כתב נושא: שמי ארז הקר - ואני מתכוון להוכיח לכל מאזיניו של חיים בן פסח, שהימין האמיתי מפחד  (נקרא 10565 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
אאה ועוד משהו, חיים מעולם לא השאיר שאלה ללא תשובה!
אבל חיים אל עובד אצלך, יש אשכול "שאלו את הימין האמיתי" שם זה תיבת השאלות שחיים
עונה עליהם באודיו, יש לך שאלה ספציפית? שם! גם זה קשה לחבריך להבין?

ועכשיו שקראתי את מה שכתבת הבנתי.. הוא טען שהעלה דיונים נוקבים... ואני טוען שאני חייזר
שנחתתי מהמאדים עם בשורה מכוכב צדק, ואז? אם היינו כמו שאתה מתאר פה, לא היו פה כל כך הרבה דיונים עם משאלנים
שעדיין רשומים פה אך נשארו ללא מענה לשאלותינו.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אנחנו לא כבשים, אנחנו המדינה עם הצבא החזק ביותר במזה"ת,
זה לא אומר שאנחנו צריכים לנהוג כחולי כלבת.

וה"שמאלנות" אינה שנאה עצמית, היא אהבה עצמית,
אנחנו אוהבים את עצמנו, לכן אנחנו רוצים שלום ונורמליזציה - שפיות! חופש!
ולגבי האמרה שלך ש"אנחנו לא פוחדים מויכוחים כי הצדק איתנו.", אתם ועוד איך פוחדים, והוכחתם את זה כבר בעבר.
אולי עכשיו איתי הסיפור יהיה שונה, נראה.
בס"ד
בטח שהיא אהבה עצמית השמאלנות,החברים שלך שכיבכול "נחסמו" מיד הפגינו זאת בפורום...התשובה הראשונה שהיתה להם היא "אני לא אענה למזרחי מלוכלך כמוך"...ממש רמה גבוהה של דיון..נקווה שבאמת אולי עכשיו הסיפור איתך יהיה שונה...

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

ל''ארז הקר'',או מי שלא תהי'ה (אנו מכירים היטב מהיכן שידלו אותך להגיע לפורום שלנו) !!

אנו לא נסבול כתובות עויינות של מחבלים שכמותך שידיכם מגואלות בדם יהודי הי''ד !! כתובות כמו אלו בשפת הטומאה של האויב הערבי הנאצי יש''ו כגון ''פלסטין חוררה =פלסטין חפשית'' שמתחת לתמונת ההודעה שלך !! אנו מוכנים להוכיח לך מה מתכנן עבורך האוייב הערבי הנאצי יש''ו שלא בכדי אנו קוראים לו ''נאצי '' ויש לנו הוכחות ברורות למעורבותו של האוייב הערבי הנאצי יש''ו ברצח תעשייתי של יותר מ6000,000 מאחינו הי''ד בשואה הנאצית !! אנו מוכנים להוכיח לך מעל לכל ספק שהתנועה השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית מפא''י וחברותיה יש''ו שר''י אף הן היו מעורבות באופן פעיל בהפקרת דמם של יותר מ6000,000 מאחינו הי''ד בשואה הנאצית בגזלם את הכספים שנאספו בקהילות היהודיות הקדושות להצלתם ,והפקרת אלה מבינהם שומרי התורה והמצוות הי''ד שמנהיגיכם קראו להם ''אבק אדם'' ,ועל ה''סלקצי'ה'' שבררה את היהודונים שדגלו במרד בדת משה וישרא'ל והבאתם לארץ-הקודש תובב''א כ ''מעפילים'' (בלשונכם) וההלשנות של מנהיגיכם למנד''ט הבריטי ,ולגורמים עויינים אחרים שמנעו עלי'ה של יהודים שלא עברו את אותו ''מבחן סלקצי'ה'' שלכם שנסתיימו ברציחתם של אותם אחים יהודים יקרים הי''ד !! את ברית-הדם החשאית שכרתתם עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו עוד מלפני שהשתלטתם על היישוב היהודי על ארץ-הקודש תובב''א (שהוקם ע''י יהודים יקרים שומרי תורה ומצוות ה' עליהם יחיו ) שכללה את ההסכם של האוייב הערבי הנאצי יש''ו עם הצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו שר''י לבל יכון ציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ,אותה ברית-דמים שפורסמה במה שמתקרא ''מדינות ערב'' בריש גלי ! אתם מוכנים להתאבד ובלבד שלא יכון ציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א אותה הפכתם ל''מחנה ריכוז לשמד והתבוללות'' ואתם משתמשים בשטיפות-מוח קולייקטיביות במערכת הליכלוך(חינוך) השבוי'ה בידיכם המגואלות בדם אחינו הי''ד שלא בכדי היא ''חינם'' , ומערכות התשקורת שמשמשות  לרצח אופי של מתנגדיכם בצורה שיטתית ומתוחכמת , ואלה מהם הי''ד שהצליחו להתגבר על אותו רצח אופי אכזרי ,אותם רצחתם על-ידי ''סוכניכם'' במישרין ו/או בעקיפין , כאשר התרתם את דמם הי''ד ועודדתם והכוונתם את האוייב הערבי הנאצי יש''ו בן-בריתכם לרצוח אותם ,כפי שעשיתם לגדול דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ובנו ובני משפחתו זצוק''ל הי''ד !! אינכם אלא צוררי העם-היהודי מקירבו ,אתם זיוף אחד גדול שאין לו קיום כפי שהמושג ''פלסטין'' אין לו שום קיום בהקשר לאוייב הערבי הנאצי יש''ו שמהתל בכם ומוליך אתכם שולל בשיטה אותה למד היטב מכם !! אלא שהפעם השואה שאתם עומדים להביא על העם היהודי ר''ל תתהפך עליכם , מכיוון שהאוייב הערבי הנאצי יש''ו רוצה להשמיד אתכם תחילה !! ויש לנו עוד המון דברים בהקשר הזה ואחרים ,ויש לנו הוכחות לכל מה שנאמר כאן !! אלא שהינך סגור ומסוגר ע''י שטיפות-מוח שעברת ע''י אותו שלטון עוולה אנטי-יהודי נלוז וניקלה עוד משחר הוויתך !! אם תנהג בפתיחות ותבחן את הדברים בצורה אובייקטיבית , יש לנו על מה לדבר איתך, ואם לאו אזי אין לך מה לעשות בפורום שלנו !! והתנאי הראשון להישארותך כאן בפורום הוא שתוריד את התמונה של שלט הנאצה האנטי-יהודי מעל ההודעות שלך ,וכן תוריד את הכתובת בשפת טומאתם ''פלסטין חוררה =פלסטין חופשית'' ,ולא תשתמש בשום תמונה ו/או כתובת אנטי-יהודית ו/או שמאלנית משוקצת בפורום היהודי שלנו כאן !!,ואין זו בקשה מוגזמת , מכיוון שבוודאי שלא היית משתמש בכתובת אנטי מוסלמית בפורום ערבי מוסלמי נאצי יש''ו שאם לא כן ,לא היית נשאר שם !! אנו קוראים למנהלי הפורום לאכוף את מה שנאמר בסוף הודעתנו זו ,הן לגבי משתמש זה והן לגבי אחרים !! ועתה אם תואיל להתמודד בצורה אובייקטיבית ובלא להיות סגור ומסוגר ,אנו כאן להביא לך הוכחות לכל מה שנאמר לעיל !!

