כתב נושא: ישראל היא לא דמוקרטיה אלא מדינה בולשביקית - סרטון שלנו  (נקרא 3668 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ביוטיוב:

בפליקס: (זה גם נמצא בפליקס, אבל אין לי גישה לפליקס כעת משום מה)

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אם לטענתך "המיעוט" שולט במדינה, אז זה לא הופך את השולטים למנשביקים? כי הבולשביקים (למקרה כמעט ודאי שאתה בור מדי לדעת מה הפירוש) זה "סיעת הרוב".
ואגב אני מסכים איתך, המיעוט אכן שולט במדינה הזו. המיעוט המתנחל שולט ברוב הישראלי השפוי שחי בתוך הקו הירוק ומציית לחוק, ומכריח אותו להשאר בשטחים פלסטיניים.

איך אומרים אצלכם?
Close, but no cigar
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אם לטענתך "המיעוט" שולט במדינה, אז זה לא הופך את השולטים למנשביקים? כי הבולשביקים (למקרה כמעט ודאי שאתה בור מדי לדעת מה הפירוש) זה "סיעת הרוב".
ואגב אני מסכים איתך, המיעוט אכן שולט במדינה הזו. המיעוט המתנחל שולט ברוב הישראלי השפוי שחי בתוך הקו הירוק ומצייט לחוק, ומכריח אותו להשאר בשטחים פלסטיניים.

איך אומרים אצלכם?
Close, but no cigar
והנה שוב מראה עד כמה השמאלן "שולט בהסטוריה" ולא מעוות אותה בשם הפראבדה ומחלקת התעמולה של ה-KGB.
מעיון בהסטוריה של סוף ימי הצאר, הממשלה הזמנית ותחילת בריה"מ, עולה כי דווקא הבולשביקים היו סיעת המיעוט (והשימוש בהגדרה "בולשביקים" הייתה בכלל אומנות השפה המכובסת- או שפה "אורווליאנית" אם תרצה), הן בדומא בזמן הממשלה הזמנית, הן ביחס למנשביקים ולסוציאליסטים האגררים בתחילת שלטון הסובייטים ובדגש על הסובנרקום.
אז דווקא עולה מכך אם כן, שההגדרה "בולשביקים" אכן מתאימה למציאות כיום לגבי האליטה השלטת במדינה (או כפי שאהרן ברק היטיב להגדיר "הציבור הנאור").
אני שולח אותך מכאן למאמר שכתבתי בנדון בדיוק: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13158.0.html
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
והנה שוב מראה עד כמה השמאלן "שולט בהסטוריה" ולא מעוות אותה בשם הפראבדה ומחלקת התעמולה של ה-KGB.
מעיון בהסטוריה של סוף ימי הצאר, הממשלה הזמנית ותחילת בריה"מ, עולה כי דווקא הבולשביקים היו סיעת המיעוט (והשימוש בהגדרה "בולשביקים" הייתה בכלל אומנות השפה המכובסת- או שפה "אורווליאנית" אם תרצה), הן בדומא בזמן הממשלה הזמנית, הן ביחס למנשביקים ולסוציאליסטים האגררים בתחילת שלטון הסובייטים ובדגש על הסובנרקום.
אז דווקא עולה מכך אם כן, שההגדרה "בולשביקים" אכן מתאימה למציאות כיום לגבי האליטה השלטת במדינה (או כפי שאהרן ברק היטיב להגדיר "הציבור הנאור").
אני שולח אותך מכאן למאמר שכתבתי בנדון בדיוק: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13158.0.html

תודה לך הרודוטוס, על שיעור ההיסטוריה הבנאלי.
אני מודע לעלילות הבולשביקים, גם אני עשיתי בגרות בהיסטוריה חמודי.
אני רק מסביר להוד חיימותו את ההבדל בין המושגים, ומאיר את עיניו שהוא צודק, רק טועה לגבי סוג המיעוט שבאמת שולט בנו.
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
תודה לך הרודוטוס, על שיעור ההיסטוריה הבנאלי.
אני מודע לעלילות הבולשביקים, גם אני עשיתי בגרות בהיסטוריה חמודי.
אני רק מסביר להוד חיימותו את ההבדל בין המושגים, ומאיר את עיניו שהוא צודק, רק טועה לגבי סוג המיעוט שבאמת שולט בנו.
תודה לך ז'אדאנוב על ההגדרות המעניינות מהאינציקלופדיה הסובייטית.
בגרות בהסטוריה זה רמה של אינפנטילים שצמחו בערוגה של לברנטי ברייה.
חמודי אתה מוזמן לקרוא לאביך.
ואתה מבזבז את זמנך על נסיונות סרק להחשיך את עינינו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כל הכבוד חיים! O0

יישר כוח!

