשפט האחרון הוכחת מה אתה, ילד בן 2.

וכי למה? אותו דבר לא קרה אחרי חומת מגן שהיה מבצע גדול בהרבה בכל מידה, כולל סיקור תקשורתי, שהביא עלייה חדה אף יותר בפטריוטיזם ברחבי המדינה ואני ואתה כנערים באותו הזמן יכולים להעיד על כך.
Those who cannot debate, defame - אין לך אפילו תירוץ אחד למה אנחנו לא יכולים לעשות הרבה מעבר לזה.

בקשר למקור, כן, אתה צודק, הוא אכן היה המפקד, גם רבין היה בזמנו בלטרון, ועדיין זה לא סותר אף לא אחת מטענותיי הראשיות.

ציטוט
מי הקריקטורה עכשיו ??
חחחח עלק מקור אמין ואובייקטיבי אמר לי שהוא היה סגן ושהוא היה ככה וככה וככה פחחחח מי הקריקטורה עכשיו?
מה אתה משחק לי אותה?

אתה שלא יכול לענות לי אפילו פעם אחת על טענותיי באופן נורמלי אלא רק להצטדק ולתרץ, לסתור מבפנים.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : ינואר 06, 2010, 14:22:31 »
ד.) מי שעושה צבא וחי על חשבון ה"ברון" זה בדיוק החבר'ה של ברק, לא החרדיים ולא הדתיים שמשתמטים

חשבתי לענות לך על כל מה שרשמת, אבל אחרי מה שרשמת חח באמת שאני לא הולך לבזבז תזמן שלי על השיחה הזאת
אני יסיים בזה שאני נגד פגיעה בברק ומי שיעשה דבר כזה מקומו בכלא לשארית חייו, ברק זה לא יצחק רבין, יש לברק זכויות בארץ הזאת יותר מלהרבה מאיתנו.
מי שלא יודע להוקיר לו על עברו שיתבייש על כך, כולם גיבורים גדולים פה (מאחורי המסך זה נכון)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : ינואר 06, 2010, 14:24:20 »
בס"ד

ד.) מי שעושה צבא וחי על חשבון ה"ברון" זה בדיוק החבר'ה של ברק, לא החרדיים ולא הדתיים שמשתמטים

חשבתי לענות לך על כל מה שרשמת, אבל אחרי מה שרשמת חח באמת שאני לא הולך לבזבז תזמן שלי על השיחה הזאת
אני יסיים בזה שאני נגד פגיעה בברק ומי שיעשה דבר כזה מקומו בכלא לשארית חייו, ברק זה לא יצחק רבין, יש לברק זכויות בארץ הזאת יותר מלהרבה מאיתנו.
מי שלא יודע להוקיר לו על עברו שיתבייש על כך, כולם גיבורים גדולים פה (מאחורי המסך זה נכון)

פיהקתי. אם לא היית אדם שכל הידע שלו מבוסס על מה שהוא רואה בטלויזיה/קורא בויקיפדיה אולי הייתי גם מפרט לך הוכחות והסברים לטענות שלי (רמז: החרדים לא חיים לא על חשבוני ולא על חשבונך וחרדים ועוד איך מתגייסים ועוד בהתנדבות).
פולחן אישיות, האלהה ומיליטנטיזם כבר אמרנו?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : ינואר 06, 2010, 14:32:56 »
אחרי שהבהרנו את העניין נמשיך.
אם אתה מדבר איתי על לבנון, אני מבין שמבחינתך ומבחינת חיים בן פסח שקורא לאהוד ברק: "אהוד ברח"  עדיף היה להישאר בבוץ הלבנוני עד היום ואללה שימותו 500 חיילים ואז הייתם מרוצים, והיית מוריד סעיף מהאשמות כלפיו, יפה לך.
"ומה עם היהודים שנפגעו ונפגעים בגלל מיני הגירושים שהוא מבצע?"
אבל יושבים לך חבר'ה שנבחרו ע"י הימין בישראל ! ע"י אנשים שעושים צבא, ע"י אנשים אידליסטים ולא ע"י חבורת חארות! אז כמה אפשר לבוא בטענות?!
משהו דפוק אצלנו ! אצל הימין !! מי החזיר את סיני ?? מי החזיר את גוש קטיף? י החזיר את צפון השומרון?? רק אנשים שנחשבו ימין אז מה אתה רוצה להגיד בזה???