ושוב אנו קוראים למנהלי הפורום לחסום את המשתמש הנ''ל באם לא יכבד את ערכי הפורום שלנו כפי שפירטנו את התנאים לעיל !!

הגולה בארץ  :)

אוי אוי אוי... פונט גדול "ו"אדום? כנראה שממש הבהלתי אותך. מילים מפחידות אותך גולה?
מה עוין ב"פלסטין המשוחררת"? פלסטין נכבשה ע"י ישראל בניגוד להחלטת האו"ם (אותו או"ם שנתן לנו את ישראל להזכירך!),
אתה מטבעך לא מכבד הסכמים? זה כתוב בתורה שלך שמצווה לרמות ולבטל הסכמים? הסכמנו על תוכנית חלוקה ל 2 מדינות - ישראל ופלסטין.
ישראל (שלא באשמתה) נגררה למלחמה כוללת, ועד 67 הצדק והיושר היו עימה, ב 1967 החליטה ישראל לכבוש את פלסטין ולהפר את הסכם החלוקה.
ככה שה"כתובות עויינות של מחבלים שכמותך שידיכם מגואלות בדם יהודי הי''ד !!" זה סה"כ קריאה ליישם את ההחלטות שבן גוריון הסכים עליהן.
ומניין לך עזות המצח להגיד שידיי מגואלות בדם יהודי? אולי אלו הם ידיך שמגואלות בדם יהודי שנשפך בת"א? או שזה לא נחשב בעיניך לבני אדם או חלילה יהודים?

אז מה הבהיל אותך באמת? הערבית? ראיתי סרטים שלך, אתה גדלת במדינה ערבית, והשפה הערבית מדוברת ע"י רבע מאוכלוסיית העולם,
הרבה יותר מעברית שהיא קמצוץ של פירור בהשוואה לערבית מבחינת שימוש עולמי.

בחיי שניסיתי לקרוא את שאר המניפסט המתלהם שלך, אבל אני לא מסוגל עם הצבעים העזים האלה והגודל הגרוטסקי הזה,
באם תואיל לכתוב בפונט קריא, אוכל להתייחס לטענותיך - יחד עם זאת, כן קראתי את החלק האחרון:

"ושוב אנו קוראים למנהלי הפורום לחסום את המשתמש הנ''ל באם לא יכבד את ערכי הפורום שלנו כפי שפירטנו את התנאים לעיל !!"

אתה באמת חושב שזה שאתם מסתגרים לכם במערה חשוכה, יגרום לשאר העולם להעלם לו סתם ככה?
אתה באמת חושב שבחסימות ובסתימת פיות תשיג משהו? ההיסטוריה מוכיחה אחרת, אם אתה רוצה לשנות את העולם שיתאים לאידאולוגיה שלך
אתה צריך לשכנע את ההמונים בצדקת דרכך, ומכשאתה נכשל בלעשות זאת, תוך כדי פליטות ארס והתלהמות מתובלים בפאניקה פונטית,
אז הפתרון הקל שלך זה "לחסום", לסגור את דלת המערה חזק יותר, כך אולי..אולי... כל שאר האנושות שמתנגדת לך, תחדל מלהתקיים.
אתה חי בבועה, כמו רוב הקהילה הזו, אתם חיים במטריקס של שנאה ושקרים, של הסתה ודברי בלע שמוזנים לכם באינפוזיה ישר אל הפופיק.
חיים בן פסח מתחבא מאחורי החוק האמריקאי (שגם הוא עובר ריוויזיה בימים אלה תחת מנהיגותו האמיצה של אובמה), אך בקרוב זה ייגמר,
חוק חדש שמוצע לקונגרס יאפשר הטלת עונש מאסר על הוצאת דיבה והעלבה באינטרנט, מה שיפרוץ פתח ראשון לסגירת הפורום הזה (לפחות על שרת אמריקאי).
באשר לכל הישראלים פה, אתם בנתיים אלה שהכי חשופים לאכול אותה - אם ביום בהיר אחד המשטרה תחליט לבצע מעצרים וחקירות,
הם לא יבואו לחיים, הם יבואו אליכם, דרך כתובות ה IP שלכם - כל הסתה שאתם כותבים פה, ואתם חושבים שאתם מוגנים, אתם לא.
לכן הגיע הזמן שתתפכחו מהאשליה שאתם בטוחים להסית פה, כי אף אחד לא מעל החוק, גם לא באינטרנט - מפלגות כמו כ"ך לעולם לא יפעלו במדינת ישראל יותר,
"ארץ ישראל השלמה" היא רעיון שאבד עליו הכלח, דבר שיישומו לא יושלם לעולם, והפינוי מיו"ש הוא בלתי נמנע - במקום לשבת ולהפוך נוער מבולבל ומשועמם
לעדר של שנאה שבסוף ישנא רק את עצמו, כשיתפכח מהאשליה שאתם מכניסים לו בעוד כמה שנים - היה עדיף לו הייתם מחנכים לאהבת ישראל אמיתית,
ומיישמים ערכים אחרים בתורה כמו "אם אין קמח אין תורה", "ואהבת לרעך כמוך" "צדיק באמונתו יחיה" - ומפסיקים לייצר הסתה מסוכנת שרק תגרום לכולנו עוד צער וסבל
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כתבת בליל של שטויות ואענה לך בקצרה:
א. ארץ ישראל כולה שייכת לעם ישראל כולו לא בגלל האו"ם ולא בגלל בן גוריון!
בן גוריון לא יכול לוותר על כלום כי ארץ ישראל אינה שלו, ארץ ישראל שלנו כי בורא העולם
נתן לנו אותה וציווה עלינו לישבה לא בגלל שום סיבה אחרת!

