אנו לא פוחדים משום שיח.
לא ידוע לי על שום מקרה שמשהוא נחסם ללא סיבה.
בו נגיד שאמינות המידע הזה שנויה במחלוקת עד מאוד.
1)למה הוא פנה עלייך.
2)אין לו הוכחות כלל
3)מי הוא ביכלל
4)מה הפורום הזה קשור לבעיות שלו בכלל אנחנו עוסקים בנושאים פוליטים ואקטואלים ולא בבעיות הנפשיות של בחור כזה או אחר שהחליט יום אחד שהוא חולה נפש.
בקשר לאהבה שלך תן לשלום עכשיו לנהל את המדינה ולא יהיה לא צבא ולא מדינה.
נורמלזציה?שפיות?
מה תוכל להקריב תמורת זה?
אתה יודע מה הדבר הכי יציב בעולם?
פעימות לב של אדם מת --------
אני לא אומר שצריך "לנהוג כחולי כלבת" ולהתחיל בשדרת כיבושים מכאן ועד הים הכספי.
אבל תגובה לטרור צריכה להיות קשה והולמת.
אנחנו לעומת זאת נותנים להם נשק כולל נשק כבד.
אני שואל שוב מה תוכל להקריב בעד שלום אמת?.
לא שאני מאמין שדבר כזה אפשרי אבל עדין מענין.
עד כמה אתה מוכן לסגת תמורת סיכוי לשלום ויתור על החלום הציוני תמורת שלום כן או לא?
ואתה כמו כול אדם או שונא עמך או גזען אני אשאל אותך שאלה פשוטה עומדים לפניך 2 ברירות או שימותו 10 מליון יהודים או שימותו 20 מליון ערבים מה תבחר (אין דרך שלישית)?
1. הוא\היא פנה אליי מתוקף עבודה משותפת שלנו למען השלום והסובלנות במדינת ישראל,
כמו שאתם ודאי יודעים מהמלשנים שלכם שפזורים בשטח - הקמנו כח משימה קטן משלנו לאחר הרצח הנתעב בת"א,
כמו גם אחרי פיגוע הטרור בביתו של פרופסור שטריינהל - העקבות הובילו לפורום הזה.
בזמן שהמשטרה והשב"כ עושים את עבודתם, אנחנו עושים משהו אחר לגמרי, וזה דיאלוג - דיפלומטיה, לנסות למזער את נזק הנבערות שיש פה.
אותו בחור\ה קיבל את האימייל שלי דרך פעילים שעובדים תחתיי, וביקש להתייעץ איתי אחרי ששמע בתוכנית באנגלית ביום א' את שמו מוזכר,
ובטענה שנחסם בגלל שהעלה תמונות פורנוגרפיה, אותו בחור ציין שזה שקר גס. שהוא רק ניהל דיונים נוקבים - ושבגלל זה הוא נחסם, זו הסיבה שאני הסכמתי לעזור לו.
הצעתי לו להרשם שוב בשם אחר, אבל כנראה שהגידופים והעלבונות שהוטחו בו הספיקו לו - אחרי עוד דיווח ממישהו אחר שנחסם, החלטתי להרשם בעצמי.
הכרתי את הפורום הזה מתוקף עבודתי, אבל לא ראיתי עניין וטעם להרשם או להטריח את עצמי בדיוני סרק עם אנשים מהופנטים ע"י מנהיג כת גולה.
אבל, אני כבר כאן - אז החלטתי מקרוב לבדוק, מה הוא "רף החסימה" של הימין האמיתי שמתגאה כל כך בחוסן ובפתיחות שלו.
2. הוכחות של מה? הוא ניהל דיון, איזה הוכחות יש לך?
3. מי אתה בכלל?
4. הפורום הזה קשר את עצמו לבעיות שלו, ברגע שהפטרון שלך התחיל להפיץ דברי הסתה נגד הקהילה ההומולסבית, בדיוק יממה אחרי פשע שנאה שנבע מהסתה דומה,
כמו פירומן ששופך בנזין למיטת ילדים דולקת, אין שום הסבר לפרץ הרשעות של הדברים בצורה הזו ובסמיכות הזמנים הזו, מלבד שנאה עיוורת ורוע טהור.