"וכו'. ולסיכום: על הרגע שיהודי אחד נרצח בגללו, גם אם הציל את ישראל מחורף גרעיני, הוא לא שווה כלום ואין לו זכות קיום."
הינה המקרה רצח האחרון של הרב מאיר חי הי"ד , חיילי צה"ל, לפי הפרסומים "יחידת דובדבן"  הורידו את המחבלים שרצחו אותו, מה אתה רוצה?? גם זה לא טוב ?!?

"לפני שאתה מגן על משו, תברר לפחות תאריכים בביוגרפיה שלו או במקרה הזה, יש לך מושג מתי הוא כיהן כר"מ?"

בס''ד

יחיאל, ברק כן היה לוחם יעיל ומוכשר, והוא כן הסתכן. ואני דוקא זוכר היטב את התקופה שבה הוא הוביל מבצעים.
אך כמו שכתבתי למעלה, אני סבור שיש אנשים שמוכנים להסתכן כדי לקדם את הקריירה שלהם והאגו שלהם. ברק וגם שרון הם שתי דוגמאות של לוחמים אמיצים שלחמו כשזה היה טוב לקריירה, ואחר כך כשזה היה טוב לקריירה לעשות מה שהשמאל דורש, הם בגדו בעם ישראל כמו רשעים אכזרים. סלח לי אם אני לא מתרשם מטיפוסים כאלה.
ברק הוכיח שהוא בוגד כשהוא הציע בשיחות קמפ דאויד להיטלר הערבי יאסר ערפאת יש''ו למסור למחבלים הנאצים 50% מירושלים בירתנו, 97% מיהודה ושומרון, 100% מחבל עזה וחלקי הנגב.
בשיחות עם הסורים הנאצים יש''ו, ברק הציע למסור להם את כל רמת הגולן.
וברק אחראי לרצח של מאות יהודים כתוצאה מהבריחה הנוראה שלו מלבנון, והסירוב שלו לפעול כמו שצריך נגד המחבלים הערבים שרצחו יהודים יום יום באינטיפדה שהתחילה ב2000.
ברק הוא בוגד סדרתי. אין שום תירוץ לבגידות כאלו. הרקע הצבאי שלו דוקא היה צריך ללמד אותו עם מי יש לנו עסק. ברק יודע עם מי יש לנו עסק אבל השררה האישית יותר חשובה לו מחיי יהודים.
מנהיג שמוכן להקריב אפילו יהודי אחד כשאפשר למנוע זאת הוא מנהיג בלי שום זכויות בעיני. על אחת כמה וכמה כשמדובר בחיי מאות יהודים.
« עריכה אחרונה: ינואר 06, 2010, 14:48:01 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : ינואר 06, 2010, 16:53:22 »
בס"ד

פיהקתי. אם לא היית אדם שכל הידע שלו מבוסס על מה שהוא רואה בטלויזיה/קורא בויקיפדיה אולי הייתי גם מפרט לך הוכחות והסברים לטענות שלי (רמז: החרדים לא חיים לא על חשבוני ולא על חשבונך וחרדים ועוד איך מתגייסים ועוד בהתנדבות).
פולחן אישיות, האלהה ומיליטנטיזם כבר אמרנו?

עדיף שתשתוק

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : ינואר 06, 2010, 16:55:14 »
בס"ד

עדיף שתשתוק

תן סיבה אחת למה שאני אשתוק רק בגלל שכך אתה צייצת

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : ינואר 06, 2010, 17:02:59 »
בס''ד

יחיאל ורון, למה להתווכח ככה? נוכל לא להסכים ולהביע את דעותינו בלי לעשות מזה משהו אישי. שניכם יהודים טובים, אין שום סיבה לריב.