אי לכך כל עניין ה"הסכמה" של בן גוריון לתכנית החלוקה שוות ערך לזה שאני אסכים
לתת במתנה את הבית שלך שאינו שייך לי למישהו אחר... האם תאות לכך?

שנית, כתבת שעד 67 היה הצדק והיושר עמנו כי נכנסו למלחמת אין ברירה... וב67 פתאום
החלטנו לכבוש...

אז א. לו זה היה נכון, ולוואי שהיה נכון מה רע בכך שכבשנו את הארץ מידי הכובש
הערבי הגזלן שכבש את אדמתינו ממנה גורשנו בין השאר על ידו? ב. במקרה דנן
האם מלחמת ששת הימים הייתה יוזמה ישראלית? האם ככה מסולפת המציאות על ידך?
האם לא עמדו 8 מצבאאות ערב הכן והודיעו קבל עם ועולם שהם מתכוננים למלחמה לשחוט
את יהודי ארץ ישראל? האם לא הודיעו ארצות ערב באו"ם שהן ישלימו את מלאכתו של היטלר ימ"ש וזכרו? ומה כבשנו? את ארצינו שלנו....

והכי מגוכח טענתך כאילו ידיהם של תושבי יו"ש מגואלות בדם תל אביבי... האם תושבי
יו"ש סיפקו לאוייב הערבי את הנשק לרצוח באנשי תל אביב או אדונך רבין ימ"ש?
אפילו אבא אבן כינה את גבולות 67 גבולות אושוויץ,והאם לא עמדנו ב67 על סף השמדה
רק בגלל שהאוייב עמד על גבעות יו"ש ועמד לבלוע את גוש דן חיים? האם לא עקרו פרדסים
בשרון באמונה שהולכים לשחוט בנו לאלפים? האם רק בגלל שהקב"ה הצלינו בהלחמנו
בשישה ימים בשמונה צבאות הפכנו ל"רעים"? האם אתה טוב רק כשאתה מת?

או שלשיטתך הרג יהודים הוא אינו דבר אסור? אתה תומך מאש"ף בארגון לשחרור פלסטין
הארגון שרצח אלפי יהודים ודוקא בתוך מה שאתה מכנה "הקו הירוק" אתה תומך ברוצים וידך
כן מגואלות בדם יהודי תל אביב ויו"ש כאחד!.

וכמובן.. אתה מאשים אותנו בסתימת פיות בעוד שהיחידים שעסוקים בסתימת פיות הם דוקא אתםן!
אנו מעולם לא חסמנו שמאלני בגלל דעותיו, אך כמה משתיקים אותנו בכל מקום?
כמה חוסמים לנו אנשים ברגע שרק פוצים את פיהם באתרים שמאלניים? טול קורה מבין עיניך!

ארץ ישראל השלימה הוא ערך בלתי נמנע להצלת העם בישראל, ואל תביע את משאלות ליבך כעובדה קיימת...

ועוד הצחקתני שוב... אתה מנסה להטיף לנו אהבת ישראל? ואהבת לרעך כמוך?? אתה שתומך
באנשים שרצחו אלפים בישראל מדבר עלך אהבה ליהודים? אתה שתומך בכיבוש הערבי
בארץ ישראל מדבר על אהבת ישראל? אתה שמוכן לתמוך
באוייבי אחיך ולהרוס את חייהם מדבר איתנו על אהבת ישראל? אתה שבגללך האוייב הצליח לרצוח אלפי יהודים
מדבר איתנו על אהבת ישראל?  ועוד אתם פרזיטי רמת אביב תלמדו את תושבי יו"ש העובדים
בעמל כפיהם מה זה "אם אין קמח אין תורה"? אתם הרשעים תלמדו את תושבי
יו"ש הצדיקים מה זה "צדיק באמונתו יחייה"??

ועוד הערה כללית, הרמז שלך כביכול וטרור הפת"ח החל בגלל כיבוש יו"ש, אין טענה אווילית מזו!
ידוע לכל בר דעת שא. טרור הפאדיון היה ועודנו עוד הרבה לפני מלחמת ששת הימים, ויתרה
מכך את המידע על הקמת הפת"ח קיבלה ישראל מהמרגל אלי כהן הי"ד עוד לפני
מלחמת ששת הימים והסרת הכיבוש הערבי מחלקים נרחבים מיו"ש עזה וסיני, כיצד הם ידעו?.
וכל כך נביאים היו הערבים שהם שלחו חוליה לרצוח קיבוץ שלם עוד הרבה לפני ה"כיבוש"
איך הם ידעו שיהיה כיבוש וכבר עכשיו צריך לעשות פיגועים? נביאים הפת"ח האלה נכון?