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
צודק במאה אחוז.
רוב העם הוא ימני ואפילו רוצה לטרנספר את הערבים, אבל השמאל המיעוטי, הפשיסטי מכתיב את סדר היום.
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך, ואידך זיל גמור.
ברור שאי אפשר להשוות את הקפיטליזם של ארה"ב לקפיטליזם של ישראל.
בארה"ב חיים באושר רק העשירים שם באמת יש קפיטליזם נורא דורסני.
אך בכל זאת ישראל היא מדינה קפיטליסטית מאוד ולא סוציאליסטית כבעבר.
מעטים האנשים שנשארו סוציאליסטים.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
כיום מי ששולט במדינה זה סניף של מרצ בשם בית משפט עליון,  האם אנחנו מכריחים מישהו להשאר
ביו"ש?  אולי פשוט תגיע למסקנה שהרוב השפוי שחי בתוך הקו הירוק רוצה מאד שמי שאתה מכנה "מתנחלים"
יהיה על הגבעות? אני חי בין אנשים ואני גר בתוך הקו הירקרק, מה שאני שומע זה בעיקר תמיכה ועידוד
\בסגנון "הלוואי שהיה לי אומץ אבל כל הכבוד שאתם עושים את זה", אגב אחרי שפונה בית השלום
בחברון התקשרו אלי אנשים לספר לי כמה הם מאוכזבים מהמתנחלים שלא נלחמו על ארץ ישראל מספיק.

אז צא מהאשליה, עם ישראל לא נגמר ברמת אביב ג' וכפר שמריהו וחיילי צה"ל זה לא רק נח"לאים בני קיבוצים.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ברור שאי אפשר להשוות את הקפיטליזם של ארה"ב לקפיטליזם של ישראל.
בארה"ב חיים באושר רק העשירים שם באמת יש קפיטליזם נורא דורסני.
אך בכל זאת ישראל היא מדינה קפיטליסטית מאוד ולא סוציאליסטית כבעבר.
מעטים האנשים שנשארו סוציאליסטים.
זיבולי מוח מבית היוצר של קארל מרכס, מדינת ישראל היא ישראבלוף ברמת ה"קפיטליסטיות" שלה, יש לה הרבה מה ללמוד מארה"ב.
אני לא יודע מה זה "חיים באושר", ולבטח באופן מוחלט כל אזרח אמריקני חי בעושר ואושר וחופש הרבה מעבר לישראלי (עד שהגיע דון חוסיין אובמה).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק ראש פתוח

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך, ואידך זיל גמור.
זיבולי מוח מבית היוצר של קארל מרכס, מדינת ישראל היא ישראבלוף ברמת ה"קפיטליסטיות" שלה, יש לה הרבה מה ללמוד מארה"ב.
אני לא יודע מה זה "חיים באושר", ולבטח באופן מוחלט כל אזרח אמריקני חי בעושר ואושר וחופש הרבה מעבר לישראלי (עד שהגיע דון חוסיין אובמה).

חיית פעם בארה"ב?
אתה מכיר אנשים שחיו בה שאתה אומר את זה?
זה נכון שארה"ב היא המדינה הקפיטליסטית ביותר בעולם, אבל, בסקלה ישראל נחשבת למדינה קפיטליסטית מאוד (הפרטה, מיסים נמוכים בהשוואה למדינות רבות במערב וכד').

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
חיית פעם בארה"ב?
אתה מכיר אנשים שחיו בה שאתה אומר את זה?
זה נכון שארה"ב היא המדינה הקפיטליסטית ביותר בעולם, אבל, בסקלה ישראל נחשבת למדינה קפיטליסטית מאוד (הפרטה, מיסים נמוכים בהשוואה למדינות רבות במערב וכד').
אני דובר אנגלית שפת אם,מכיר היטב את ארה"ב, הסטוריה, סטטיסטיקה, כלכלה ותרבות, ביקרתי בארה"ב כמה וכמה פעמים, חצי מהמשפחה שלי (אמא שלי וכל הצד שלה) אמריקאים, לי עצמי יש אזרחות ודרכון אמריקאי לכל אחי ואחיותי יש אזרחות ודרכון, ארוסתי עלתה לארץ משיקגו לפני שנה וחצי, עוד משהו?!
עד כאן תקציר של ההכרה הירודה שלך ביחס אליי.
ישראל אפילו לא קרובה ולו פרומיל ביחס לקפיטליזם אמיתי, מה שיש פה זה במקרה הטוב זה פרוטקציות למקורבי שלטון של האליטה השלטת, ותודעה צרכנית של דיקט, על איזה קפיטליזם אתה מדבר בדיוק?
האזרח הישראלי הממוצע מתוך 12 חודשים בשנה משכורת, הוא עובד למען המדינה 7 חודשים, קרי- האזרח הישראלי עובד רוב השנה למען המיסים של המדינה ולא למען עצמו ומשפחתו (קפיטליזם עלאק...)- סטטיסטיקה בדוקה של הלמ"ס.
באנגליה זה 5 חודשים בשנה, ובארה"ב זה 4 (עד כאן השוואה למערב, ואל תביא לי את המוטציות הסקנדיביות בתור דוגמא).
הפרטה? כל משק התשתיות- אנרגיה מים וחשמל נמצאים בבעלות ממשלתית, כנ"ל (עדיין) רוב התחבורה הציבורית (רכבת ואוטובוס), על איזה הפרטה כבודו מלהג?
רגולציה בתקשורת, והמצב בגזרת הרדיו מזכיר את בריה"מ, לך תעבוד על מישהו אחר.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2009, 02:03:09 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
"מיסים נמוכים בהשוואה למדינות רבות במערב"  :::D

על מה אתה מדבר בן אדם?!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
הפרטה? חחח...הצחקת אותי תראה מה קורה בחברת החשמל הבולשיביקית שמחזיקה את המדינה חזק בצוואר....רכבת ישראל,עוד חברה בולשיביקית....