אויי ריבונו של עולם, "אם אין דעה-הבדלה מניין?"
« עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2009, 13:44:37 על ידי גור-אריה »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמי ארז הקר - ואני מתכוון להוכיח לכל מאזיניו
« להגיב #29 ב- : אוגוסט 14, 2009, 12:46:09 »
אחרי גל חסימות שהיו פה, קיבלתי כמה אימיילים ממטה הפעילים, על כך שחיים בן פסח מתרברב שהוא "נאלץ" לחסום
אנשים שהציפו את הפורום בתמונות פורנוגרפיה. כשניהלתי שיחה עם 2 פעילים שנחסמו ששמם יישאר אצלי כרגע,
הם נשבעו לי שהם נחסמו רק בגלל הטקסט שלהם, רק בגלל הדיעות שלהם - אחת מהן, אפילו לא העלתה תמונה אחת.

היות וגם אני צפוי לגורל דומה, החלטתי לתעד במגוון דרכים כל הודעה והודעה שלי,
לכשיבוא היום שאחסם מכאן, אוכל להפיץ את ההוכחה שנחסמתי מפני חוסר האונים של ה "so called" תנועה הקיקיונית הזו
מול טיעונים שווי נפש, לוגיים, מוסריים וכן - יהודים! יהדות אמיתית שאינה פאנטית מלאת שנאה ומתלהמת.

עכשיו חובת ההוכחה תהיה עליכם JTF, להראות אם יש לכם ביצים להתמודד עם מילים - עם דיעות - עם טיעונים שלא נוחים לכם.
ועם הבאן הראשון, התיעודים יופצו ביוטיוב כקונטרה לשקרים שאתם מוכרים לחסידים הבודדים שלכם, שאתם "מנצחים" כל טיעון,
כמה קל לנצח שאפשר פשוט להשתיק את היריב. זה כמו לשחק כדורגל עם אקדח.

ארז הקר.
אוקיי, לפי מה שאני מבין אתה הבן אדם שחבריו השמאלנים באים להתבכיין לו.
יש לי משהו להגיד לך, אף אחד פה לא עובד בשבילכם אנחנו לא חייבים לך דין וחשבון!
היו פה עשרות שמאלנים שהתווכחו איתנו וניהלו איתנו דיונים רציניים והם פשוט עזבו מרצונם החופשי
ולא שמענו מהם יותר, והיו את המקרים החריגים של אלה שעשו פה פרובוקציות כמו הונולולו, האדם הנבון,
שמאלני נאור וכו'...
שאין להם מושג בכלל מהחיים שלהם יש לי שאלה, אם אני ירשם לפורום של נשות ווטש, שלום עכשיו, וכל הארגונים המזוהמים שלכם
ואני ישים בתמונת פרופיל שלי תמונה של הרב כהנא זה לא יחשב כפרובוקציה?!
אותו דבר שלא ישימו פה תמונה של רבין !
אני מקווה מאוד בשבילך שהונולולו הוא לא זה שבכה לך על זה שחסמנו אותו כי הבן אדם הזה הוא חתיכת
אפס נטול השכלה וידע כללי שעונה תשובות עילגות !
"יהדות אמיתית שאינה פאנטית מלאת שנאה ומתלהמת."
איך אתה בכלל מרשה לך להשתמש במילה 'יהדות'?! יש לך בכלל מושג מזה??
חוץ מזה שנולדת לאם יהודייה(כך אני מניח) אין לך שום קשר ליהדות!
אתה מדבר על שנאה פנאטית ומתלהמת?! חחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה טובה!
אותם שמאלנים שמפגינים בבילעין ובנעילין וזורקים אבנים על כוחות הבטחון מה הם בשבילך?
אותם שמאלנים שבעופרת יצוקה עשו הפגנה עם ערבים באוניברסיטת חיפה עם דגלים של פלסטין ושל חמאס מה הם בשבילך?
אתם משחקים אותה הרחמנים בסיפור כמו המקרה שרצו לגרש את המהגרים הזרים, כן אותם מהגרים בלי אזרחות ישראלית
שנהנים משירותי הרווחה שלנו ושותים לנו את המיסים של המדינה, ראינו כולנו איך נלחמתם בשבילהם
ואיך השתמשתם בילדים הקטנים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם חחחח עלק ' אני אוהב את מדינת ישראל
אני רוצה לגדול ולשרת בצבא וליהיות לוחם' -> בדיחה טובה!
בטח כמו הבדיחה על הסודנים שבאו להתנחל לנו פה בארץ והם עושים צבא, נכון??
אבל איפה הייתם שגירשו את אחינו היקרים מגוש קטיף?!הם יהודים, אזרחים של המדינה
משרתים בצבא, משלמים מיסים!! איפה אז הייתי הרחמנות?? כל 'אבירי הדמוקרטיה' !!!! מה קרה לאהבת אדם??
פתאום היה לכם נוח לראות גירוש של ילדים וזקנים ונשים.
קנונייה של אפסים, בוגדים זה מה שאתם!
אין לכם טיפת מוסר אז אל תשחקו לי אותה היפי נפש!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא חסמו כאן אף אחד שהתנהל בצורה מכובדת. אני לא רואה מקום להגיב ספציפית לאישומים שלך כיוון שאתה אפילו לא מציין את שם המשתמש שלכאורה נחסם על לא עוול בכפו. בפורום הזה כעקרון מעדיפים לענות לסמולנים ולהפריך את השקרים שלהם במקום להשתיק ולחסום אותם. מה שקרה כבר בעבר זה שטרול סמולני התייאש ועזב או שעבר להתיח קללות וגידופים עדתיים או אישיים ולכן הועזב.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא חסמנו בכלל את הונלוהוהו הוא זה שביקש להמחק.
להיפך אני מאד רציתי שישאר מכיוון שהוא הוכיח יותר מכל את צדקת דרכינו...
רק חשבתי לבקש מ"שלום עכשיו" לשלוח לפה שמאלני להחליף אותו.. כי הוא כבר טחן מים
וחזר על אותם טענות כמו פאטיפון.

ואני רואה שב"ה "שלום עכשיו" מאד מאד רוצים שהימין האמיתי יצליח ושולחים לנו כל המן

אנשים שיאמנו את חברינו וילמדו אותם "דע מה שתשיב לאפיקורוס".

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא חסמו כאן אף אחד שהתנהל בצורה מכובדת. אני לא רואה מקום להגיב ספציפית לאישומים שלך כיוון שאתה אפילו לא מציין את שם המשתמש שלכאורה נחסם על לא עוול בכפו. בפורום הזה כעקרון מעדיפים לענות לסמולנים ולהפריך את השקרים שלהם במקום להשתיק ולחסום אותם. מה שקרה כבר בעבר זה שטרול סמולני התייאש ועזב או שעבר להתיח קללות וגידופים עדתיים או אישיים ולכן הועזב.
אגב מי שמטיח אשמות עדתיות נחסם מפורום זה גם אם הוא ימני, אני אישית חסמתי
את הפנתר השחור ואפילו החבר היקר שלנו שכן תורם לנו רבות נשלח לחופשה בת שבוע בעבר על רקע דומה.

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הנה עוד אחד
שמע אתה רוצה לבגוד בעם שך, בכיף, אל תעשה את זה בפורום הימין כי פורום הימין תומך בעם שלו
וכל האשכול שלך להוכיח שהימין האמיתי מפחד ?
אז בוא אני יגיד לך משהו
הימין האמיתי כן מפחד
מפחד שמדינתנו תובס על ידי האוייב הערבי הנאצי שרוצים להשמיד את כולנו
ולכן אנחנו פועלים
ואנחנו מצליחים..
אז שתדע לך שאתה גורם לעם שלך לשנוא אותך והערבים תמיד ישנאו אותך לא משנה מה...
לפחות לנו הערבים נותנים כבוד אבל אתם.. אתם הכלבים של העולם.. בוגדים בעם שלכם אז העם שלכם שונא אותכם, ואתם יהודים אז הערבים שונאים אותכם
אין לך מה להגיד תפסיק לנסות להתווכח על דברים לא הגיוניים או קשורים כמו ילד קטן
יאללה עוף תכין 1 קפה 2 סוכר 3 שניות היית פה ימניוק

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
שמי ארז הקר -ואני מתכוון להוכיח לכל אחינו שה&
« להגיב #34 ב- : אוגוסט 14, 2009, 14:26:51 »
אוי אוי אוי... פונט גדול "ו"אדום? כנראה שממש הבהלתי אותך. מילים מפחידות אותך גולה?
מה עוין ב"פלסטין המשוחררת"? פלסטין נכבשה ע"י ישראל בניגוד להחלטת האו"ם (אותו או"ם שנתן לנו את ישראל להזכירך!),
אתה מטבעך לא מכבד הסכמים? זה כתוב בתורה שלך שמצווה לרמות ולבטל הסכמים? הסכמנו על תוכנית חלוקה ל 2 מדינות - ישראל ופלסטין.
ישראל (שלא באשמתה) נגררה למלחמה כוללת, ועד 67 הצדק והיושר היו עימה, ב 1967 החליטה ישראל לכבוש את פלסטין ולהפר את הסכם החלוקה.
ככה שה"כתובות עויינות של מחבלים שכמותך שידיכם מגואלות בדם יהודי הי''ד !!" זה סה"כ קריאה ליישם את ההחלטות שבן גוריון הסכים עליהן.
ומניין לך עזות המצח להגיד שידיי מגואלות בדם יהודי? אולי אלו הם ידיך שמגואלות בדם יהודי שנשפך בת"א? או שזה לא נחשב בעיניך לבני אדם או חלילה יהודים?

אז מה הבהיל אותך באמת? הערבית? ראיתי סרטים שלך, אתה גדלת במדינה ערבית, והשפה הערבית מדוברת ע"י רבע מאוכלוסיית העולם,
הרבה יותר מעברית שהיא קמצוץ של פירור בהשוואה לערבית מבחינת שימוש עולמי.

בחיי שניסיתי לקרוא את שאר המניפסט המתלהם שלך, אבל אני לא מסוגל עם הצבעים העזים האלה והגודל הגרוטסקי הזה,
באם תואיל לכתוב בפונט קריא, אוכל להתייחס לטענותיך - יחד עם זאת, כן קראתי את החלק האחרון:

"ושוב אנו קוראים למנהלי הפורום לחסום את המשתמש הנ''ל באם לא יכבד את ערכי הפורום שלנו כפי שפירטנו את התנאים לעיל !!"

אתה באמת חושב שזה שאתם מסתגרים לכם במערה חשוכה, יגרום לשאר העולם להעלם לו סתם ככה?
אתה באמת חושב שבחסימות ובסתימת פיות תשיג משהו? ההיסטוריה מוכיחה אחרת, אם אתה רוצה לשנות את העולם שיתאים לאידאולוגיה שלך
אתה צריך לשכנע את ההמונים בצדקת דרכך, ומכשאתה נכשל בלעשות זאת, תוך כדי פליטות ארס והתלהמות מתובלים בפאניקה פונטית,
אז הפתרון הקל שלך זה "לחסום", לסגור את דלת המערה חזק יותר, כך אולי..אולי... כל שאר האנושות שמתנגדת לך, תחדל מלהתקיים.
אתה חי בבועה, כמו רוב הקהילה הזו, אתם חיים במטריקס של שנאה ושקרים, של הסתה ודברי בלע שמוזנים לכם באינפוזיה ישר אל הפופיק.
חיים בן פסח מתחבא מאחורי החוק האמריקאי (שגם הוא עובר ריוויזיה בימים אלה תחת מנהיגותו האמיצה של אובמה), אך בקרוב זה ייגמר,
חוק חדש שמוצע לקונגרס יאפשר הטלת עונש מאסר על הוצאת דיבה והעלבה באינטרנט, מה שיפרוץ פתח ראשון לסגירת הפורום הזה (לפחות על שרת אמריקאי).
באשר לכל הישראלים פה, אתם בנתיים אלה שהכי חשופים לאכול אותה - אם ביום בהיר אחד המשטרה תחליט לבצע מעצרים וחקירות,
הם לא יבואו לחיים, הם יבואו אליכם, דרך כתובות ה IP שלכם - כל הסתה שאתם כותבים פה, ואתם חושבים שאתם מוגנים, אתם לא.
לכן הגיע הזמן שתתפכחו מהאשליה שאתם בטוחים להסית פה, כי אף אחד לא מעל החוק, גם לא באינטרנט - מפלגות כמו כ"ך לעולם לא יפעלו במדינת ישראל יותר,
"ארץ ישראל השלמה" היא רעיון שאבד עליו הכלח, דבר שיישומו לא יושלם לעולם, והפינוי מיו"ש הוא בלתי נמנע - במקום לשבת ולהפוך נוער מבולבל ומשועמם
לעדר של שנאה שבסוף ישנא רק את עצמו, כשיתפכח מהאשליה שאתם מכניסים לו בעוד כמה שנים - היה עדיף לו הייתם מחנכים לאהבת ישראל אמיתית,
ומיישמים ערכים אחרים בתורה כמו "אם אין קמח אין תורה", "ואהבת לרעך כמוך" "צדיק באמונתו יחיה" - ומפסיקים לייצר הסתה מסוכנת שרק תגרום לכולנו עוד צער וסבל
בס''ד

למרות שאינך ראוי לתשובות , מכיוון שכפי שפירטנו בהודעתנו הקודמת , אינך קורא את תשובותינו בצורה אובייקטיבית  ושקולה מכיוון שנשלחת לכאן להתריס ולהפחיד את משתמשי הפורום ,ולכן אינך טורח אפילו לקרוא את ההודעות שמופנות אליך ,ומוצא לכך תירוצים ''ביורוקראטיים'' בסגנון ''מסדרונות הביורוקראטי'ה של מפא''י יש''ו '' !'' אותיות גדולות וכ''ו ...'' ראוי לציון שאת הכותרות הגדולות בעיתוני הנאצה של שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י הינך קורא ברעבתנות ! , וכן אינך עומד בתנאים שהצבנו לגבי הישארותך בפורום ,כלומר שעליך להסיר את כתובות הנאצה בתמונה שלצד הודעותיך וכן את הכתובת (''פלסטין חוררה'' =''פלסטין חופשית'' ) שמתחתיה !!אנו חורגים מהתנאים אך ורק בפעם הזאת ,ועונים למה שהינך מנסה להתריס כאן בצורת שליפת דברים לא מבוססים ולא מדוייקים מהשרוול !!

1) לא זו בלבד ש''פלסטין'' לא נכבשה כלל, אלא ש''פלסטין '' כלל לא הייתה ואיננה קיימת בהקשר לאוייב הערבי הנאצי יש''ו ! בשנת 1967 למניינם הייתה ''מלחמת-השחרור '' (ולא ''מלחמת הכיבוש'' לשיטתך) , כאשר טרם המלחמה הי'ה ''הסכם חלוקה'' שהיישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א עמד בכל תנאיו !! האוייב הערבי הנאצי יש''ו איחד את צבאותיו הרצחניים שבאו לחסל את היישוב היהודי כולו מעל אדמת ארץ-הקודש תובב''א ופתח ב''מלחמה כוללת'' שבה חשב להמיט את השואה האחרונה על העם היהודי ח''ו ר''ל , אלא שהקב''ה סייע בעדנו שאותו אוייב ערבי נאצי יש''ו הובס והאזורים האסטראטגיים שוחררו ויושבו ע''י יהודים לאחר שנשפך עליהם דם רב של אחינו הי''ד !! ארגון האו''ם לא הכיר בסיפוח האזורים החשובים הללו ליישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א וזאת מכיוון שהופעל לחץ אדיר מצד ''מדינות הנפט'' של האוייב הערבי הנאצי יש''ו ,וכידוע ''הכסף יענה את הכ-ל '' !! כפירתך בתורה הקדושה איננה נותנת לך שום זיקה ו/או לגיטינאצי'ה לארץ-הקודש תובב''א , אלא שהעם-היהודי האמוני הימני האמיתי הוא זה הזכאי להתיישב על ארץ-הקודש השלמה ושום ''או''ם'' איננו יכול לבקר זכות זו של תורתנו הקדושה !! גם הטמא המשוקץ דוד גרין המכונה ''בן-גוריון'' איננו אלא גורם יהודון בוגד שהשתלט על ארץ-הקודש תובב''א בחסות הלשנותיו למנד''ט הבריטי אודות התארגנויות אחירות של יהודים יקרים שרצו להשתלט על ארץ-הקודש תובב''א עם התקפלותו של המנד''ט הבריטי יש''ו שר''י , וכך המנד''ט רצח באחינו עפ''י הלשנותיהם של אותו דוד גרין (בן-גוריון), משה שרתוק (שרת) ,והסוכן טדי קולק יש''ו שר''י , כפי שתוכל לקרוא על כך בחומר המתפרסם כיום בכל מקום !! היישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א הוקם על-ידי ארגונים יהודים שומרי תורה ומצוות שהקימו את גרעיני היישוב הראשונים מחוץ לחומות !! הכרזת האו''ם איננה אלא מתן לגיטימאצי'ה להשתלטותם של כנופיות אנטי יהודיות שקראו לעצמן ''ציוניות'' לשם הסוואה ! הם הפקירו את דמם של אחינו בידי הצורר הנאצי יש''ו שר''י , והם אף כרתו ברית-דמים חשאית עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו  במטרה להשתלט על ארץ-הקודש תובב''א לאחר נסיגת המנד''ט שר''י ,וכמובן שלא לאפשר ליהודים אמונים ימנים אמיתיים בפרט ויהודים שומרי תורה ומצוות בכלל לכונן ציביון יהודי אמוני ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ! לאור האמור לעיל ,''הכרזת מה שמתקרא מדינה'' וכן ''הכרזות האו''ם''  אינן אלא עורבא פרח !! היישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א איננו תלוי בשום ''הכרזה'' של שום גורם !! הזכות שלנו על ארץ-הקודש השלמה תובב''א היא מהתורה הקדושה ,ומודים בה כל שלושת הדתות הגדולות !!ושלא נדבר על הזכות ההסטורית הידועה בעול-ם כולו !
ואשר לעובדה שידיך וידי חבריך מגרעין שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בוולשביקי שר''י המגואלות בדם אחינו השפוך , הנה לך מסמך הסטורי ש''צונזר'' על ידי חבריך מזה ארבעים שנים ,אנא קרא מסמך חשוב זה בעיון :

http://emet1.com/?page_id=86

ולא זו בלבד אלא שעד היום מופקר דם יהודי בצורה ברוטאלית על-ידי גורמי שלטון המשסים את האוייב הערבי הנאצי יש''ו ביהודים בכדי לגרום לגירוש מאולץ מבתיהם ומנחלתם , ומעודדים פוגרומים ביישובים הללו על-מנת לגרום ל''גירוש מאולץ'' !!

מעשה ההרג בבית-הבושת המתועב הזה בתל-אביב לא נעשה על-ידי שום גורם יהודי !, נהפוך הוא האוייב הערבי הנאצי יש''ו עשה זאת ! אלא שהתשקורת מיהרה לקשר זאת לגורם עם ציביון יהודי אמוני ימני אמיתי בכדי להשתמש בכך לצרכים של רצח אופי בכלי התשקורת !! ואם תנסה לצייר לך עדטת נסיבתית , הרי לך האוייב הערבי הנאצי יש''ו שרצח את אחינו הילדים הי''ד בישיבת מרכז-הרב ,אותם ילדים הרכונים על ספרי-הקודש בספרי'ה שלא יכלו להזיק לשום ברי'ה ונרצחו בצורה אכזרית על-ידי אוייב ערבי נאצי יש''ו שאתם מכירים בו כ ''ערבי ישרא'לי '' !! ולכן אנו אומרים שאין הבדל בין אוייב ערבי נאצי יש''ו למשנהו ! ואותם אוייבים ערבים נאצים המוצבים כמרגלים בתוך פרלמנט''הכנסת'' כולם כעזמי בשארה יש''ו שר''י !! ואתם יודעים זאת היטב !
מה לך ולאוייב הערבי הנאצי יש''ו ולשפתו ותרבותו ,ולדת-הדמים של רובו היא האיסלאם המתועב המגואל בדם נקי !(יכריתהו הקב''ה במהרה מהעול-ם) ! אינך יודע כלל מיהו האוייב הערבי הנאצי יש''ו , אנו מכירים אותו ללא המסיכות שלו ! אלא שאת-ה וחבריך נחשפתם למסיכות של אותם רוצחים אוייבים ערבים נאצים יש''ו שלא מאפשרים לכם לעול-ם להכיר את פרצופם האמיתי ! אנו הכרנו את האוייב הערבי הנאצי יש''ו במקום וזמן שלא הי'ה זקוק למסיכות הללו ,ולכן הכרנו אותו במלוא הכיעור הרצחני שלו !! כפי שתוכל לראות ב''תכנית השלבים'' שלו שהוצגה לחבריך מהאו''ם :

http://www.un.int/palestine/PLO/docone.html

בסיכומו של דבר '' המטרה לחסל את היישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א מקדשת את כל האמצעים ולו השפלים ביותר '' זהו המסר של ''תכנית עשר הנקודות'' !!

איננו חיים ב''מערה חשוכה'' והעובדה החי'ה לכך היא הימצאותך בפורום כאן !! בניגוד לחבריך החיים ב''מערה חשוכה'' של שטיפת-מוח במערכת הליכלוך(חינוך) שלא בכדי היא חינמית , ובכלי התשקורת השבויים בידי אותו שלטון ערב-רב נלוז ונתעב שנאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !אם יהודי אמוני ימני-אמיתי יתבטא בפורומים שלכם באותה חפשיות שאת-ה מתבטא כאן זה י'הי'ה ''נס גדול '' !!
ואל תנסה להפחיד את אחינו היהודים היקרים !! אנו מוכנים כולנו וכל אח-ד לחוד למסור את נפשנו על קידוש שמו יתברך ויתעלה !! אנו לא מפחדים משכמותכם !! עמנו הקדוש עבר דברים הרבה יותר קשים !! אנו גאים להיות יהודים בני אברה-ם יצח-ק ויעק-ב ע''ה זיע''א ,והולכים בדרך התורה הקדושה היא נחלת אבותנו ע''ה זיע''א !!

ואשר לגירוש יהודים מבתיהם ומנחלתם ר''ל !! את-ה ואנו מודעים היטב לעובדה שאילו היו גוש-קטיף, חבל-עזה והשומרון מאוכלסים ביישובים של ''התנועה השמאלנית המאוחדת'' =''התנועה הקיבוצית המאוחדת'' ו/או ''הכופר הצעיר'' =''השומר הצעיר'' ,הרי שגירושם מעל אדמתם הי'ה רק ''על גופותיכם המתות'' !! הלא כן ? מדוע אינכם מודים שההתנכלות כאן היא לציביון היהודי האמוני הימני האמיתי בחסות ה ''סיכסוך'' המבויים היטב עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו בן-בריתכם עוד מלפני הכרזת דוד גרין(בן גוריון) יש''ו שר''י ?? מדוע אינכם חושפים את האמ-ת העירומה ? מדוע אתם מתכסים בשקרים שאפילו את תודעתכם אתם משכנעים באמיתותם כבייכול של אותם שקרים גסים שחושפים את הציביון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי האנטי-יהודי במערומיו ??
וכאן הפינה להוכיח את סילופכם וזילזולכם בערכים של התורה הקדושה שאומצו על-ידי גדולי הפילוסופים והוגי-הדעות בעול-ם כולו להלן הדברים הלא מדוייקים והמסולפים שהזכרת , בהם הינך מנסה כבייכול לחתור תחת אמרי האמ-ת של התורה הקדושה ,כפי שנבאר להלן :

1) האימרה השלמה היא '' אם אין תורה אין קמח-אם אין קמח אין תורה '' -פתגם זה בא לתת ציור של מה שנקרא כיום בלשונכם ''תלות הדדית '' כלומר שאם אדם לא לומד את העבודה הרי שלא יוכל לעבוד, ואם לא יעבוד הרי שלא יוכל ללמוד (מחוסר צרכים בסיסיים) ,ולכן המסקנה שאדם חייב להתחיל עם ''שום דבר'' ולקבל עזרה מזולתו בכדי להתחיל את ה ''מעגל'' של התלות ההדדית !! זוהי אימרה שנאמרה במשנה במסכת ''אבות'' שכמעט כל הפילוסופים בעול-ם נגעו בה !
2) ''ואהבת לרעך כמוך'' -זהו אחד הכללים הגדולים בתורה שעליו העמיד התנא האלוקי ר' עקיבא בן יוסף ע''ה זיע''א את התורה כולה , אלא שלכל ''כלל'' יש גם יוצאים מן הכלל כפי שהתורה הקדושה מצווה להרוג את המסית , וכן נאמר ''לא תשנא אחיך בלבבך '' -שזהו כלל , והיוצא מן הכלל הוא לשנוא את רודפי הציביון של התורה הקדושה שנאמר '' כי משנאיך ה' אשנא , ובמתקוממך אתקוטט, תכלית שנאה שנאתים , כאוייבים היו לי '' !! כך יש להבחין בין הכלל לפרטים שיוצאים מהכלל ההוא !!
3) ''וצדיק באמונתו יחי'ה '' -זוהי אימרה שהיא למעשה סיכום בפי חבקוק הנביא ע''ה זיע''א אודות החקירה אודות ''הכללים לקיום העול-ם'' או בלשון שהינך מורגל בה '' הכללים להישרדותה של חברה מתוקנת'' , כאשר המסקנה היא ''וצדיק באמונתו יחי'ה '' , כלומר שהאמונה היא המכנה המשותף של כל הכללים הללו אותם פירט הנביא חבקוק ע''ה זיע''א וללא האמונה הרי שאף אחד מהם איננו יכול להתקיים , כלומר, לדוגמא אם הינך קונה דבר ממישהו ,היסו-ד לקניין הוא האמונה שהוא אכן יתן לך את אותו דבר לאחר שיקבל התמורה ,או ההיפך כלומר שאת-ה תיתן לו התמורה לאחר שקבלת את הדבר שרצית לקנותו !!שאם לא כן , הרי שלא הי'ה מושג של ''קניין'' !
''צער וסבל '' נגרם אך ורק על ידי הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי ושלוחיו שר''י , שהרי אם לא הייתם מסיתים את האוייב הערבי הנאצי יש'ו בכדי להלחם בציביון היהודי האמוני הימני האמיתי ,היינו סובלים הרבה פחות !! אתם מנסים להשתמש בצורה מעוותת באמרות המפוארות של תורתנו הקדושה עלי'ה נאמר '' כי הי-א חכמתכם ובינתכם לעיני העמים'' , שבה כל העול-ם מפאר את החכמה המופלאה של תורתנו הקדושה שאין יכולת לשום אדם לרדת לסוף עמקותה .ואשר לפרצוף האמיתי של מייסדי שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי יש''ו שר''י , תוכל לראות כאן :

http://video.yehudim.net/play.php?vid=127

אנו מבקשים ממך שוב להסיר את כתובות ותמונות הנאצה שפוגעות ברוח הפורום , ולמנהלים, אנא וודאו שאכן יבוצע הדבר ולא ניאלץ לצערנו הרב לחסום או&#
« עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2009, 08:44:10 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ישר כוח הגולה בארץ!
שבת שלום!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ארז הקר (למה קר לך?) היקר. אנחנו, מפחדים משמאלנים?  ROTFL! :old_grin:

אנחנו לועגים לכם ובזים לכם, וכשאתם מגיעים לביקורי טרלול (מלשון טרול)
בפורום הפרטי שלנו, אנחנו מושכים את ההצגה כדי לספק בידור
והשכלה לצופים שלנו. ברגע שאתם עוברים את גבול הטעם הטוב (וזה , משום מה,
קורה מהר מאוד) - אתם עפים כמו טיל.

אז תוריד את הפוזה ותתחיל להתנהג כמו טרול טוב. אולי תזכה לשרוד כאן יותר
מחבריך המסוממים והשוטים.  :old_afro:

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אף אחד לא יכל היה לנסח את זה יותר טוב מהאלקשי היקר !